• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

سرمايه گذاري روي سكه و طلا

hoorsa

کاربر ویژه گفتگوی آزاد
لایک‌ها
1,705
اوباما اواخر رياست جمهوريشه و شايد براي ژست هاي انتخاباتيش يك سر تحركات داشته باشه ولي قضيه اينجاست
كه اينور ميز آدمايي هستن كه موقع مذاكرات از خاطرات جبهه و شل شدن و مصدوميتشون برا طرف خارجي ميگن تا
مسائل اساسي كه قراره در موردش بحث بشه !
اوباما چند مورد حركت سياسي موفق داشته مثل :
كشتن بن لادن
قضيه ليبي و بدون 1 نظامي پياده كردن تغيير در حكومت اونجا
پشتيباني از انقلابيون مصر
پيش بردن گفتگوهاي كره شمالي
و چند مورد ديگه .
اما مهمترين چيز براي مردم امريكا كه ميخوان راي بدن مسائل اقتصادي است نه سياسي .
خوشبختانه همه جاي دنيا جز ايران مردم اونقدر شعور سياسيشون بالا هست كه با ده سنت اين ور اون ور شدن قيمت
حامل هاي انرژي هم در نظرسنجي ها و هم در مخالفت هاي مدني نظر خودشون رو بيان كنند و به همين رويه هم
در انتخابات آينده رامني نامزد جمهوريخ واه دست بالا رو داره و اوباما زياد به عمر سياسيش نمونده .

حالا ميماند آقايون ما كه از فرصت اواخر دوره اوباماي دموكرات استفاده كنند وگرنه دوره ي آينده كه جمهوري خواه ها بيان
سر كار لحن برخوردها عوض ميشه و رميگرده به زمان بوش پسر .

در كل هرچي كه بشه مطمئن باشيد اوضاع ملت ما از اين بدتر ميشه ولي بهتر نميشه چرا ؟
چون به گفته ي قرآن هم ملتي را تغيير نميدهيم مگر به خواسته ي خودشان .

موافقم

mohebali

Registered User
لایک‌ها
6,494
رجب طیب اردوغان در سفر به تهران پیام شفاهی اوباما را مبنی بر موافقت آمریکا با برنامه هسته ای غیرنظامی ایران، درصورتی که **** انقلاب فتوای خود درباره حرام بودن تولید و استفاده از سلاح های هسته ای را تقویت کند، به مقامات ایرانی منتقل کرده است.(تابناک)

یعنی چی تقویت کنه؟ احتمالاً اوباما برای اینکه مطمئن بشه حرومه میخواد که علمای مسلمون یه آیه ایی یا حدیثی پیدا کنند که حروم بودن سلاح هسته ایی رو بشه ازش استنباط کرد.

در هر صورت بوی دلار 500 تومنی و سکه 200 هزار تومنی میاد.:p
اگر 5 درصد هم بگیریم که اینور دلیل محکمی بیارن و اوباما قبول کنه ، ...... انصافا بغض کردم !

glofin

Registered User
لایک‌ها
202
در هر صورت بوی دلار 500 تومنی و سکه 200 هزار تومنی میاد.:p[/QUOTE]

اين هم جوك جديد !
اين قيمتها رو ديگه بايد بچه هاي ما در كتاب هاي تخيلي و افسانه ايشون بخونن كه فلان تاريخ دلار بود 1220 تومان و سكه 430 هزار تومان .
در ضمن برنامه ي بلند مدت ايران مشخصه و عاغا يا هر كس ديگه اي مطمئن باشيد تغيير اساسي در اون نميده .
عاغا بگيد 10 سال ديگه هم زنده بمونه بعدش چي ؟ فكر ميكنيد با يه عاغا رفتن و پسر عاغا اومدن سياست ها تغيير ميكنه ؟
شايد در مورد كره ي شمالي كه رهبرش مرد و بچه غولش اومد سركار تا حدي اين حرف درست باشه ولي براي حكومتي كه برنامه ش
برپايي حكومت عدل علي است مطمئن باشيد سرسوزني از موضع هاي ( نا بجا ) خودش كوتاه نمياد .
مگه دلشون به حال من و شما ميسوزه كه كوتا بيان ؟!

و اين قيمت هاي دلار رو هم ديگه مگر در لطيفه هاي بهمني آقا بشنويم و ديگر هيچ .

mohebali

Registered User
لایک‌ها
6,494
دلار بشه بک تومن شما دلار میخوری یا میسوزونی؟
فکر میکنی گوشت ۴۵-۵۰ هزارتومنی هم میشه ۱۷-۱۸ تومن یا میتونن برگردونن؟
دوست عزیز شما دعا کن دلار بشه 1000 تومن من شخصا به شما گوشت 18 هزار تومانی میفروشم.

