• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

آموزش ایجاد صندوق بازنشتگی (تضمین آینده)

وضعیت
موضوع بسته شده است.

somebody314

Registered User
لایک‌ها
61
یه اشتباه داری دادا :دی بیبین 5 سال اول صحیح هست . سال 6 اولین ماهش شما 200 تومن نمیذاری دقت کن سپرده ای که دوبل شده + 200 تومن . ستون پس اندازت باید برای اولین ماه سال 6 امی به بعد باید مبلغ 200 تومن + سپرده که با سود اومده بیرون باشه . محاسبات رو دقیقا شما انجام بده نرخ دقیق سود هم 162% هست . من محاسبات رو گفتم واسه چی گرد کردم . تاپیک کلا شد مشترک ایول . شما محاسبات دقیق رو تا خورد انجام بده و میلیون در بیار . در ضمن 26 سال هم حساب کن . این یادت باشه . من محسابات دقیق شما رو میزارم توی پست اول مثه مال عمو حسین که بیشتر کف کنیم :دی

خوب ستون انتقال از حساب قبلی برای همین هست. هر سال هر ماه انتقال از حساب قبلی میشه موجودی حساب 5 سال پیش همون ماه بعد از اتمام 5 سال. مثلا سال ششم ماه اول از حساب سال اول ماه اول 498 تومان منتقل میشه + 200 تومن خودمون و میره تا آخر 5 سال که میشه 1736 هزار تومن. درست میگم؟

iok59

Registered User
لایک‌ها
25
دكتر جان سلام
دو تا سوال
اول اينكه اگه به جاي سپرده 5 ساله ، سپرده يكساله بگيريم بهتر نيست؟ چون يكساله 17 درصده و اين رو اگه 5 بار بگذاريم و برداريم ميشه پنج تا 17 درصد ! درسته؟
دوم اينكه كارت اعتباري كه فرموديد براي استفاده از لاين اعتباريه ديگه؟ و به باجه بايد بگيم يه كارت براي لاين اعتباري صادر كن؟

با تشكر

Amadea

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
1,720
اول اينكه اگه به جاي سپرده 5 ساله ، سپرده يكساله بگيريم بهتر نيست؟ چون يكساله 17 درصده و اين رو اگه 5 بار بگذاريم و برداريم ميشه پنج تا 17 درصد ! درسته؟

نه. این سود ها مربوط به کل دوره نیست. سود رو سالیانه حساب می کنند. مثلا اگر پنج ساله 23 درصد باشه، سالی 23 درصد باید حساب کنی که از 17 درصد بهتره دیگه. کل پول ضربدر میزان درصد سود، تقسیم بر صد، می شه مقدار سود سالانه.

Sir Vahid

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
4,575
آقا من بانک ملت رو برای این کاری که گفتید انتخاب کنم این بانک لاین های اعتباریش خوبه؟

Amadea

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
1,720
چرا با دلار حساب می کنی داداش؟ با طلا حساب کن. دلار خودش در مقابل طلا هی افت می کنه. دقیقا این 2.7 برابر شدن پولی که به دلار حساب می کنی، از ارزش دلار کم نشده؟ هر انس طلا 600 دلار نبود اون موقع؟ الان 1600 و خورده ای؟

دیشب که بین خواب و بیداری اینو پست کردم و حافظه یاری نمی داد. امروز که قیمت طلای 10 سال پیش رو دیدم، حدود 300 دلار در هر اونس بود. یعنی تازه 600 رو اشتباه کردم و شما اگر سرمایه رو طلا کرده بودید به عوض گذاشتن توی بانک، با اون سودی که حساب کردید، پولتون نصف نمی شد. بعد از پرداخت همه اون سود ها، ارزش کل پول نسبت به این که همون پول رو از اول طلا می خریدید، و کنار می گذاشتید نصف شده. در این حالت شما نه تنها سود نکردید که ضرر کردید. در خرید طلا کسی سود نمی کنه. سرمایه فریز شده و کار مثبتی هم باهاش انجام نمی شه. این ضرر بدی به اقتصاد می زنه، اما در شرایطی که بانک ها هیچ اهمیتی به میزان واقعی نرخ تورم نمی دن و دلار هم پشتوانه قابل اطمینانی نیست، راه دیگه ای هم موجود نیست. Gold Price History - 2002 - London Gold Fix

