• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

سرمايه گذاري روي سكه و طلا

kambiz_g

Registered User
لایک‌ها
1,522
من اگه این بار سکه بره بالا تمام سکه هامو می فروشم اگه تنبل بازی در نمی آوردم خیلی سود کرده بودم

vista2007

Registered User
لایک‌ها
32
ارایه اوراق بهادار جایگزین سكه های پیش فروش هفته آینده آغاز می شود
تهران - عضو هیات مدیره بانك ملی ایران گفت: اوراق بهادار جایگزین سكه های پیش فروش از هفته آینده تحویل شعب می شود و ثبت نام كنندگان می توانند به جای سكه این اوراق را دریافت كنند.
1391/01/30 - 11:59

'عباس كمره ای' روز چهارشنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا، افزود: تحویل سكه های پیش خرید تا یك ماه آینده به افرادی كه در فاز اول و بر اساس روز ثبت نام كرده اند، انجام می شود.

وی گفت: این افراد می توانند علاوه بر تحویل سكه از اشكال سه گانه دریافت وجه نقد، دریافت حواله مسكوك طلای بانك مركزی به جای مسكوك طلای پیش‌ خرید شده و دریافت اوراق گواهی سپرده مدت‌دار ویژه سرمایه‌گذاری (عام) بانك ملی ایران كه به ازای مبلغ مشخصی از وجوه واریز شده بابت پیش‌ خرید مسكوك طلا و به درخواست متقاضیان عرضه می‌شود، استفاده كنند.

مدیر كل سابق ریالی و نشر بانك مركزی گفت: اولویت اول در این طرح واگذاری سكه است و اوراق بهادار با تاخیر دو تا سه روزه به بانك ها ارایه می شود.

وی با تاكید بر این كه، عرضه سكه های پیش فروش تحت هیچ شرایطی قطع نمی شود، افزود: سكه ها بر اساس روند زمانی چهار ماهه به ثبت نام كنندگان تحویل می شود.

وی در خصوص اختلال ایجاد شده در سامانه پیش فروش سكه در روز گذشته، اظهار داشت: این اشكالات مربوط به بانك های ملی و مركزی نمی شود و از آنجایی كه باید اطلاعات افراد وارد این سامانه شود، این امكان وجود دارد كه سامانه با كندی یا اشكال مواجه شود.

كمره ای در خصوص تعداد سكه های تحویلی روز گذشته، گفت: روز گذشته حدود 100 هزار قطعه سكه باید تحویل داده می شد كه حدود 50 تا 60 هزار قطعه سكه به دلیل مراجعه نكردن ثبت نام كنندگان تحویل شده است.
ارایه اوراق بهادار جایگزین سكه های پیش فروش هفته آینده آغاز می شود

LAPD

Registered User
لایک‌ها
598
کسایی که فکر میکنن رفتار بازار عادیه و بالا رفتن قیمت سکه بخاطر اینه که مردم حجوم بردن برای خرید سکه :

اختلاص 3000 میلیاردی توی مملکت اتفاق بیفته چه تاثیری روی ارزش پول اون مملکت داره؟ میاره پایین ارزشو
تحریم بشه چه اتفاقی می افته ؟ میاره پایین ارزش پولو
دولت سکه پیش فروش کنه و نده چه اتفاقی می افته؟ ارزش پولو میاره پایین
این ارزش پول پایین اومدنا دلار و سکه رو میبره بالا !
حالا
دولت سکه پیش فروش کنه و به تعهدی که داده عمل کنه و سکه هارو بده , که همه شک داشتن این کارو بکنه ؟ ارزش پول رو میاره پایین؟؟؟
حالا دو دوتا چهارتا کنید ببینید طبیعیه یا نه.

hoorsa

کاربر ویژه گفتگوی آزاد
لایک‌ها
1,705
آره ویش مستر درسته
آره این اسماعیل خیلی خطر داره
بچه ها یادتونه این صرافه که گفتم بهش زنگ میزنم دیدین قیمت 1770 گفت میخرم بعد تا 1800 هم اومد بالا .دقیقا زنگ بزنیم به اینا میتونیم بفهیم چی به چیه .حالا یکی زنگ بزنه بگه ما 30 تا تمام دارین چند میخرین اگه خوب بخرن پس معلومه امید به گرونی دارن اگه نخرن شاید قیمت تغییری نکنه
اصرار نکنین من زنگ نمیزنم یه آدم مهربون بزنه

سروش ازادی

Registered User
لایک‌ها
2
لایک اقا

کسایی که فکر میکنن رفتار بازار عادیه و بالا رفتن قیمت سکه بخاطر اینه که مردم حجوم بردن برای خرید سکه :

