• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

سرمايه گذاري روي سكه و طلا

amir_f64_ff

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
روایت تیم احمدی‌نژاد از پشت پرده مذاکرات هسته‌ای ایران با گروه ۱+۵ در استانبول

تیم محمود احمدی‌نژاد در گزارشی درباره پشت پرده دور تازه مذاکرات ایران با گروه ۱+۵ مدعی «نقش» داشتن حسن روحانی٬ حسین موسویان و اکبر هاشمی رفسنجانی در مذاکرات هسته‌ای استانبول شد. بخش‌هایی از گزارش این تیم در شماره روز چهارشنبه (۳۰ فروردین) روزنامه ایران و متن کامل آن در سایت «ندایی از درون» منتشر شده است. در این گزارش سه قسمتی٬ بدون اشاره به نام حسن روحانی٬ نوشته شده که وی در «سفر مخفیانه‌ای» که فروردین ماه امسال به وین (اتریش) داشته٬ حامل پیامی به مقام‌های اروپایی بوده است. حسن روحانی هفتم فروردین امسال با لباس شخصی به وین سفر کرد که برای نخستین‌بار سایت «رجا‌نیوز» و «ایرنا» خبر این سفر را منتشر کردند. آقای روحانی در واکنش به این اقدام رسانه‌های وابسته به تیم احمدی‌نژاد گفته که سفر وی ارتباطی با مذاکرات هسته‌ای نداشته و از این رسانه‌ها شکایت خواهد کرد. این گزارش همچنین یادداشت حسین موسویان٬ عضو سابق تیم مذاکره‌کننده هسته‌ای در روزنامه «بوستون گلوب» را به عنوان «بسته پیشنهادی» ایران در مذاکرات استانبول دانسته است. آقای موسویان در این یادداشت٬ چهار پیشنهاد مشخص به گروه ۱+۵ داده که مهمترین آنها در فاز اول توقف غنی‌سازی ۲۰ درصدی اورانیوم در مقابل لغو تحریم‌های بانکی و نفتی ایران است. براساس پیشنهاد موسویان٬ در فاز دوم٬ ایران در مقابل به رسمیت شناخته شدن برنامه هسته‌ای‌اش تحت پادمان ان‌پی‌تی و لغو تحریم‌ها هسته‌ای٬ به سئوالات آژانس درباره ابعاد نظامی برنامه‌هایش پاسخ خواهد داد. فاز‌های سوم و چهارم این پیشنهاد نیز مربوط به محدود شدن برنامه‌های هسته‌ای ایران و افزایش دامنه اختیار بازرسان آژانس برای بازرسی در مقابل لغو تحریم‌های بین‌المللی است. تیم احمدی‌نژاد در بخش دیگری از گزارش خود بدون آنکه نامی از حیدر مصلحی٬ وزیر اطلاعات یا مصطفی محمد‌نجار٬ وزیر کشور ببرد٬ نوشته که آنها فروردین ماه امسال تحت پوشش سفر به حج٬ حامل پیام‌هایی به رهبران عربستان و آمریکا در خصوص مذاکرات هسته‌ای استانبول بوده‌اند.

flasher_for_nok

Registered User
لایک‌ها
32
نپرسیدم مبلغی هست یا نیست پرسیدم چیکارش کنم در ضمن برای شما مبلغی نیست برای من هست!
اگر به پولت هیچ نیازی تا شش ماه دیگه نداری 5 تا رو هم سکه تمام بخر
اگه هم نیاز داری که اصلا سمت سکه نرو که قماره کامله ممکنه ببری ممکنه هم بدجور ببازی
من که کلی ضرر کردم

Hamid-Net

Registered User
لایک‌ها
48
به نقل از Wish Master :
هر وقت قیمت سکه اومد زیر 700 تومان بقیه پولت رو هم سکه بخر

تایید میشه، بنده هم همین کار را میخوام بکنم.

Sent from my iPhone 4s using Forum Runner

LAPD

Registered User
لایک‌ها
598
اونس به نظر میرسه داره برای یه صعود اماده میشه.

LAPD

Registered User
لایک‌ها
598
صعود ممكنه چه زماني باشه و تا چه ميزان ممكنه بالا بره؟

ممنون
یه جهش به سمت بالا بکنه به نظرم تا 1700 رو راحت بره.
حداقل اینه که اگه این اتفاق بیفته از این وضعیت وخیم که احتمال ریزش شدیدش هست یه مقدار بیرون میاد.

drdexter

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
3,550
یه جهش به سمت بالا بکنه به نظرم تا 1700 رو راحت بره.
حداقل اینه که اگه این اتفاق بیفته از این وضعیت وخیم که احتمال ریزش شدیدش هست یه مقدار بیرون میاد.

