• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

سرمايه گذاري روي سكه و طلا

hesam 63

Registered User
لایک‌ها
899
امروز برای خرید کالایی رفته بودم بازار. یه کم وضعیت مقابل بانک ملی بازار و طلا فروشی سبزه میدون غیر عادی بود. واقعا هم توصیفی جز غیرعادی بودن ندارم. بستگی به جو بازار داره ولی احتمال این که فردا سکه برسه زیر 700 هست. هر چند تو این اوضاع چیزی رو نمی شه پیش بینی کرد

elinet0

Registered User
لایک‌ها
128
نظر دوستان دكتر دكستر و LAPD در مورد بازار سكه فردا و كلاً هفته‌ آتي چيه؟

ممنون ميشم نظر شما رو هم بدونم

mehdi_f64

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
من كلي سكه خريدم موقعي كه سكه 570 بود (سه ماه پيش) الانم تو 660 دوباره خريدم پيش خريدم نكردم ولي از اونجايي كه مي دونم تا تابستون بالاي 1 ميليونه تا تابستون (شهريور) نگه مي دارم

Hosseinpro

کاربر قدیمی پرشین تولز*همکار باز نشسته
فروشنده معتبر
لایک‌ها
998
من كلي سكه خريدم موقعي كه سكه 570 بود (سه ماه پيش) الانم تو 660 دوباره خريدم پيش خريدم نكردم ولي از اونجايي كه مي دونم تا تابستون بالاي 1 ميليونه تا تابستون (شهريور) نگه مي دارم

از کجا اینقدر مطمئنی که تابستون(تیر و مرداد) بالای 1 تومنه؟!

mehdi_f64

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
هيچ جا آمار دقيقي از تحويل سكه ها نمي دند و فقط مي شنويم مرتبا گوش زد مي كنند كه بانك مشكلي براي تحويل ندارد يا راههاي جايگزين يا مشكلات بوجود آمد براي تحويل سكه ها. قيمتها هم با اين دروغ ها حدود 710 تومن نگه داشته شده كافيه يكي دو روز ديگه بگذره و وضع همين باشه سريع قيمت 900000 تومنو رد ميكنه اينو يادتون باشه بعد كه خريديد بياين بگيد دستت درد نكنه. همه منتظره اينن كه يه آمار دقيقي بشنوند تا تصميم بگيرند ولي اگه 2 روز ديگه بگذره همه تصميم خريد مي گيرند. از اولم معلوم بود اينا به كسي سكه نميدن اگه هم بدن به تك و توك و خودي ها مي دن به دروغ مي گن استقبال از دريافت سكه ها كم بوده:D طرف 546000 تومن داده بعد گفته بي خياله تحويل. جور در مياد با عقل سليم؟طبق گفته برخي از شاهدان عيني كه براي دريافت سكه 2 روزه دارن مي رن ، به هيچكي سكه ندادن و به همه يا گفتن بانك مركزي هنوز بخشنامه اي نداده به ما يا گفتن اختلال تو سيستم بانكب بوجود اومده( حتي امروز) حالا بقيه آمارها رو نمي دونم شايد به كسان ديگه داده باشند(خودياشون...) و لي بيشتريارو 2 روزه دارن مي دوونن. قيمت افزايشي عجيب غريبه سكه هم اينو ثابت مي كنه. من فكر مي كنم باز هم افزايش قيمت سكه و دلار رو فردا و پس فردا و .... و هر روز با شتاب بيشتري تا ديروز شاهد خواههيم بود مگر اينكه سكه ها تمام كمال داده شوند كه در آن صورت فقط شتاب افزايش كم مي شود وگرنه افزايش اندك را خواهيم داشت.(چون تعداد بسيار زيادي اين روزهاي خود را آماده خريد كرده بوده اند و هجوم آنها رو خواهيم ديد...)

mehdi_f64

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
از کجا اینقدر مطمئنی که تابستون(تیر و مرداد) بالای 1 تومنه؟!

