• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

سرمايه گذاري روي سكه و طلا

LAPD

Registered User
لایک‌ها
598
ممنون از تحليل‌هاي منطقي و بجاي شما، ولي همين چند دقيقه پيش داشتم فكر مي‌كردم كشتن ملتو از بس گفتن مشكلي ندارن سكه‌هارو بدن، اگه مشكلي ندارن پس چرا هــــــــــــــــي ميگن؟ پس انگار مشكلي هست.

چون مدام شایعه میشه که سکه ندارن بدن اینا هی مجبورن تکذیبش کنن .
بعد از طرفی احتمال اینکه شایعه هم از طرف خودشون باشه برای تنظیم قیمت هم هست.
اینا بتونن قیمتو دستشون بگیرن حدود 610 تا 640 نگهش میدارن. نتونن که تا 540 550 هم ممکنه برسه.

dada_zebel

Registered User
لایک‌ها
57
میشه بگید شما چند خرید که تواون قیمت فروختید؟
سلام شب به خیر و خسته نباشید
من سکه هامو از تابستون دو سال پیش جمع کردم از وقتی سکه 320 بود یه بار هم تو 360 خریدم
مقاطع فروش هم
سه بسته ربع عید سال پیش به قیمت 155 خرید در وسط های اردیبهشت
فروش تقریبا 3ه چهرم سکه هام تو آخر ششششششهریور که قیمت تا 630 هم رسید البته من 595 فروختم خرید در وسط های مهر
تا رسید به جریان یه میلیونه که تو زمان 950 فروختم البته کاهش خیلی شد که من تو قیمت زیاد پایین نتونستم بخرم ولی اون زمان یه دوست دارم بهم زنگ زد گفت یه نفر 700 می فروشه اما یه جا میفروشه برده بود بازار اونا هم خیلی زده بودن تو سرش ما هم خریدیم البته برگشت به 850 تا ریزش کرد به 810
یه بار هم که هورسا خانم در جریانه پستشم دارم ریسک کردم نصف سبدم رو تو اون جریان یه هفته به انتخابات فروختم . با خودم فکر کردم اینا به خاطر انتخابات هم که شده قیمت رو میارن پایین که جریان بمب ارژی شد و شانس ما گرفت
تا اینکه شب عیدی شد و تو قیمت 760 فروختم تقریبا زمانی بود که جو مذاکره رو راه انداختن
تا الان هم نخریدن 20 تا هم دور اول دقیقا 4 روز مونده به پایان مهلت اولین دور پیش فروش کردم
الان هم منتظر فرصت خریدم
البته یه بار نوسان گیری شد بازار حدس میزنم تا همون 650 ریزش کنه و از اون پایین تر امکان نداشته باشه . این بارم سعی می کنم از کارگشایی بخرم چون از بازار ارزونتر در می یاد
حالا شما پیششنها کدوم یک رو دارید تمام نیم یا ربع
خودم فکر کردم چون تمام میدن ممکنه تمام حباب منفی بیاره به همین خاط این بار میخام تمام بخرم

sajjadmaham

Registered User
لایک‌ها
72
داداشی حالت خوش نیست.چقدر تو ضرری؟:rolleyes:
لطفا سوادتون رو جاي ديگه به نمايش بگذاريد:D حك يا هك اين يك كلمه اينگليسيه hack پس فرقي نميكنه چي بنويسي چون معادل فارسي نداره. ممنونم از ابراز وجودتون . موفق باشيد

mx2fix

Registered User
لایک‌ها
313
نه برای اون شخصی که کلاً از مرحله پرت هست بلکه برای سایر عزیزان می نویسیم تا یک سری مسائل روشن تر بشه.

ابتدای امر اینکه در پست قبل گفتم «محافل حرفه ای» همونقدر که به خرید فکر میشه، در صورت تحویل سکه ها فروش هم مورد نظر هست. البته نه اینکه من حرفه ای باشم ولی برای افراد عادی مثل ما که در نوسانات شدید باید spread ده تا حتی 50 هزار تومانی رو به صرافی بدن به صرفه نیست که حداقل برای حجم کم اقدام به فروش کنند. چون کاهش تدریجی هست و کسی هم یک ماه آینده رو ندیده که بگه آیا حداقل این spread با خرید مجدد در قیمت پایین تر جبران میشه یا نه. پس این رو به من نچسبونید که من گفتم برید بفروشید. چیزی که گفته شد توصیه یکسان به خرید و فروش بود که البته برای فروش یه قید هم جلوش بود و در نهایت تو مورد 3 هم توصیه به خرید بود و تنها توصیه به عدم تصمیم شتاب زده.

نکته دوم اینکه طلا بذر گل و گیاه نیست که هر وقت بکاری رشد کنه. باید شرایط رو سنجید و با احتیاط وارد شد و توصیه من هم نه مستقیماً به خرید و نه مستقیماً به فروش هست، بلکه منظور پرهیز از معامله هیجانیه که اغلب باعث ضرر میشه. کما اینکه خیلی ها قبل عید هیجان زده شدند و سکه رو گرون خریدند و هنوز ممکنه دستشون باشه.

متاسفانه اینقدر دروغ و حقه بازی در جامعه زیاد شده اگر کسی حرفش کمی با بقیه متمایز باشه به چشم دیگری بهش نگاه می کنند. مسئله ای نیست با هم یک نگاهی میندازیم به اینکه چرا بنده گفتم برای خرید عجله نکنید.

دلیل فاندامنتال
اروپا بیشتر از این تاب و توان افزایش قیمت نفت رو نداره و اوباما هم در امریکا باید یک مقدار اوضاع رو آروم کنه تا انتخابات رو بگذورنه. ایران هم مشکلاتش کم نیست و دوست نداره مثل کره شمالی منزوی بشه لذا هر طور شده هر دو طرف حداقل برای کوتاه مدت هم که شده یک توافقی می کنند تا آتیش این معرکه بخوابه تا به نوعی همه برنده این ماجرا باشند. البته به همین سادگی هم نیست که من تعریف می کنم. نتانیاهو قبل از مذاکرات به امریکا رفت و کلی از اوباما کمک نظامی، مالی و اطلاعاتی گرفت وگرنه لابی قدرتمند یهودی ها در امریکا به همین راحتی این اجازه رو نمیده اوباما یا نمایندش در مذاکرات به به و چه چه کنه.

پس این یک مورد... توافق دو طرف حالا حتی بطور موقت باعث کاهش تنش و به طبع کاهش قیمت دلار شد. البته همزمان به بازار دلار هم تزریق شد هم از طرف بانک برای تشدید جو روانی مثبت و هم از طرف مردم از روی ترس از سقوط یکباره دلار به دلیل مثبت بودن مذاکرات.

دلیل تکنیکال
فردا تحویل سکه های پیش فروش شده شروع میشه که اگر این سکه ها از بازار سر در بیاره منطقی هست اگر بگیم قیمت کاهش پیدا خواهد کرد حتی مقطعی. قیمت قبل از صعود معمولاً 2 بار کف رو لمس می کنه. توی این چند روز کف 650 رو زد و برگشت به 700 و الان باز کم کم داره برمیگرده تا دوباره بره پایین و یه double bottom شکل بده که اگر سکه های پیش فروش شده تا یک هفته آینده سر از بازار دربیاره به نظر من دوباره به حول و حوش همون 650 باید برسه.

این هم از تکنیکال.

اگر دوباره به 650 برسیم من برای خریدم دلیل دارم و بر اساس تحلیل خودم معامله می کنم بدور هرگونه شتاب و هیجان. البته هنوز ریسک هایی مثل سقوط انس یا سقوط بیشتر دلار وجود داره... حالا باید دید روزهای آینده چه اتفاقی میفته چون فردا ممکنه اتفاقی بیفته که همه این معادلات رو به هم بریزه.

در نهایت بنده اگر هم چیزی می نویسم حداقل به پشتوانه مطالعه چهار تا کتاب و پای صحبت اساتید نشستن هست. هر کسی آزاد هست برداشت خودش رو داشته باشه ولی این واقعاً ساده اندیشیه که فکر کنیم من قصد دارم شما سکه هاتون رو با قیمت پایین بفروشید تا من برم بخرم! یا مثلاً الان که قیمت x تومن هست و قیمت خوبی به نظر میرسه خرید نکنید.

این هم کپی یک پیام از یک بورس باز در بخش خصوصی یک فروم دیگر... مال 10 سال پیش هم نیست، همین امروز نوشته شده.