2 فاکتور رو همیشه در نظر بگیرید . بازم میگم دوستان اینجا والا فقط گمانه زنی و در واقع آرزو میکنن . تحلیل کنید !

1-حل مسئله هسته ایران
2- بهبود اقتثاد آمریکا

این 2 تا رو در نظر داشته باشید
i298960_ddd.gif

flasher_for_nok

Registered User
لایک‌ها
32
2 فاکتور رو همیشه در نظر بگیرید . بازم میگم دوستان اینجا والا فقط گمانه زنی و در واقع آرزو میکنن . تحلیل کنید !

1-حل مسئله هسته ایران
2- بهبود اقتثاد آمریکا

i298960_ddd.gif

دکتر جون بحث هسته ای که هیچیش معلوم نیست ممکنه سفید بشه ممکنه سیاه با توجه به اوضاعی که بوده سفید هم بشه این به معنی رفع تحریم نیست بلکه تحریم جدیدی وضع نمیشه سیاه هم بشه که واویلاست
البته بازار ایران احساسی است اما به مرور واقع گرا میشه
اقتصاد آمریکا هم که کوتاه مدته اگه شدید موثر بود اوضاع قیمت طلا اینجور نمی شد تو این ده سال اخیر
کلا در ایران
1- ملک (زمین)
2- طلا

elinet0

Registered User
لایک‌ها
128
اون دو مشكل هم خيلي به هم وابسته است

ايران براي اينكه مشكل هسته‌ايش حل بشه به اقتصاد آمريكا كمك ميكنه و بعد هم مشكل خودش حل ميشه :D

سپس طلا سقوط آزاد ميكنه :(

اينم تحليل من :rolleyes:

1-حل مسئله هسته ایران
2- بهبود اقتثاد آمریکا

i298960_ddd.gif

LAPD

Registered User
لایک‌ها
598

1-حل مسئله هسته ایران
2- بهبود اقتثاد آمریکا

i298960_ddd.gif

مساله هسته ای حل نمیشه !! فقط اتفاقایی که قراره بیفته به تعویق می افته .
بعد اونس که نمیتونه بی نوسان باشه , تحلیل بالا رفتن 40 50 دلاری طلا اونس بود !! آرزو نبود !! خودم توی این تاپیک بحث تحلیل و آرزو رو راه انداختم :دی

mohebali

Registered User
لایک‌ها
6,494
نظر بنده رو پرسیدید. ما در اقتصاد مبحثی داریم به نام آنالیز رفتاری که رفتار بازار رو مثل روان شناسان که رفتار انسان ها ( و اجنه) رو تحلیل می کنند رو تحلیل می نمایند. در آنالیز رفتاری گفته میشه خیلی از دلالان قصد دارن جو بازار رو با شایعه پراکنی بهم بریزند و از این شرایط به نفع خود استفاده کنند. اگر ما قشر کارشناسان اقتصادی به مردم نگیم که واقعا جو بازار آرام است شما محیط رو کاملا شایعه وار می کنید. فروش ارز آزاد به صورت قانونی به این دلیل هستش که ما از خروج ارز جلوگیری کنیم. اصلا چه دلیل وجود داره ارز از مملکت خارج بشه و اقتصاد دست دلال ها گردش کنه؟ دوستان لطفا اندیشمندانه بیاندیشید. محیط اینجا یک محیط علمی ست و هدف صعود آگاهی شماست.
نظر شما در مورد قیمت سکه در 10 سال بعد چطوره؟

LAPD

Registered User
لایک‌ها
598
این برادر تاپیک رو به مسخره گرفته !!

mehdі_f64

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
نظر شما در مورد قیمت سکه در 10 سال بعد چطوره؟