از تجربيات سالهاي قبل بخصوص پارسال. و اينكه اگه چيزي قيمتيو ببينه تو اين مملكت دوباره خيلي زود به اون قيمت بر مي گرده. يادمه زماني كه سكه شد 500000 همه شاخ در آورده بودنو همه سايتا اعلام كردن سكه نيم ميليون شدددددد. الان چي ؟ اگه كسي 500000 بفروشه كل ملت ايران خريدارش مي شن:D مي خام بگم شايد الان 1 ميليون براي ما عجيب باشه ولي سال ديگه همين موقع اين قيمت واسه خودش يه روياست. سكه براي سرمايه گذاري بالاي 6 ما حتما سود دارد و بسيار بالا تر از بانك يا هر چيز ديگري است چون دو نوع تورم ( 1 تورم جهاني كه تو اونس ميبينيمش و هر ساله داره بالاتر ميره 2 - تورم داخلي كه تو دلار مي بينيمش كه بسيار بيشتر از جهاني رشد دارد) تو سكه اثر ميذاره سكه هميشه خيلي جلوتر از تورم كشور(منظور تورم واقعي است كه امسال بالاي 50% است) رشد مي كند. پس اگر بانكها 20% سود بدهند خريد سكه بسيار بالاتر و ساليانه حاقل 60% سود مي دهد. سكه پارسال حدود 350-360 بوده و تا امسال 100% سود داده اين يعني تورم واقعي داخلي ضرب در تورم جهاني 100% بوده كه يكي از علتاش مي تونه هدف مندي يارانه ها باشه كه خبر رسيده كه دور دومش هم داره شروع ميشه همين روزا....

Mesghal

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0

از تجربيات سالهاي قبل بخصوص پارسال. و اينكه اگه چيزي قيمتيو ببينه تو اين مملكت دوباره خيلي زود به اون قيمت بر مي گرده. يادمه زماني كه سكه شد 500000 همه شاخ در آورده بودنو همه سايتا اعلام كردن سكه نيم ميليون شدددددد. الان چي ؟ اگه كسي 500000 بفروشه كل ملت ايران خريدارش مي شن:D مي خام بگم شايد الان 1 ميليون براي ما عجيب باشه ولي سال ديگه همين موقع اين قيمت واسه خودش يه روياست. سكه براي سرمايه گذاري بالاي 6 ما حتما سود دارد و بسيار بالا تر از بانك يا هر چيز ديگري است چون دو نوع تورم ( 1 تورم جهاني كه تو اونس ميبينيمش و هر ساله داره بالاتر ميره 2 - تورم داخلي كه تو دلار مي بينيمش كه بسيار بيشتر از جهاني رشد دارد) تو سكه اثر ميذاره سكه هميشه خيلي جلوتر از تورم كشور(منظور تورم واقعي است كه امسال بالاي 50% است) رشد مي كند. پس اگر بانكها 20% سود بدهند خريد سكه بسيار بالاتر و ساليانه حاقل 60% سود مي دهد. سكه پارسال حدود 350-360 بوده و تا امسال 100% سود داده اين يعني تورم واقعي داخلي ضرب در تورم جهاني 100% بوده كه يكي از علتاش مي تونه هدف مندي يارانه ها باشه كه خبر رسيده كه دور دومش هم داره شروع ميشه همين روزا....

كاملا درست تفكر شما. من قبلا هم پست هاي شما رو مطالعه كردم با اينكه به گفته برخي از دوستان به ظاهر تحريك كننده بوده اند ولي تا امروز بايد اعتراف كنم شما درست مي گفتيد بخصمص راجع به هك شدن عابر بانكها چون 2 روزه صفهاي سنگين جلوي عابر بانكها وجود داره و وقتي از مردم مي پرسي همه اومدن رمز عوض كنن و ديگري اينكه من خودم تا 25 ارديبهشت پول لازمدارم و 20 تا تمام دارم خواستم 645000 بفروشم كه پست شما رو خوندم كه گفته بوديد نفروشيد كه يه سري مي خان مفت بخرن ازتون و الان بايد ازتون تشكر كنم و عذر خواهي بخاطر برداشت غلط برخي از دوستان.

mehdi_f64

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
كاملا درست تفكر شما. من قبلا هم پست هاي شما رو مطالعه كردم با اينكه به گفته برخي از دوستان به ظاهر تحريك كننده بوده اند ولي تا امروز بايد اعتراف كنم شما درست مي گفتيد بخصمص راجع به هك شدن عابر بانكها چون 2 روزه صفهاي سنگين جلوي عابر بانكها وجود داره و وقتي از مردم مي پرسي همه اومدن رمز عوض كنن و ديگري اينكه من خودم تا 25 ارديبهشت پول لازمدارم و 20 تا تمام دارم خواستم 645000 بفروشم كه پست شما رو خوندم كه گفته بوديد نفروشيد كه يه سري مي خان مفت بخرن ازتون و الان بايد ازتون تشكر كنم و عذر خواهي بخاطر برداشت غلط برخي از دوستان.

