fereshtemiri
Registered User
- نوشتهها
- 421
- لایکها
- 4
سلام هر دو طرح 4رنگ موجود دارن؟ رنگ قهوه ای عکش رو می ذارید؟
سلام هر دو طرح 4رنگ موجود دارن؟ رنگ قهوه ای عکش رو می ذارید؟
سلام
خیر طرح دوم که پروانه ای هست فقط رنگ مشکی و قهوه ای داره.
عکس پ.خ شد.
چرا همین چند تا عکس رو گذاشتید ؟
عکس واضحتر بزارید ............
متاسفانه همین عکس ها رو فقط موجود داریم.
مگه نمیگید خودتون گرفتید ؟
عکس اصلیش رو بزارید در اندازه بالاتر .........
از پاسخی که دادین سپاسگزارم ولی ابعادی که شما دادین با توحه به ایعاد دیوار و عکس به هم نمیخورن اگه ابعاد دیوار رو حداقل 20/2 در نظر بگیریم نمیتونه این برچسب مثل عکس دیوار رو پر کنه مخصوصا طرح مشکیسلام جناب.
قیمت هر 1 ست (مثل عکس) 19000 تومان هست. اگر بخواید پست سفارشیش کنم هزینه پست 2 تومان و اگه پیشتاز بخواید 4 تومان خواهد شد. بسته رو هم میتونم براتون با سیستم پستی بفرستم. درواقع میتونید پول رو به مامور پست تحویل بدید.
عکس اول و دوم (رنگ بنفش و سفید با پس زمینه نارنجی) تبلیغاتی نیست و خودمون با دست گرفتیم.
از چه لحاظ نمیخونه ؟ یک بار دیگه کپی میکنم توضیحات رو لطفا با دقت ملاحضه بفرمایید.
این یک برچسب هست که روی دیوار میچسبه. اشکالی که میبینید چیزی هست که ما میفروشیم و پس زمینه رنگه دیوار اصلی خواهد بود. منظور از 2 تکه تکه ی سمت راست بالا و سمت چپ پایین هست (طبق چیزی که در عکس میبینید). ابعاد در استارت نوشته شده و همچنین در عکس مشخص هست.
از پاسخی که دادین سپاسگزارم ولی ابعادی که شما دادین با توحه به ایعاد دیوار و عکس به هم نمیخورن اگه ابعاد دیوار رو حداقل 20/2 در نظر بگیریم نمیتونه این برچسب مثل عکس دیوار رو پر کنه مخصوصا طرح مشکی
به هرحال ممنون از شما و اگه من اشتباه میمکنم عذر میخوام
من دو تا از اون مشکی طرح پروانه میخوام
شرایط خرید رو بفرمایید و اگه بخوام با سیستم پست یعنی هزینه رو به مامور پست بدم کلا چقدر باید بپردازم
فقط 2 عکس اول رو خودمون گرفتیم که اونم سایزش همینه. اگر با کیفیت تر میخواید میتونم بهتون بدم که فرق چندانی هم نمیکنه با این.
لطفا بذام پخ کنید عکس های اصلی رو .
داداش مال مارو ارسال کردید ؟ میشه کد رهگیری بدید