• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

سرمايه گذاري روي سكه و طلا

elinet0

Registered User
لایک‌ها
128
عزيز ، من به اين كلمه‌ي جو رواني كه مي‌فرماييد اعتقاد ندارم، مگه براي اينا بالا و پايين بردن نرخ سكه كاري داره؟! ولي موقعيتو يك طوري مي‌كنن كه افراد تازه‌كار بترسنو و برن موقعي كه بايد سكه بخرن سكه بفروشن و موقع فروش سكه بخرن ...

ای ملت شما چقدر ساده اید اینا دارند بازی در میارند تا سکه ها رو ندن و خودشون سکه ها رو بر دارن چون میدونن سکه بیشتر از اینا میرزه اگه کسی سکه نگیره که سکه کمیاب میشه و سریع بازار واکنش نشون میده و قیمتها دوباره به بالای 800 تومان میره بعدش سکه با دلار و اونس جهانی محاسبه میشه که الان قیمت واقعیش 775 تومانه و به خاطر جو روانی منفی قیمت ها پایین اومده و این وضعیت پایدار نیست طبق گفته کارشناسان کشور

ehsan_y1

Registered User
لایک‌ها
14
اكثراً به مردم پيشنهاد دادن كه پيش‌خريد نكنن، من خودم چقدر آدمو توي همون بانكا ديدم كه براي اين مسئله حرص و جوش مي‌خوردن كه پولاتونو اينطوري مفت ندين دست اينا، شما كه نمي‌دونيند موقع تحويل چي ميشه، ولي كجا بود گوش شنوا

یکی بیاد به من حالی کنه که اینایی که پیش خرید کردن چجوری ضرر کردن؟!!!!!!!!!!!!!
من که هر جور حساب می کنم ضرری توش نمی بینم !!!!!!!!!!!!

poole21

Registered User
لایک‌ها
47
همه خیلی وقته ضرر کردن خبر ندارن !!!
چیزیه که من چند ماه بود میگفتم اخر این ماجرا ضرره! جالب اینجاست که هنوز بعضیا نفهمیدن چجوری بازیچه شدن حیف حوصله ندارم قاطی بچه بازی های تاپیک بشم دهنمو باز کنم .

کاری نداریم
به هر حال از نظر ریالی اونایی که سکه ۵۷۰ تومنی گرفتن ریسک کمی دارن از نظر تورمی هم که کسی که سکه خریده ۵۷۰ تومن و مثلا بلافاصله بعد از گرفتن بفروشه اصلا فرض میگیریم هفتصد حساب کنه ببینه توی این چهار ماه چند درصد سود کرده و قیمت جنسا توی این چهار ماه چند درصد رفته بالا

Sent from my iPod touch using Forum Runner

جناب lapd از تحلیلهای حرفه ای شما سپاسگذارم شما بدون در نظر داشتن گرایش خاصی با تکیه بر مفاهیم واقعی سیاسی و اقتصادی تحلیل می کنید حضور شما نعمتی هست

elinet0

Registered User
لایک‌ها
128

mehdi_f64

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
اونایی که پیش خرید کردن ضرر نمی کنن ونکردن
ضرر رو کسایی کردن که گفتن بانک و دولت له تعهداتشون عمل نمی کنن و رفتن از بازار خرید کردن
من قبلا هم گفتم اگه قیمت خرید بازار به 650 هم برسه باز حدود 14.5% سود داشته .درسته ممکنه بگید از اون موقع تا حالا همه چیز 40 50% افزایش داشته ولی آیا شما متونستید شما برید مثلا 50 میلیون تومن برنج بخرید ؟
بنظر می رسه جایی بهتر از این نمی شده پیدا کرد.
چرا از روي بي اطلاعي سعي به فرا فكني مي كنيد؟ مثال ساده برايتان بزنم كه باورتان شود آنهايي كه پيش خريد كردن شديدن ضرر كردند حتي اگه به ظاهر شما مي گوييد 15 درصد كه هيچ چي 40 در صد هم سود كرده باشند مي توانستند بيشتر سود كنند كه خودش ضرر است . و اما مثال بنده: من خودم در زمان سكه هاي دور اول بجاي اينكه 546000 پيش خريد كنم 580000 از بازار خريدم( چون به اندازه يك سر سوزن براي اين رژيمو بانكاش اعتمادي نمونده پيش مردم) و موفق بودم چه جوري؟ پس گوش كن بدقت: من 100 تا خريدم 58 ميليون يادته يه زماني سكه به 1 ميليونو 100 هم رسيد ؟ حتما يادته بنده در همون روز كه يادمه 3 يا 4 شنبه هم بود هر 100 تا سكمو فروختم 1 ميليون و30000 تومن يعني پول 58ميليونه من شد 100 و 3 ميليون حساب درصدي بلدي؟ از هم كم كن تقسيم بر 58 ميليون كن كه ميشه 78%:D اونم در عرض 2 ماه يا كمتر يعني 4 ماهشو حساب كني ميشه 150% بعد تو داري مي گي من 15% سود كردمو خوشحالي؟:D مي تونستي تقريبا پولتو دو برابر كني كه نكردي گول دولت و بانكشو خوردي. آخه اين آقايون كي دلشون به حال منو تو سوخته كه حالا بسوزه؟اگه 1 موردو تو اين 30 و خورده اي سال پيدا كردي بهت جايزه مي دم. اميدوارم كه قانعتان كرده باشم. موفق باشيد و اميدوارم از 1 سوراخ چندين با گزيده نشيد. نا گفته نماند همه اون 15 درصدي كه دلتو بهش خوش كردي به شرط دادن سكه هاست ( كه كاملا شك دارم) به علاوه استرس و بي خوابي هاي اين 4 ماه ولي دفعات بعد بيشتر فكر كنيد.

mehdi_f64

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
دم عیده پولی در بساط نیست مادر چند تا جعبه شیرینی می خره بچه ها هم عاشق شیرینی --- مادر می خواهد هم بچه ها را آروم کرده باشه هم شیرینی ها را برای اون زمان لازم که در پیش داره نگه داره پس مجبوره یک دونه شیرینی بهشون بده تا بچه ها را فعلا آروم کنه و دوباره بعدا چند روز دیگه که گذشت یکی دونه دیگه از شیرینی ها را در مقابل درخواست های زیاد بچه ها بده اما مادر هیچ وقت تمام شیرینی ها را نخواهد داد چون چیزهای واجب تری هست!

امسال سخترین دوران اقتصادی ایران خواهد بود.
امسال دو چیز زیر را شدیدتر از سال های گذشته داریم
رکود شدید + تورم شدیدتر
در اقتصاد بهش رکود تورمی گفته میشه

فكر كردن من را پولدار نكرد، صبر كردن برايم سودآور بود
جس لیمور

forum_2010

Registered User
لایک‌ها
913
خب امروز توي روزنامه‌ها خبر بنزين 1000 تا 1500 را تكذيب كردند، مگه بنا بود 1500 بشه؟! من آخرين نرخي كه شنيده بودم 1200 بود حالا 300 تام اومده روش، خيـــــــــــــــــلي جالبه
فقط توي ايران تنها جنس بي‌ارزش و ارزون در حال حاضر طلا و سكه است!!!

به مرگ ميگيرن كه به تب راضي بشيم

elinet0

Registered User
لایک‌ها
128
خیلی برام جالب بود، آخرین روز 1050000 نهایت رسید و دوشنبه بود اون هم 100 هزار تومن تفاوت خرید و فروش بود شما چه طوری 1030000 فروختی!

چرا از روي بي اطلاعي سعي به فرا فكني مي كنيد؟ مثال ساده برايتان بزنم كه باورتان شود آنهايي كه پيش خريد كردن شديدن ضرر كردند حتي اگه به ظاهر شما مي گوييد 15 درصد كه هيچ چي 40 در صد هم سود كرده باشند مي توانستند بيشتر سود كنند كه خودش ضرر است . و اما مثال بنده: من خودم در زمان سكه هاي دور اول بجاي اينكه 546000 پيش خريد كنم 580000 از بازار خريدم( چون به اندازه يك سر سوزن براي اين رژيمو بانكاش اعتمادي نمونده پيش مردم) و موفق بودم چه جوري؟ پس گوش كن بدقت: من 100 تا خريدم 58 ميليون يادته يه زماني سكه به 1 ميليونو 100 هم رسيد ؟ حتما يادته بنده در همون روز كه يادمه 3 يا 4 شنبه هم بود هر 100 تا سكمو فروختم 1 ميليون و30000 تومن يعني پول 58ميليونه من شد 100 و 3 ميليون حساب درصدي بلدي؟ از هم كم كن تقسيم بر 58 ميليون كن كه ميشه 78%:D اونم در عرض 2 ماه يا كمتر يعني 4 ماهشو حساب كني ميشه 150% بعد تو داري مي گي من 15% سود كردمو خوشحالي؟:D مي تونستي تقريبا پولتو دو برابر كني كه نكردي گول دولت و بانكشو خوردي. آخه اين آقايون كي دلشون به حال منو تو سوخته كه حالا بسوزه؟اگه 1 موردو تو اين 30 و خورده اي سال پيدا كردي بهت جايزه مي دم. اميدوارم كه قانعتان كرده باشم. موفق باشيد و اميدوارم از 1 سوراخ چندين با گزيده نشيد. نا گفته نماند همه اون 15 درصدي كه دلتو بهش خوش كردي به شرط دادن سكه هاست ( كه كاملا شك دارم) به علاوه استرس و بي خوابي هاي اين 4 ماه ولي دفعات بعد بيشتر فكر كنيد.

tamashagar

Registered User
لایک‌ها
7
خیلی برام جالب بود، آخرین روز 1050000 نهایت رسید و دوشنبه بود اون هم 100 هزار تومن تفاوت خرید و فروش بود شما چه طوری 1030000 فروختی!

من هم با نظر شما موافقم. این رو هم در نظر بگیرید کسی که 580 خریده و 2 ماه رسیده به یک میلیون، عمراً نمیفروشه ( به طمع سود بیشتر) مگر اینکه اطلاع موثق از تصمیمات جناب بهمنی و بانک مرکزی داشته والا احتمال اینکه بدون رانت اطلاعاتی این کار رو بکنه نزدیک به صفر است.

hoorsa

کاربر ویژه گفتگوی آزاد
لایک‌ها
1,705
من هم با نظر شما موافقم. این رو هم در نظر بگیرید کسی که 580 خریده و 2 ماه رسیده به یک میلیون، عمراً نمیفروشه ( به طمع سود بیشتر) مگر اینکه اطلاع موثق از تصمیمات جناب بهمنی و بانک مرکزی داشته والا احتمال اینکه بدون رانت اطلاعاتی این کار رو بکنه نزدیک به صفر است.

چرا اتفاقا من هم یادمه .منم نیم رسیده بود به 580 اومدم همینجا گفتم الان وقت فروشش هست و مسلم و بدیهیه که این قیمت حبابه و بیشتر از این نخواهد شد البته ایشون زرنگ بود فروخت و من تنبل و نفروختم

ARMF

مدیر بازنشسته ورزش
لایک‌ها
18,108
پیش فروش سکه با قیمت 546000 تومن، بعد از اون جهش تاریخی قیمت هم ادامه داشت. پس این تحلیل که هرکس (دقت کنید، هرکس) که سری اول رو پیش خرید کرد ضرر کرد صحیح نیست. ضمن اینکه با اون تحلیل که اگر شما اوایل پاییز سکه میخریدید و اوایل زمستون میفروختید سود درشتی میکردید کاملا موافقم. اما درنظر بگیرید که نوسان گیرهای بازار، عموما خودشون و سرمایه شون رو درگیر پیش خرید نمیکنن. بیشتر کسانی که پیش خرید کردن مردم عادی بودن که میخواستن سرمایه شون رو از گزند تورم حفظ کنن. چاره اونها هم جو گیر نشدن و صبور بودنه. متاعی که ارزش ذاتی داشته باشه، در میان و دراز مدت سود (در این کشور، حفظ ارزش سرمایه) خواهد داد...

پ ن : من کسی رو میشناسم کخ 1060000 تومن هم خرید. درست شبی که از فرداش سکه ریخت...

ehsan_y1

Registered User
لایک‌ها
14

دوست عزیز من فرافکنی نمی کنم.
منم سکه فیزیکی داشتم در اوج قیمت ولی هیچ تمایلی به فروشش نداشتم.
پس من به نسبت خودم ضرری نکردم.چون اگه سکه هم داشتم نمی فروختم و نگه میداشتم چون قصد پس انداز داشتم نه نوسانگیری و سود از این طریق.
گفته شما درصورتی درسته که از فعالان بازار بیاد و پیش خرید رو انجام بده.نه من که صرفا برای حفظ ارزش سرمایم دارم این کار رو میکنم و اعتقادی هم به اینجور سودهای کذایی ندارم و دوست ندارم دلال صفت باشم.

LAPD

Registered User
لایک‌ها
598
مهم شناخت ریسک و درست عمل کردن توی بازاره.
پیش فروش که شروع شد قیمت پیش فروش با بازار حدود ۳۰. ۴۰ تومن تفاوت داشت ، کسی که میگرفت میدونست اگه سکه همونقدر بمونه سود کرده اگه بالاتر بره سود کرده و حتی اگه به هر دلیلی سکه میریخت ضرر نمیکرد چون فیششو پس میداد پس از این نظر هیچ ریسکی نداشت حالا کاری نداریم احتمال دادن و ندادن سکه هارو چون اونوقت خیلی کم استقبال شده بود و دلیلی برای ندادنش نبود تا اینکه اواخر دوره اول اینا برای اینکه از پیش فروش استقبال بشه سکه رو کشوندن به یه میلیون!!
این یه میلیون شدن سکه رو هم کسی انتظارشو نداشت حالا اتفاق افتاد و یه تعداد کمی شاید توی اون قیمت فروخته باشن و سود کرده باشن، یه تعداد زیادی نفروختن و یه تعداد زیادی هم توی اون قیمت خریدن، وقتی هم که میگفتیم قیمت با توجه به نزدیک شدن پیش فروشا میاد پایین همه منتظر بودن بعد از انتخاباتو عید دوباره بره بالا پس اکثرا سکه هاشون دستشونه اونایی که از بازار خریدن، در نتیجه کمترین ریسک مال همون زمان پیش فروش دور اول بود، با توجه با شرایط فعلی خیلی هم توی ضرر بره بیست سی تومنه که اینم با یه نوسان کوچیک برمیگرده.
خلاصه اینکه نتیجه اگه خوب در اومد و سود گنده توش بود دلیل نمیشه که تصمیم درست بوده، نتیجه یا اینوریه یا اونوری حالا اگه اونوری از اب در اومده بود با ریسک زیادی که داشت نتیجه منفیشم شدید تر بود.

mmf66

Registered User
لایک‌ها
417
با این مملکتی که ما داریم بهشت دلالان دنیا ایرانه و فقط مردم عادین که این وسط باهاشون بازی میشه وفکر میکننین که دلالها کیایند خوب معلومه خودشون هر کاری که میخوان با بازار میکنن الانم یه چند وقتی بازار رو نزولی میکنند تا بجای سکه ها اوراق به مردم بدن و منت هم بزارن که ما به فکر شما هستیم و سکه ها رو خودشون بردارن خرشون که از پل گذشت روز از نو روزی از نو هرسال دریغ از پارسال تورم بیشتر گرانی بیشتر و دلار گران تر و دوباره همون سکه ها رو با قیمت های بالاتر به مردم دوباره بفروشن

tamashagar

Registered User
لایک‌ها
7
چرا اتفاقا من هم یادمه .منم نیم رسیده بود به 580 اومدم همینجا گفتم الان وقت فروشش هست و مسلم و بدیهیه که این قیمت حبابه و بیشتر از این نخواهد شد البته ایشون زرنگ بود فروخت و من تنبل و نفروختم

با جوی که اون موقع بوجود اومده بود و همه میگفتند تا عید میشه 1.5 کمتر کسی حاضر بفروش بود. در ضمن تشویقهای سایت sarmayegozar و 20sms هم به این قضیه دامن میزد. فکر کنم آقای کارشناس رو همه به خاطر دارند. من خودم از 630 خرید کردم تا 900 ولی بعد ازاینکه ریخت مجبور شدم همه رو زیر 800 بفروشم. ( تعداد کل هم کم نبود، یه 190 تایی میشد) البته نه اینکه ضرر کرده باشم ولی من هم رو 1م فروشنده نبودم و فکر میکردم میره بالا.
در ضمن دوستانی که میگن حفظ ارزش پول و از این دست توجیهات میکنن، فکر می کنم خودشونو دارن گول میزنن چون کسی که وارد این بازار میشه به طمع سود خوب این کار رو میکنه که اگه غیر از این باشه به دردسر استرس و صبح تا شب رصد کردن بازار و افزایش فشار خون و اعصاب خوردیش نمیرزه.

ehsan_y1

Registered User
لایک‌ها
14
در ضمن دوستانی که میگن حفظ ارزش پول و از این دست توجیهات میکنن، فکر می کنم خودشونو دارن گول میزنن چون کسی که وارد این بازار میشه به طمع سود خوب این کار رو میکنه که اگه غیر از این باشه به دردسر استرس و صبح تا شب رصد کردن بازار و افزایش فشار خون و اعصاب خوردیش نمیرزه.
هر کسی یه جور تفکری داره.
شما میتونی راهی رو پیشنهاد بدی برای حفظ ارزش سرمایه؟
بنظر میرسه طلا و سکه امن ترینش باشه.
اگه برای حفظ ارزش سرمایه باشه نیازی به "صبح تا شب رصد کردن بازار و افزایش فشار خون و اعصاب خوردی" نیست.میذاری یه گوشه و هر وقت لازمت شد میفروشی نهایتا 2 هفته قبلش وضعیت بازار رو میگیری تا ببینی اوضاع در چه حاله ولی اونی که برا سود این کار رو میکنه مرتب داره چک میکنه تا بهترین زمان رو تشخیص بده.
بهر حال موفق باشید

کسی قیمت سکه دیروز یا امروز رو داره ؟
دلار چی ؟

elinet0

Registered User
لایک‌ها
128
همون روز خود صرافها هم نميدونستند چي به چيه، يك صراف 200 سكه به مبلغ 950 خريد دو ساعت بعدش قيمت شروع به ريزش كرد.

در ضمن هورسا جان من پست‌هاي قبليتو كه مي‌خوندم همش به خودم ميگفتم چقدر تشخيصت درسته و كلي تحسينت كردم

mmf66

Registered User
لایک‌ها
417
کسی میدونه این اوراق سکه با سود 20 درصد که میگن چه جوریه و ایا هر وقت بخواهیم سکه ها رو میتونیم بگیریم و سود رو چه جوری محاسبه میکنند

LAPD

Registered User
لایک‌ها
598
به نقل از mmf66 :
کسی میدونه این اوراق سکه با سود 20 درصد که میگن چه جوریه و ایا هر وقت بخواهیم سکه ها رو میتونیم بگیریم و سود رو چه جوری محاسبه میکنند

نه وقتی سودش ۲۰ درصده یعنی قابلیت تبدیل شدن به سکه رو نداره، اگه اونجوری بود سودش بالای شش هفت درصد نبود.
هنوز جزعیاتش مشخص نیست ولی ارزش نداره به نظر من

elinet0

Registered User
لایک‌ها
128
خب همش هم طمع نيست، اون موقع اينقدر اينا اوضاع رو وخيم جلوه داده بودن (كه به قول دوستانه ديگه با استفاده از كارشناسان و روانشناسان حرفه‌اي اين كارو مي‌كنن كه براي خودشون سودهي داشته باشه) خيلي ها فكر حفظ ارزش پول بودن، البته به غير از دلال‌ها و صراف‌ها كه كارشون اينه.

واقعاً هيچ كس جز خوداشون نمي‌دونن چي به چيه

بالا