aliamiri1390

Registered User
لایک‌ها
104
ممنون از جوابتون دکتر جان.
اعتباری که بانک میده بدون ضامن از سال چندم شروع میشه؟
باز هم تشکر

من که رفتم اصول و مبانی اقتصاد،بانکداری،پولو... رو یاد بگیرم.تازه میفهمم گمشده ای که دنبالش میگشتم همین بود.چشم ما رو باز کردی دکتر خدا خیرت بده.

somebody314

Registered User
لایک‌ها
61
این مباحث اصول بانکداری و اقتصاد و ... در موردش کتابی سراغ دارید؟ از چه مرجعی میخونید؟

Amadea

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
1,720

aliamiri1390

Registered User
لایک‌ها
104
این مباحث اصول بانکداری و اقتصاد و ... در موردش کتابی سراغ دارید؟ از چه مرجعی میخونید؟

اگر سوالتون از من بود که والا الان میخوام برم کتابخونه که عضوم ببینم چی پیدا میکنم خودم که چیزی سراغ ندارم.اما چیز خوبی پیدا کردم براتون میزارم.
اگر سوالتون از دکتر بود که منم دوست دارم بدونم ایشون چه چیزی پیشنهاد میکنن

somebody314

Registered User
لایک‌ها
61
سپرده بانکی با سود 33% هم داریم؟ الان در شرایط فعلی سود سپرده 5 ساله که دیگه بیشترین درصد سود رو داره در بانک های معتبر، 17% هست. قبلا دوره خاتمی 20% بود؟ یادم نیست.

سپرده های 5 ساله رو اگه دریافت سود در سررسید 5 سال باشه، بیشتر از 100 درصد سود گیرت میاد بعد از 5 سال. تا 169 درصد هم هست بانک سینا.

Hosseinpro

کاربر قدیمی پرشین تولز*همکار باز نشسته
فروشنده معتبر
لایک‌ها
998
من الان بانک ملت بودم
اینا خیلی پرت هستن!اصلا نمیدونن اعتبارات چیه!هیچ کدوم از کارمندا نمیدونستن که چی هست و کجا هست از یکیشون هم که به نظر دونسته تر از بقیه میرسید پرسیدم کارت اعتباری بهمون میدن؟ گفت کارت اعتباری فقط برای بعضی از اساتید دانشگاه هست!! تازه شعبه مرکزی بود!!!حالمون گرفته شد کجا زندگی میکنیم!

chinatown

Registered User
لایک‌ها
179
دُکی جون همه اینا که گفتی درست ،اما با توجه به اوضاع قمر در عقرب به نظرت مثلا 5 سال آپنده **** بانکی تغییراتی تو این بخش نمیکنه ؟! یدفه سال بعد بیان بگن آقا هر کی 5 ساله داشته پایان 5 سال سودشو و اصلو میدیم با همون درصدی که گقتیم اما برای سپرده جدید مثلا فلان درصد میدیم نه 150% !! اصلا امکانش هست یا این سرفصل **** بانکداری ثابته !؟؟

چون این فنی که شما زدی وقتی خوب باشه منم به فکو فامیلا میگم که از قافله عقب نمونن!!!! روزی 1000 نفرم که اینجارو میبینه ! میبینی ظرف 1 سال کسی نیست تو ایران که این کارو نکرده باشه ! یدفه قوانین عوض بشه ! ها !؟!