این جدول رو ببینید:
سال
قیمت/تومان
57
420
58
1300
59
2400
60
3500
61
3500
62
3500
63
3900
64
4418
65
6500
66
11257
67
9939
68
10922
69
12707
70
12447
71
12409
72
16488
73
30352
74
44169
75
41273
76
38833
77
45092
78
58741
79
60512
80
60820
81
69960
82
86150
83
104537
84
122890
85
167967
86
190678
87
231649
88
288000
89
435000

mehdі_f64

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
قیمت های سال 90 و 91 رو دیگه خودتون بهتر از بنده اطلاع دارید. تجربیات کارشناسانه من در اقتصاد و تحلیل های اماری نشون میده تقریبا هر 5 سال یکبار شوک های این چنینی به قیمت سکه وارد میشه.
اکیدا توصیه می کنم تا آخر تابستان در خرید سکه دست نگه دارید تا تکلیف تون مشخص بشه.

mohebali

Registered User
لایک‌ها
6,494
قیمت های سال 90 و 91 رو دیگه خودتون بهتر از بنده اطلاع دارید. تجربیات کارشناسانه من در اقتصاد و تحلیل های اماری نشون میده تقریبا هر 5 سال یکبار شوک های این چنینی به قیمت سکه وارد میشه.
اکیدا توصیه می کنم تا آخر تابستان در خرید سکه دست نگه دارید تا تکلیف تون مشخص بشه.
خب دوست عزیز بنده برای 10 سال بعد رو میخوام.
سال 1401 دقیقا قیمت سکه چه مقدار خواهد شد؟

iok59

Registered User
لایک‌ها
25
من 10 تا سکه دارم و 5 میلیون نقد چیکار کنم؟میشه یه نفر راهنماییم کنه نمیخوام پولام بسوزه
اگه من اينقدر پول داشتم ، شراسط ام هم جور بود ميرفتم زن ميگرفتم ولي خوب نه خونه جوره و نه كار جوره و نه پول و نه شرايط
شرمنده ام اين رو ميگم ، ولي اكثر كسايي كه تو اين فاروم ها دنبال فرصت هاي سرمايه گذاري ميگردن مثل من نه اهل بازارن و نه اهل كاسبي البته شما رو نميدونم ، پس در نتيجه به جز خريد مسكوكات يا سرمايه گذاري در بورس راه ديگه اي براي سرمايه گذاري نميتونن پيدا كنند ، مثلا يكي كه بازاري ام هست مياد ميگه كه با اين پولت شكر بخر و مثلا بعد عيد بفروش خوب حالا مثلا طرف بياد كلي شكر بخره ، اول بايد يك انار خوب داشته باشه كه چند ماه اين رو بتونه نگه داره ، دوم اينكه بازارش رو داشته باشه كه بعدا بتونه بفروشه ، يا مثلا ميگن برو ميل گرد بخر و فلان ماه بفروش كه اين هم از همين اصل تبعيت ميكنه ، اينجاست كه متوجه ميشيد اگه اهل بازار و كاسبي نباشيد به جز مسكوكات و بورس و شايد دو سه تا چيز ديگه مثل دلار و... راه ديگه اي براي سرمايه گذاري نداريد.
به نظر من فاروم ها اصلا جاي مناسبي براي پرسيدن چنين سوالاتي نيست ، با توجه به تجربه اي كه من دارم ، خوندن تحليل يكسري كه تو فاروم ها فعاليت ميكنن نه تنها به كار نمياد بلكه ممكنه دردسر ساز بشه چون يكسري كه تعدادشون هم كم نيست با جو سازي الكي دنبال بزرگ كردن و يا كوچك كردن يك موضوع هستند براي اينكه به اهداف بلند مدت يا كوتاه مدت خودشون برسن ، فاروم ها بيشتر براي آگاهي از اين ور و اونوره ولي محل مناسبي براي پرسيدن اين سوالات نيست چون واقعا ريسك بزرگيه.
ضمنا برخلاف نظري كه راجع به مقدار سرمايه شما داده بودن ، به نظر من اين سرمايه شما خيلي ارزشمنده و با كمي تحقيق و برسي بازار ميتونيد اون رو افزايش بديد.
من كسي رو ميشناسم كه پارسال با سرمايه سه ميليون توماني به جايي رسيده كه الان ماهيانه دو ميليون تومان درآمد داره.
جالبه كساني تاپيك ميزنن با موضوع اينكه با ده ميليارد تومان چكار ميشه كرد ، كه اين تاپيك ها كاملا مشخصه كه الكيه و وقت ملت هم سر خيال پردازي يك نفر يا نميدونم چي اسمش رو بگذارم هدر ميره ، در صورتي كه كسي كه ده ميليارد تومان داشته باشه حتما ميدونه بايد كجا سرمايه گذاري كنه و از همه مهمتر وقتش رو براي فاروم بازي هدر نميده.

بالا