عکسها خیلی تار هستن بدنه گوشی مشخص نیست !
کدام شهرید؟؟مرسی بابت اپ ولی به قضیه ای که اشراف ندارید قضاوت غلط نکنید...
حالا چرا میزنی ؟؟ من میخوام زود تمومش کنم 350 خوبه؟مرسی بابت اپ 50 تومن وسایل همراه گوشیه شما قیمت گوشی رو 270 زدین حدودا"...
من که خدای ناکرده توی سر مال شما نزدم ، فقط فلوس همینقدر موجود:blush: ، دنبال اینم نبودم که بیخودی کشش بدم سریع رفتم سر قیمتی که توانم بودداداش مخلصتم قابل تو نداره اصلا".... پیشنهاد بیشتری اگه نبود مال شما....البته به شرطی یکم بیای بالاتر و تاپیک دوستان دیگه رو اگه ببینی میفهمی این گوشی واقعا تمیز هست
جـــــــــانـــــــــم؟؟!!آقا 400 مال من !
ای ول کارت درسته تا باشه از این مغازه دار ها باشه400... البته این و بگم مغازه دار هم 400 می خره ازم...:دی
داداش قابل تو نداره... ولی میگن یک سنگی میزنیم حالا شاید خورد به هدف... حکایت شماهاست. خوشحالید واقعا... الان 400 اینجا پست زدن و خودم گفتم 400 مشتری دارم براش بیرون.. یعنی خداییش فکر میکنی چند درصد امکان داره 390 بدم به شما ؟؟؟ البته قابل تو نداره ولی از باب منطقی اگه به قضیه نگاه کنی...
بابا 10 - 20 تومن ارزش نداهر دیگه دادا !جـــــــــانـــــــــم؟؟!!
داداش قابل تو نداره... ولی میگن یک سنگی میزنیم حالا شاید خورد به هدف... حکایت شماهاست. خوشحالید واقعا... الان 400 اینجا پست زدن و خودم گفتم 400 مشتری دارم براش بیرون.. یعنی خداییش فکر میکنی چند درصد امکان داره 390 بدم به شما ؟؟؟ البته قابل تو نداره ولی از باب منطقی اگه به قضیه نگاه کنی...