• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

کلوب هواداران بارسلونا

farzad.sadeshi

Registered User
لایک‌ها
900
ریال مسلما پس از باخت در برابر بایرن روحیه ش برای ال کلاسیکو 100درصد کم میشه
مطمین باشید

ببینید کی گفتم اینو :
روزنامه های اسپانیا : 2 باخت پی در پی ریال در برابر تیمهای بزرگ نشانه ی چیست ؟

brainsore

Registered User
لایک‌ها
3,189
البته من فکر نمی کنم بایرن زورش به رئال برسه. دو تا بازی آخر تو بوندس لیگا هم 5 امتیاز از دست دادن. رفت تو آلیانز آرناست دیگه؟ نهایتش یه مساوی بتونه از رئال بگیره ولی تو سانتیاگو رئال کارشو میسازه.

mehrdad201

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
17,805
البته من فکر نمی کنم بایرن زورش به رئال برسه. دو تا بازی آخر تو بوندس لیگا هم 5 امتیاز از دست دادن. رفت تو آلیانز آرناست دیگه؟ نهایتش یه مساوی بتونه از رئال بگیره ولی تو سانتیاگو رئال کارشو میسازه.

2 تا بازی اخیر که من دیدم از بایرن یه چیزی فرای ناامید کننده بودن. تنها نکته مثبت تیمشون دروازه بانشون بود که اونم اگه قرار باشه تیمشون اینطوری بازی کنه تسلیم میشه.
به یاد بیارید بازی منچستر و فکر کنم لورکوزن رو که این نویر بیش از 10 موقعیت گل رو گرفت اما اخر کار 2 گل خورد.

اینطوری که اینها بازی کردن اگه رئال رو بتونن متوقف کنن باید گفت یه حادثه بوده. تقریبا جز دروازه بان که هر دو تیم میشه گفت در یه سطح هستند در بقیه خطوط رئال چربش زیادی به بایرن داره.

حتی روبن و ریبری هم جیزی نشون ندادن.

mehrdad201

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
17,805
ریال مسلما پس از باخت در برابر بایرن روحیه ش برای ال کلاسیکو 100درصد کم میشه
مطمین باشید

ببینید کی گفتم اینو :
روزنامه های اسپانیا : 2 باخت پی در پی ریال در برابر تیمهای بزرگ نشانه ی چیست ؟

الان رئال با رئال قبلی قرق داره. مثلا دیگه هیچ بارسایی ای فکر نمیکنه قراره ال کلاسیکو 5 گل بزنه. ال کلاسیکوی اخیر هم نشون داد که مورینیو از اون ترکیب دفاعی دست برداشته و ترسشون تقریبا ریخته

به نظر من الکلاسیکوی پیش رو بازی نزدیکی خواهد شد و شاید هم رئال بتونه بارسا رو شکست بده. هیچ چیز مشخص نیست.

در مورد بایرن ، من میتونم بگم شانس صعود رئال 80 درصد در مقابل 20% شانس صعود بایرن هست. چون بایرن خیلی افت کرده. اخیرا شانس قهرمانی بوندس لیگا رو هم از دست داده و روحیه اش پایینه.

jerii

همکار بازنشسته
لایک‌ها
9,663
دیشب خیلی بد بودیم
من نفهمیدم این همه سانتر برای چی بود
همش می گفتم باید از پشت محوطه شوت بزنن!تا بالاخره چندتا زدن و یکیش گل شد
داوری هم که ولش کن:|

تبریک بابت برد
به امید نتیجه خوب در برابر چلسی

Mohsen_14

مدیربازنشسته پاتوق
لایک‌ها
13,444
*استویچکوف: رئالی ها عصبی به نظر می رسند.
*پول اسکولز : ژاوی و آندرا پیرلو بازی سازی در عمق را دوباره احیا کردند.
*جان تری بازیکن چلسی اذعان می کند ، " بچه های من عاشق لیونل مسی هستند "

یه مطلب خیلی خیلی جالب ، اینکه دیشب برای اولین بار در طول این فصل علیه رئال پنالتی گرفته شد !
یعنی در طول 33 هفته از لالیگا هیچ پنالتی ای برای تیمهایی که حریف رئال بودن گرفته نشده بود .

از اون طرف خوشم میاد که داورا جیره ی ما رو هر بازی میدن و یکی دو تا پنالتی برای حریفامون میگیرن . فقط تا حالا هتریک نکردن ...

.

Moostafa

Registered User
لایک‌ها
656
با تاخیر پیروزی تیم بارسا رو تبریک میگم هرچند بازی خوبی نبود ولی مهم 3 امتیاز بود که حاصل شد.
جالبه بدونید که این یازدهمین برد پیاپی بارسا توی رقابتهای لالیگاست ...

Mohsen_14

مدیربازنشسته پاتوق
لایک‌ها
13,444
.
.

اینیستا از مرز 400 بازی گذشت ...
اینیستا بیش از 400 بازی برای تیم بزرگسالان بارسلونا تا بحال انجام داده . بازیکنی که همیشه برام رقیب عشقی ژاوی بوده و نگذاشته که عشقمو کامل نثار ژاوی کنم :D
با اون فیزیک بدنی نه چندان مناسب هر بازیکنی رو بخواد جا میزاره ، میانه زمین یه بازیسازه و داخل محوطه یه گلزن قهار . دریبل های یه پا دو پاش دیوانه کنندست ، هوش فوتبالی بالایی داره و به این راحتی ها هم نمیشه توپو ازش گرفت . زننده گل به یاد ماندنی به چلسی یا فینال جام جهانی ، کلا این بازیکن یه قاتل ـه !

بازی در تیم های پایه _ سال 96 ...

iniesta-Optimized.v1334233164.jpg

15 سالگی ...

INIESTA_15_anys-Optimized.v1334233166.jpg

حضور در لاماسیا ، نشسته از راست نفر سوم ، دوم هم والدز هست ...

Grup_masia-Optimized.v1334233168.jpg

2001 ...

MIG4-Optimized.v1334233171.jpg

فصل 2003/2004 _ بازی با وایادولید در کنار لوئیز انریکه ...

Alegr_a_luis_enrique_e_iniesta_Valladolid_-_FCB_10-4-04-Optimized.v1334233173.jpg

فصل 2004/2005 _ بازی مالاگا ...

FCB-M_laga_1_-Optimized.v1334233177.jpg

در ادامه ی فصل 2004/2005 ...

web_final_10-Optimized.v1334233179.jpg

فصل 2005/2006 ...

BF1F2664-Optimized.v1334233183.jpg

2006/2007 ...

qm3d7211-Optimized.v1334233186.jpg

2007/2008 _ بازی ختافه ...

fcbbb-getafe_4_-Optimized.v1334233188.jpg

فصل رویایی 2008/2009 ...

chelsea-fcb_12_-Optimized.v1334233191.jpg

27-05-09_ETOO_ALEGRIA_01-Optimized.v1334233193.jpg

MESSI_E_INIESTA_COPA_01-Optimized.v1334233195.jpg

RUA_04-bis_1_-Optimized.v1334233197.jpg

2009/2010 _ بازی با ریسینگ ...

fcb-racing_49_-Optimized.v1334233200.jpg

2010/2011 _ بازی فینال با منچستر ...

FCB_-_MANCHESTER_UNITED_47_-Optimized.v1334233205.jpg

فصل جاری _ بازی با رئال ...

2011-08-17_FCB-MADRID_6_-Optimized.v1334233209.jpg

بازی با میلان _ زننده گل سوم ...

fcb-milan-quarts_tornada_37_-Optimized.v1334233212.jpg

... زننده گل برتری اسپانیا ، فینال جام جهانی ؛

41125523039241658538.jpg

.

Mohsen_14

مدیربازنشسته پاتوق
لایک‌ها
13,444
مرحوم موروسینی(بازیکنی که چند روز پیش تو زمین فوتبال فوت کرد) از هواداران مسی و بارسلونا بوده .

این عکسی هست که از سفرش به نیو کمپ روی توئیترش گذاشته بوده . روحش شاد ، همه رقمه کارش درست بوده ...

Frattali-y-Morosini-en-uno-de-_54284507113_54115221155_600_244.jpg

.

brainsore

Registered User
لایک‌ها
3,189
بکن باوئر:نمي توان رئال را با بارسا مقايسه کرد

فرانس بکن باوئر، اسطوره باشگاه بايرن مونيخ معتقد است که با وجودي که رئال مادريد تيم بزرگي است ولي نمي توان اين تيم را با بارسلونا مقايسه کرد.

مدافع سابق تیم ملی آلمان که در دهه 1970 به سه قهرمانی متوالی اروپایی با بایرن دست یافت در آستانه دیدار حساس تیمش مقابل رئال درمرحله نیمه نهایی لیگ قهرمانان اروپا نظرجالبی را مطرح کرد.

بکن باوئر در صحبتهایی به اسکای گفت:« من بازیهای رئال در لیگ قهرمانان اروپا را تماشا کرده ام. آنها از ابزارهای استانداردی بهره می برند. رئال تیم بزرگی است و کارا بازی می کند ولی این رئال، یک تیم عادی و نرمال است. این بارسلوناست که در حد واندازه های فوق العاده ای کار می کند.»

بکن باوئر معتقد است که برگزاری بازی رفت در آلیانس آرنا، یکی از معایب این دور است ولی اعتقاد دارد که اگر بایرن در سطح خوبش باشد، می تواند رئال را شکست دهد:« اگر بایرن همان بازی ای که در نیمه دوم مقابل دورتموند به اجرا گذاشته بود را انجام دهد، می تواند مقابل رئال به پیروزی برسد.»

Mohsen_14

مدیربازنشسته پاتوق
لایک‌ها
13,444
Felix Brych داور آلمانی بازی با چلسی ...

timthumb.php

داوید لوئیز هم که دیشب مصدوم شد و تعویض شد مشکلی نداره به بازی 4 شنبه میرسه .

مرحوم موروسینی(بازیکنی که چند روز پیش تو زمین فوتبال فوت کرد) از هواداران مسی و بارسلونا بوده .

این عکسی هست که از سفرش به نیو کمپ روی توئیترش گذاشته بوده . روحش شاد ، همه رقمه کارش درست بوده ...

مشاهده پیوست 133950

.

روحش شاد ...

1334515067847.jpg

.

Mohsen_14

مدیربازنشسته پاتوق
لایک‌ها
13,444
*برند شوستر: "بارسلونا کماکان بهترین تیم جهان است و رئال مادرید کار بزرگی کرده است که توانسته در صدر جدول لالیگا قرار گیرد."
*اوتمار هیتسفیلد: "این بسیار خوب است که بایر به جای مقابله با بارسلونا با رئال مادرید روبرو میشود"
* شکیرا: به انگلیس میرم و از ابی اناری ها حمایت می کنم, مثل همیشه.
*امانوئل پتی: کسی نمی تواند مسی را متوقف کند؛مسی، دیوانگی یک فوتبالیست است.

تعریف و تمجید علی پروین از بارسلونا : :D
از تماشا بازی ها بارسا عشق می کنم, از تمام بارسلونی‌ها می‌خواهم که نگران نباشند. به نظرم این تیم قهرمان لیگ قهرمانان است. بارسلون تیمی است که وقتی آدم فوتبال آنها را می‌بیند عشق می‌کند.

لیگ قهرمانان فصل 99/2000 _ جدال گواردیولا و دی متئو بازیکنان سابق و مربیان فعلی دو تیم

Chelsea_Bar_a_DiMatteo_Pep.v1334595052.jpg

ورود به لندن ...

2012-04-16_ENTRENO_21-Optimized.v1334610018.jpg
2012-04-16_ENTRENO_23-Optimized.v1334610021.jpg
1334611047857.jpg
2012-04-16_ENTRENO_28-Optimized.v1334610031.jpg

.

fcbarcairan

Registered User
لایک‌ها
227
گزارش روز: مراقب شادیهای بعد از گل مسی باشید؛ مسی پدر می شود؟
اعضای خانواده و دوستان نزدیک مسی، نه این را تائید می کنند و نه تکذیب
177778hp2.jpg

سایت گل- طبق گزارش منتشره در روزنامه مارکا، این شایعه دهان به دهان می چرخد. خیلی ها معتقدند که آنتونیا، نامزد لیونل مسی باردار است

