• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

فروش دو عدد ساعت مردانه RADO اصل سویس و یک ساعت دیجیتال

وضعیت
موضوع بسته شده است.

metallic.user2

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
دوستان...

همینجا میگم اگه کسی دقیقا همین مدل و همین جنس برام 130 تومن آورد ،من دوتاشو رایگان تقدیم میکنم(شماره اون دوستمون هم میخاستم بدم اون ساعت فروشی که توجیحش کنه ولی نشد دیگه)

این ساعت ها 1.5 میلیونیش هم هست...ولی اینا بالای 650 تومن هستن...خریدار نیستید لطفا نزنید تو سر مال

sinaeslami

Registered User
لایک‌ها
5
آقا قکر کنم این هارو باید به متخصص به صورت حضوری نشون داد
از روی عکس فکر نکنم بشه تشخیص داد جربان چیه
من اولیه رو میخوام
الان چطوری باهم معامله کتیم؟

metallic.user2

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
آقا قکر کنم این هارو باید به متخصص به صورت حضوری نشون داد
از روی عکس فکر نکنم بشه تشخیص داد جربان چیه
من اولیه رو میخوام
الان چطوری باهم معامله کتیم؟

والله این آقا خودمم برده تو شک....باید دقیقا مطمین بشم...من تا فردا جوابشو میدم...

M 3 H R D A D

همکار بازنشسته
لایک‌ها
401
والله این آقا خودمم برده تو شک....باید دقیقا مطمین بشم...من تا فردا جوابشو میدم...

برادر ساعت ها سند سرتیفیکیت و جعبه و این چیزا رو داره ؟

شما مطمئن باشید ساعت رادو اگه اصل باشه تمام این موارد رو داره ، ولی با این حال بهتره به یک جای معتبر ساعت رو نشون بدید تا اطمینان حاصل کنید ...

اشوزدنگهه

Registered User
لایک‌ها
386
اگر رادو رو میشناختین اصلا این صحبتو نمیکردین که اینا اصلا

اصلا سند و سرتیفیکت وسریالو پشت ساعتو کد صفحه ساعتو سریال روبند به کنار شما تو سایت بمن نشونش بده من به دلخواه خودت یه ساعت میدم

دوست داری نمونه همین ساعت رو با برند رادو امگا تو ۳ طرح صفحه و دو رنگ برات بذار م عزیز اون ساعت فروش یچی پرونده شما جدی نگیر جهت اطلاع میگم بعد براتون درسر نشه

بیشتر توضیح خواستی ور مورد فروشنده و وارد کنندشم بهت بدم

البنه جنس شماست اختیار تام داری جنس ۱ ریالیتو ۱۰۰۰۰۰۰۰ ریال بفروشی ولی جنس فیک رو به اسم جنس اصل دادن قضیش فرق میکنه عزیز

Last edited:

M 3 H R D A D

همکار بازنشسته
لایک‌ها
401

اصلا سند و سرتیفیکت وسریالو پشت ساعتو کد صفحه ساعتو سریال روبند به کنار شما تو سایت بمن نشونش بده من به دلخواه خودت یه ساعت میدم

دوست داری نمونه همین ساعت رو با برند رادو امگا تو ۳ طرح صفحه و دو رنگ برات بذار م عزیز اون ساعت فروش یچی پرونده شما جدی نگیر جهت اطلاع میگم بعد براتون درسر نشه

البنه جنس شماست اختیار تام داری جنس ۱ ریالیتو ۱۰۰۰۰۰۰۰ ریال بفروشی ولی جنس فیک رو به اسم جنس اصل دادن قضیش فرق میکنه عزیز

برادر من متوجه منظور شما هستم ;)

خدمت ایشون عرض کردم که شاید راحت تر بتونن تشخیص بدن ....

metallic.user2

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0

دوست عزیز این ساعت هر چی باشه 130 تومن نیست...شما طرح این ساعت رو 130 دارین نه همین ساعت رو....شما دقیقا همین ساعت رو 130 برام بیارین من دواشو تقدیمت میکنم...این ساعت ها کمتر از 600 نیستن(در ضمن همین امگا که میگید دوستم دقیقا شبیه همین رو 180 خریده بود...شما اشتباه گرفتی داداش)

Last edited:

arshia2442

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
میشه یه توضیح کاملی درباره ساعت اصل و غیر اصل بگی .اگه اصل نیست چه شرکتی اینو زده

با سلام دوستان عزیزمنم ساعت رادو اصل کرنو گرافت دارم فکر نمیکنم کمپانی رادو این چنین ساعتی رو تولید کنه چون تمام ساعت های رادو ظریف وشیک هستن حتی سری اورجینالش هم که از هم بزرگتر هست یازم شیک وظریف دیده میشه و هیچ کدوم از ساعت های کمپانی رادو شیشه سمت بیرون داری پیچ نیست وتمامی ساعت ها با کارت گارانتی ودارای شماره سریال فروخته میشن وبا این دوست عزیز منم هم عقیده هستم که ساعت شما طرح هست وچینی واحتمالا پاکستانی باشن وکپی برداری از روی ساعت های اومگا هست

rogera75

Registered User
لایک‌ها
30
من یه کاربر بی طرف و علاقه مند به ساعت ام.توو سر جنس کسی نزدم و نمی زنم .فقط دیدم نوشتین اصل خواستم بگم خیلی بعیده اینا رادو اصل باشن.کلا همونطور که دوستمون اشاره کرد اون ظرافت و اصالتی که باید توو ساعتی مثل رادو دیده شه توو اینا نیست.یه موضوع دیگه اینکه سازنده هایی مثل رادو ، کاسیو نیستن که سالی 1000 مدل ساعت جدید بدن بیرون و تعداد مدل هاشون خیلی محدودتره و میشه با یه سرچ ساده فهمید همچین مدلی وجود خارجی داره یا نه...به هر حال خوب بفروشین...

poorya.pzm

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
ساعت ها اصل نیست٬ از روی کیفیتش واضحه. نهایتا ۱۰۰ یا ۲۰۰ تومن تو بازار گیر میاد. تو سایتش این مدل ها اصلا وجود نداره. رادو ساعت های با کیفیتی داره که تا حدی از روی عکس هم می شه تشخیص داد. دوستانی که می خوان بخرن به یک ساعت فروشی معتبر مراجعه کنند تا ببینند چی می گم.

yones17

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام اخرش ساعت مشکی رو چند میدی منتظر پیامت روی شماره ی09151960981 هستم

سلام اخرش ساعت مشکی رو چند میدی منتظر پیامت روی شماره ی09151960981 هستم

ميشه شما اين ساعت رو با 200 واسه من گير بياريد
09151960981

Last edited:

بامداد

Registered User
لایک‌ها
164
:blink: من تا حالا رادو این شکلی ندیدم چرا؟ اصلا؟ کاغذ خریدی چیزی داری؟

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا