• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

سرمايه گذاري روي سكه و طلا

glofin

Registered User
لایک‌ها
202
برادر عزيز مهندس صنايع ، ما هم مديريت صنعتي ميخونيم ، اما در مورد امارهاتون :
تورم زير 40 درصد رو هر كسي بگه هست بايد به دين و ايمونش شك كرد .
چون عامه ملت دارن با گوشت و استخونشون تورم رو حس ميكنند ، پس با احترام به نظر دكتر عزيز كه من در خيلي موارد قبولشون دارم
ولي اينجا ديگه حرف از نمودارها اوردن ميشه مثل هزاران نموداري كه پرزيدنتمون در برنامه هاي مختلف الم ميكنه .
حالا شما پيگير اخبار خبرگاريهاي داخلي هستيد قضيه ش جداست .
اما دقيقا به همين تعداد و بالاتر ميتوان منبع هاي ديگري ( غير از خبرگذاريهاي دولتي ) آورد كه نمودارهاي تورم آخر سال 90 و شروع سال
91 رو با حداقل 10 درصد اختلاف نسبت به دولت نيشون ميدن .
حالا شما خودتون رو متدين و ولايت مدار بدونيد و هركي خلاف شما گفت رو اجنبي و جنبش سبزي و قورمه سبزي !

اما اگه از بحث با شما بياييم بيرون ( انشالله كه بذاريد و كشش نديد كه كش در ميره ميخوره تو چش يكيمون ) :
بحث مذاكرات كه از اول معلوم بود استانبول هست و كسي برا اراجيف آقايون تره خورد نميكنه كه ببره بغداد و يا دمشق .
پس بازار هم از اول آمادگي اين اخبار رو داشت و نوسان عجيب غريبي رو در قيمت سكه و ارز شاهد نخواهيم بود .
تا وقت اعطاي سكه هاي دوره ي اول كه اونوقت ما ميمانيم و هزاران نفر سكه به دست و هزاران طلافروشي كه ميزنن تو قيمت مال
تا سكه رو ارزون و حداقل با 30 - 40 تومان اختلاف از دست ملت در بيارن .
پس اونايي كه فكر ميكنند با قيمت مقطوع ميتونن به طلافروشي بفروشن در وهم و خيال به سر ميبرن .
بلكه بايد همون موقع كه پيش خريد ثبت نام كردن فكر خريدارش رو هم ميكردن و اينجاست كه باز باندبازيا شكل ميگيره و خود من
هم ميگم :
بهترين وقت براي خريد آخر فرودين است ( برا خريد نه برا فروش )

drdexter

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
3,550
سلام دوست عزیز.:)

والا من مثل شما اینقدر حرفه ای نیستم و رشته من هم یکمی به اقتصاد ربط داره (مهندسی صنایع میخونم) ولی به هر حال اکثر سایتای خبری رو که میخوندم زده بودن نرخ تورم 90 21.5 درصد. یعنی شما میگی این نرح تا اول اسفند 90 بوده و فروردین 24.8 درصد اعلام میشه؟ آحه خودش نوشته از اسفند 89 تا اسفند 90؟؟؟؟

خدمت شما ملاحضه کنید :

بالاخره نرخ تورم سال ۱۳۹۰ اعلام شد - Tabnak.IR | تابناك

دقت کن دوست عزیز دقیقا این خط هایی رو که کپی میکنم :

نرخ تورم در سال 1390 نسبت به سال 1389 ( دوازده ماه منتهی به اسفند ماه 1390 نسبت به دوازده ماه منتهی به اسفند ماه 1389) معادل 21.5 درصد است.

شاخص بهای کالاها و خدمات مصرفی در منــــاطق شهری ایران در اسفند ماه 1390 به عدد 309.3 رسید که نسبت به مـــــــاه قبل، 4/3 درصد افزایش یافت.

ببین شاخص کالاهای مصرفی در شهرها رو هم به علاوه نرخ معدل تورم کلی کن . چرا ؟ چون خالص همین سه ماه به صورت میانگین هست که شده 3.4% . تابناک ممیز گذاشته وسطس در نگاه اول به صورت 4.3% خونده میشه . باید این میزان به شاخص کل اضافه بشه چون از لحاظ اقتصادی و با توجه به نرخ ارز در این کشور تورم ریباند شده . دقیقا همه این اطلاعات در بانک مرکزی هم موجود هست . ببینید سر جمع بندی آمار خیلی راحت هست ولی آمار حقیقی فورمول داره باید به صورت حقیقی نوشته بشه . که هم من و هم شما میدونیم این آمار صحیح نیست . یک مثال ساده برای شما میزنم . جوجه کباب در عید پارسال 6500 تومن کیلویی . امسال 12000 تومن بنده تهران رو عرض میکنم با مشهد کاری ندارم چون محل زندگی من تهران هست . در ضمن دوباره به سر فصل سه ماهه منتهی سال دقت کنید که نوشته مناطق شهری ایران . شاید این مقدار تورم بسته به نوع شهر و یا کلان شهر بودن یا نبودنش آمار متفاوتی داشته باشه ولی همون جور که خودتون هم تحصیل کرده اید و آمار خونیدید میدونید که چطور شده 3.4% .

somebody314

Registered User
لایک‌ها
61
نرخ تورم 12 ماهه 21.5 درصد اضافه شده. شاخص بهای کالا و خدمات مصرفی توی اسفند نسبت به ماه قبل 3.4 درصد اضافه شده.

1 - مگه نرخ کالاها و خدمات مصرفی توی نرخ تورم منعکس نمیشه؟
2 - چطور نرخ تورم 12 ماهه رو با افزایش یک ماهه شاخص جمع کردید؟ نباید شاخص بهای کالا توی 12 ماهه با نرخ تورم 12 ماهه جمع بشه؟

ehsan_y1

Registered User
لایک‌ها
14
از جمیع جهات ( محل مذاکره و شروط غربیها و .... ) اینجوری برمیاد که توافقی که ما رو خوشحال کنه در کار نیست
قبل 25 فروردین اگه قصد خرید سکه دارید موقعیت مناسبی بنظر میرسه

forum_2010

Registered User
لایک‌ها
913
خود دولت تورم سال 87 رو 26 درصد اعلام كرده و تورم سال قبل رو 21 درصد به نظر خودتون تورم سال قبل از تورم سال 87 بيشتر نبود؟
در حالي كه در 15 ماه گذشته قيمت بسياري از كالاهاي ضروري رشد قابل توجهي داشته براي مثال بنزين از 275 تومان به 580 تومان رسيده (متوسط قيمت آزاد و يارانه اي) و نان هم رشد بيش از سه برابري و ... اينكه شايد بخشي از افزايش قيمت ها با پرداخت يارانه جبران شده بحثي جداست اما اينكه شاخص قيمتها در اين پانزده ماه در حدود 25-26 درصد رشد را نشون ميده جاي تعجب زيادي داره
از طرفي باید دید در شرایطی که در سال 90 بالغ بر 61 میلیارد دلار کالا با تورم ارزشی معادل 20 درصد به اقتصاد کشور تزریق شده چگونه تورم کل کشور تنها 21.5 درصد رشد داشته است.
پس حالا يه بحث ديگه مطرح ميشه كه آيا آمار ارائه شده اصلا پايه و اساس علمي داره يا صرفا مانند آمارهاي ديگري مانند اشتغال و مسافرتهاي نوروزي و... از تغيير فرمول محاسبه و راههاي ديگر حاصل شده

drdexter

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
3,550
نرخ تورم 12 ماهه 21.5 درصد اضافه شده. شاخص بهای کالا و خدمات مصرفی توی اسفند نسبت به ماه قبل 3.4 درصد اضافه شده.

2 - چطور نرخ تورم 12 ماهه رو با افزایش یک ماهه شاخص جمع کردید؟ نباید شاخص بهای کالا توی 12 ماهه با نرخ تورم 12 ماهه جمع بشه؟

نگرفتید دقیق به آمار ها نگاه نکردید حتی طرز محاسبه ای که هم کردن بسیار هوشمندانه بود . جهش قیمت دلار و اصلاح بسیاری از قیمت (اضافه شدن) در همین 3 ماهه منتهی سال بود . نرخ تورم شاخص داره برای 12 ماه که شد 21.5% ولی قبل از اون قید شد که شاخص بهای کالاها و خدمات مصرفی در منــــاطق شهری ایران در اسفند ماه 1390 به عدد 309.3 رسید که نسبت به مـــــــاه قبل، 3.4 درصد افزایش یافت این 3.4% برای 3 ماه منتهی به سال 91 بود . این آمار روی بانک مرکزی هم هست .

نرخ تورم در سال 1390معادل 5/21 درصد بود

ببینید . فقط گفته شده 1 بدون هیچ سند حساب داری و چارت ! سایت بانک مرکزی پرتال دانلود نیست که بیان بخوان این جوری یه پست توش بزن . یعنی به گند کشیدن بانک مرکزی یک کشور رو با همچین کاری :eek: نقل قول از خود بانک مرکزی هست :

- شاخص بهای کالاها و خدمات مصرفی در منــــاطق شهری ایران در اسفند ماه 1390 به عدد 309/3 رسید که نسبت به مـــــــاه قبل، 3/4 درصد افزایش یافت. این 3.4% یعنی چی پس این نرخ تورم فقط برای ماه اسفند هست :eek: تازه به گفته این پست ! اگر 21.8% و 3.4% رو به یک حساب دار ساده بدید با هم چی کارش میکنه برای اینکه بخواد نرخ کل بگیره ؟

پ ن : بلا نسبت اینا هم دیگه کل ملت رو چیز فرض کردن دیگه :eek:

خود دولت تورم سال 87 رو 26 درصد اعلام كرده و تورم سال قبل رو 21 درصد به نظر خودتون تورم سال قبل از تورم سال 87 بيشتر نبود؟
در حالي كه در 15 ماه گذشته قيمت بسياري از كالاهاي ضروري رشد قابل توجهي داشته براي مثال بنزين از 275 تومان به 580 تومان رسيده (متوسط قيمت آزاد و يارانه اي) و نان هم رشد بيش از سه برابري و ... اينكه شايد بخشي از افزايش قيمت ها با پرداخت يارانه جبران شده بحثي جداست اما اينكه شاخص قيمتها در اين پانزده ماه در حدود 25-26 درصد رشد را نشون ميده جاي تعجب زيادي داره
از طرفي باید دید در شرایطی که در سال 90 بالغ بر 61 میلیارد دلار کالا با تورم ارزشی معادل 20 درصد به اقتصاد کشور تزریق شده چگونه تورم کل کشور تنها 21.5 درصد رشد داشته است.
پس حالا يه بحث ديگه مطرح ميشه كه آيا آمار ارائه شده اصلا پايه و اساس علمي داره يا صرفا مانند آمارهاي ديگري مانند اشتغال و مسافرتهاي نوروزي و... از تغيير فرمول محاسبه و راههاي ديگر حاصل شده

خیلی بالاتر از این حرفاست داد هم من میدونم هم شما . این آمار ها تازه نیستن

از جمیع جهات ( محل مذاکره و شروط غربیها و .... ) اینجوری برمیاد که توافقی که ما رو خوشحال کنه در کار نیست
قبل 25 فروردین اگه قصد خرید سکه دارید موقعیت مناسبی بنظر میرسه

دوست عزیز مذاکره قابل پیش بینی نیست چون فاکتورهایی وجود داره که نمیشه به صورت عقلانی تحلیلش کرد همون جور که خیلی از مسائل دیگه این مملکت رو نمیشه پیش بینی کرد و گاهی برعکسش در میاد . همچین سکه های ثبت نامی رو در نظر بگیرید . این نظر من هست

shelman m

Registered User
لایک‌ها
63
متاسفانه من دلم واقعا برای کلمه این به نام ایران میسوزه
sadsmiley.gif

زیبا بود
از ایران فقط کلمه ای بیشتر نمونده

tamashagar

Registered User
لایک‌ها
7
دولت داره سعی می کنه شاخص بورس رو ببره بالا تا سرمایه ها بره اون سمت

glofin

Registered User
لایک‌ها
202
دولت داره سعی می کنه شاخص بورس رو ببره بالا تا سرمایه ها بره اون سمت

هر زمان نياز رو حس كنه ( دولت ) كه سرمايه ملت رو بيشتر بگيره دست خودش حتما تو يه بخش ايجاد حباب ميكنه .
يه مدت طلا و سكه يه مدت دلار و ارز و يه مدت هم بورس .
اين كار رو با تبليغات كه در دستش هست ( صداوسيما ) انجام ميده .
متاسفانه بيشتر ملت ما هم قابل پيشبيني هستن .

ARMF

مدیر بازنشسته ورزش
لایک‌ها
18,108
- شاخص بهای کالاها و خدمات مصرفی در منــــاطق شهری ایران در اسفند ماه 1390 به عدد 309/3 رسید که نسبت به مـــــــاه قبل، 3/4 درصد افزایش یافت.

درود

ببخشید وارد بحث میشم. اما اونجور که من فهمیدم، سبدی که کالاها و خدمات مصرفی در اون قرار میگیره و بر مبنای تفاوت نرخهاشون، نرخ تورم اعلام میشه، سبد ثابتی نیست و بطور مداوم بر حسب موقعیت یک کالا یا خدمت، تغییر میکنه و مواردی ازش حذف و یا بهش اضافه میشن و این تغییرات عموما در جهتیه که برآیند نرخ تورم سبد رو نزولی نشون بده...
اگر اشتباه میکنم اساتید بفرمایند... پوزش میخوام بابت پست نامربوط...

پاینده باشید

drdexter

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
3,550
درود

ببخشید وارد بحث میشم. اما اونجور که من فهمیدم، سبدی که کالاها و خدمات مصرفی در اون قرار میگیره و بر مبنای تفاوت نرخهاشون، نرخ تورم اعلام میشه، سبد ثابتی نیست و بطور مداوم بر حسب موقعیت یک کالا یا خدمت، تغییر میکنه و مواردی ازش حذف و یا بهش اضافه میشن و این تغییرات عموما در جهتیه که برآیند نرخ تورم سبد رو نزولی نشون بده...
اگر اشتباه میکنم اساتید بفرمایند... پوزش میخوام بابت پست نامربوط...

پاینده باشید

دقیقا فرمایش شما صیح هست در این محسباتشون که انجام دادن یک با به نرخ 21.5% رسیدن بعدن وقتی اومدن در محاسبات کلی ماست مالی رو انجام بدن و شاخص تورم 3 ماهه منتهی به سال 90 رو بگیرن رقم 3.4% رو در آوردن . این 3.4% فقط نرخ تورم در ماه اسفند بوده ! :eek:hno: نه سه ماهه منتهی سال ! :eek:hno: حالا خودتون حسابش رو بکنید . یه 21.5% اعلام کردن که میگن کل نرخ تورم بوده ! :دی ما هم باور کردیم . حالا یه نرخ تورم هم واسه ماه اسفند اعلام کردن 3.4% . خب خودتون تناقض ها رو ببینید . عرض کردم این 2 رقم رو بزارید جلوی یک حساب دار معمولی چی کارش میکنه ؟ دوست عزیز اون نقل قول های از سایت رسمی خود بانک مرکزی هست . بدون هیچ گونه چارتی و 1 ثفحه محاسباتی اومدن این رو اعلام کردن !

drdexter

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
3,550

دوست عزیز من هم دقیقا واسه همین میگم پرتال رسمی بانک مرکزی سایت دانلود نیست :دی اومدن یه پست دادن دقیقا مثه سایت دانلود :blink: . شاخص بهای کالا و خدمات مصرفی رو فقط برای اسفند دادن . بلا نسبت میگم اینا ملت رو چیز فرض کردن :mad: . نرخ تورم کلی باید از روی همه فاکتورها مشخص بشه و حداقل کاری که می تونستن بکنن این بود که چارتی که کف قیمت های کالا ها و خدمات کلی + نرخ که مورد محاسبه رو در معرض دید عموم میذاشتن :eek: محسابه میکردن و نرخ تورم کلی رو اعلام میکردن . نه اینجوری !!!! . در ضمن پرسیدید که چرا جمع کردم ؟ ببینید اینا یه شاخص کل دادن ! درست ؟ بعدا اومدن شاخص 3 ماهه منتهی سال رو هم به طور جداگانه بیرون این محاسبات اعلام کردن ! حالا عنابت بفرمائید اگر نرخ تورم 21.4% بوده یعنی به صورت میانگین ما باید تورم 1.7% رو عملا به صورت بسیار آهسته تجربه کرده باشیم . حالا این 3.4% از کجا اومده برای 3 ماهه مننتهی سال که محاسباتی که انجام دادن فقط اسفند ماه رو میگه ! دقیقا توجه کنید که میگه شاخص بهای کالا و خدمات مصرفی توی اسفند نسبت به ماه قبل 3.4 درصد اضافه شده . بنده شاخص تورم رو برای ماه 1.7% گرفتم ولی طبق گفته خودشون میگه
شاخص بهای کالا و خدمات مصرفی توی اسفند نسبت به ماه قبل 3.4 درصد اضافه شده

خب شما بفرمائید من طبق گفته همین محاسبات با این توضیحاتی که به شما دادم باید با این 3.4% چی کا کنم ؟

در باره سوال شماره اول حالا ! متاسفانه من نمی دونم چرا اینا بعدا 3 ماهه منتهی سال 90 رو فقط با حسابه اسفند ماه اونم 3.4% رو بیرون این چارت قرار دادن :eek: .

ehsan_y1

Registered User
لایک‌ها
14
چرا اینجا اینقدر بی صاحبه؟
مگه مدیری چیزی نداره
بابا این تاپیک سکه هستش نه محاسبه نرخ تورم و قیمت مرغ و تخم مرغ توی مشهد !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

tamashagar

Registered User
لایک‌ها
7
عزیزان من که گفتم بفروشید سکه هاتون رو. حالا دیدید اومد پایین. شد 732 تومن.البته به خاطر اینکه دلار رو آوردند پایین این اتفاق افتاد. اینو بدونید اگه لازم بشه بازهم میارنش پایین تر تا دور از جون شما ترتیب سکه و سکه خر و سکه فروش و سکه باز رو بدند.

ehsan_y1

Registered User
لایک‌ها
14
عزیزان من که گفتم بفروشید سکه هاتون رو. حالا دیدید اومد پایین. شد 732 تومن.البته به خاطر اینکه دلار رو آوردند پایین این اتفاق افتاد. اینو بدونید اگه لازم بشه بازهم میارنش پایین تر تا دور از جون شما ترتیب سکه و سکه خر و سکه فروش و سکه باز رو بدند.

کسی قیمت بازار رو اگه گرفته بگه
بازار نه سایتها
دلار مگه چند شده؟

elinet0

Registered User
لایک‌ها
128
دارن ميارنش پايين تا 29 فروردين مردمو راضي كنن كه به جاي سكه اوراق بگيرند، به ظاهر كارشونم وجه قانوني بگيره كه بگن خب نرخ روز اينه و بنا به گفته‌هاي قبلي شما همه جهان با هم تباني كردن تا حال ملت ايرانو بگيرن.

در ضمن اين‌طوري كه داره پيش ميره فكر كنم مردم بايد يك چيزي هم دستي به بانك بدن

فروش 70 تن طلا به مردم طی 4 مرحله

Last edited:

wolfmoon

Registered User
لایک‌ها
197
من كه به حرف بازاری‌ها گوش كردم و سكه‌هام رو 14 فروردين 765 فروختم . الان مجدد منتظرم كه بخرم احتمالا دوشنبه 28 ام موقع خوبی برای خريد باشه.

LAPD

Registered User
لایک‌ها
598
نکته جالب
نیم سکه 365 *2 = 730
ربع سکه 190 * 4 = 760
تمام 729

یعنی کمترین حباب رو تمام داره بیشترین رو ربع !

بالا