• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

سرمايه گذاري روي سكه و طلا

tamashagar

Registered User
لایک‌ها
7
برای اینکه بانک مرکزی مردم رو متقاعد به دریافت اوراق بهادار کنه باید قیمت سکه رو برسونه به 600 تا 630 . و در ضمن روند رو هم کاهشی نگه داره. البته مصافحه آقای جلیلی و خانم اشتون هم بی تأثیر نخواهد بود.

LAPD

Registered User
لایک‌ها
598
این چند روز هم من رفتاری که از بانک دیدم برعکس اینی که میگن داره قیمتو دست کاری میکنه میارتش پایین , من میگم داره کنترل میکنه زیاد پایین نیاد !! چطور؟ با گفتن اینکه پیش فروش تموم شد !! فعلا از ثبت نام خبری نیست !! در صورتی که یه هفته پیش گفتن به زودی ثبت نام اینترنتی شروع میشه ! خب این خبر چه تاثیری باید روی بازار بزاره ! باید بازار رو بکشه بالا ولی توی این شرایطی بازار با این شوک عظیم منفی داره رو برو میشه تونست یه چند روزی بازارو روی 740 نگه داره! وگرنه بازار شدید تر از این حرفا باید میریخت.

اینم از این !! همونجوری که دیشب گفتم به دستو پا زدن افتادن که قیمت سکه از یه حدی پایینتر نیاد !! چون براشون مشکل ساز میشه , ولی از نظر من از دستشون خارجه و قیمت بازم میریزه.
قیمت سکه امروز
7180000 سکه طرح جدید
3600000 نیم سکه
1850000 نیم سکه
دلار 1871
اگه کسی فکر میکنه وقتی سکه هارو دادن به زیر 700 نمیرسه اشتباه میکنه ! زیر 700 رو شاید تا همین چند روز که مونده سکه هارو بدن بره !

دلایل توقف پیش‌فروش سکه/جلوگیری از زیان دارندگان حواله‌ با 2 تمهید
رئیس کل بانک مرکزی با تشریح دلایل توقف پیش‌فروش سکه با هدف جلوگیری از زیان مالکان سکه‌های پیش‌فروش شده گفت: با تحویل 4 میلیون قطعه سکه شاهد افت قیمت خواهیم بود.
دلایل توقف پیش‌فروش سکه/جلوگیری از زیان دارندگان حواله‌ با 2 تمهید
به گزارش سایت طلا به نقل از خبرگزاری فارس، محمود بهمنی با بیان اینکه بانک مرکزی برای جلوگیری از زیان افرادی که در دوره‌های سوم و چهارم پیش‌فروش سکه اقدام به خرید کرده‌اند فعلا پیش‌فروش جدیدی آغاز نخواهد کرد،‌ اظهار داشت: با توجه به افت قیمت طلا در بازار‌های جهانی و نزدیک شدن به موعد تحویل سکه‌های پیش‌فروش شده در مرحله اول، قیمت سکه در بازار طی روزهای اخیر کاهش داشته است.
وی ادامه داد: از آنجا که با تحویل 4 میلیون قطعه سکه پیش‌فروش شده شاهد افت قیمت خواهیم بود، ممکن است قیمت در بازار به کمتر از نرخ پیش‌فروش شده در مراحل سوم و چهارم برسد که در این صورت خریدارن در این دوره متضرر می‌شوند.
رئیس کل بانک مرکزی با اشاره به انجام دو اقدام برای جلوگیری از ضرر خریداران سکه‌های یش‌فروش شده گفت: در این راستا برای بازگشت ثبات به بازار پس از کاهش قیمت‌ها، بانک مرکزی دور جدید پیش‌فروش را آغاز نخواهد کرد.
وی اقدام بعدی را پیشنهاد روش‌های جایگزین به دارندگان حواله‌های پیش خرید عنوان کرد و افزود: بر این اساس خریدار در صورت تمایل می‌تواند به جای دریافت سکه معادل آن اوراق مشارکت با نرخ 20 درصد اخذ کند.
بهمنی تاکید کرد: استفاده از این روش‌های جایگزین تنها با هدف جلوگیری از زیان خریداران سکه‌های پیش‌فروش شده و مدیریت بهتر بازار است و اگر تمامی خریداران سکه‌های خود را مطالبه کنند، بانک مرکزی هیچ مشکلی در تامین سکه‌ها ندارد.