با عرض سلام خدمت دوستان

امروز از موقعیتی که به نظرم در تاریخ آتی بی سابقه بود استفاده نمودم و امیدوارم نتیجه پر سودی برام داشته باشد . در سبزه میدان حدود 70 % موجودی سکه و دلار خود را نقد کردم و به شرح زیر قرارداد تیر خریدم
1- سکه تمام فروختم 686 و تیر خریدم 683
2- نیم فروختم 345 تیر خریدم 677.9
3- دلار فروختم 1780 و تیر خریدم 680
فقط به همان تعداد که سکه فروختم قرار داد خریدم به قصد تحویل . 260 تومان به عنوان مارجین بقیه بصورت سپرده و یا اوراق نگهداری می کنم و سود آن نیز برای هر سکه تا زمان سررسید حدود 21 تومان است . ولی با همین شرایط جاری به مرور و بطور قطع باید تیر با نقدی فاصله مثبت بگیرد و در آنصورت آن نیز به سود ما اضافه می شود .
اگر عمری باقی باشد و شرایط امروز ، فردا نیز ادامه داشته باشد 30 % بقیه موجودی سکه ام را نیز به همین صورت با قرار داد تیر یا مرداد جایگزین می کنم .

drdexter

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
3,550
دور اول ثبت نامی ها رو بدون کوچکترین مشکلی میدن .
اما موضوع سر دورهای دوم و سوم است که مطمئناً پرداخت ریال در قالب اوراق مشارکت یا خودانصرافی برای دولت به صرفه تره
تا اینکه سکه رو تحویل بده .

اونا رو هم میدن ;) . گفتم قبلا بازم میگم برای بازار نقشه کشیدن ;)

glofin

Registered User
لایک‌ها
202
خوب دکتر شما که دستی بر آتش داری بیا بگو .
بگو نقشه ها چیه ؟ دست کیه ؟ گالیور کجاست ؟

bshahab

Registered User
لایک‌ها
5
سلام شب به خیر و خسته نباشید
من سکه هامو از تابستون دو سال پیش جمع کردم از وقتی سکه 320 بود یه بار هم تو 360 خریدم
مقاطع فروش هم
سه بسته ربع عید سال پیش به قیمت 155 خرید در وسط های اردیبهشت
فروش تقریبا 3ه چهرم سکه هام تو آخر ششششششهریور که قیمت تا 630 هم رسید البته من 595 فروختم خرید در وسط های مهر
تا رسید به جریان یه میلیونه که تو زمان 950 فروختم البته کاهش خیلی شد که من تو قیمت زیاد پایین نتونستم بخرم ولی اون زمان یه دوست دارم بهم زنگ زد گفت یه نفر 700 می فروشه اما یه جا میفروشه برده بود بازار اونا هم خیلی زده بودن تو سرش ما هم خریدیم البته برگشت به 850 تا ریزش کرد به 810
یه بار هم که هورسا خانم در جریانه پستشم دارم ریسک کردم نصف سبدم رو تو اون جریان یه هفته به انتخابات فروختم . با خودم فکر کردم اینا به خاطر انتخابات هم که شده قیمت رو میارن پایین که جریان بمب ارژی شد و شانس ما گرفت
تا اینکه شب عیدی شد و تو قیمت 760 فروختم تقریبا زمانی بود که جو مذاکره رو راه انداختن
تا الان هم نخریدن 20 تا هم دور اول دقیقا 4 روز مونده به پایان مهلت اولین دور پیش فروش کردم
الان هم منتظر فرصت خریدم
البته یه بار نوسان گیری شد بازار حدس میزنم تا همون 650 ریزش کنه و از اون پایین تر امکان نداشته باشه . این بارم سعی می کنم از کارگشایی بخرم چون از بازار ارزونتر در می یاد
حالا شما پیششنها کدوم یک رو دارید تمام نیم یا ربع
خودم فکر کردم چون تمام میدن ممکنه تمام حباب منفی بیاره به همین خاط این بار میخام تمام بخرم
پس شما تو چندین مرحله خرید داشتید .چندین مرحله هم فروش
من واقعا کارشنتس نیستم و اینجا دنبال استفاده ار تجربیات دوستان هستم.ولی اگه منم میخواستم بخرم اولین چیزی که نگاه میکردم درصد حباب منفی یا مثبت هرکدوم بود

wolfmoon

Registered User
لایک‌ها
197
خوب امروز هم كه همه جا پره از خبر اينكه صرافی‌ها باعث شدن دلار و سكه امروز دوباره گرون شه ! نميدونم اينكه صرافی‌ها چقدر نقش داشتن اما سوال اينه كه آيا فقط صرافی‌ها نمی‌خوان سكه ارزون شه ؟!

