• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

سرمايه گذاري روي سكه و طلا

elinet0

Registered User
لایک‌ها
128
خب من كه نگفتم اسمش تحريمه، خودشون اعلام كردن ايراد از خبرگزاري‌هاي جمهوري اسلاميه

اين هم همون خبر با همون عنوان و با نوشتاري ديگر از سايت گولد24

http://gold24.ir/VisitorPages/show.aspx?IsDetailList=true&ItemID=2957,1

این که الان اصلش درباره سوریه بود. بعد اسمش رو هم تحریم نمی شه گذاشت. بایکوت یک سری شرکت های مخابراتی که حتی ماهیت شون هم معلوم نیست.

Wish Master

Registered User
لایک‌ها
278
یکی رو فرستادم صرافی سکه بخره، گفتم رسیدی قیمت بگیر زنگ بزن، زنگ زد گفت 679 گفتم 15 تا بخر، 5 دقیقه بعد دوباره زنگ زد گفت اینجا وایستادم تا نوبتم بشه گفتن شد 682، گفتم گوشی رو بده به فروشنده، بهش میگم شما وقتی مشتری ازت قیمت گرفته وایستاده واسه خرید دیگه حق نداری قیمت رو بالا ببری، میگه مسئولمون شب قیمتا رو با ساعت فروش چک میکنه اگه الان کمتر بدم بقیش رو از حقوقم کم می کنه ...
منم دیگه رو همون قیمت گرفتم ولی 45 تومن پول زور دادم، میشد باهاش 2 تا ساندویچ عطا مکس با سیب زمینی و سالاد و نوشیدنی خرید :(

elinet0

Registered User
لایک‌ها
128
موقع سرمايه‌گذاري روي سكه آدم بخواد هي فكره اينارو بكنه كه چقدر ضرر داده اعصابش داغون ميشه، بايد بي‌خيال بشه. الان جاي من بودي چي‌كار مي‌كردي :wacko: :(

یکی رو فرستادم صرافی سکه بخره، گفتم رسیدی قیمت بگیر زنگ بزن، زنگ زد گفت 679 گفتم 15 تا بخر، 5 دقیقه بعد دوباره زنگ زد گفت اینجا وایستادم تا نوبتم بشه گفتن شد 682، گفتم گوشی رو بده به فروشنده، بهش میگم شما وقتی مشتری ازت قیمت گرفته وایستاده واسه خرید دیگه حق نداری قیمت رو بالا ببری، میگه مسئولمون شب قیمتا رو با ساعت فروش چک میکنه اگه الان کمتر بدم بقیش رو از حقوقم کم می کنه ...
منم دیگه رو همون قیمت گرفتم ولی 45 تومن پول زور دادم، میشد باهاش 2 تا ساندویچ عطا مکس با سیب زمینی و سالاد و نوشیدنی خرید :(

flasher_for_nok

Registered User
لایک‌ها
32
کلا رو به نزول همینجور می یاد پایین اگه هیچ تغییری ایجاد نشه من که زیر 600 رو هم می بینم
کلا بدبخت می شیم من می دونممممممممممم

elinet0

Registered User
لایک‌ها
128
اينطوري كه دولت داره ارزو مياره پايين، و سكه رو هم هرروز 10 - 15 مياره پايين، فكر كنم سكه تا آخر ماه با رقمي منفي مواجه بشه يعني هركي سكه داره بايد يك چيزي هم بده تا ردش كنه:D

کلا رو به نزول همینجور می یاد پایین اگه هیچ تغییری ایجاد نشه من که زیر 600 رو هم می بینم
کلا بدبخت می شیم من می دونممممممممممم

sajjadmaham

Registered User
لایک‌ها
72
قیمتها واسه چند روزی که تعطیلی وجود داره اومده پایین.

hamids54

Registered User
لایک‌ها
0
به نظر من سکه برای سرمایه گذاری بلند مدت خوبه ( البته اگه ترس و مشکلی تو نگهداریش وجود نداشته باشه ) برای خرید و فروش های کوتاه مدت ریسکش زیاده... یه جور قماره...

elinet0

Registered User
لایک‌ها
128
من در تحلیل قبلی ام گفتم که افزایش مجدد قیمت دلار (پس از کاهش ناگهانی به زیر 1700) فرصتی است برای خروج از بازار دلار و سکه، و نه فرصت سرمایه گذاری. قیمت دلار در چند روز گذشته از 1830 تا 1755 در حال حاضر افت داشته که موید حرف من می باشد. باز هم تکرار می کنم که 1700 تومان برای دلار یک مرز حیاتی است. در صورتی که قیمت دلار دو روز متوالی زیر 1700 تومان بسته بشه، این مرز حمایتی هم شکسته میشه و باید شاهد افت بیشتری در دلار باشیم.(دفعه قبل فقط یک روز زیر 1700 بسته شد و روز بعد حمایت شد) اما اگر در 1700 حمایت بشه باید منتظر روزهای بعد باشیم. باز هم تاکید می کنم فعلاٌ باید بازار را فالو کرد تا سیگنالهای مشخص دیده بشه.

برگرفته از نظرات وبلاك يك تريدر

در اين زمينه دوست داشتم نظرات كارشناسان اين فروم را بدونم ممنون

Wish Master

Registered User
لایک‌ها
278
من در تحلیل قبلی ام گفتم که افزایش مجدد قیمت دلار (پس از کاهش ناگهانی به زیر 1700) فرصتی است برای خروج از بازار دلار و سکه، و نه فرصت سرمایه گذاری. قیمت دلار در چند روز گذشته از 1830 تا 1755 در حال حاضر افت داشته که موید حرف من می باشد. باز هم تکرار می کنم که 1700 تومان برای دلار یک مرز حیاتی است. در صورتی که قیمت دلار دو روز متوالی زیر 1700 تومان بسته بشه، این مرز حمایتی هم شکسته میشه و باید شاهد افت بیشتری در دلار باشیم.(دفعه قبل فقط یک روز زیر 1700 بسته شد و روز بعد حمایت شد) اما اگر در 1700 حمایت بشه باید منتظر روزهای بعد باشیم. باز هم تاکید می کنم فعلاٌ باید بازار را فالو کرد تا سیگنالهای مشخص دیده بشه.

برگرفته از نظرات وبلاك يك تريدر

در اين زمينه دوست داشتم نظرات كارشناسان اين فروم را بدونم ممنون
من کارشناس نیستم، اما این تحلیل ها برای نوسان گیرهاست، برای سرمایه گذاری بلند مدت بهترین زمان خریده الان

hoorsa

کاربر ویژه گفتگوی آزاد
لایک‌ها
1,705
ساندویچ عطا مکس کجاست ؟چه خبره 45 ؟گرونفروشه
حالا فکرشو نکن فست فود خوب نیست .به نظرت پایینترم میاد
سلام
هورسا خانوم سایت ارانیکو دیگه قابل اعتماد نیست مثله گذشته.الان سایت mazanex بهتره.
مرسی سجاد مهربان

elinet0

Registered User
لایک‌ها
128

nazanin302

Registered User
لایک‌ها
37
دوستان لطفا آدرس و تلفن صرافیهایی که سکه رو به بالاترین قیمت میخرند برام پ.خ کنید.پیشاپیش کلی تشکر

سلام
من از/به سکه یاران (طبقه پایین یه پاساژ طلا است، بین فلکه اول و دوم صادقیه، 50 متر مونده به فلکه دوم) می خرم/می فروشم. خیلی منصف و دست به نقدن.

elinet0

Registered User
لایک‌ها
128
خواهش مي‌كنم.

جالبيش اينه كه دارن از موقع پيش‌فروش سكه‌ها قيمت ارزو ميارن پايين درحاليكه ارز ندارن، آدم چي بگه؟

مرسی از لینک عطا الان میرم میبینم دیدیییییییییی کاهش دادن واقعا مسخرس
مملکته داریم

elinet0

Registered User
لایک‌ها
128
بهترين حالت اينه كه خودشون برن ميدان فردوسي اونجا اينقدر تنوع قيمت هست هر صرافي كه گرون‌تر مي‌خريد به اون بفروشن

اونجا از يك صرافي به صرافي ديگه قيمت خريد و فروش حتي تا 30 تومن هم تفاوت داره !

سلام
من از/به سکه یاران (طبقه پایین یه پاساژ طلا است، بین فلکه اول و دوم صادقیه، 50 متر مونده به فلکه دوم) می خرم/می فروشم. خیلی منصف و دست به نقدن.

elinet0

Registered User
لایک‌ها
128
شنیدم یه طرحی دارن که با چک کردن Pos های فروشگاهی و حساب کردن گردش مالی افراد میخان ازشون مالیات بگیرن حتی برای حسابهای بانکی هم نقشه مالیات گرفتن کشیدن

مبالغ بالای 50 میلیون تومان رصد میشود و نیز بالای 500میلیون تومان توسط حفاظت اطلاعات پیگیری میکردد کلیه دستگاهای pos آمارشان به دارایی منعکس میشود فکر میکنی چرا مجلس دستور حمع اوری تراول چک 50 تومانی را داده از طریق کد ملی کلیه اشخاص اداره درامد مالیات بر درامد خوابهای دیده بعدا صداش در میاید

برگرفته از نظرات وبلاگ يك تريدر

دوستان كسي در مورد اين موضوع بالا از جايي چيزي شنيده؟ حقيقت داره؟!

http://www.yjc.ir/home/-/tagged_con...خواست+بانک+ملت+برای+تعویض+ملت+کارت+های+هوشمند

اين لينك بالا به اون موضوع مرتبطه يا نه؟!

Mahdy2021

Registered User
لایک‌ها
74
خواهش مي‌كنم.

جالبيش اينه كه دارن از موقع پيش‌فروش سكه‌ها قيمت ارزو ميارن پايين درحاليكه ارز ندارن، آدم چي بگه؟

عجیبه به خدا!!!
اول می گفتید ایران طلا نداره و سکه ها رو نمی تونه بده.....چند میلیون سکه دارن میدن!!! معلوم شد حقیقت چیه؟

ارز هم اینا خیلی دارن .... ولی باید جلوی برخی سودجویی ها گرفته میشد که ظاهرا موفق بودن؟!

nazanin302

Registered User
لایک‌ها
37
بهترين حالت اينه كه خودشون برن ميدان فردوسي اونجا اينقدر تنوع قيمت هست هر صرافي كه گرون‌تر مي‌خريد به اون بفروشن

اونجا از يك صرافي به صرافي ديگه قيمت خريد و فروش حتي تا 30 تومن هم تفاوت داره !

صرافی ها خوب سکه رو نمی خرن، تا تقی به توقی می خوره خرید و فروش سکه، خصوصا خریدشو متوقف می کنن، اما بورس های سکه کارشون فقط سکه است. کلا طلا فروش های بازار و همین دو سه تا سکه فروش آریا شهر بهتر از صرافی ها سکه خرید و فروش می کنن.

بالا