جنگ رواني شروع شده، مراقب باشيد
دو گزينه براي خريداران سكه طلا
يادتون باشه كه طلاي بانك مركزي ته كشيده و به مرزهاي بحراني رسيد وگرنه پيش فروش رو متوقف نمي كردند. از اين به بعد تنها ابزارشون جنگ رسانه اي و رواني هست تا پول مردم را در جيبشون ارزون كنند(تورمي كه هيچ كاري در قبالش نمي كنند)، دارايي هاشون رو مفت ازشون بگيرند و در جيب دولت بريزند(پس دادن سكه هاي پيش فروش) و در اين ميان جيب خودشون، حزب، رسانه و رفقاشون رو پركنند. جهت اطلاع، اختلاس 3000 ميليارد توماني در زماني اتفاق افتاد كه
سرمايه بانك مركزي(با احتساب افزايش سرمايه اخير) 2.5 هزار ميليارد تومان هست !
همين
آقاي بهمني بخاطر برداشت شبانه 28 اسفند پارسال دولت از حساب بانكها، تهديد به استعفا كرد ولي ا.ن نپذيرفت. سكه و دلار شاخص هاي اصلي بازار هستند و اول اونها بالا ميرند و بعد بقيه. الان نوبت گوشت و مرغ و پودر و موز و بيمه و ...ست كه قيمتش چند برابر بشه كه شده. همونطور كه گفتم بقيه چيزها اونقدر رشد مي كنند كه سكه 800 تومني، ارزون هم بنظر برسه. اين اتفاقيه كه هميشه در ايران مي افته و اي كاش حافظه مردم بهتر بود. در هر حال، شما سعي كنيد گول نخوريد. تحت تاثير جو رواني و شانتاژ رسانه اي قرار نگيريد و خودتون مستقلا اخبار رو بخونيد و تحليل كنيد و تصميم بگيريد. اگر نتيجه تحليلتون افت سكه بود، بفروشيد. من كه با در نظر داشتن كليه جوانب، چنين برداشتي ندارم و تا 8 الي 10 ماه آينده قيمت سكه را بررسي مي كنم تا تصميم بگيرم كه نگه دارم يا با چيز ديگري جايگزين كنم.
ضمنا، مطمئن بهتون ميگم كه اگر نه همه، بخش عمده اي از افرادي كه ثبت نام پيش فروش كردند، جهت سفته بازي و رشد قيمتش بوده و بهمين خاطر، حتي اگر به قيمت ركود در بازار و كم شدن خريد/فروش بشه، كسي نمي فروشه. چون
جايگزين ديگري هم براي سرمايه گذاري نيست. مگر دلار، كه اونهم قيمتش وابستگي شديدي به سكه پيدا كرده، چون صرافها بسرعت طلا و دلار رو جايگزين همديگه مي كنند.
پي نوشت. اتفاقي كه احتمالش زياده، كاهش حجم خريد و فروشها براي مدتي و افزايش فاصله قيمت خريد/فروش توسط صرافها و سكه فروشهاست. احتمال زياد خريد و فروش اينترنتي سكه و پاياپاي بين مردم بهمين خاطر افزايش پيدا مي كنه.