فرزاد از teh

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
45
كلا سرمايه گزاري رو طلا و سكه خوبه چون گاهي قيمتها ميره بالا گاهي مياد پايي ولي ضررش كمه

tamashagar

Registered User
لایک‌ها
7
دلار بشه بک تومن شما دلار میخوری یا میسوزونی؟
فکر میکنی گوشت ۴۵-۵۰ هزارتومنی هم میشه ۱۷-۱۸ تومن یا میتونن برگردونن؟

دوست عزیز تو پستهای قبلی هم گفتم این تاپیک مربوط به طلا و سکه هست راجع گوشت و مرغ و اقلام سوپر مارکتی بهتره اینجا نظر ندیم.
در ضمن چه اشکالی داره ما هم مثل همه دنیا مثل آدم زندگی کنیم و تورم معقول داشته باشیم؟
در ضمن من نفهمیدم شما کدوم طرفی هستی؟ به نظر من هر کسی که آرزوی بدتر شدن وضعیت مملکتش رو بکنه صرفاً به فکر منافع شخصیش هست و به طور خاص در این تاپیک این افراد آدمهایی هستند که سکه و طلا رو با قیمت بالا خریدند و دوست ندارند قیمتها بیاد پایین ولی اینو بدون که بهبود اوضاع تو دراز مدت به نفع همه است. و حداقلش اینه که ما هم تو کشورمون میتونیم از امکاناتی که همه مردم دنیا استفاده میکنن استفاده کنیم و مثلاًمجبور نیستیم پول 4 تا ماشین اروپایی یا امریکایی رو بدیم و یه ماشین فکسنی چینی سوار شیم!

elinet0

Registered User
لایک‌ها
128
Last edited:

hojatshabani

Registered User
لایک‌ها
146
من شاید بابت سرمایه گزاری که کردم و ضرر احتمالی بعد از توافق

از ته دل امیدوارم که توافق صورت بگیره

هرچقدر هم که الان ضرر کنیم به قحطی سال اینده ارزش داره

یک سال دیگه زندگی خیلی سخت میشد

انشالله دلار هم بیاد پایین

خیلی بابت این خبر ها خوشحالم

ممنون از دوستان

hoorsa

کاربر ویژه گفتگوی آزاد
لایک‌ها
1,705
من شاید بابت سرمایه گزاری که کردم و ضرر احتمالی بعد از توافق

از ته دل امیدوارم که توافق صورت بگیره

هرچقدر هم که الان ضرر کنیم به قحطی سال اینده ارزش داره

یک سال دیگه زندگی خیلی سخت میشد

انشالله دلار هم بیاد پایین

خیلی بابت این خبر ها خوشحالم

ممنون از دوستان

مطمینی توافقات حاصل بشه تورم و گرونی کم میشه ؟والا من جلوی چشممه که هیچ اتفاقی نمیفنه .یعنی حتی اگه خود دولت هم ارزون کنه متاسفانه مردمو جوری بار آوردن که دیگه نمیتونن دندون طمع بکنن .همش دنبال اینن یه چیزی تو جیبشون بره
به هر حال امیدواریم که همه چیز برای مردممون ارزون باشه .

hojatshabani

Registered User
لایک‌ها
146
الان اخبار نماز جمعه تهران رو نشون داد که خاتمی گفت معامله با امریکا یعنی معامله با استکبار و هیچوقت زیر بار نمیریم

احمق هستن اینا

sajjadmaham

Registered User
لایک‌ها
72

hojatshabani

Registered User
لایک‌ها
146
مطمینی توافقات حاصل بشه تورم و گرونی کم میشه ؟والا من جلوی چشممه که هیچ اتفاقی نمیفنه .یعنی حتی اگه خود دولت هم ارزون کنه متاسفانه مردمو جوری بار آوردن که دیگه نمیتونن دندون طمع بکنن .همش دنبال اینن یه چیزی تو جیبشون بره
به هر حال امیدواریم که همه چیز برای مردممون ارزون باشه .

بازار و بازرگانا تمایل به ارزانی دارن

در عین حال الان مثل گذشته نیست و بازرگان های جدید حتما با قیمت کمتری اجناس رو ارائه میدن

فقط دلار حواله ای باید ارزان بشه

LAPD

Registered User
لایک‌ها
598
با ثبات بی ثبات , توی ترکیه بیرون ترکیه فرقی نمیکنه , نهایت توافق اینه که اینا یجورایی دوپهلو عمل کنن که هم بتونن بهره برداری داخلی کنن هم اینکه زمان بخرن , اتفاقی غیر از این نمی افته.

AMIR0098

Registered User
لایک‌ها
2,554

AR4SH66

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
201
همش بازیه، این وسط مردم عادی هیچ نقشی ندارن و بیچاره تر میشن!

خودشون قیمت رو میبرن بالا خودشونم کمش میکنن ولی سقف داره، اینطور که معلومه قیمت سکه تا کف قیمت پیش فروش شده به مردم میاد پایین.

Last edited:
بالا