خلاصه نتیجه گیری
دوزار به اصطلاح سودی که از بازار میگیرید رو پای هوش و زکاوت خودتون نزارید , ضررتون هم پای دستکاری قیمت بانک مرکزی نزارید ! بازار بالا پایین میره توی بالا پایین رفتنا هم یه سری سود و ضرر میکنن.

طرف اومده میگه قیمت طلا چیکار به سکه داره , سکه بیاد پایین برای چی طلا بیاد پایین !

hoorsa

کاربر ویژه گفتگوی آزاد
لایک‌ها
1,705
کاش قیمت طلا بیاد پایین یه کم
الان گرمی 73 هستش ؟

LAPD

Registered User
لایک‌ها
598
باز اخطار میکنم , اوناییی که چند روز اول سکه نوشتن نرن صبر کنن و نرن سکه هاشونو بگیرن , تا دو ماه بعد از سر رسید وقت دارید بگیرید سکه هارو , که توی این دوماه خیلی اتفاقات میتونه بیفته در نتیجه از حول حلیم نیفتید تو دیگ , که اگه سکه هارو زود بگیرید دیگه کار از کار میگذره .

LAPD

Registered User
لایک‌ها
598
وی ادامه داد: از آنجا که با تحویل 4 میلیون قطعه سکه پیش‌فروش شده شاهد افت قیمت خواهیم بود، ممکن است قیمت در بازار به کمتر از نرخ پیش‌فروش شده در مراحل سوم و چهارم برسد که در این صورت خریدارن در این دوره متضرر می‌شوند.
یه مشکلی که بانک مرکزی با پایین اومدن بیش از حد سکه مواجه میشه و سعی داره قیمت رو کنترل کنه زیاد پایین نیاد اینه که قیمت پایین بیاد پایین , این مرحله سوم و چهارم که سکه پاشون 650 به بالا تموم شده و سررسیدشم از سه چهار ماه دیگه شروع میشه صبر نمیکنن تا سه چهار ماه دیگه که تازه اون زمان اوراق بگیرن , چه کاریه !در نتیجه فیشاشونو پس میدن که از بازار سکه بگیرن , بانکم نمیخواد این پولا دوباره خارج بشه , نمیتونه هم بگه شما هم که سررسیدتون نرسیده بیاید زودتر بهتون اوراق بدیم , پولاتونو پس نگیرید ! در نتیجه به فکر نگه داشتن قیمته , که نگه داشتن قیمت ممکن نیست , مگه اینکه یه مقدار توی دادن سکه ها بازی در بیاره !! مثلا بالای 100 تارو قسط بندی میدیم ! یا یخورده دیر تر میدیم و از این حرفا !!

Wish Master

Registered User
لایک‌ها
278
همین الان 12 تا تمام فروختم 765
این پست رو Check Point می کنم واسه آخر فروردین Quote بشه، واسه اونایی که گفتن اشتباه می کنی
بنا به تحلیل و پیش بینی خودم اواخر فروردین می تونم روی قیمت 620 تا 650 خرید کنم.
البته اگه نشه هم ضرر نکردم چون این 12 تایی رو که فروختم میانگین خریدش 521 بود ... یعنی همین الانش هم رو هر کدوم 244 و در کل 2.928 سود (حفظ سرمایه) کردم
سکه تمام 717000

masoudrejae

Registered User
لایک‌ها
191
باز اخطار میکنم , اوناییی که چند روز اول سکه نوشتن نرن صبر کنن و نرن سکه هاشونو بگیرن , تا دو ماه بعد از سر رسید وقت دارید بگیرید سکه هارو , که توی این دوماه خیلی اتفاقات میتونه بیفته در نتیجه از حول حلیم نیفتید تو دیگ , که اگه سکه هارو زود بگیرید دیگه کار از کار میگذره .

برای چی سکه هامون را نگیریم؟دست خودمون باشه که بهتر از اینه دست دولت باشه؟

hoorsa

کاربر ویژه گفتگوی آزاد
لایک‌ها
1,705
الان دیگه وقت خریده .ولی مطمینا روندش سریعتر برمیگرده بالا تا قبل از نشست باید خرید
کاش anony بیاد الان 1 هفته شد
آقای anony لطفا بیا نظرتو بگو .

LAPD

Registered User
لایک‌ها
598
برای چی سکه هامون را نگیریم؟دست خودمون باشه که بهتر از اینه دست دولت باشه؟

اگه قراره بدن سکه هارو , که دیگه کم کم دارن میدن , دو ماه دیگه هم دستشون بمونه بهت میدن , روز اول که دادن و ملت سکشونو بگیرن , سکه پایینتر رفت توی ضررن , اگه نگیرن و دست بانک باشه سه تا انتخاب دارن , کلا سکه رو نگیرن و پولشو بگیرن ( در صورتی که قیمت خیلی ریخت ) 2- اوراق بگیرن ( البته باید دید شرایط اوراقه چیه ) 3- دیدن اوضاع مناسبه خود سکه رو بگیرن !
ولی اگه همون اول سکه هارو گرفتی و قیمت زیاد ریخت دیگه فقط یه انتخاب داری اونم اینه که صبر کنی تا قیمت بیاد بالا !

hoorsa

کاربر ویژه گفتگوی آزاد
لایک‌ها
1,705
بابا چی میگین هی واسه خودتون میبرین میدوزین .هنوز هیچی معلوم نیست حالا سکه هامونو چی کار کنیم یکی میگه من گفتم اینجوری میشه اونجوری میشه .دیگه رسما ملت اسکل میشن دیگه که اینجوری.اگه بخواد قیمت پایین بیاد که چه کاری حالا چه پولشو بگیرن چه سکشو بگیرن در هر صورت ضرره دیگه بعدم طرف رفته پولشو چند ماه گذاشته بخوابه که سکه بگیره که ارزشش حفظ بشه حالا اگه باز بخواد بره پولشو بگیره که میرسه سر پله اول .
دیگه چه سرمایه گذاری

اتفاقا به نظر من وقتی سکه بیاد حتی قیمت پایین هم باشه بازم هجومی هست که برن سکه ارزون بخرن چون مردم میدونن سکه بالا رفتنیه .و چون قیمت پایین بیاد در هر صورت میبینن برن بفروشن هم سود آنچنانی دستشونو نمگیره باز هم نگه خواهند داشت

Wish Master

Registered User
لایک‌ها
278
الان دیگه وقت خریده .ولی مطمینا روندش سریعتر برمیگرده بالا تا قبل از نشست باید خرید
کاش anony بیاد الان 1 هفته شد
آقای anony لطفا بیا نظرتو بگو .
25 فروردین دور اول مذاکرات جدیده و هیچ اتفاق خاصی نمیفته، معمولا دور اول نشست برای توافق در زمینه محل و موضوع نشست دورهای بعد است. در ضمن نمایندگان ایران سعی می کنن بدون توافق در زمینه خاصی، یکم دست پایین رو بگیرن (البته طبق معمول در مواقعی که باید تعهد بدن یه بامبولی در میارن) تا هر دو طرف خوشحال از اینکه سر میز مذاکره دعوا نشده خوشحال بیان بیرون و نوید خوشبینی به مذاکرات دور بعدی رو بدن ...
4 روز بعد هم که قراره سکه ها تحویل بشه و در اینکه سکه های دور اول با تبلیغات بسیار گسترده و سر و صدای زیاد تحویل خواهد شد، شکی نیست ...
بنابراین من برای خرید تا 1 اردیبهشت صبر می کنم، قیمت قطعا زیر 700 تومان خواهد بود...

LAPD

Registered User
لایک‌ها
598
اخرین توضیحو در مورد اون سه حق انتخاب در مورد نگرفتن سکه تا دو ماه میدم !!

فرض میکنیم سکه روزای اول 620 تومن بود و خب کسایی که سررسیدشون همون روزای اوله میبینن که 570 تومن پول دادن الان سکه 620 هست پس 50 تومن سوده ! پس میخوان سکه هارو بگیرن !
این افراد سکه هاشونو نمیخوان بفروشن میخوان بزارن خونه , روزای اول تمام افت قیمت که اتفاق نمی افته ! چند میلیون سکه دیگه برای تحویل مونده که روی قیمت اثر میزاره که حالا فرض محال میگیریم سکه رو اصلا ببره زیر 550 خدارو چه دیدی شاید یک در میلیون اوباما با شنل قهوه ایا رفیق شد !! خب این وسط اونی که سکه هاشو از حول حلیم افتاده تو دیگ و روز اول گرفته الان توی ضرره , ولی اونی که نگرفته این انتخابارو داره ! 570 تومنشو پس بگیره ,بره 550 تومن از بازار سکه فیزیکی بخره ! - اوراق بخره ! هیچ کدومم نخواست سکشو بگیره !
فکر کنم دیگه الان افتاد !

این مذاکراتم اگه نتیجش منفی باشه یه شوک کوچکی شاید به سمت بالارفتن قیمت داشته باشه ولی چون چیزی عوض نشده و اوضاع همونی بوده که بوده باز برمیگرده مخصوصا با توجه به این جریان سکه ها !
اگه هم مثبت باشه نتیجش که باعث ریزش بیشتر دلار و سکه میشه !!
در نتیجه دیگه حساب کتاب کنید ببینید سکه گرفتن دستتونو بیشتر باز میزاره یا مطالعه بازار و وقت دادن به بازار برای ثابت شدن و بعد انتخاب یکی از اون گزینه هایی که گفتم.

از هرکی هم شنیدید بازار از فلانقدر پایین تر نمیاد گوش نکنید , بازار یه موجود زندست که عقل داره , قدرت داره , سرمایه عظیم داره , که با این سه تا چیزی که داره هر کاری ازش بر میاد و هدف بازار خوردن سرمایه های کوچیکه که بتونه خودش بزرگتر بشه. اگه همه فکر کنن تا 700 بیشتر نمیتونه پایین بیاد تا 650 پایین میاد تا با این عکس العمل اون 50 تومن رو بخوره .

glofin

Registered User
لایک‌ها
202
نظر من :
با تحويل سكه هاي دور اول ، همونطور كه ميدونيم خيليا كه از بازار سررشته ندارن و فقط اندك سرمايه شون رو هول هولكي وارد سكه كردن
ميرن و به كمترين سود ممكن هم ميفروشن ، البته اگه به اون قيمت مورد نظر كسي ازشون بخره و با دبه كردن طلافروشيا مجبور نشن كه زير
قيمت و حتي با ضرر اندك بفروشن كه در اين مورد احتمال كشوندن قيمت خريد به زير 700 تومان قطعي هستش .
با تحويل سكه هاي دور اول ، دسته دوم افرادي كه از نوسانات بازار خبر دارن سكه هاشون رو نگه ميدارن براي نوسانات بعدي كه با سود
بالاتري بتونن بفروشن و از اين موج چند روزه گذر كنن ، و در عين حال تلاش ميكنن تا سكه هاي ديگران رو قيمت پايين تر خريداري كنند و از
وضعيت نابسمان پيش اومده حداكثر استفاده رو بكنن .

hoorsa

کاربر ویژه گفتگوی آزاد
لایک‌ها
1,705
اخرین توضیحو در مورد اون سه حق انتخاب در مورد نگرفتن سکه تا دو ماه میدم !!

فرض میکنیم سکه روزای اول 620 تومن بود و خب کسایی که سررسیدشون همون روزای اوله میبینن که 570 تومن پول دادن الان سکه 620 هست پس 50 تومن سوده ! پس میخوان سکه هارو بگیرن !
این افراد سکه هاشونو نمیخوان بفروشن میخوان بزارن خونه , روزای اول تمام افت قیمت که اتفاق نمی افته ! چند میلیون سکه دیگه برای تحویل مونده که روی قیمت اثر میزاره که حالا فرض محال میگیریم سکه رو اصلا ببره زیر 550 خدارو چه دیدی شاید یک در میلیون اوباما با شنل قهوه ایا رفیق شد !! خب این وسط اونی که سکه هاشو از حول حلیم افتاده تو دیگ و روز اول گرفته الان توی ضرره , ولی اونی که نگرفته این انتخابارو داره ! 570 تومنشو پس بگیره ,بره 550 تومن از بازار سکه فیزیکی بخره ! - اوراق بخره ! هیچ کدومم نخواست سکشو بگیره !
فکر کنم دیگه الان افتاد !

این مذاکراتم اگه نتیجش منفی باشه یه شوک کوچکی شاید به سمت بالارفتن قیمت داشته باشه ولی چون چیزی عوض نشده و اوضاع همونی بوده که بوده باز برمیگرده مخصوصا با توجه به این جریان سکه ها !
اگه هم مثبت باشه نتیجش که باعث ریزش بیشتر دلار و سکه میشه !!
در نتیجه دیگه حساب کتاب کنید ببینید سکه گرفتن دستتونو بیشتر باز میزاره یا مطالعه بازار و وقت دادن به بازار برای ثابت شدن و بعد انتخاب یکی از اون گزینه هایی که گفتم.

از هرکی هم شنیدید بازار از فلانقدر پایین تر نمیاد گوش نکنید , بازار یه موجود زندست که عقل داره , قدرت داره , سرمایه عظیم داره , که با این سه تا چیزی که داره هر کاری ازش بر میاد و هدف بازار خوردن سرمایه های کوچیکه که بتونه خودش بزرگتر بشه. اگه همه فکر کنن تا 700 بیشتر نمیتونه پایین بیاد تا 650 پایین میاد تا با این عکس العمل اون 50 تومن رو بخوره .

فرض میکنیم سکه روزای اولی 620 تومن بود؟کدوم روزهای اول منظورته ؟
چند میلیون سکه دیگه برای تحویل مونده که روی قیمت اثر میزاره؟
مگه میخوان همرو با هم تحویل بدن؟مگه قراره همه تو 1 روز تحویل بشه؟
تا 550؟:wacko:
نمیدونم والا
نظر من به شما نزدیک نیست .

hoorsa

کاربر ویژه گفتگوی آزاد
لایک‌ها
1,705
25 فروردین دور اول مذاکرات جدیده و هیچ اتفاق خاصی نمیفته، معمولا دور اول نشست برای توافق در زمینه محل و موضوع نشست دورهای بعد است. در ضمن نمایندگان ایران سعی می کنن بدون توافق در زمینه خاصی، یکم دست پایین رو بگیرن (البته طبق معمول در مواقعی که باید تعهد بدن یه بامبولی در میارن) تا هر دو طرف خوشحال از اینکه سر میز مذاکره دعوا نشده خوشحال بیان بیرون و نوید خوشبینی به مذاکرات دور بعدی رو بدن ...
4 روز بعد هم که قراره سکه ها تحویل بشه و در اینکه سکه های دور اول با تبلیغات بسیار گسترده و سر و صدای زیاد تحویل خواهد شد، شکی نیست ...
بنابراین من برای خرید تا 1 اردیبهشت صبر می کنم، قیمت قطعا زیر 700 تومان خواهد بود...

به نظرم این منطقیه

MOHSEN_SHA

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
همونطور که 2 هفته پیش خدمت دوستانی که میگفتن قیمت کف سکه 750 هست و زیر 750 نمیاد گفتم اتفاق افتاد دوستان قیمت دلار رو لحاظ نمی کردن و انتظار دلار زیر 1850 رو نداشتند دلار الان چند روزه که شیب منفی گرفته و یقینا قیمتها تا 650 هم افت خواهد کرد که سود سری اولیها لحاظ بشه همون 20 درصد و انها هم سکه ها رو تحویل می گیرن و یقین بدونین در جا هنوز نگرفته میفروشن اکثرشون. چون می دونن اگر نفروشن بقیه خواهند فروخت و در ارزانی باز می خرند و اینجا هم مقداری سود می برن اما اونایی که نمی فروشن این امتیاز رو نخواهند داشت .
انهایی که تا الان سکه داشتن ونفروختن شاید در اینده ببرن اما الان یک برد رو از دست دادن انسان وارد کسی که در سال چند بار بخره وبفرشه نه فقط حفظ کنه . درنهایت با تعیین بغداد به عنوان دور دوم مذاکرات احتمال نتیجه مثبت زیاده در دور اول هر چند که میتونه تعیین بغداد تنها برای ایجاد شک مثبت هم لحاظ بشه چرا که این فکر رو بوجود میاره که ایران قرار است کوتاه بیاید که اینبار بیش از دفعات قبل محتمل است حداقل در دور اول.
به عقیده من هنوز هم اگر کسی سکه دستشه باید بفرشه دیر شده اما ته سودی خواهد داشت با توجه به ورود اولین عرضه سکه 650 میشه ولی بعیده پایین تر بیاد که اگر پایین تر بیاد دولت با بازی ارزی جبران خواهد کرد که سری های بعد هم راضی باشند مگر اینکه 10 میلیون سکه تولید نشده باشد که قیمتها به زیر 650 هم خواهد رسید تا گروههای بعد خود به خود منصرف شوند و دولت تا مدتی ارز را کاهش خواهد کرد تا پولها به سوی بورس و بانکها و تولید رود .سال تولید ملی است دیگر.
درنهایت در بلند مدت ارز و انس هر دو کاهشی خواهند بود و سکه از سکه خواهد افتاد همانطور که سالها قبل ماشین از سکه افتاد و سپس مسکن وحالا سکه هم از سکه خواهد افتاد (همه هم با یک افزایش انی رکود دایمی گرفتند )البته این در شرایطی است که منطقه حالت جنگی به خود نگیرد .
و در نهایت خدا بهتر می داند

mohebali

Registered User
لایک‌ها
6,494
نظرات LAPD به نظرم منطقیه ولی دوستان انگار مطالعه ای نمی کنن در حرفاشون. ایشون حالات مختلف رو براتون باز کرده و به نظرم مطالب ایشون به واقعیت نزدیکتر هستند

hoorsa

کاربر ویژه گفتگوی آزاد
لایک‌ها
1,705
این سیستمی که قبل از عید میگفتن اسمش چی بود که گفتن تمام شهر ها باید قیمتها یکی باشه
سنا بود اسمش؟
اون چی شد؟کسی خبر داره

masoudrejae

Registered User
لایک‌ها
191
اگه قراره بدن سکه هارو , که دیگه کم کم دارن میدن , دو ماه دیگه هم دستشون بمونه بهت میدن , روز اول که دادن و ملت سکشونو بگیرن , سکه پایینتر رفت توی ضررن , اگه نگیرن و دست بانک باشه سه تا انتخاب دارن , کلا سکه رو نگیرن و پولشو بگیرن ( در صورتی که قیمت خیلی ریخت ) 2- اوراق بگیرن ( البته باید دید شرایط اوراقه چیه ) 3- دیدن اوضاع مناسبه خود سکه رو بگیرن !
ولی اگه همون اول سکه هارو گرفتی و قیمت زیاد ریخت دیگه فقط یه انتخاب داری اونم اینه که صبر کنی تا قیمت بیاد بالا !

به نظر من هر کی بگیره فقط باید صبر کنه و سریع نره بفروشه
من تحلیل شما را قبول ندارم که میگید اگه قراره بدن سکه هارو , که دیگه کم کم دارن میدن , دو ماه دیگه هم دستشون بمونه بهت میدن
این دولت برای فرداش برنامه نداره چه برسه دو ماه دیگه
شما همین مسئله سربازی را نگاه کن یک روز سه برادری معاف میگذارن همین امروز حذف اش کردن
یک روز میگه هر کی هر تعداد سکه خواست بهش میدیم فردا میری بانک 5تا بیشتر نمیدن

LAPD

Registered User
لایک‌ها
598
الان چه اتفاقی افتاده !! همه بهم ریختن !!
ملت سکه مگه نمیخواستن؟ بانک هم پیش فروش کرد حالا هم میخواد سکه هارو بده ! در کلاهبرداری اینا که شکی نیست !! ولی نه در این مورد , به تعهدش میخواد عمل کنه داره کلاه برداری میکنه؟ یا چون اینقدر میخواد سکه بریزه توی بازار که باعث شده سکه بیاد پایین؟
بعد همه ملت مگه دادو بیداد نمیکردن آییی چرا اینقدر سکه و دلار داره میره بالا داریم بدبخت میشیم , چی شده حالا که پایینم داره میاد همه بهم ریختن؟ نگران نباشید بابا !! بالا میره بازم !! گفتم یه روزی ده میلیونم میشه سکه اگه واحد پولو عوض نکنن !!

به نظر من هر کی بگیره فقط باید صبر کنه و سریع نره بفروشه
من تحلیل شما را قبول ندارم که میگید اگه قراره بدن سکه هارو , که دیگه کم کم دارن میدن , دو ماه دیگه هم دستشون بمونه بهت میدن
این دولت برای فرداش برنامه نداره چه برسه دو ماه دیگه
شما همین مسئله سربازی را نگاه کن یک روز سه برادری معاف میگذارن همین امروز حذف اش کردن
یک روز میگه هر کی هر تعداد سکه خواست بهش میدیم فردا میری بانک 5تا بیشتر نمیدن

قانون رو عوض کنن با چیزی که فروختن و پولشو گرفتن بیان ندن فرق میکنه ! اون تعداد سکه مال صاحبشه توی بانکه , هر کاری هم بلاخره ریسک داره باید دید درصد ریسک کدوم یکی از اینا ( گرفتن سریع سکه یا نگرفتنش ) بیشتره و طرفی که ریسک کمتر داره انتخاب کرد. اصلا شاید جنگ شد اومدن گفتن کسایی که سکه دارن اگه نیان سکه هاشونو به ما بدن میگیریم اعدامشون میکنیم !! اینم یه احتماله , اتفاقم بیفته اصلا عجیب نیست.
در مورد سربازی هم همون موقعی که 18 ماهش کردن گفتن فعلا اینجوریه بعدا عوض میشه !
............................................
به هر حال همه اینا احتماله , هرکسی عقل داره میتونه انتخاب کنه ! فقط ضرر کرد جر زنی رو بزاره کنار !! کسی مجبور نکرد ملتو سکه بخرن , حالا خریدن عواقبش پای خودشونه , اگه هوچیا و اونایی که سود میبردن از گرون شدن اومدن جوی راه انداختن که سکه بخرید و الان توی ضرر باشید بازم اینکه جو گیر شدید تقصیر خودتونه !
اگه کسی نمیتونه پای عواقب انتخاب خودش وایسه بزاره کنار این کارارو بره دنبال کار زندگیش.

بالا