esfahanweb

Registered User
لایک‌ها
97
خوب امروز هم كه همه جا پره از خبر اينكه صرافی‌ها باعث شدن دلار و سكه امروز دوباره گرون شه ! نميدونم اينكه صرافی‌ها چقدر نقش داشتن اما سوال اينه كه آيا فقط صرافی‌ها نمی‌خوان سكه ارزون شه ؟!

دقیقاً صحیح است ، مشخصه که اولین گروهی که از کاهش قیمت سکه و ارز متضرر می شوند صرافیها و دلالهای وابسته به آنها هستند.

sam_sami_2000

Registered User
لایک‌ها
70
صرافی ها به خودی خود اینقدر قدرت ندارن که بخوان اینقدر توی بازار دست ببرن ! دولت خودش پشت ماجرا بوده احتمال زیاد.. علت هم به خاطر واگذاری سکه ها میتونه باشه و اینکه ترجیح میدن پس از واگذاری سکه ها قیمت بیفته تا اینکه از قبل قیمت افتاده باشه ! این نظر من هست

LAPD

Registered User
لایک‌ها
598
دقیقاً صحیح است ، مشخصه که اولین گروهی که از کاهش قیمت سکه و ارز متضرر می شوند صرافیها و دلالهای وابسته به آنها هستند.

این اصلا به نفع صرافی نیست , صرافی از خیلی وقت پیش منتظر دادن سکه ها بوده که ارزون بشه بخره , چرا باید بیاد موقع دادن سکه نزاره سکه بیاد پایین؟؟ که گرونتر بخره؟
دست خود بانک توی کاره برای اینکه اگه امروز اینجوری قیمتو بالا نمیبرد همین دو سه روزه پنج شش میلیون از سکه های پیش فروشی میرفتن و پولشونو از بانک پس میگرفتن.

drdexter

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
3,550

دستی از صراف ها درکار نیست گلم . صراف سرمایش رو نمیاد در این وضع درگیر کنه و ریسک کنه . حواله ها تا 1 هفته آینده بسته هست . ممکنه تک و توک صرافی هایی که خودشون نفر داشته باشن انجام بدن و در مقیاس کل بازار حواله ها بسته هست . عامل اصلی خیز قیمت دلار امروز همین بسته بودن حواله ها هست . چون منطقی نیست در این اوضاع شما بیایید 200 هزار دلار تامین ارزی کنید بعدا بخواهید با جریان همراه بشید . ارز صرافیهای دوست عزیز به روز تامین میشه . هیچ صرافی نمیاد در این اوضاع تامین ارزی کنه تابلو میزنه و میشینه همون ارزی رو که از مردم میخره رو میفروشه . صد البته همین کار باعث افزایش قیمت میشه . این اصل رو مد نظر قرار بدید که دولت با هر قشری تونسته بازی کرده و جیبش پول در آورده ولی با این لابی و قشر صراف نمیشه بازی کرد و متضرر کردشون ;)

این اصلا به نفع صرافی نیست , صرافی از خیلی وقت پیش منتظر دادن سکه ها بوده که ارزون بشه بخره , چرا باید بیاد موقع دادن سکه نزاره سکه بیاد پایین؟؟ که گرونتر بخره؟
دست خود بانک توی کاره برای اینکه اگه امروز اینجوری قیمتو بالا نمیبرد همین دو سه روزه پنج شش میلیون از سکه های پیش فروشی میرفتن و پولشونو از بانک پس میگرفتن.

