• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

سرمايه گذاري روي سكه و طلا

elinet0

Registered User
لایک‌ها
128
نظر يك كارشناس ديگرو پرسيدم ميگه توافقي نميشه اينا همش شايعه است حالا آدم نميدونه چي رو باور كنه!!!

حالا اين وسط ما بايد چي كار كنيم :wacko::confused:

دوست عزیز اگر کسی میدونست چی میشه که دیگه نشست و... کشک بود ! من از خیلی ها که وصلن م پرسیدم خبر دقیق نمیدن ولی این رو در آوردم که ایران قراره راه بیاد ! این یعنی....

drdexter

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
3,550
ممنون از پاسختون، خب اين كار شغل شماست هم مهارت و هم زمان كافي براي شكار لحظه‌هارو داريد. ولي متاسفانه براي من مقدور نيست چون اصلا حرفه من چيزه ديگه‌اي هست.

براي افرادي مثل من بيشتر جنبه‌ حفظ سرمايه رو داره ولي با اين اوصاف مثل اينكه براي سرمايه‌هاي مردم حسابي نقشه كشيدن

درضمن همه مثل شما ريسك‌پذير نيستن شايد اينم برمي‌گرده به اينكه شغلشون اين نيست و مهارت لازم رو ندارن

خب قبلاً هم گفتم يكي از آشناها از پارسال بهار گفت كه كلي قاچاق شمش از دوبي به ايران كردن كه شايد اينا هم همون طلاهاست چون همش من به اون موضوع مشكوكم

اميدوارم هيچ‌كس اين وسط متضرر نشه

دوست عزیز وقتی همراه این بازار میشید سعی کنید بشناسیدش و اطلاعات کسب کنید فقط من باب حفظ سرمایه جلو نرید ;)
دوست گلم من اصلا ریسک نکردم . فاکتور های بازار رو که نواسان نشون میدن که مهمترینشون جو روانی دقیقا روز تحویل سکه ها بود رو مد نظر گرفتم و کاملا ایمن وارد معامله شده . ببینید به شخصه اگر معامله ریسک زیر 10% باشه به هیچ عنوان انجامش نمیدم
i298960_ddd.gif
ولی گفته شما در مورد شغل و تجربه کاملا متین هست و درست میفرمائید .
این خطر آخر همون شایعه هست . یک فاکتوری که اگر در بازار زیاد نقل قول بشه فرصت طلائی ایجاد میکنه ;) .

تشکر از توضیح.لطف کردین.

خیعلی مخلصیم
32988_s1591.gif

esfahanweb

Registered User
لایک‌ها
97
والا خرداد نقشه کشیدن واسه ملت اساسی
i298960_ddd.gif
. درباره مذاکرات قبلی هم گفتم سناریو و دید که همون شد . ببینید اگر مذاکرات بغداد مثل همین اوکی بشه و چند تا از تحریم ها برداشته بشه
i298960_ddd.gif
فاتحه بعضی از سود ها خونده هست . این رو همیشه مد نظرتون قرار بدید . طلا کالایی هست که تحت تاثیر جو روانی و جو سیاسی هست . همیشه هم به این شکل بوده . این رو مد نظر قرار بدید که اگر اقتصاد آمریکا شروع به ریباد اساسی بکنه و شاخص های بورس های مثل نزدک و دکس بیاد بالا اونس همون روز تحت تاثیر ریباد افت شدید داره . این فاکتور رو هم مد نظر قرار بدید . دوستای گلم با سند و مدرک به شما نشون دادم که بنده شکارچی موقعیت هستم نه سرمایه گذار یا شخصی که بخواد حفظ سرمایه کنه . تحلیل هایی که من میکنم برای سود گیری سریع و آزاد کردن سریع سرمایه خوبه . ببینید من به شخصه وقتی وارد بازار میشم برای خرید هیچ موقع فکر این رو نمیکنم که حتی یک روز هم بخوام سرمایم رو بخوابونم . باید نهایت 5 ساعته سرمایه آزاد بشه
i298960_ddd.gif

این بود توصیه دوستانه دکستر
i298960_ddd.gif
:دی

در ضمن برای اونایی که میگن سکه ندادن . امروز همین امروز :دی یکی از همکاران ما 378 سکه پیش خرید کرده بود که کیلویی توی این بسته های پلاستیکی بهش دادن (بسته های 100 تایی)
امکانش هم هست که بانک مرکزی بخواد سکه های ضرب 86 را سریع رد کند و بعد یکدفعه ضرب 90 یا 91 وارد بازار کند؟؟

drdexter

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
3,550
نظر يك كارشناس ديگرو پرسيدم ميگه توافقي نميشه اينا همش شايعه است حالا آدم نميدونه چي رو باور كنه!!!

ببینید نمیشه گفت میشه و یا نمیشه گفت نمیشه ;) تحلیل یعنی این . وقتی کسی میگه میشه یا نمیشه همون بحث گمانه زنی هست دوست عزیز که بدترین حالت برای تحلیل هست چون آدم در یک سر درگمی به سر میبره . ببینید الان خودتون گفتید :

این دقیقا منظور من هست . احتمالات رو در نظر بگیرید رک و راست اینا رو نمیشه تحلیل کرد
i298960_ddd.gif
باید احتمالات رو در نظر بگیرید در ضمن بازار طلا فقط به این فاکتور هم وابسته نیست . از این فاکتور خطرناک تر و یا مهمتر ریباند اقتصادی آمریکا هست که در همین چند پست قبلم بهش اشاره کرده اگر این سناریو پیش بیاد و اونس بیاد پائین سکه هم فروکش داره . پس باید هم فاکتور های محلی و هم بین المللی و هم سیاسی رو مد نظر داشته باشید
i298960_ddd.gif

امکانش هم هست که بانک مرکزی بخواد سکه های ضرب 86 را سریع رد کند و بعد یکدفعه ضرب 90 یا 91 وارد بازار کند؟؟

احتمالش هست ولی ضرب جدید مستلزم طی مراحل خیعلی سختی هست . حتی به بانک جهانی هم اینا باید ریپورت کنن و یه مقدار مشخص باید ضرب بشه :crying:

LAPD

Registered User
لایک‌ها
598
این جریان رد کردن سکه ها نمیتونه بخاطر ضرب سکه جدید باشه , زمانی میتونست سود داشته باشه برای بانک مرکزی که سکه حباب مثبت شدید داشته باشه , میومد سکه هارو گرون وارد بازار میکرد ! بعد سکه سال جدید میزد , سکه قدیمیا حبابشون میترکید , بعد همونارو از مردم ارزون میخرید آب میکرد طرح جدیدشون میکرد , ولی الان سکه اصلا حبابش منفیه !!

hoorsa

کاربر ویژه گفتگوی آزاد
لایک‌ها
1,705

ببین اگه توافق نشه اینا باید دمشونو بذارن رو کولشونو برن .ولی برای اینکه بمونن دست به هر کاری میزنن وممکنه خیلی مقاومت کنن ولی بالاخره راضی میشن .این حس منه .

drdexter

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
3,550
این جریان رد کردن سکه ها نمیتونه بخاطر ضرب سکه جدید باشه , زمانی میتونست سود داشته باشه برای بانک مرکزی که سکه حباب مثبت شدید داشته باشه , میومد سکه هارو گرون وارد بازار میکرد ! بعد سکه سال جدید میزد , سکه قدیمیا حبابشون میترکید , بعد همونارو از مردم ارزون میخرید آب میکرد طرح جدیدشون میکرد , ولی الان سکه اصلا حبابش منفیه !!

وقتی گه کاری تا سطح بالای مدیریت و جون این اقتصاد نفوذ کرده و پر از یک گله گوسفند :دی (چی گفتم :eek:) هست وضع همینه در ضمن اینا با بلوک کردن سرمایه های سرگردان سودی که بردن دوست عزیز به مراتب خیعلی بیشتر از این هست که دارن سکه رو با حباب منفی میدن دست ملت . اگر سکه رو به ارز حساب کنید و معادله رو معکوس کنید در زمان ثبت نام سکه دقیقا $ 1510 تومن بود که اونا روی 1610 تومن دادن دست مردم در ضمن سرمایه سرگردان یا ( Toxic assest) در ایران وحشتناک زیاده . در کشوری که نمیشه پول سیاه و پول سفید رو در چرخه سیستم بانکداری تشخیص داد و امروز جلوی خودم در بانک کارت هدیه 1 میلیاردی صادر میشه بدون هیچ گونه نظارتی رک و راست دادا نگران نباش اینا بیزینس من تر از حرفان که بخوان ضرر کنن 1510 کجا 1825 امروز کجا همین Swap کلی سود رو به ارمغان اورد برای اینا که اون مالیات بر ارزش افزوده که هم ملت گرفتن و ضرب در اون رقم اونجومی بکنی میبینی چه سودی سیستم بانکی کرده و هم وطنان گرامی سودا کردن . مقایس به کل رو برای عرض من در نظر بگیرید . حالا کی سود کرده ؟ مردم یا دولت ؟
i298960_ddd.gif

elinet0

Registered User
لایک‌ها
128
راست شو بخوايد از وقتي كه اين جريانات پيش اومده خيلي از اداره‌هاي دولتي رو ديدم كه وضعشون بهترم شده انگار زيرخاكي پيدا كردن

وقتی گه کاری تا سطح بالای مدیریت و جون این اقتصاد نفوذ کرده و پر از یک گله گوسفند :دی (چی گفتم :eek:) هست وضع همینه در ضمن اینا با بلوک کردن سرمایه های سرگردان سودی که بردن دوست عزیز به مراتب خیعلی بیشتر از این هست که دارن سکه رو با حباب منفی میدن دست ملت . اگر سکه رو به ارز حساب کنید و معادله رو معکوس کنید در زمان ثبت نام سکه دقیقا $ 1510 تومن بود که اونا روی 1610 تومن دادن دست مردم در ضمن سرمایه سرگردان یا ( Toxic assest) در ایران وحشتناک زیاده . در کشوری که نمیشه پول سیاه و پول سفید رو در چرخه سیستم بانکداری تشخیص داد و امروز جلوی خودم در بانک کارت هدیه 1 میلیاردی صادر میشه بدون هیچ گونه نظارتی رک و راست دادا نگران نباش اینا بیزینس من تر از حرفان که بخوان ضرر کنن 1510 کجا 1825 امروز کجا همین Swap کلی سود رو به ارمغان اورد برای اینا که اون مالیات بر ارزش افزوده که هم ملت گرفتن و ضرب در اون رقم اونجومی بکنی میبینی چه سودی سیستم بانکی کرده و هم وطنان گرامی سودا کردن . مقایس به کل رو برای عرض من در نظر بگیرید . حالا کی سود کرده ؟ مردم یا دولت ؟
i298960_ddd.gif

LAPD

Registered User
لایک‌ها
598
i298960_ddd.gif

اون که آره , سود کننده اصلی از جریان دوبرابر شدن دلار و سکه اول دولت بود بعد صرافا , بازنده هم که مردم. البته سکه پیش فروش سری اول دلار 1420 تومنی بود , دلار آزاد دورو بر 1500 بود, خود من برای همین ثبت نام کردم.
جریان ضرب سکه جدید رو میگم که ربطی به این جریان رد کردن این سکه ها نداره.
بالا رفتن دلار و طلا و تورم سودش مال دولته , ضررش مال مردم . چرا ساکت نشسته بودن هیچی نمیگفتن که دلار رسید به 2000 , چون خودشون میخواستن.
درامد دولت که به ریال نیست که از بالا رفتن دلار ضرر کنه , با دوبرابر شدن دلار , اینا رسما نصف سرمایه مردم رو دزدیدن !! سرمایه که هیچی , نصف درامد مردمو دزدیدن , حالا شاید سرمایه هارو بعضی از مردم طلا و دلار کرده بودن , ولی درامدشونم میتونستن طلا و دلار کنن؟ همین پایین اومدن ارزش درامد مردم رو توی یه سال حساب کنیم سر به فلک میکشه.

leo.unique

کاربر فعال بخش فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
2,778
احتمالش هست ولی ضرب جدید مستلزم طی مراحل خیعلی سختی هست . حتی به بانک جهانی هم اینا باید ریپورت کنن و یه مقدار مشخص باید ضرب بشه :crying:

یخورده بیشتر توضیح میدید در این مورد

fcbarcairan

Registered User
لایک‌ها
227
فکر کنم این سکه ها همشون الان تولید شدند ولی بازم 86 را میزنند روشون!
اخه دولت اینقدر سکه نداشت

kasra03

Registered User
لایک‌ها
276
اون که آره , سود کننده اصلی از جریان دوبرابر شدن دلار و سکه اول دولت بود بعد صرافا , بازنده هم که مردم. البته سکه پیش فروش سری اول دلار 1420 تومنی بود , دلار آزاد دورو بر 1500 بود, خود من برای همین ثبت نام کردم.
جریان ضرب سکه جدید رو میگم که ربطی به این جریان رد کردن این سکه ها نداره.
بالا رفتن دلار و طلا و تورم سودش مال دولته , ضررش مال مردم . چرا ساکت نشسته بودن هیچی نمیگفتن که دلار رسید به 2000 , چون خودشون میخواستن.
درامد دولت که به ریال نیست که از بالا رفتن دلار ضرر کنه , با دوبرابر شدن دلار , اینا رسما نصف سرمایه مردم رو دزدیدن !! سرمایه که هیچی , نصف درامد مردمو دزدیدن , حالا شاید سرمایه هارو بعضی از مردم طلا و دلار کرده بودن , ولی درامدشونم میتونستن طلا و دلار کنن؟ همین پایین اومدن ارزش درامد مردم رو توی یه سال حساب کنیم سر به فلک میکشه.

دقیقا همینه.من اون موقع که دلار 1380 بود یه دو ماه رفتم سر کار بعد که یه هو شد 1600 بعدم 1800 دیگه زورم اومد کار کنم! ولش کردم!!!

elinet0

Registered User
لایک‌ها
128
خلاصه دوست عزيز بدجوري تو اين مملكت گير افتاديم.

دقیقا همینه.من اون موقع که دلار 1380 بود یه دو ماه رفتم سر کار بعد که یه هو شد 1600 بعدم 1800 دیگه زورم اومد کار کنم! ولش کردم!!!

iok59

Registered User
لایک‌ها
25
اين اوراق كه به جاي سكه ها ميدن مثل سپرده طلاي بانك صادرات ميمونه ديگه تقريبا"
درسته؟

arashaj74

Registered User
لایک‌ها
1,070
لابد بعد از واریز پول بیایم دم خونتون تحویل بگیریم آره؟ خب مگه بیکاریم می ریم به قیمت سایت طلا از بازار می خریم دیگه!
نه خیر.دم دستگاه عابر بانک قرار میزاریم.شما پول رو میریزی به کارتم و سکتو میگیری
قیمت:2تومن زیره قیمت سایت طلا

mmf66

Registered User
لایک‌ها
417
اين اوراق كه به جاي سكه ها ميدن مثل سپرده طلاي بانك صادرات ميمونه ديگه تقريبا"
درسته؟

خیر دوست عزیز یک برگه ی گواهی سپرده است که به مبلغ دلخواه صادر میشود و دارای سود مشخص علی الحساب 20 تا 24 درصد میباشد و جزییات ان فردا مشخص میشود

iok59

Registered User
لایک‌ها
25
نه 24 درصديا رو نميگم
اين گواهي ها رو ميگم كه به جاي سكه ميدن و تا اخر 91 دست بانك ميمونه!

mmf66

Registered User
لایک‌ها
417
نه 24 درصديا رو نميگم
اين گواهي ها رو ميگم كه به جاي سكه ميدن و تا اخر 91 دست بانك ميمونه!
به ازای هر سکه یک حواله صادر میشود و قابل خرید وفروش در بازار دارنده حواله صاحب ان شناخته میشود و تا اخر سال میتونه اونو به بانک تحویل بده و سکه رو دریافت کنه مالیات 5 درصد هم موقع تحویل سکه دریافت میشود و فردا شرایط قطعی مشخص میشود

sanaz65

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
من 10 تا سکه دارم و 5 میلیون نقد چیکار کنم؟میشه یه نفر راهنماییم کنه نمیخوام پولام بسوزه

بالا