اختلاص 3000 میلیاردی توی مملکت اتفاق بیفته چه تاثیری روی ارزش پول اون مملکت داره؟ میاره پایین ارزشو
حالا
دولت سکه پیش فروش کنه و به تعهدی که داده عمل کنه و سکه هارو بده , که همه شک داشتن این کارو بکنه ؟ ارزش پول رو میاره پایین؟؟؟

amione

Registered User
لایک‌ها
30
به نظر سکه داره یواش یواش میاد پایین

mmf66

Registered User
لایک‌ها
417

حالا

دوست عزیزامسال حداقل 40 درصد تورم داریم یعنی سال دیگه حداقل 40 درصد ارزش پول کم شده شاید الان تو کوتاه مدت قیمتها یه مقداری پایین بیاد که اونم جنبه روانی داره مرحله دوم یارنه ها اجرا بشه تورم بیشتر هم میشه اون 100 ها میلیارد اوراقی که فروختن باید طی چند سال اینده اصل پول با سودش رو بدن که باعث تورم بیشتر میشه اخرشم من میدونم اینا با غرب کنار نمیان غرب هم الان تو بد وعضی هست و رییس جمهور امریکا هم ادم تندرویی نیست اگه یه نفر مثل بوش رییس جمهور بود به ایران رحم نمیکرد تازه الان از تابستان میخواد تحریم های جدید شروع بشه که اقتصاد ایران رو تحت تاثیر قرار بده

سروش ازادی

Registered User
لایک‌ها
2
فروشخرید
10100096000یک گرمی
187000181000ربع سکه
354000347000نیم سکه
705000695000سکه امامی
705000695000سکه بهار آزادی
175000171000ربع سکه (زیر 86)
350000343000نیم سکه (زیر 86)
699000
687000سکه امامی (زیر 86)
طلا
69900
گرم
310000
305000مظنه هر مثقال

vista2007

Registered User
لایک‌ها
32
آره ویش مستر درسته
آره این اسماعیل خیلی خطر داره
بچه ها یادتونه این صرافه که گفتم بهش زنگ میزنم دیدین قیمت 1770 گفت میخرم بعد تا 1800 هم اومد بالا .دقیقا زنگ بزنیم به اینا میتونیم بفهیم چی به چیه .حالا یکی زنگ بزنه بگه ما 30 تا تمام دارین چند میخرین اگه خوب بخرن پس معلومه امید به گرونی دارن اگه نخرن شاید قیمت تغییری نکنه
اصرار نکنین من زنگ نمیزنم یه آدم مهربون بزنه
دقیقا همینه

من روزای اولی که داشت میرفت سمت 1 میلیون رفتم هفصد و خورده ای بفروشم سریع همه میخریدن
مغازه هایی که سر خرید سکه پلمپ شده مغازه های دیگه همیشه ناز میکردن اونا هم خریدار بودن
تا قبل اون میرفتیم میگفت پلمپ فلان جا رو قبول نداریم و...
همه خریدار باشن بدون ناز کردن یعنی میره بالا بازم

hoorsa

کاربر ویژه گفتگوی آزاد
لایک‌ها
1,705
حالا دوستانی که سکه گرفتین بگین ببینم حالا میخواین سکه هاتونو نگه دارین یا بفروشیم از همینجا شروع میکنیم بسطش میدیم به جامعه

Wish Master

Registered User
لایک‌ها
278
حالا دوستانی که سکه گرفتین بگین ببینم حالا میخواین سکه هاتونو نگه دارین یا بفروشیم از همینجا شروع میکنیم بسطش میدیم به جامعه
اینجوری نمیشه بسط داد به جامعه، چون افرادی که اینجا هستن سطح آگاهی بسیار بالاتری از حداقل 90% پیش خریدارهای جامعه دارن

سروش ازادی

Registered User
لایک‌ها
2

تا وقتی زیر 800 باشه نمیفروشم

هر چند روز پیش که 700 بود هم خریدم ولی تا وقتی زیر 800 باشه نمی فروشم

به نظرم میره پایین تا 650 و اون موقع باز هم می خرم.

چون 2 ماهه دیگه بالای 850 میشه

hoorsa

کاربر ویژه گفتگوی آزاد
لایک‌ها
1,705
بحث تنبلی نیست اگه مطمئن بودی میخریدی.:)
اتفاقا مطمین بودم ولی حوصلشو نداشتم .
تا وقتی زیر 800 باشه نمیفروشم

هر چند روز پیش که 700 بود هم خریدم ولی تا وقتی زیر 800 باشه نمی فروشم

به نظرم میره پایین تا 650 و اون موقع باز هم می خرم.

چون 2 ماهه دیگه بالای 850 میشه

مرسی از نظرتون

kiachip

Registered User
لایک‌ها
100
امروز دوباره تو بازار دلار تزریق کردن و به همین خاطر داره میاد پایین.

من که امروز دیگه میرم میخرم...چون بیشتر از اینهم اگه پایین بیاد هم صرافها اذیت میکنن و نمیفروشن و هم مردم هجوم میبرن برا خرید دوباره و قیمتا رو بالا میبرن.

راستی یه ویدجتی بود که تو دسکتاپ قیمت سکه رو نشون میداد.کسی لینکش رو داره؟

amione

Registered User
لایک‌ها
30
من رو جزو همون 90 درصد بی اطلاع بدونید اما همه اش رو فروختم الانم منتظرم ارزون شه بخرم (سکه، دلار، هرچی که بشه تازه سرمایه ام هم پیش شما ها هیچی نیست)

بالا