فرمایش شما دقیقا درست هست . صراف ها قبل این اجلاس این روز رو مثل روز روشن دیده بودن . بنده هم در همین تاپیک و تاپیک ارز بارها گفتم که شاهد ریزش شدید قیمت ها میشیم . ادامه پستتون هم کاملا تائید میشه ;)

esfahanweb

Registered User
لایک‌ها
97

دو سوال
1- از کاهش قیمت ارز صرافیها ضرر می کنند یا خیر؟؟
2- آیا صرافیها قیمت خریدشان با قیمت فروششان رابطه منطقی دارد ، یعنی قیمت خریدشان منطقی است و یا فقط قیمت فروششان منطقی است؟؟

mehdi_f64

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
دوستان گلم هدف فقط يك چيز است : جمع آوري سكه هاي مردم كه به قيمت بالاتر از 700000 خريده اند(حداقل از 3 ماه پيش تا الان) به قيمت خيلي پايين تر و فقط با ترس مردم رو وادار به اينكار مي كنن. بعد از 3 ماه دوباره همين سكه را به قيمت خيلي بالاتر مي فروشن به خودتون هدف بنده هم فقط اطلاع رساني به آن دسته از دوستانيه كه نمي دونن و از روي بي اطلاعي ضرر مي كنند. چون خودم يه بار گول خوردم و ضرر زيادي كردم الان مي خام به دوستام بگم كه جلوگيري بشه ولي مثل اينكه بعضي ها زياد دوست ندارن و مي خان شما مفت بفروشي اونا برن مفت بخرن و خوش بحالشون بشه انتخاب با خودتونه

shelman m

Registered User
لایک‌ها
63
دوستان با در نظر گرفتن قیمت انس (1620) و دلار (1750) قیمت سکه تمام 689108 تومان بدون 5 درصد مالیات و کارمزد بانک مییباشد
به نظر نمیرسه قیمت انس ودلار از این مبالغ پائینتر بیاد با نوسان 70 تومانی دلار و 30 دلاری انس بازهم قیمت از 650 نباید پائین تر بیاد
اگه زمانی با این وضعیت سکه زیر 640 دیده شد فکر خرید تعداد باشید چون این جو زمان زیادی تول نمیکشه و قیمتهای خیلی بالاتر به وجود میاد

shelman m

Registered User
لایک‌ها
63
برای سرمایه گذاری سکه تحویل تیر بهترین موقعیت وقیمترو داره

glofin

Registered User
لایک‌ها
202
نظر شخصی من :
کاهش قیمت دلار در این چند روز تا قبل دوشنبه و شروع بازارهای مالی بین المللی ، بدون شک تحت تاثیر جو اخبار داخل و نشست
استانبول بود . همونطور که دیدیم دوشنبه با باز شدن بازارهای مالی تغییر چندانی رو در کاهش قیمت دلار در داخل شاهد نبودیم
و برعکس قیمت دلار افزایش هم پیدا کرد . چرا ؟
هر خبر رسانه ای تاثیرش کوتاه مدته و البته در مورد اخبار رسانه ای دولت فعلی با توجه به چند مورد افتضاح خبری ( بمب ارزی ، قول تحویل
نامحدود دلار به همه اقشار ، قول عدم کمبود دلار و غیره ) دیگه تاثیرش به یکی دو روز رسیده است . 5+1 خصوصا بخش اروپایی آن با
گفته های اشتون و زمان یک ماهه ای که به ایران دادن عملا خواستن قدرت مذاکره خودشون رو نشون بدن و تاثیری هرچند کم روی
حفظ ارزش و قدرت پولشون یعنی یورو داشته باشن .
هیچگونه نظارت قانونمند و هدفمندی هم روی بازار سکه و ارز در داخل وجود نداره طوریکه ده ها سایت معلوم الحال و گاهاً ناشناس هر روز
و دقیقه ای ارقام مختلفی رو از ارزش دلار و سکه اعلام میکنند و در این شرایط خبررسانی دقیقی وجود نداره و بازار در شرایط بحرانی عملا
قفل میشه . طوریکه وقتی خرید به 1650 رسید و خرید به 1700 اکثر صرافیها عملا هیچ فروشی نداشتن ( چون میدونن این پایین اومدن
روانی است و دوباره بالا میره و در مقابل از این خبر کاهش قیمت دلار استفاده میکنند و دلارهای سرگردان رو به قیمت چند ده تومان تا
چندصد تومان زیر قیمت چند روزه قبلش خریداری میکنن ) .
در کل امیدی به کاهش قیمت دلار تا حد زیر 1400 وجود نداره ( در کوتاه مدت تا زمان نشست بعدی ) و جالب تر اینکه اگر هم کاهشی در کار
باشه باز هم با وجود موارد زیر باز هم در بلند مدت شاهد کاهش ارزش ریال و بالارفتن ارزش سایر ارزها خواهیم بود :
- اتمام دوره ی ریاست جمهوری احمدی نژاد
- اتمام دوره ریاست جمهوری احتمالی اوباما و شروع ریاست جمهوری قریب الوقوع میت رامنی
- افزایش ناامنی ها در عراق و افغانستان
- افزایش نارضایتی عرب های منطقه از ایران و تلاش برای هرگونه کارشکنی و ضربه زدن
- اتمام قائله ی سوریه بزودی و در پی اون بازگشت توجه ها به سوی مسئله ی ایران
- افزایش تنش بین کره شمالی و سازمان ملل
- رزمایش های سال 91 **** و ارتش و ناامن جلوه دادن هرچه بیشتر خلیج فارس و تنگه ی هرمز
و غیره ...

