• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

سرمايه گذاري روي سكه و طلا

LAPD

Registered User
لایک‌ها
598
کسی قیمتی رو دستکاری نکرده.
این یه موضوع واضحه , هرچی به زمان عرضه سکه ها نزدیک بشیم , 1- کسی از بازار آزاد سکه نمیخره چون میدونه با عرضه سکه ها قیمت میریزه , در نتیجه تقاضا پایین میاد و قیمت پایین میاد 2- اونایی که سکه دارن میرن سکه هاشونو میفروشن که جلوی ضرر بیشتر یا کم شدن سودشونو بگیرن در نتیجه باز عرضه ایجاد میکنه در نتیجه قیمت پایین میاد.
قرار نبوده تا روزی که سکه رو بدن قیمت سکه 800 تومن بمونه روزی که دادن صد تومن بریزه , اونس هم فعلا فقط میتونه با ریختن توی پایین اومدن قیمت سکه نقش داشته باشه , و بالا رفتنش تاثیر چندانی نخواهد داشت.

mosalmanirani

Registered User
لایک‌ها
1,886
قیمت سکه در بازار تهران طرح جدید با 100000 ریال کاهش نسبت به روز گذشته به 7400000 ریال رسیده و این درحالیه که قیمت اونس جهانی 11 دلار افزایش پیدا کرده و به 1645.10 رسیده. به نظر من تنها دلیلش یکی کاهش ارزش دلار نسبت به ریاله که تا 220 ریال امروز تو بازار تهران ریزش داشته و از طرفی دیگه هم زمزمه های آغاز دادن پیش فروش سکه ها به مردم که تاثیر روانیش رو در بازار گذاشته. امیدوارم این روند مخصوصا کاهش ارزش دلار در روزهای آیند هم ادامه داشته باشه.:rolleyes:

elinet0

Registered User
لایک‌ها
128
دقيقاً همينطوره، در ضمن امشب سخنراني برنانكه است، احتمالاً اونس صعودي بشه، كه از قبل دولت تمهيدات لازم رو براي پايين آوردن قيمت سكه انجام داده. دولت فهيمه بايد به قيمت ضرر و نابودي مردم سود بكنه. به قول رجب طيب اردوغان اسم اين سياست نيست، اسم اين يك چيزه ديگس كه نمي‌تونم اينجا بگم ...

می بینم که پیش بینی 40 روز پیش من درست از آب در اومده و دولت دست به کار شده و قیمتها رو داره دست کاری میکنه
اونس که پایین نیومده از دیروز بلکه بالا هم رفته و دلار هم که خیلی تکنون نخورده و هنوز هم که عرضه ی صورت نگرفته پس تنها دلیل کاهش قیمت دستکاریه اونه

kiachip

Registered User
لایک‌ها
100
می بینم که پیش بینی 40 روز پیش من درست از آب در اومده و دولت دست به کار شده و قیمتها رو داره دست کاری میکنه
اونس که پایین نیومده از دیروز بلکه بالا هم رفته و دلار هم که خیلی تکنون نخورده و هنوز هم که عرضه ی صورت نگرفته پس تنها دلیل کاهش قیمت دستکاریه اونه

شما هم نوبری هستی واسه خودتااااااااااا،اخه کی تو این بازار میره سکه بخره،همین نرفتن باعث پایین اومدن شده،گفته دوستم جناب lapd کارشناسانه و دقیقه،ملت گذاشتن یکی دو روز پس از عرضه،خرید سنگین کنن و همه در کمین اون روز نشستن

Sent from my iPhone using Tapatalk

elinet0

Registered User
لایک‌ها
128
خب برعكس شما تريدرها و كساني كه امروز تو بازار بودن عقيده دارن احتمال اون نمي‌رفت، امروز دولت مصنوعاً قيمت و آورده پايين. حتي بعضي‌ها به اوضاع مشكوك هستن

کسی قیمتی رو دستکاری نکرده.
این یه موضوع واضحه , هرچی به زمان عرضه سکه ها نزدیک بشیم , 1- کسی از بازار آزاد سکه نمیخره چون میدونه با عرضه سکه ها قیمت میریزه , در نتیجه تقاضا پایین میاد و قیمت پایین میاد 2- اونایی که سکه دارن میرن سکه هاشونو میفروشن که جلوی ضرر بیشتر یا کم شدن سودشونو بگیرن در نتیجه باز عرضه ایجاد میکنه در نتیجه قیمت پایین میاد.
قرار نبوده تا روزی که سکه رو بدن قیمت سکه 800 تومن بمونه روزی که دادن صد تومن بریزه , اونس هم فعلا فقط میتونه با ریختن توی پایین اومدن قیمت سکه نقش داشته باشه , و بالا رفتنش تاثیر چندانی نخواهد داشت.

ARMF

مدیر بازنشسته ورزش
لایک‌ها
18,108
صبر... کلید کار صبره... اوضاع برای نوسان گیری ثبات لازم رو نداره. به نظرم باید صبر کرد تا تحویل اولین سری سکه ها...

LAPD

Registered User
لایک‌ها
598
دقيقاً همينطوره، در ضمن امشب سخنراني برنانكه است، احتمالاً اونس صعودي بشه، كه از قبل دولت تمهيدات لازم رو براي پايين آوردن قيمت سكه انجام داده. دولت فهيمه بايد به قيمت ضرر و نابودي مردم سود بكنه. به قول رجب طيب اردوغان اسم اين سياست نيست، اسم اين يك چيزه ديگس كه نمي‌تونم اينجا بگم ...

این جریان اصلا سیاسی نیست , اقتصادیه !! پستاخدا ماه پیش منو بخون گفتم امکان نداره همه به سمت یه بازاری برن و بتونن با سود خارج بشن , توی بازارای دلالی یکطرف باید از ضرر طرف دیگه سود کنه , هیچوقت هم توی همچین بازاری اکثریت سود نمیکنن .
الان این وسط مشکل چی بوده؟ اینکه 9 میلیون سکه پیش فروش کردن , حالا هم میخوان سکه هارو بدن !! باید نمیدادن تا سکه بره 1500 ملت به اصطلاح سود کنن؟؟ دادن اینهمه سکه قیمت رو میاره پایین , حالا اونایی که پیش خرید کردن و فکر کردن سکه رو 570 تومن میگیرن 1 میلیون میفروشن دیگه مشکل خودشون بوده که از ماهیت بازار سر در نمیاوردن ! البته همیشگی که نیست !! بلاخره یه میلیون که هیچی شاید چهار پنج میلیونم بفروشن کاری به اون نداریم !
خود من پیش خرید کردم , روز دوم , اون زمان دلار سکه 1420 تومن حدودا حساب شده بود در صورتی که دلار بازار زده بود فکر کنم بالای 1500 در نتیجه بهترین کاری بود که اون زمان میشد کرد , البته تا همه حجوم نیاورده بودن به پیش خرید , که وقتی حجوم اوردن هم دیگه کار از کار گذشته بود.
خودمم اولین کسی بودم که گفتم سکه رو روی 650 باید حساب کنید , اون زمان همه میگفتن سکه امکان نداره از 800 پایین تر بیاد , از طرفی همه خیال میکردن بخاطر قیمت دلار سکه زیاد نمیتونه پایین بیاد که باز گفتم دلار هم بخاطر عمل کردن به وعده توسط بانک مرکزی و بالا رفتن ارزش ریال پایین میاد و باز علتی میشه برای پایین تر اومدن سکه .

اصلا بازار های اینچنینی اگه ریسک باختن نداشته باشه یه مملکت بدبخت میشه , دیگه احدی کار نمیکنه همه میرن پولشونو سکه و دلار میخرن میشینن خونه سود کنن !! مگه همچین چیزی با عقل جور در میاد , همین اتفاقی که الان افتاده. و با دادن سکه ها یه سری ضربه ای میخورن که دیگه از این کارا نکنن بفهمن نون در اوردن از این ماجرا کار هر کسی نیست , حجوم همه مردم به یه سمت هم فقط ضرره !
البته متاسفانه اینم باز مقطعیه ! و بلاخره این آش و کاسه باز اتفاق می افته !

mmf66

Registered User
لایک‌ها
417
در فروش مرحله دوم هر سکه 627400 تومان که با 5درصد ملیات میشه 660 تومان وبا سود بانکی چهار ماهه میشه 700 تومان پس اگه سکه زیر این قیمت بشه مردم ضرر کردن
بعدش دولت خودش سکه رو با دلار 1700 به مردم فروخته نه دلار 1226 تومانی و این یعنی کلاه برداری تو روز روشن

LAPD

Registered User
لایک‌ها
598
و اما در مورد این اوراق
این اوراق اگه باز خریدش به صورت سکه فیزیکی باشه که خب یه سودی بهش تعلق میگیره و هروقت هم ادم بخواد سکه رو بهش میدن در ضمن ارزش اون اوراقی که میدن دست ادم خیلی بیشتر از این یه تیکه کاغذیه که به عنوان فیش دادن دست ملت , یعنی ضمانت دادن سکه توی اون اوراق بیشتره . البته میگم باید دید شرایطش چیه هنوز که هیچی ازش مشخص نیست بعد بازم میگم کسایی که روزای اول سکه گرفتن , حمله نبرید سکتونو بگیرید , صبر کنید ببینید عکسالعمل بازار چیه .

