الان چه اتفاقی افتاده !! همه بهم ریختن !!
ملت سکه مگه نمیخواستن؟ بانک هم پیش فروش کرد حالا هم میخواد سکه هارو بده ! در کلاهبرداری اینا که شکی نیست !! ولی نه در این مورد , به تعهدش میخواد عمل کنه داره کلاه برداری میکنه؟ یا چون اینقدر میخواد سکه بریزه توی بازار که باعث شده سکه بیاد پایین؟
بعد همه ملت مگه دادو بیداد نمیکردن آییی چرا اینقدر سکه و دلار داره میره بالا داریم بدبخت میشیم , چی شده حالا که پایینم داره میاد همه بهم ریختن؟ نگران نباشید بابا !! بالا میره بازم !! گفتم یه روزی ده میلیونم میشه سکه اگه واحد پولو عوض نکنن !!
به نظر من هر کی بگیره فقط باید صبر کنه و سریع نره بفروشه
من تحلیل شما را قبول ندارم که میگید اگه قراره بدن سکه هارو , که دیگه کم کم دارن میدن , دو ماه دیگه هم دستشون بمونه بهت میدن
این دولت برای فرداش برنامه نداره چه برسه دو ماه دیگه
شما همین مسئله سربازی را نگاه کن یک روز سه برادری معاف میگذارن همین امروز حذف اش کردن
یک روز میگه هر کی هر تعداد سکه خواست بهش میدیم فردا میری بانک 5تا بیشتر نمیدن
قانون رو عوض کنن با چیزی که فروختن و پولشو گرفتن بیان ندن فرق میکنه ! اون تعداد سکه مال صاحبشه توی بانکه , هر کاری هم بلاخره ریسک داره باید دید درصد ریسک کدوم یکی از اینا ( گرفتن سریع سکه یا نگرفتنش ) بیشتره و طرفی که ریسک کمتر داره انتخاب کرد. اصلا شاید جنگ شد اومدن گفتن کسایی که سکه دارن اگه نیان سکه هاشونو به ما بدن میگیریم اعدامشون میکنیم !! اینم یه احتماله , اتفاقم بیفته اصلا عجیب نیست.
در مورد سربازی هم همون موقعی که 18 ماهش کردن گفتن فعلا اینجوریه بعدا عوض میشه !
............................................
به هر حال همه اینا احتماله , هرکسی عقل داره میتونه انتخاب کنه ! فقط ضرر کرد جر زنی رو بزاره کنار !! کسی مجبور نکرد ملتو سکه بخرن , حالا خریدن عواقبش پای خودشونه , اگه هوچیا و اونایی که سود میبردن از گرون شدن اومدن جوی راه انداختن که سکه بخرید و الان توی ضرر باشید بازم اینکه جو گیر شدید تقصیر خودتونه !
اگه کسی نمیتونه پای عواقب انتخاب خودش وایسه بزاره کنار این کارارو بره دنبال کار زندگیش.