• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

آکواریوم ، ساخت و نگهداری

برای ساخت آکواریوم با سایزی که در پست اول اشاره شد، میبایست از چه شیشه ای استفاده کرد

• Total voters
    68

*sepideh*

Registered User
لایک‌ها
433
من برای گلدفیش عید یه آکواریوم گرفتم با پمپ هوا و گیاه مصنوعی و کوزه که بره قایم شه . ماهیه فعلا کوچیکه گفتم جاش راحت باشه . پمپ رو میزنم اذیت میشه به خاطر همین معمولا خاموشه . ماده ای هست بریزم تو آبش ، آبش نگنده دیر به دیر عوض کنم ؟

Ac120

Registered User
لایک‌ها
61
من برای گلدفیش عید یه آکواریوم گرفتم با پمپ هوا و گیاه مصنوعی و کوزه که بره قایم شه . ماهیه فعلا کوچیکه گفتم جاش راحت باشه . پمپ رو میزنم اذیت میشه به خاطر همین معمولا خاموشه . ماده ای هست بریزم تو آبش ، آبش نگنده دیر به دیر عوض کنم ؟

اگه غذا به مقدار مناسب بریزی ازیت نمیشه بعدشم من یه دونه دارم هیچیش نشده چون عادت کرده به اکواریمش
وقتی عادت کنه هرچی غذا بریزی میخوره گوشتی سبزیی و ....
بعد اب رو خواستی نهایت عوض کنی
دو هفته ای 1 بار 10 درصد آب رو عوض کن کافیه مای رو بیرون نیار فقط از روی اب وردار
بعد بریز جاش

Dr.Amin Gholi

Registered User
لایک‌ها
32

فیلتر هم بزاری آب رو شفاف نگه میداره.

*sepideh*

Registered User
لایک‌ها
433
ممنون از پاسختون . فیلتر دارم ولی فشار آبش زیاده ناراحتش میکنه . لوس شده :دی صبح که لامپ رو میزنم قهر میکنه انگار میگه بذار بخوابیم بابا :دی

Ac120

Registered User
لایک‌ها
61
ممنون از پاسختون . فیلتر دارم ولی فشار آبش زیاده ناراحتش میکنه . لوس شده :دی صبح که لامپ رو میزنم قهر میکنه انگار میگه بذار بخوابیم بابا :دی

ماهیه عروسک که نی :blink: باش بازی کنی
باید راحتش بذاری من که هیچ وقت چراغو تو اکواریومم روشن نمیکنم مگر وقتی لازم بشه ماهیا بی لامپ راحت ترن
این گلد فیش یه حالت دیر عادت میکنه ولی اگه عادت بکنه به اکواریوم از فعال ترین ماهیا میشه

*sepideh*

Registered User
لایک‌ها
433
ماهیه عروسک که نی :blink: باش بازی کنی
باید راحتش بذاری من که هیچ وقت چراغو تو اکواریومم روشن نمیکنم مگر وقتی لازم بشه ماهیا بی لامپ راحت ترن
این گلد فیش یه حالت دیر عادت میکنه ولی اگه عادت بکنه به اکواریوم از فعال ترین ماهیا میشه

میدونم عروسک نی :دی منظورم لامپ اتاقه . صبح زود که خورشید هنوز در نیومده از روشنایی اصلا خوشش نمیاد . قبلا آکواریوم داشتم . ماهی قرمز تو آکواریوم نمیمیره . من سه سال نگهشون داشتم با آنجل و گوپی و حلزون

Dr.Amin Gholi

Registered User
لایک‌ها
32
میدونم عروسک نی :دی منظورم لامپ اتاقه . صبح زود که خورشید هنوز در نیومده از روشنایی اصلا خوشش نمیاد . قبلا آکواریوم داشتم . ماهی قرمز تو آکواریوم نمیمیره . من سه سال نگهشون داشتم با آنجل و گوپی و حلزون

برای من درس عبرت شد ماهی قرمز رو همراه ماهی های دیگه در یکجا نزارم :دی
شما هم نزار به نظر من.

bahri-d

Registered User
لایک‌ها
225
کسی میدونه چرا هیچ جا کوسه و یا دلفین واقعی نمیفروشن ؟ خیلی جاها دیدم خشک شده 20 30 سانتی اش هم هست که

Damn

Registered User
لایک‌ها
630
کسی میدونه چرا هیچ جا کوسه و یا دلفین واقعی نمیفروشن ؟ خیلی جاها دیدم خشک شده 20 30 سانتی اش هم هست که
کوسه واقعی اگر میخای من میتونم برات جور کنم اما هزینش بالائه

bahri-d

Registered User
لایک‌ها
225
دلیل گرون بودنش چیه ؟ حداقل اندازه اش چقدره و برای نگهداریش غیر از آکواریوم چی میخواد که گرون میشه ؟

Damn

Registered User
لایک‌ها
630
دلیل گرون بودنش چیه ؟ حداقل اندازه اش چقدره و برای نگهداریش غیر از آکواریوم چی میخواد که گرون میشه ؟
اینکه غیر قانونی هست فکر کنم
و اینکه کوسه تو آکواریوم زنده نمیمونه
حداکثر یک هفته اگر تمام شرایط ایده آل باشه
کوسه مختص آب های آزاد هست
و آب دور و برش باید همیشه جریان داشته باشه

Ac120

Registered User
لایک‌ها
61
من دوتا فایتر داشتم هردو قارچ گرفت باله هاشون تقریبا نصف بالشون ریخت
الان خوبشون کردم انداختم تو اکواریوم باله هاشون در بیا هست یا نهگ؟

Damn

Registered User
لایک‌ها
630
من دوتا فایتر داشتم هردو قارچ گرفت باله هاشون تقریبا نصف بالشون ریخت
الان خوبشون کردم انداختم تو اکواریوم باله هاشون در بیا هست یا نهگ؟
در که میاد
اما کلا فایتر تنها نگه داری میکنن فقط وقت جفت گیری میندازنشون کنار هم بعد هم کارش که کرد سواشون میکنن

Ac120

Registered User
لایک‌ها
61
در که میاد
اما کلا فایتر تنها نگه داری میکنن فقط وقت جفت گیری میندازنشون کنار هم بعد هم کارش که کرد سواشون میکنن

نه کار خاصی بهم ندارن فقط قارچ گرفتن هر 3 تا یکی از هم پاشید کلا
دوتا زنده موندن :D

بالا