قابلي نداشت كاش يك كم شعور و فرهنگ شما رو موجوداتي كه فقط ارث پدر از آدم مي خان تو اين مملكت (مثل برخي تو همين سايت ) داشتند. بايد از عرب صفتي فاصله گرفت . به شما مي گن ايرانيه اصيل. بازم اگهپول داري بخر تا شهريور بالاي 1 ميليونو 100 هست.

fcbarcairan

Registered User
لایک‌ها
227

نصب شبی عضو شدید همینو بگید؟ :D

به نظر من یکی دوماه شاید قیمت بیاد پایین و دوباره بالا میره کلا ملت بدجوری زدند تو سکه هرکی پول میاد دستش سریع میره سکش میکنه
:f34r:

elinet0

Registered User
لایک‌ها
128
شما همون آقا مهدي قبلي هستي آي ديت كه همونه ولي تعداد پستات 1 عدد است؟؟!! چه طوري دو تا آي دي عين هم است؟

متاسفانه تعدادی از دوستان میان و الکی جو میدن.بازار سکه بسیار آرومه و روند کاملا مناسبی رو طی میکنه. در 1 ماه اخیر شاهد بودیم که قیمت سکه ثابت مانده و سیاست های غربی ها بی اثر ماند. دوستان آرامش و خونسردی خودتون رو حفظ کنید هرموقع احساس کردید که طلا لازم دارید سکه بخرید. چون بازار سکه کاملا آرام و بیصدا شده و دیگه شاهد نوسان نخواهیم بود.

elinet0

Registered User
لایک‌ها
128
مي‌خواستم نظر دوستان رو در مورد اينكه دولت ميخواد ارز رو در بازار بفروشه بپرسم و البته تاثير آن روي قيمت سكه.

يك عده ميگن با اين كار دلار ميره بالا و يك عده ديگه نظر عكس دارن

ممنون ميشم نظراتتونو ارائه بديد

با تشكر

sajjadmaham

Registered User
لایک‌ها
72
پس بالاخره قبول کردی حک نیست و هک درسته داش مهدی .همون مهدی هستی دیگه؟:lol:

LAPD

Registered User
لایک‌ها
598
باز این بچه بازیای با یه ای دی یه چیز گفتن و با یه ای دی دیگه اومدن تعریف کردن شروع شد.

یه چیزو بگم

کسی که میاد اصرار میکنه بخرید یا اصرار میکنه بفروشید دلش برای سود و ضرر شما نسوخته!! میخواد شمارو در جهتی که فکر میکنه همراه کنه که بازار به اون سمت بره!

ملت دارن سکه هاشونو میگیرن اونوقت هنوز روی جو ندادن سکه ها دارن مانور میدن! به خاطر یه مشت ریال !!

Sent from my iPod touch using Forum Runner

elinet0

Registered User
لایک‌ها
128
ممنون از اين كه به خوانندگان همواره گوشزد مي‌كنيد كه حرف‌هاي يك عده رو باور نكنن...

ولي دوست داشتم نظر شمارو در مورد اين فروش دلار توسط دولت رو در بازار بدونم

ممنون

باز این بچه بازیای با یه ای دی یه چیز گفتن و با یه ای دی دیگه اومدن تعریف کردن شروع شد.

یه چیزو بگم

کسی که میاد اصرار میکنه بخرید یا اصرار میکنه بفروشید دلش برای سود و ضرر شما نسوخته!! میخواد شمارو در جهتی که فکر میکنه همراه کنه که بازار به اون سمت بره!

ملت دارن سکه هاشونو میگیرن اونوقت هنوز روی جو ندادن سکه ها دارن مانور میدن! به خاطر یه مشت ریال !!

Sent from my iPod touch using Forum Runner

mmf66

Registered User
لایک‌ها
417
الان طی روزهای اینده سکه زیر 680 رو میبینه به نظر شما اگه برسه باید بخریم نظرتون رو بگید

aliamiri1390

Registered User
لایک‌ها
104
ممنون از اين كه به خوانندگان همواره گوشزد مي‌كنيد كه حرف‌هاي يك عده رو باور نكنن...

ولي دوست داشتم نظر شمارو در مورد اين فروش دلار توسط دولت رو در بازار بدونم

ممنون

خبرگزاری ها گفتن فروش دلار قبل از عید بوده.نگفتن قبل از تحویل سکه ها.خبر رو یک بار دیگه مطالعه کنید.

hoorsa

کاربر ویژه گفتگوی آزاد
لایک‌ها
1,705
الان طی روزهای اینده سکه زیر 680 رو میبینه به نظر شما اگه برسه باید بخریم نظرتون رو بگید

پ ن پ .نخریم .موقعیت طلایی باشه بیاد زیر 680 و نخریم .شما دعا کن فقط بیاد

بالا