Amadea

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
1,720
سپرده های 5 ساله رو اگه دریافت سود در سررسید 5 سال باشه، بیشتر از 100 درصد سود گیرت میاد بعد از 5 سال. تا 169 درصد هم هست بانک سینا.

بعد از 5 سال که اسمش 100% سود نیست. سود رو سالانه حساب می کنند. همون 20 درصد هست که سود پول رو مهم نیست کجا بریزی، اصلا اون سپرده بلوکه شده. روی 100 تومن، با 20% سالی 20 تومن می آد رو پول و این بعد از 5 سال یعنی 100 تومن. این که بعد از 5 سال پولت دو برابر بشه، سود 100 درصد نیست. همون سود 20% هست. بانک سینا هم که معتبر نیست، وگرنه چیچیک مهر چیه، اصلا پنج ساله هم نمی خواد، سود کوتاه مدتش 34% هست فکر کنم.

Amadea

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
1,720
دُکی جون همه اینا که گفتی درست ،اما با توجه به اوضاع قمر در عقرب به نظرت مثلا 5 سال آپنده **** بانکی تغییراتی تو این بخش نمیکنه ؟! یدفه سال بعد بیان بگن آقا هر کی 5 ساله داشته پایان 5 سال سودشو و اصلو میدیم با همون درصدی که گقتیم اما برای سپرده جدید مثلا فلان درصد میدیم نه 150% !! اصلا امکانش هست یا این سرفصل **** بانکداری ثابته !؟؟

چون این فنی که شما زدی وقتی خوب باشه منم به فکو فامیلا میگم که از قافله عقب نمونن!!!! روزی 1000 نفرم که اینجارو میبینه ! میبینی ظرف 1 سال کسی نیست تو ایران که این کارو نکرده باشه ! یدفه قوانین عوض بشه ! ها !؟!

دقیقا من یادمه که سود حساب های بلند مدت زمان خاتمی بیشتر بود. بعد آوردنش پایین. توی سر رسید اگر ابلاغ جدیدی باشه نرخ سود ها تغییر می کنه و حسابی روش نمی شه کرد.

mostafa_gm

Registered User
لایک‌ها
438
طرح جالبيه ولي خيلي با طرح گنجينه بانك صادرات فرقي نداره غير از اون بحث اعتبارش.
مثلا طرح تامين آتيه كارگران با 200 هزار تومن سپرده اوليه و 200 هزار تومن قسط ماهيانه بعد از 26 سال اصل سرمايه و سود ميشه 17509919471ريال و بعد از 30 سال ميشه 39025925877 ريال

chinatown

Registered User
لایک‌ها
179
دقیقا من یادمه که سود حساب های بلند مدت زمان خاتمی بیشتر بود. بعد آوردنش پایین. توی سر رسید اگر ابلاغ جدیدی باشه نرخ سود ها تغییر می کنه و حسابی روش نمی شه کرد.

البته نبایدم خیلی بد بین بود ،چون بعیده یدفه بیان از 150% بکننش مثلا 20-30 تا ! مگه کلا **** اقتصادی دگرگون بشه و مثلا تورم واقعی(نه ازونا که TV تو کارتون گوش مخملی! ساعت 2 میگه :D) تک رقمی بشه ! اونوقت بازم میارزه ! اما اگر تورم هی بالا بره و از ته اینم هی بزنن که دیگه نمیشه !!;)

Amadea

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
1,720
البته نبایدم خیلی بد بین بود ،چون بعیده یدفه بیان از 150% بکننش مثلا 20-30 تا ! مگه کلا **** اقتصادی دگرگون بشه و مثلا تورم واقعی(نه ازونا که TV تو کارتون گوش مخملی! ساعت 2 میگه :D) تک رقمی بشه ! اونوقت بازم میارزه ! اما اگر تورم هی بالا بره و از ته اینم هی بزنن که دیگه نمیشه !!;)