و این وسط بیشترین ضرر به کسانی میرسه که بیشتر کارهاشون وابسته به دلار است .
و همچنین مردم عادی که با افزایش بی رویه دستمزد دلالان وارداتی شاهد افزایش قیمت اقلام خوراکی خواهند بود .

فکر کنم خدا هم خسته شده از حماقت ما ملت .

mehdi_f64

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
همش بازيه گول نخوريد ببينيد چند بار مي گممممممممم

anony

Registered User
لایک‌ها
48
سلام

اولا ديروز كه فردوسي بودم، كسي در صرافي كه من ازش خريد مي كردم بود كه داشت 400.000 پوند خريد مي كرد(نزديك 1.2 ميليارد تومن). پس بدونيد كه فقط من نبودم كه در شرايط ديروز خريد ارز كردم و گنده ها همه خريد مي كردند. بسياري صرافها اصلا فروش نداشتند و فقط مي خريدند. قيمت سايتها هم بصورت كاملا يكدست و غلط هست ! مثقال،‌ مزانكس، صرافي تهران و سايت مابقي صرافي ها مثل جلالي و ... همه غلطند ! قيمت سايتها ديروز 1775 بود ولي من زير 1830 بهيچ وجه گير نياوردم. سايتها همه دستشون توي يك كاسه است و فكر ميكنم توسط ... اداره مي شود.

دوم اينكه اين مطلب دنياي اقتصاد را بخوانيد. فكر ميكنم كاملا واضحه كه بانك علاقه اي به تحويل فيزيكي سكه نداره. حتي حاضره سكه رو نزديك به قيمت بازار آزاد بخره، ولي سكه فيزيكي نده ! سه تا از 5 گزينه كه كاملا در جهت منافع بانك مركزي(ندادن سكه)‌هست -گزينه هاي اوراق مشاركت، خريد نقدي و پته- فكر ميكنيد ملت حاضرند به بانكي كه تا خرخره خودش را وامدار دولت كرده، بگويند ايراد نداره، سكه من دست تو باشه يك برگه-پته- بده من ببرم بيرون نگه دارم دلم خوش باشه. واقعا خيلي خيلي خنگن اين بانكي ها. اينجاست كه ميگم عقل عامه مردم بر اين ابلها مي چربه. اين طلا پشتوانه بانك مركزي است و بانك مركزي كه مردمش بهش اعتماد نداشته باشند و بروند ريالشون رو بدن به بانك كه طلاهاي بانكو بكشن بيرون، دقيقا بدرد دم در خلا ميخوره.

مطمئن باشيد كه همه تحويل فيزيكي مي گيرند و البته مقداري در بازار هم عرضه خواهد شد ولي نه زياد، چون بفروشي كه چه بخري؟ احتمالا اگر هم عرضه بشه صرافها نمي خرند و بجاش دلار مي خرند و سكه هاشونو با دلار عوض مي كنند.

اين ادعاهاي من در شرايطي كه قراره 4.2 ميليون قطعه سكه -مثلا- بدن بيرون خيلي جرات مي خواد، ولي به جرات مي گم بهتون كه فقط و فقط جنگ رواني هست. خيالتون راحت باشه كه بانك قصد دادن اين سكه ها رو نداره، فقط ژسته(از گزينه هاشون معلومه). با هر لطائف الحيلي شده سعي خواهند كرد ايجاد رعب كنند و سكه ها رو به قيمت بازار از مردم بخرند، تا اينكه اجازه بدهند اكثر مردم سكه ها را تحويل فيزيكي بگيرند. اين بدترين گزينه براي بانك هست و با اين مديريت بهمني، بدترين گزينه براي بانك اتفاق خواهد افتاد.

جهت اطلاع همگان:54 ميليارد دلار كه 24 اسفند 90 دولت مجوز داده بود بانك مركزي به قيمت آزاد بفروشه و بريزه به خزانه، هست كه قيمتها رو كمي كاهش داد و نه مذاكرات هسته اي ! اينها همزمان كردند تا به مردم آدرس غلط بدهند كه "آي مردم، بخاطر تحريم هاست كه شرايط اينطوري است و ببينيد كه اگر روابط عادي بشه، دلار پايين مياد". براي اينكه اين پيام غلط رو هم بدن، 54 ميليارد دلار خرج كردند و اين نامه هم فقط يك اشاره اي بهش شده توسط رئيس كميسيون اقتصادي مجلس و تمام(يعني عملا محرمانه بوده....). ولي بهتره كه درست تحليل كنيد و بر اساس واقعيت. بازاري كه به هيچكدوم دولتي ها و بانك مركزي اعتماد ندارد، با خبر هسته اي و همزمان كردنش با دادن سكه هاي پيش فروش پايين نمي آيد ! بلكه با عرضه دلار است كه پايين مي آيد و دليل پايين آمدن قيمت هم همين بود. اينها فكر ميكنند سر يك جمعيت بزرگ را مي توان با اين بچه بازي ها شيره ماليد. همانطور كه گفتم 54 ميليارد دلار لقمه چپ چند تا ميلياردر مي شود و سريعا در قيمتهاي پايين حتي خود صرافها برداشتند و تمام شد. چيزي گير مردم هم نيامد و من كه رفتم، همه صرافهايي كه چند ماه است كار نكردند و كركره ها تا نصفه پايين بود، كاملا از سر شكم سيري مي گفتند: فروش نداريم. بهشان رسيده كه فروش ندارند ديگر. گول نخوريد. هميشه رفتار صرافها و دلالهاي ارز را دنبال كنيد، آنها جايي كه زيرشان آب برود نمي خوابند....

http://www.donya-e-e...ew.asp?@=297507

دنياي اقتصاد - از صبح امروز تحويل سكه‌هاي ثبت‌نام شده در فاز اول پيش‌فروش آغاز مي‌شود و بنا بر اطلاعيه بانك ملي ثبت‌نام‌كنندگان مي‌توانند سكه‌هاي پيش‌خريد شده را در شعبه‌ای كه ثبت‌نام كرده‌اند‏،‏ دريافت كنند؛ در فاز اول پيش فروش كه از 29 آذر آغاز و تا پايان دي ادامه داشت 4 ميليون و100 هزار سكه از سوي متقاضيان پيش‌خريد شد. بنا بر اطلاعات دريافتي، بانك مركزي قصد دارد در چند روز ابتدايي اجراي تعهدات فاز يك، اقدام به تحويل فيزيكي سكه كند، اما در هفته‌هاي آتي بسته پنج‌گانه‌اي را پيش روي ثبت‌نام‌كنندگان قرار مي‌دهد تا به‌صورت اختياري اقدام به انتخاب يكي از گزينه‌هاي پيشنهادي كنند. تحويل فيزيكي سكه، خريد اوراق مشاركت، دريافت اوراق بهادار مالي(پته)،خريد نقدي و انصراف پنج گزينه مورد نظر است. به گفته يكي از مديران بانكي تفاوت اوراق مشاركت با «پته» در پرداخت سود است. به اوراق پته بر خلاف اوراق مشاركت سود تعلق نمي گيرد و هدف از ارائه اين اوراق افزايش اطمينان خاطر خريداران است. پته معادل يك سكه طلا محسوب مي‌شود كه قابليت خريد و فروش دارد. خريد سكه‌ها با قيمتي نزديك به قيمت بازار نيز يكي از گزينه‌هاي ديگري است كه احتمالا در روزهاي آتي عملياتي مي‌شود.

Last edited:
بالا