یه موضوع دیگه , اینها یه مقدار سکه رو در نظر گرفتن به مردم بدن , فرض میگیریم همین دور اول که همین 4 میلیون هست , اینا با اوراق نمیتونن بازار رو اشباع کنن و در نتیجه قیمتارو چه دلار چه سکه رو قفل کنن , چون اگه همه اوراق بگیرن , ولی با دادن همین 4 میلیون سکه این اتفاق می افته , بیشتر از این هرچقدر سکه بریزن توی بازار نتیجه خاصی نداره و فقط خزانشونو خالی کردن , در نتیجه چهار میلیونی که دادنش براشون سود داره رو میدن , و بقیه رو که فقط جیبشونو خالی میکنه رو کاری میکنن مردم اوراق بگیرن.

این چند روز هم من رفتاری که از بانک دیدم برعکس اینی که میگن داره قیمتو دست کاری میکنه میارتش پایین , من میگم داره کنترل میکنه زیاد پایین نیاد !! چطور؟ با گفتن اینکه پیش فروش تموم شد !! فعلا از ثبت نام خبری نیست !! در صورتی که یه هفته پیش گفتن به زودی ثبت نام اینترنتی شروع میشه ! خب این خبر چه تاثیری باید روی بازار بزاره ! باید بازار رو بکشه بالا ولی توی این شرایطی بازار با این شوک عظیم منفی داره رو برو میشه تونست یه چند روزی بازارو روی 740 نگه داره! وگرنه بازار شدید تر از این حرفا باید میریخت.

*sepideh*

Registered User
لایک‌ها
433
ای بابا . دو هفته پیش 2.5 طلا گرفتم ارزش پولم نیاد پایین ، ارزش طلا اومد پایین :دی

چقدر ارزون تر میشه؟ دوباره بالا میره آیا؟

ARMF

مدیر بازنشسته ورزش
لایک‌ها
18,108
بعدش دولت خودش سکه رو با دلار 1700 به مردم فروخته نه دلار 1226 تومانی و این یعنی کلاه برداری تو روز روشن

مگه سالها پیش که موبایل وارد ایران شد و سیمکارتهایی که عملا باید با قیمت نازل به مردم ارائه میشد رو از 400000 تا یه میلیون فروختن اتفاقی افتاد؟ الان داستان سکه هم همینطوره. با هر منطقی حساب کنید به جهت حفظ ارزش سرمایه در شرایطی که ارزش پول رایج مثل یخ در حال آب شدنه (با توجه به تورم واقعی موجود)، بازهم پیش خرید سکه کار اشتباهی نبود. فقط باید صبر داشت تا موج عرضه سکه ها بیاد و بگذره. در دراز مدت، روند قطعا صعودیه. اینو نمودار قیمت طلا در سالهای اخیر نشون میده. اتفاق ویژه ای هم که این نظم رو در کوتاه و حتی میان مدت به هم بزنه به نظر نمیرسه بیفته... در مجموع، نه الزاما برای سود کردن، بلکه حداقل برای حفظ ارزش دارایی افراد، سکه انتخاب بسیار درستیه...
به نظرم بازنده ها کسانی هستن که در موج منفی احتمالی، جوگیر بشن و برن بفروشن...

LAPD

Registered User
لایک‌ها
598
شما و دوستمون lapd که از من نوبر ترین با این تحلیلتون
قیمت سکه چه ربطی به طلا داره!
اگه حرف شما درست بود باید فقط سکه میمومد پایین نه اینکه طلا اینقدر بیاد پایین نمیخوام بگم سکه هیچ ربطی به طلا نداره ولی این کاهش شدید طلا ربطی به سکه نداره
سکه میتونست تا قیمت بانکیش بیاد پایین بدون اینکه طلا تکون بخوره
:blink:

ARMF

مدیر بازنشسته ورزش
لایک‌ها
18,108
سکه میتونست تا قیمت بانکیش بیاد پایین بدون اینکه طلا تکون بخوره

مگه سكه رواز طلا نميسازن؟ اونوقت چطور قيمت طلا (به ريال) ثابت بمونه ولي قيمت سكه (به ريال) بياد پايين؟