خداوکیلی این اعداد مثلا 150% رو شما از کجا می آرید؟ سود کل دوره رو که نباید بگید که، سود سالانه رو بگید که بفهمیم راجع به چی داریم صحبت می کنیم. اگر قرار باشه برحسب زمان حساب نشه که منم در طول عمرم ممکنه 5000% سود کنم! :lol:

سود بلند مدت پنج ساله الان سالی 17% هست. من گفتم قبلا بیشتر بود، مثلا شاید سالی 20% بود، بعد کمترش کردن به همین 17%. این محاسبات با سود سالانه 20-25% هم در جدولی که دوستمون زده، نه تنها سود نداره که ضرر هم داره. یعنی همین الان سود سالانه رو 25% هم بکنن، امیدی به ده سال بعد نیست که ارزش پول سر جاش مونده باشه، حالا سود پیش کش. دیگه بیشتر از اینم که توی بازار سود می دن که یهو ممکنه پول رو هپلی کنن، توی بانک معتبر بیشتر از این سود نمی دن.

Hosseinpro

کاربر قدیمی پرشین تولز*همکار باز نشسته
فروشنده معتبر
لایک‌ها
998
خداوکیلی این اعداد مثلا 150% رو شما از کجا می آرید؟ سود کل دوره رو که نباید بگید که، سود سالانه رو بگید که بفهمیم راجع به چی داریم صحبت می کنیم. اگر قرار باشه برحسب زمان حساب نشه که منم در طول عمرم ممکنه 5000% سود کنم! :lol:

سود بلند مدت پنج ساله الان سالی 17% هست. من گفتم قبلا بیشتر بود، مثلا شاید سالی 20% بود، بعد کمترش کردن به همین 17%. این محاسبات با سود سالانه 20-25% هم در جدولی که دوستمون زده، نه تنها سود نداره که ضرر هم داره. یعنی همین الان سود سالانه رو 25% هم بکنن، امیدی به ده سال بعد نیست که ارزش پول سر جاش مونده باشه، حالا سود پیش کش. دیگه بیشتر از اینم که توی بازار سود می دن که یهو ممکنه پول رو هپلی کنن، توی بانک معتبر بیشتر از این سود نمی دن.

ببین پسر خوب سود سالیه که قبول داری نوشته 160% 5 ساله؟ خب این رو تقسیم بر 5 کن میشه چند؟یه حساب ساده ریاضیه
سود سالیانه سپرده 5 ساله هم که همه جا توی بانکها نوشته 20 درصد پس چرا شما میگی 17 درصد؟!

reza_badkonaki

کاربر فعال سریال های تلویزیونی
کاربر فعال
لایک‌ها
325

بانو تا 2 ماه پیش 17 درصد بود که به خاطر تورم و تهدید بهمنی به استفا و ... کردنش 20 درصد

البته این 20 درصد مال زمانی هست که شما هر ماه سود رو بگیرید ! اگر سود رو در سررسید بگیرید که بالاتره !

در ضمن شما وقتی سپرده 5 ساله باز میکنید سود تا پایان 5 سال همون میزانی هست که روز افتتاح حساب بوده ! یعنی اگر با 20 درصد باز کردید و سال دیگه محمود سود رو کرد 17 شما همچنان همون 20 رو میگیرد !

البته امسال وقتی از 17 به 20 شد ! بعضی از بانکها سپرده هارو (که با 17 درصد باز شده بود) با همون 20 درصد برای مردم حساب کردن ! یه جور رقابت برای جذب پول و مشتری بود ! مثلا پارسیان اینکارو کرد ولی ملی نکرد (تا اون زمانی که من پرسیدم )

پ.ن : این رو هم بگم که بانک ها در لوای اسم های مختلف دارن قوانین بانک مرکزی رو لغو میکنن ! بانک مرکزی میگه حداکثر 20 درصد برای سپرده 5 ساله در صورتی که همین الان بعضی بانک ها دارن 22-23 درصد میدن (نمونش بانک تات)

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا