رامیزی خیلی زیاد بیشتر اکواریوم فروشی ها دارن قیمتشم از 2500تا 5000 تومنه![/QUOTE
توی کرمان ندارن![]()
رامیزی خیلی زیاد بیشتر اکواریوم فروشی ها دارن قیمتشم از 2500تا 5000 تومنه![/QUOTE
توی کرمان ندارن![]()
این کوی فیش مارو دیوانه کرده , هر چی ماهی میزارم کنارش یا میخورشون یا میکشه شون !![]()
من برای گلدفیش عید یه آکواریوم گرفتم با پمپ هوا و گیاه مصنوعی و کوزه که بره قایم شه . ماهیه فعلا کوچیکه گفتم جاش راحت باشه . پمپ رو میزنم اذیت میشه به خاطر همین معمولا خاموشه . ماده ای هست بریزم تو آبش ، آبش نگنده دیر به دیر عوض کنم ؟
من برای گلدفیش عید یه آکواریوم گرفتم با پمپ هوا و گیاه مصنوعی و کوزه که بره قایم شه . ماهیه فعلا کوچیکه گفتم جاش راحت باشه . پمپ رو میزنم اذیت میشه به خاطر همین معمولا خاموشه . ماده ای هست بریزم تو آبش ، آبش نگنده دیر به دیر عوض کنم ؟
ممنون از پاسختون . فیلتر دارم ولی فشار آبش زیاده ناراحتش میکنه . لوس شده :دی صبح که لامپ رو میزنم قهر میکنه انگار میگه بذار بخوابیم بابا :دی
ماهیه عروسک که نی :blink: باش بازی کنی
باید راحتش بذاری من که هیچ وقت چراغو تو اکواریومم روشن نمیکنم مگر وقتی لازم بشه ماهیا بی لامپ راحت ترن
این گلد فیش یه حالت دیر عادت میکنه ولی اگه عادت بکنه به اکواریوم از فعال ترین ماهیا میشه
میدونم عروسک نی :دی منظورم لامپ اتاقه . صبح زود که خورشید هنوز در نیومده از روشنایی اصلا خوشش نمیاد . قبلا آکواریوم داشتم . ماهی قرمز تو آکواریوم نمیمیره . من سه سال نگهشون داشتم با آنجل و گوپی و حلزون
برای من درس عبرت شد ماهی قرمز رو همراه ماهی های دیگه در یکجا نزارم :دی
شما هم نزار به نظر من.
کوسه واقعی اگر میخای من میتونم برات جور کنم اما هزینش بالائهکسی میدونه چرا هیچ جا کوسه و یا دلفین واقعی نمیفروشن ؟ خیلی جاها دیدم خشک شده 20 30 سانتی اش هم هست که
کوسه واقعی اگر میخای من میتونم برات جور کنم اما هزینش بالائه
اینکه غیر قانونی هست فکر کنمدلیل گرون بودنش چیه ؟ حداقل اندازه اش چقدره و برای نگهداریش غیر از آکواریوم چی میخواد که گرون میشه ؟
دلیل گرون بودنش چیه ؟ حداقل اندازه اش چقدره و برای نگهداریش غیر از آکواریوم چی میخواد که گرون میشه ؟
در که میادمن دوتا فایتر داشتم هردو قارچ گرفت باله هاشون تقریبا نصف بالشون ریخت
الان خوبشون کردم انداختم تو اکواریوم باله هاشون در بیا هست یا نهگ؟
در که میاد
اما کلا فایتر تنها نگه داری میکنن فقط وقت جفت گیری میندازنشون کنار هم بعد هم کارش که کرد سواشون میکنن