• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

سرمايه گذاري روي سكه و طلا

reza_badkonaki

کاربر فعال سریال های تلویزیونی
کاربر فعال
لایک‌ها
325
آقایی که میومدی تحلیل میکردی اومد پایین فلان .. برگشت که چی شد؟

همیشه بعد از چند روز سقوط باید صعودی هم وجود داشه باشه (برعکسشم صادقه) ! این طبیعته بازاره ! اگر نباشه فعالان بازار سودی نخواهند کرد !

خیالتون راحت ! بازار همچنان نزولی خواهد بود تا موعد تحویل سکه ها ! مگر اینکه اتفاقی سیاسی بیفته !

LAPD

Registered User
لایک‌ها
598
به نقل از parsa7 :
دور اول و اخر نداره.خودتونو دلداری ندید.همه ضرر می کنن

همه خیلی وقته ضرر کردن خبر ندارن !!!
چیزیه که من چند ماه بود میگفتم اخر این ماجرا ضرره! جالب اینجاست که هنوز بعضیا نفهمیدن چجوری بازیچه شدن حیف حوصله ندارم قاطی بچه بازی های تاپیک بشم دهنمو باز کنم .

کاری نداریم
به هر حال از نظر ریالی اونایی که سکه ۵۷۰ تومنی گرفتن ریسک کمی دارن از نظر تورمی هم که کسی که سکه خریده ۵۷۰ تومن و مثلا بلافاصله بعد از گرفتن بفروشه اصلا فرض میگیریم هفتصد حساب کنه ببینه توی این چهار ماه چند درصد سود کرده و قیمت جنسا توی این چهار ماه چند درصد رفته بالا

Sent from my iPod touch using Forum Runner

hoorsa

کاربر ویژه گفتگوی آزاد
لایک‌ها
1,705
یعنی من اصلا موندم این چه مملکتیه یعنی به اندازه 1 روز قیمت نباید ثبات داشته باشه .
من گفتم قیمت میاد پایین میخریم چرا اینجوریه پس .قیمتها لحظه ای .همون وقتی میاد پایین باید بخری نباید کار امروز به فردا بیفته

dada_zebel

Registered User
لایک‌ها
57
مغز متفکر تمام این اتفاقات کسی جز مشایی نیست
آگاه باشید وقتی احمدی نژاد میگه فضای گرانی رو میشکنه یعنی اینکه گرونی دیگه ای در راهه . ( داره باز هم از افعال معکوس استفاده میکنه )
اگه سونامی به هند برسه اونس تا 1800 هم بالا میره اینو مطمئن باشید .

mo2012

Registered User
لایک‌ها
0
آگاه باشید وقتی احمدی نژاد میگه فضای گرانی رو میشکنه یعنی اینکه گرونی دیگه ای در راهه . ( داره باز هم از افعال معکوس استفاده میکنه )
برعکس ، اگر این اتفاق بیفته اونس میاد پایین
باور نداری ، تحلیل سایت طلا رو بخون

دلار1226تومانی؟

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
وی اقدام بعدی را پیشنهاد روش‌های جایگزین به دارندگان حواله‌های پیش خرید عنوان کرد و گفت: بر این اساس خریدار در صورت تمایل می‌تواند به جای دریافت سکه معادل آن اوراق مشارکت با نرخ 20 درصد اخذ کند.
بله مثل همان انصراف از یارانه ها که کاملاً اختیاری بود این جا هم خریدار در صورت تمایل می‌تواند به جای دریافت سکه معادل آن اوراق مشارکت با نرخ 20 درصد اخذ کند. :lol:
کاملاً درست است . این دوست عزیز مان دور اوّل بدو بدو رفته پیش خرید کرده حالا نمی خواهد واقعیّت را قبول کند !

reza_badkonaki

کاربر فعال سریال های تلویزیونی
کاربر فعال
لایک‌ها
325
برعکس ، اگر این اتفاق بیفته اونس میاد پایین
باور نداری ، تحلیل سایت طلا رو بخون

تایید میشه !

هند مصرف کننده طلاست نه تولید کننده ! اگر سونامی به هند برسه و خسارات زیاد باشه تقاضا پایین میاد و قیمت هم پایین میاد !

kasra03

Registered User
لایک‌ها
276

من یادمه موقع پیشفروش سری اول گفتم من از اقتصاد هیچی نمیفهمم ولی مگه میشه تو یه ماجرا همه سود ببرن!!یکم غیر منطقیه!
دوستان گفتن دولت داره دونسته به جا مردم ضرر میکنه نقدینگی و جذب کنه!!!!باریکلا به این دولت!!

LAPD

Registered User
لایک‌ها
598
به نقل از دلار1226تومانی؟ :
بله مثل همان انصراف از یارانه ها که کاملاً اختیاری بود این جا هم خریدار در صورت تمایل می‌تواند به جای دریافت سکه معادل آن اوراق مشارکت با نرخ 20 درصد اخذ کند. :lol:کاملاً درست است . این دوست عزیز مان دور اوّل بدو بدو رفته پیش خرید کرده حالا نمی خواهد واقعیّت را قبول کند !

به به دوست عزیزمون سکه بخر سابق!!!
تا چند روز پیش که سکه ها از نظرت قرار نبود داده بشه ای دیت سکه یخر بود !!
حالا که قطعی شده و اون ای دی سوخته شد این ای دی؟؟؟
و اما در مورد بدو بدو رفتن سکه خریدن !!
اون زمان شما و امثال شما ملتو ترغیب میکردید سکه هفتصد و خورده ای هشتص تومنی از بازار یخرن !! هیچ موقع هم موقع فروش نبود همیشه وقت خرید بود حالا با عوض شدن ای دی کسایی که ۵۷۰ خریدن قراره ضرر کنن؟ پس اونایی که با ای دس سکه بخر ترغیب شدن سکه خزیدن که باید نابود بشن!!

و اما در مورد گول زدن خودم!!
خوشبختانه اینقدر سود وضرر دادم که تحلیلام چه درست چه غلط تحلیله نه ارزو!!!
همین دیروز که جریان اوراق مشخص نبود گفتم دور اولیا سکه هاتونو نگیرید ممکنه ضرر کنید!! امروز که اوراق مشخص شد چیه گفتم ریسکش کم شد!!
خلاصه که ...

mohebali

Registered User
لایک‌ها
6,494
به به دوست عزیزمون سکه بخر سابق!!!
تا چند روز پیش که سکه ها از نظرت قرار نبود داده بشه ای دیت سکه یخر بود !!
حالا که قطعی شده و اون ای دی سوخته شد این ای دی؟؟؟
و اما در مورد بدو بدو رفتن سکه خریدن !!
اون زمان شما و امثال شما ملتو ترغیب میکردید سکه هفتصد و خورده ای هشتص تومنی از بازار یخرن !! هیچ موقع هم موقع فروش نبود همیشه وقت خرید بود حالا با عوض شدن ای دی کسایی که ۵۷۰ خریدن قراره ضرر کنن؟ پس اونایی که با ای دس سکه بخر ترغیب شدن سکه خزیدن که باید نابود بشن!!

و اما در مورد گول زدن خودم!!
خوشبختانه اینقدر سود وضرر دادم که تحلیلام چه درست چه غلط تحلیله نه ارزو!!!
همین دیروز که جریان اوراق مشخص نبود گفتم دور اولیا سکه هاتونو نگیرید ممکنه ضرر کنید!! امروز که اوراق مشخص شد چیه گفتم ریسکش کم شد!!
خلاصه که ...

دقیقا میخواستم بگم که دلار 1226 تومنی همون سکه بخر هست !
در کل بدون طرفداری و یا قصد و نیتی با حرفهای شما موافقم و تحلیل هاتون منطقی هست.

mmf66

Registered User
لایک‌ها
417
ای ملت شما چقدر ساده اید اینا دارند بازی در میارند تا سکه ها رو ندن و خودشون سکه ها رو بر دارن چون میدونن سکه بیشتر از اینا میرزه اگه کسی سکه نگیره که سکه کمیاب میشه و سریع بازار واکنش نشون میده و قیمتها دوباره به بالای 800 تومان میره بعدش سکه با دلار و اونس جهانی محاسبه میشه که الان قیمت واقعیش 775 تومانه و به خاطر جو روانی منفی قیمت ها پایین اومده و این وضعیت پایدار نیست طبق گفته کارشناسان کشور

farokhe

Registered User
لایک‌ها
27
من به گفته های اقای انوی عمل میکنم و سکه های پیش خریدمو نگه میدارم هیچ وقت زیر قیمت نمیدم این منطقی نیست که همه کالاها گرون بشه قیمت سکه بیاد پایین این پایین اومدن موقتی خواهد بود بیشتر یک جنگ روانیه ولی اگه میدونستم این قدر میاد پایین مثلا 650 پیش خرید نمی کردم میموندم زمان تحویل از بازار خرید میکردم اون بهتر بود پولمم 6ماه تو بانک نمیخوابید ولی اگه امثال منم نبود این قدر حجم پیش خرید اتفاق نمی افتاد که قیمتو بیاره پایین ولی باز موقتیه:lol:

Wish Master

Registered User
لایک‌ها
278
من هم تحلیل های شما رو نسبت به بقیه دوستان بیشتر قبول دارم.
چون توی تحلیل های شما حرفای عامی و تاکسی پسند ندیدم، نه همیشه ترغیب به خرید و نه همیشه تشویق به فروش کردید، تحلیل های منطقی بر اساس فاکتورهای موجود و در دسترس داشتید
از این بابت سپاسگذارم

dada_zebel

Registered User
لایک‌ها
57
آقا الان نیم سکه 368 تومنه قبا از عید هم 385 تومن بود که چند بار هم 39شده بود این حالا کجاش ارزون شده تازه اون زمان اونس هم بالاتر بود

ehsan_y1

Registered User
لایک‌ها
14
اونایی که پیش خرید کردن ضرر نمی کنن ونکردن
ضرر رو کسایی کردن که گفتن بانک و دولت له تعهداتشون عمل نمی کنن و رفتن از بازار خرید کردن
من قبلا هم گفتم اگه قیمت خرید بازار به 650 هم برسه باز حدود 14.5% سود داشته .درسته ممکنه بگید از اون موقع تا حالا همه چیز 40 50% افزایش داشته ولی آیا شما متونستید شما برید مثلا 50 میلیون تومن برنج بخرید ؟
بنظر می رسه جایی بهتر از این نمی شده پیدا کرد.

kambiz_g

Registered User
لایک‌ها
1,522
به نظر من فرصت خوبی رو از دست دادیم برای فروش و با شرایط به وجود اومده خود من صبر میکنم تا ببینم چی پیش میاد

elinet0

Registered User
لایک‌ها
128
هر چقدر مذاكرات مثبت باشه، هرقدر همه چيزو بخوان به نفع خودشون درست كنن، ولي اين وضعيت خراب حالا حالا درست شدني نيست، حتي اگه سكه 100 تومن هم بشه باز ظرف مدت كوتاهي به قيمت اصلش مي‌رسه. پس ضرري در كار نيست، فقط از سود ضرر مي‌كنيد

البته جوری که بنده شنیدم قراره ایران در مذاکرات همکاریهایی انجام بده. مواظب باشید.

elinet0

Registered User
لایک‌ها
128
خب امروز توي روزنامه‌ها خبر بنزين 1000 تا 1500 را تكذيب كردند، مگه بنا بود 1500 بشه؟! من آخرين نرخي كه شنيده بودم 1200 بود حالا 300 تام اومده روش، خيـــــــــــــــــلي جالبه
فقط توي ايران تنها جنس بي‌ارزش و ارزون در حال حاضر طلا و سكه است!!!

elinet0

Registered User
لایک‌ها
128
آخه دولت كلاس آموزش عمومي زندگي در لحظه رو براي ايراني‌ها گذاشته تا از زندگي لذت ببرن و به گذشته و آينده فكر نكن.
ديگه آموزش رايگان و عمومي و مطابق با اصول روانشناسي نوين از اين بهتر

یعنی من اصلا موندم این چه مملکتیه یعنی به اندازه 1 روز قیمت نباید ثبات داشته باشه .
من گفتم قیمت میاد پایین میخریم چرا اینجوریه پس .قیمتها لحظه ای .همون وقتی میاد پایین باید بخری نباید کار امروز به فردا بیفته

elinet0

Registered User
لایک‌ها
128
اكثراً به مردم پيشنهاد دادن كه پيش‌خريد نكنن، من خودم چقدر آدمو توي همون بانكا ديدم كه براي اين مسئله حرص و جوش مي‌خوردن كه پولاتونو اينطوري مفت ندين دست اينا، شما كه نمي‌دونيند موقع تحويل چي ميشه، ولي كجا بود گوش شنوا

من یادمه موقع پیشفروش سری اول گفتم من از اقتصاد هیچی نمیفهمم ولی مگه میشه تو یه ماجرا همه سود ببرن!!یکم غیر منطقیه!
دوستان گفتن دولت داره دونسته به جا مردم ضرر میکنه نقدینگی و جذب کنه!!!!باریکلا به این دولت!!

بالا