• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

سرمايه گذاري روي سكه و طلا

LAPD

Registered User
لایک‌ها
598
به نقل از elinet0 :
ممنون از اين كه به خوانندگان همواره گوشزد مي‌كنيد كه حرف‌هاي يك عده رو باور نكنن...

ولي دوست داشتم نظر شمارو در مورد اين فروش دلار توسط دولت رو در بازار بدونم

ممنون

والا فکر میکنم چون اینا الان رسما اعلام شده که میتونن به قیمت ازاد توی بازار بفروشن، باید قیمت رو تا حدی پایین بیاره یا اینکه حداقل ثابت نگهش داره وگرنه اگه میخواست قیمت رو بالا ببره تورم ناشی از اون میافتاد گردن خودشون ، نه صراف و دلال!! چون اولین کسی که متهم میشه از این جریان سود میبره خودشونن، از طرفیخب یجورایی عرضه هم بیشتر میشه.
در نتیجه بهترین کار براشون اینه قیمتو یکم پایین بیارن هم سود میکنن هم به خودشون افتخار میکنن که بازار ارز رو کنترل کردن، میشه یه تیر و دو نشون.
البته اگه اتفاقی نیفته که معادلاتو تغییر بده.

Sent from my iPod touch using Forum Runner

mohebali

Registered User
لایک‌ها
6,494
خیلی جالبه ! خب عزیزم میخوای سود کنی این راهش نیست ! یوزر 2012 که بیاد حرفت رو تایید کنه با یک پست جو روانی نیست !

sajjadmaham

Registered User
لایک‌ها
72
نظرتون در مورد همزمانی اجرای فاز دوم هدفمندی و مذاکرات بغداد چیه؟
فاز دوم رو زمانی اجرا میکنن که قبلش تونسته باشن تورم رو تا حدودی کنترل کنن.
از این طرفم گفته شده که قراره در دور دوم غنی سازی 20 درصد رو مطرح کنن و ایران هم در جریان این مطلب هست و با این حال استقبال میکنه.

elinet0

Registered User
لایک‌ها
128

jahan hamed

کاربر فعال تاریخ و گردشگری
کاربر فعال
لایک‌ها
808
نظرتون در مورد همزمانی اجرای فاز دوم هدفمندی و مذاکرات بغداد چیه؟
فاز دوم رو زمانی اجرا میکنن که قبلش تونسته باشن تورم رو تا حدودی کنترل کنن.
از این طرفم گفته شده که قراره در دور دوم غنی سازی 20 درصد رو مطرح کنن و ایران هم در جریان این مطلب هست و با این حال استقبال میکنه.

فاز دوم اجرا نمیشه مگه این تورمی که بوجود امده پایین بیاد تکلیف ارزش پول ملی مشخص بشه و....

در مورد لغو تحریم ها هم زمان بر هست

sajjadmaham

Registered User
لایک‌ها
72
منم منظورم همینه که اینا میخوان تو دور بعدی به توافق برسن و میدونن با این کار ارزش پول ملی بالا میره و تثبیت میشه .من تو خبرها شنیدم که اجرای فاز دوم به خرداد ماه موکول شده.

فاز دوم اجرا نمیشه مگه این تورمی که بوجود امده پایین بیاد تکلیف ارزش پول ملی مشخص بشه و....

در مورد لغو تحریم ها هم زمان بر هست

mohebali

Registered User
لایک‌ها
6,494
بله متاسفانه بعضی از دوستان کم لطفی می کنند و جو رو بهم میریزند.خواهش می کنم. نظر بنده رو پرسیدید، باید عرض کنم بعد از مذاکرات استانبول جو بازار ارز سکون پیدا کرده و آرامشی نسبی را طی می نماید. به هر حال اندکی باید صبر کرد تا نوسانات بازار به حالت اولیه بازگرده و دیگر شاهد بالا پایین پریدن قیمت ها نباشیم.من به دوستان اکیدا توصیه میکنم فعلا ارز خریداری ننمایند تا همه چیز به ثبات اولیه بازگردد.مشاهدات عینی من از بازار نشان می دهد که امروز اوضاع جوی بسیار آرام بوده و خریداران و فروشندگان با آرامش به داد و ستد مشغول بودند.
مطمئنی نظر شما رو خواستند؟

پست #8162 ببینید که پست کی نقل قول شده

reza_badkonaki

کاربر فعال سریال های تلویزیونی
کاربر فعال
لایک‌ها
325
دوستان ولشون کنید اینارو !
اون اولی (74 پسته ) که معلومه دنباله چیه !
دومی (5 پست داره) هم تروله ! واسه مسخره بازی اومده !

محل ندید جفتشون میرن !

پ.ن : فقط من موندم چجوری 2 تا یوزر مثل هم ساخته شدن ! نگاه کنید الان 2 تا mehdi_f64 داریم !

mmf66

Registered User
لایک‌ها
417
به نظر بنده که الان دوستان نیز من رو در این تالار رو بعنوان کارشناسی خبره خرید و فروش سکه میشناسند. باید عرض کنم که بهترین زمان خرید تابستان می باشد. حدودا اوخر تابستان یعنی شهریور ماه که جو روانی بازار آرامشی کامل را طی خواهد کرد. پس فعلا دست نگه دارید..

یعنی به نظر شما اواخر تابستان سکه و ارز ارزان تر میشوند

mo-shariati

Registered User
لایک‌ها
40
به نظر بنده که الان دوستان نیز من رو در این تالار رو بعنوان کارشناسی خبره خرید و فروش سکه میشناسند. باید عرض کنم که بهترین زمان خرید تابستان می باشد. حدودا اوخر تابستان یعنی شهریور ماه که جو روانی بازار آرامشی کامل را طی خواهد کرد. پس فعلا دست نگه دارید..

جون من بیخیال شو دیگه!!!
هی وسط تحلیل دوستان پارازیت میدی... ای بابا!!!

hoorsa

کاربر ویژه گفتگوی آزاد
لایک‌ها
1,705
ولی بچه ها من اصلا خوش بین نیستم .به نظرم اوضاع از خرداد چندان جالب نخواهد بود و دیگه واقعا کاری از دست اینا بر نمیاد

elinet0

Registered User
لایک‌ها
128
اينو از moderator سايت بايد پرسيد !!

دوستان ولشون کنید اینارو !
اون اولی (74 پسته ) که معلومه دنباله چیه !
دومی (5 پست داره) هم تروله ! واسه مسخره بازی اومده !

محل ندید جفتشون میرن !

پ.ن : فقط من موندم چجوری 2 تا یوزر مثل هم ساخته شدن ! نگاه کنید الان 2 تا mehdi_f64 داریم !

mmf66

Registered User
لایک‌ها
417
ولی بچه ها من اصلا خوش بین نیستم .به نظرم اوضاع از خرداد چندان جالب نخواهد بود و دیگه واقعا کاری از دست اینا بر نمیاد

یعنی به نظر شما قیمتها افزایشی میشود

hoorsa

کاربر ویژه گفتگوی آزاد
لایک‌ها
1,705
نظر شما در مورد بازار امروز چه؟

راستش دقیقا نمیدونم که ولی خوب به هر حال نباید زیاد با 3 شنبه و 4 شنبه فرقی بکنه .چون اتفاق خاصی نیفتاده ولی خودمم دوست دارم ببینم هفته دیگه چه جوریه
منتها چندان به پایین آمدن سکه خوش بین نیستم .حالا باید دید هفته دیگه چی میشه

elinet0

Registered User
لایک‌ها
128
علت اينكه به بازار هفته‌ ديگه خوش بين نيستيد چيه؟

راستش دقیقا نمیدونم که ولی خوب به هر حال نباید زیاد با 3 شنبه و 4 شنبه فرقی بکنه .چون اتفاق خاصی نیفتاده ولی خودمم دوست دارم ببینم هفته دیگه چه جوریه
منتها چندان به پایین آمدن سکه خوش بین نیستم .حالا باید دید هفته دیگه چی میشه

kiachip

Registered User
لایک‌ها
100

داداش شما خودت میبری و میدوزی،تا اونجا که من میدونم دوستان آقای anony و lapd رو به عنوان کارشناس میشناسند و قبول دارند نه شما رو!

jahan hamed

کاربر فعال تاریخ و گردشگری
کاربر فعال
لایک‌ها
808
قیمت سکه امروز چند هست؟؟؟افزایش پیدا کرده یا کاهش؟؟؟

hoorsa

کاربر ویژه گفتگوی آزاد
لایک‌ها
1,705
علت اينكه به بازار هفته‌ ديگه خوش بين نيستيد چيه؟

ببین من فکر میکنم هفته دیگه یه کم بلبشو ایجاد میشه .البته من کارشناس نیستم الان مثل کارشناسها از من پرسیدی یه ذره جو گیرشدم الی جان:دی
ولی احتمال زیاد حالا ممکنه هفته دیگه هم سکه ها کم و بیش تحویل بشه ولی مطمین باشین وقتی دولت داره زمزمه اوراقو این چیزارو میکنه پس تو فکرش هست .ممکنه یه کم قیمتها تغییر کنه اگرم نه طبق همین روال این چند روز باشه که سکه تغییر چندانی نکرد که احتمالا باز هم بدون تغییر میره جلو
البته هیچ چیز تا دقیقه 90 معلوم نیست ماشالا از بس اینا با برنامه ریزین که دیگه معلومه

elinet0

Registered User
لایک‌ها
128
البته بي‌نظمي اينجا رايجه كه اصلاً تو ايران نياز به برنامه‌ريزي هم نداره، يادمه يك بار كنكور با يك ساعت و نيم تاخير شروع شد بعدشم به يك عده برگه شماره 2 داده بودن داشتن جواب ميدادن به يك عده ديگه برگه شماره 1 .

ممنون از نظرتت به هر حال شما اكثر اوقات درست پيش‌بيني ميكني :)

ببین من فکر میکنم هفته دیگه یه کم بلبشو ایجاد میشه .البته من کارشناس نیستم الان مثل کارشناسها از من پرسیدی یه ذره جو گیرشدم الی جان:دی
ولی احتمال زیاد حالا ممکنه هفته دیگه هم سکه ها کم و بیش تحویل بشه ولی مطمین باشین وقتی دولت داره زمزمه اوراقو این چیزارو میکنه پس تو فکرش هست .ممکنه یه کم قیمتها تغییر کنه اگرم نه طبق همین روال این چند روز باشه که سکه تغییر چندانی نکرد که احتمالا باز هم بدون تغییر میره جلو
البته هیچ چیز تا دقیقه 90 معلوم نیست ماشالا از بس اینا با برنامه ریزین که دیگه معلومه

بالا