mehdi_f64

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
چند نكته مهم در مورد قيمت سكه از الان تا 6 ماه ديگه:
1- قيمت سكه در بدترين حالت هم زير 700000 نميره چون اگه بره تمام كساني كه پيش خريد كردن بخصوص در دور دوم (بيشتر از 6ميليون قطعه سكه) پول خود را پس گرفته و از بازار آزاد خريد مي كنند و دوباره سكه تا مرز 1 ميليون مي رسه.
2- اين كاهش قيمتها مقطعي است و بهترين فرصت براي خريد سنگين بخصوص سكه تمام. اگر دقيق حساب كنيم ما از 29 فروردين تا 15 خرداد پيش خريد 4 ماهه ها رو داريم و براي 6 ماهه ها كه تعدادشان بسيار كمتر است از حدودا اول مرداد تا آخر مرداد زمان تحويل داريم پس اگر قرار باشد اتفاقي بيفتد نهايتا تا اواسط خرداد است و بعد از آن دوباره جهش شديد قيمت را داريم.
3- 8ميليون سكه قراره در عرض 2 ماه داده شود به كل شهرها روستاها...... حساب كنيد اگر اين عدد را به تعداد 80 ميليون جمعيت ايران تقسيم كنيم به هر 10 نفر 1 و فقط 1 سكه مي رسه:D بعد مي گن ما بازارو اشباع كريدم خنده داره.بنا براين اگه 30 ميليون سكه هم بدن حتي در عرض يك روز چون به تمامي شهرها روستاها و 80 ميليون نفر پخش مي شه اصلا به چشم نمياد و اين جو رواني كه ايجاد شده باعث كم شدن قيمت شده و همه ترسيدن و رفتن بفروشن مطمئن هستم بعد از 5-6 روز بعد تحويل سكه ها قيمت دوباره مياد بالا چون همه گذوشتن اون زمان خريد كنن و مردم مي فهمند كه واقعا اين سكه ها تاثير زيادي بر بازار نداره...
3- فكر ميكنيد بانك كارگشايي تا حالا چند تن طلا دست مردم داده؟ و چندين ميليون سكه و چندين تن شمش؟ اگه دست كم بگيم اين بانك به 1000 نفر سكه بفروشه ميشه روزي 100000 سكه و ماهي 3 ميليون سكه كه خيلي بيشتر ازيناست و فقط در سال 90 رو حساب كنيد بالغ بر 30 ميليون سكه فروخته كه حتي مقامات بانك مركزي هم اشاره داشته اند و حداقل همين الان 100 ميليون سكه تمام دست مردمه آيا با اين 100 ميليون قطعه قيمت به 1 ميليون نرسيد تا چند وقته پيش؟ مي خواهم به اين نتيجه برسم كه تعداد سكه دست مردم اصلا مهم نيست چون ممكنه 10% اون تعداد هم در همون لحظه فروخته نشه و اين كاهش قيمت ها فقط جو روانيه كه بسيار زود گذره (جو رواني كه بيشتر مسئولين درست كردن) و اگه از اون موقع حساس بگذريم مثل فنر فشرده اينبار قيمتها سر به فلك مي كشند.
4- همه اينارو گفتيم ولي اين از همش مهمتره:D اينكه اصلا از كجا معلوم سكه اي بدن؟ كه اگه ندن اون بدبختايي كه رفتن سكه هاشون رو به قيمت 765000 و .... فروختن بايد بشينن و گريه كنن. من خودم يه چند تايي سكه دارم يه چند تايي هم پيش خريد كردم يكي از دوستانه واردم اصرار عجيبي داشت كه بفروشم و 10 روز ديگه دوباره بخرم گفتم اگه 100% مطمئني كه مي دن قبوله. اون گفت من 30% هم مطمئن نيستم. مطمئن باشيد اگه سكه ها رو ندن و اوراق يا .... بدن سكه تا هفته ديگه همين موقع به 1 ميليونم مي رسه. پس عجله نكنيد بريد بفروشيدو اسم خودتونو بگذاريد زرنگ:D اتفاقا از الان تا 5 روز ديگه وقت خريد سنگينه تا تكليف پي خريد معلوم نيست( كه مي دن يا نمي دن...)

اينا رو ننوشتم كه سكه گرون شه خوشالي كنيم نوشتم تا يه سري كه از بي اطلاعي يا دروغ خيلي ها گول مي خورن و بازندن، آگاه باشن و جوگير نباشند كه آخرش ضرر باشه واسشون. 1 چيزو به عنوان اصل قبول كنيد خداهم بياد زمين باز طلا و دلار سال ديگه از امسال بسيار گرونتره بريد نمودارهارو ببينيد كدوم سال از سال قبل ارزونتر بوده؟؟ هر كي خريده سال بعد گفته خوب شد خريدم هر كيم فروخته سال ديگه كه هيچي 1 ماه بعدش گفته ما شانس نداريم تا مي فروشيم مي ره بالا:D هميشه همينه گول نوسانات زود گذر رو نخوريد و به سكه به عنوان پس اندازه بالاي 6 ماه فكر كنيد و به نوسانات قبل از 6 ماه اهميتي ندهيد

mmf66

Registered User
لایک‌ها
417
به نظر من هم سکه همین الان 790 تومان ارزش داره و به خاطر جو روانی حباب منفی پیدا کرده باید ببینیم مردم کی دوباره جو گیر میشن

hoorsa

کاربر ویژه گفتگوی آزاد
لایک‌ها
1,705
[h=6]خدایا روز جمعه مهر سعید جلیلی رو به دل کاترین اشتون بنداز[/h]

بالا