این خبری است که این روزها در رسانه های ورزشی بازتاب زیادی داشته. و با شادیهای گل عجیب و غریب مسی در هفته های اخیر، قوت بیشتری یافته است

اعضای خانواده مسی و دوستان و آشنایان نزدیک او، نه این خبر را تکذیب میکنند و نه تائید! و همین سکوت ممکن است به معنای تائید باشد.اما شاید هنوز زمان مناسبی برای اعلام این خبر فرانرسیده است

البته خیلی از نزدیکان مسی این احتمال را رد نمی کنند که ژستهای عجیب مسی بعد از گلزنی، به عنای تائید این خبر باشد؛ و معتقدند که شاید مسی بخواهد به شیوه ای فوتبالی این خبر را ابراز کند؛ آن هم با شناختی که از مسی و خجالتی بودن او وجود دارد،کمتر کسی توقع دارد که مسی این خبر را برزبان بیاورد . از همین رو در صورتی که این خبر صحت داشته باشد، انتظار می رود که اگر مسی در یکی از بازیهای مهم پیش روی تیمش (مقابل چلسی و رئال) به گل برسد، این خبر را در یک بازی مهم و رسمی اعلام کند. مراقب شادی های بعد از گل مسی باشید.
1334659263_extras_mosaico_noticia_1_g_0.jpg

منبع گل

Scofield69

Registered User
لایک‌ها
71
گزارش روز: مراقب شادیهای بعد از گل مسی باشید؛ مسی پدر می شود؟
اعضای خانواده و دوستان نزدیک مسی، نه این را تائید می کنند و نه تکذیب
177778hp2.jpg

سایت گل- طبق گزارش منتشره در روزنامه مارکا، این شایعه دهان به دهان می چرخد. خیلی ها معتقدند که آنتونیا، نامزد لیونل مسی باردار است

این خبری است که این روزها در رسانه های ورزشی بازتاب زیادی داشته. و با شادیهای گل عجیب و غریب مسی در هفته های اخیر، قوت بیشتری یافته است

اعضای خانواده مسی و دوستان و آشنایان نزدیک او، نه این خبر را تکذیب میکنند و نه تائید! و همین سکوت ممکن است به معنای تائید باشد.اما شاید هنوز زمان مناسبی برای اعلام این خبر فرانرسیده است

البته خیلی از نزدیکان مسی این احتمال را رد نمی کنند که ژستهای عجیب مسی بعد از گلزنی، به عنای تائید این خبر باشد؛ و معتقدند که شاید مسی بخواهد به شیوه ای فوتبالی این خبر را ابراز کند؛ آن هم با شناختی که از مسی و خجالتی بودن او وجود دارد،کمتر کسی توقع دارد که مسی این خبر را برزبان بیاورد . از همین رو در صورتی که این خبر صحت داشته باشد، انتظار می رود که اگر مسی در یکی از بازیهای مهم پیش روی تیمش (مقابل چلسی و رئال) به گل برسد، این خبر را در یک بازی مهم و رسمی اعلام کند. مراقب شادی های بعد از گل مسی باشید.
1334659263_extras_mosaico_noticia_1_g_0.jpg

منبع گل

چه شادي خاصي ...!!!!
من كه هر وقت ديدم مسي گل زده با حركتي كه مسيحيا انجام ميدن و از خداي خودش تشكر ميكنه و غير از اون چيزي نبوده
چه چيزايي در ميارند ، اگرم خبري باشد هيچ چيزي تو شادي بعد از گلش نيست

mehrdad201

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
17,805
خب بایرن 2 1 رئال رو برد. بازی خیلی قشنگی بود و مشخص شد هر تیمی حتی اگه در اوج قدرتش باشه ممکنه بازی رو ببازه.

از نظر روحیه بد نشد برای بارسا اما خب رئال رو نباید دست کم گرفت. امیدوارم تو بازی ال کلاسیکو اشتباهات مهلک نکنیم.

نکته جالب صحبت های برخی از هواداران رئال هست. که بایرن رو متهم به بازی کثیف کردند. (البته منظورم صرفا این فروم نیست. در سایتهای دیگه هم این مساله رو دیدم)

درسته ریبری یکی 2 جا تمارض هایی کرد. اما در کل بایرن خیلی تهاجمی تر بود. بازیکنای رئال هم خیلی خشن بازی کردند و از زمانی که مورینیو به فکر حفظ تساوی 1 1 افتاد تهاجم بایرن بیشتر و بیشتر شد تا اخر سر ماریو گومز زهر خودشو ریخت.
مساله جالب اینجاست که یه زمانی که بارسا جلو چلسی گاس هیدینگ نتونست بازی رو ببره اکثرا هواداران تیم رقیب از هیدینک تعریف و تمجید میکردند که توسنته با تاکتیک و اینها بارسلون رو متوقف کنه اما حالا که مغلوب بایرن شدن (با اینکه باختن بازی رو) بایرن رو متهم به بازی کثیف کردند.

بگذریم. بازی ما جلو چلسی سختی خواهد بود. بخصوص که چلسی در بازی اخر خودش خیلی قدرتمند نشون داد. باید خیلی مواظب دروگبا و ماتا باشند.
فرضا اگه به فینال برسیم اگه بابرن از اونطرف به فینال برسه نمیشه تیم رو از پیش قهرمان دونست. بایرن نشون داد که تیم کوچکی نیست.

persianalpha

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
1,386
قبلا هم گفتم دلشون به این حرف ها خوشه که همیشه داوری ضد ایناس جالبیش اینجاس از سبک بازی بایرن ایراد میگیرنو میگن خسته کننده بوده در صورتی که خودشون
1 2 تا حمله بیشتر نداشتن.....
به نظرم چلسی رو میبریم
الکلاسیکو هم این رئال حرفی برای گفتن نداره رونالدو نمیدونم چرا جلو تیم های حسابی محو میشه....

Mohsen_14

مدیربازنشسته پاتوق
لایک‌ها
13,444
بخصوص که چلسی در بازی اخر خودش خیلی قدرتمند نشون داد. باید خیلی مواظب دروگبا و ماتا باشند.

بر عکس من اتفاقا با اون بازی امیدوار شدم که راحت 2 تا برد شیک از چلسی بگیریم . به نتیجه کاری ندارم نحوه ی بازی مد نظرم هست .

===================================================

عکسهایی از حماسه استنفورد بریج ...:D

.

Bahram.ws

Registered User
لایک‌ها
73
دیشب نمیدونم فروم چش بود بالا نمیومد

باید بگم شانس اوردیم که به چلسی خوردیم
بایرن واقعا تیم خوبیه، دیشب خیلی قشنگ بازی کرد، حمله هاشون واقعا سریعه، خوب هم دفاع کردن

در بعضی از تاپیک ها هم طبق معمول از روی تعصب و بدون حتی 1% منطق صحبت میشه
اینکه بایرن کثیف بازی کرده و حرفی برای گفتن نداشته واقعا مضحکه
احتمالا فکر میکردن با یه تیم لالیگایی طرف هستن
جالب تر اینکه قبل بازی از حس هایی که پرگل بازی رو میبرن سخن میگفتن :D
یه بچه دبستانی دیشب بازی رو میدید میفهمید کی سوار بازی بوده و بهتر بازی کرده
نتیجه هم که گویای همه چیز هست
هرچند به نظرم دیشب داور به رئال لطف کرد والا باید با اختلاف بیشتری میباخت
رئال همچنان سبک خشن و معروف توپ رد شد بازیکن رد نشه رو در دستور کار داره
نمونه اش مارسلو که آدمو یاد گونه ای از .... میندازه

--------------------------------

امشب بازی سختی داریم
چلسی غیر قابل پیش بینی هستش
بازی آخر خودشون هم پرگل بردن
پویول و ماسکرانو هم کارت بگیرن محروم میشن
باید دید پپ چه ترکیبی میچینه

Last edited:

Bahram.ws

Registered User
لایک‌ها
73
رونالدو نمیدونم چرا جلو تیم های حسابی محو میشه....

بعد از اون تک به تکی که خراب کرد محو شد از بازی
چند بار هم سالم توپ رو ازش گرفتن و بدجوری عصبی شد
اینجور موقع ها فرق مسی با رونالدو معلوم میشه

بالا