• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

سرمایه گذارای انواع ارز و طلا و سکه بدانند

kasra03

Registered User
لایک‌ها
276
اینا یه چیزو توی این سالها راست گفته باشن اینه که: امریکا مشکلش با ما مساله هسته ای نیست سر مساله هسته ای هم کوتاه بیایم به یه چیز دیگه گیر میده!
امریکا نیومد دور ایرانو بگیره که فشار بیاره ایران اورانیوم غنی نشه.
به هر حال این بحثا فایده نداره، فقط صبر باید کرد.

Sent from my iPod touch using Forum Runner

دقیقا!این همه ناو جنگنده های پیشرفته رو امریکا اورده فقط برای امنیت منطقه؟!!غنی سازی بهونس!بوی جنگ از همین الان داره میاد!

balabala

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
5,745
یعنی میشه من برم ویزا کارتم رو بزنم ATM دلار بگیرم
4628.gif
یا با اکنت پی پال خودم هاست بخرم
4628.gif

wolfmoon

Registered User
لایک‌ها
197
با توجه به وعده‌های فعلی برای ارزان‌تر شدن كالاهای اساسی (كه وحشتناك در حال گرون شدن هستن) احتمالا نتيجه 3 خرداد مثبت خواهد بود حتی اگه اجازه غنی سازی 5 درصدی رو هم ندن !!

hoorsa

کاربر ویژه گفتگوی آزاد
لایک‌ها
1,705
منم میگم مثبته و احتمالا قیمت دلار رو 1600 نهایت 1700 ثابت بشه

Altair

Registered User
لایک‌ها
42
مثل اینکه دوباره "جام زهر" رو باید بنوشن تا ما یکم نفس بکشیم!

fcbarcairan

Registered User
لایک‌ها
227
مثل اینکه دوباره "جام زهر" رو باید بنوشن تا ما یکم نفس بکشیم!

اگه بنوشه هم برای ما نمینوشه! برای حفظ قدرت خودشون این کارو میکنند وگرنه کی این به فکر مردم بودند که حالا باشند

itjavani

Registered User
لایک‌ها
131

Hosseinpro

کاربر قدیمی پرشین تولز*همکار باز نشسته
فروشنده معتبر
لایک‌ها
998
اگه بنوشه هم برای ما نمینوشه! برای حفظ قدرت خودشون این کارو میکنند وگرنه کی این به فکر مردم بودند که حالا باشند

من این جمله رو چاپ کردم قاب گرفتم گذاشتم به دیوار اتاقم
d.png

farzad.sadeshi

Registered User
لایک‌ها
900
اجلاس به نتیجه نمیرسه

قیمتها میره بالا

drdexter

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
3,550
از شنبه ما حواله ها رو بستیم
i334628_jedid.gif
کار دیگه تعطیل تا 10 خرداد
i334628_jedid.gif

ضرر بد جور شده دیگه نمیشه ضرر داد به شخصه تا 10 خرداد هیچ گونه کاری انجام نمیدم
i334628_jedid.gif

آقا کریم

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
15
قیمت دلار چنده؟ و تا چه قیمتی پایین میاد ؟

hossein55

Registered User
لایک‌ها
410
سعید جلیلی: تعلیق را نمی‌پذیریم

سعید جلیلی، دبیر شورای عالی امنیت ملی و مذاکره‌کننده ارشد ایران در گفتگوهای هسته‌ای با گروه ۵+۱، امروز پنج‌شنبه ۲۸ اردیبهشت(۱۷ مه) در کنفرانس "اقتصاد مقاومتی" که در دانشگاه علم و صنعت برگزار می‌شد، گفت ایران استفاده از انرژی هسته‌ای را حق خود می‌داند و از آن کوتاه نمی‌آید.

آقای جلیلی افزود: "بحث‌های مربوط به تعلیق را نمی‌پذیریم".

او با اشاره به گفته‌های مقامات غربی پس از مذاکرات استانبول به آنان هشدار داد: "دچار اشتباه محاسباتی درباره ایران نشوند".

آقای جلیلی پیشتر در دیدار با میشل ورکار، نخست‌وزیر سابق فرانسه نیز هشداری مشابه داده و از اظهارات دیپلمات‌های اروپایی پس از مذاکرات استانبول گلایه کرده بود.

یک ماه پیش ایران و گروه ۵+۱ (متشکل از پنج عضو دائم شورای امنیت سازمان ملل متحد و آلمان) در مورد برنامه هسته ای ایران در استانبول به مذاکره نشسته بودند.

محافل دیپلماتیک جهت‌گیری ایران در این مذاکرات را "رضایت‌بخش" توصیف کردند. آنان تغییر مشی ایران در مذاکرات استانبول را ناشی از فشارهای بین‎‌‍‌المللی، از جمله تحریم‌های نفتی و بانکی می‌دانند.

اما آقای جلیلی تاثیر فشارها را رد کرد و گفت طرف‌های مقابل ایران "می‌گویند زمان برای گفتگو رو به پایان است، اما من می‌گویم امروز زمان برای راهبرد فشار [علیه ایران] رو به پایان است".

او پیشرفت، انسجام ملی و همبستگی را تنها نتیجه اعمال فشار بر ایران دانست و گفت: "این فشارها پیوند مردم و **** را عمیق و ناگسستنی کرده است".

دبیر شورای عالی امنیت ملی ایران در توضیح بی اثر بودن فشارهای بین‌المللی بر فعالیت‌های هسته‌ای کشورش گفت ایران در مذاکرات ژنو ۲ ، که در سال ۲۰۱۰ انجام شد، برای خرید اورانیوم با غلظت ۲۰ درصد اعلام آمادگی کرده بود؛ پیشنهادی که به نتیجه عملی نینجامید.

به گفته او پس از آن ایران به طرف مقابل اعلام آمادگی کرد که خود اقدام به تولید اورانیوم ۲۰درصد خواهد کرد. امری که به گفته آقای جلیلی توسط دیپلمات‌های غربی دشوار ارزیابی شد.

او امروز گفت: "لبخندی را که برخی از اعضا در موقع شنیدن این حرف بر صورتشان نقش بست فراموش نمی‌کنم، به این معنا که کار سختی است و ما [ایران] نمی‌توانیم از عهده آن برآییم".

در همین حال دیپلمات‌های غربی روز گذشته به خبرگزاری رویترز گفته بودند که ایران در ماه‌های اخیر مشغول غنی‌سازی اورانیوم با غلظت ۲۰درصد بوده است.

غنی‌سازی اورانیوم از موارد مناقشه‌برانگیز در پرونده هسته‌ای ایران است. ایران ادامه آن را حق خود می‌داند، در حالی که قدرت‌های غربی خواهان تعلیق آن هستند.

هیلاری کلینتون، وزیر امور خارجه ایالات‌متحده آمریکا روز گذشته و در آستانه مذاکرات بغداد در مصاحبه با روزنامه "یواس‌ای تودی" گفت گروه ۵+۱ از ایران انتظار اقدامات مشخصی را دارد که به گفته او باید برای رفع نگرانی‌های جامعه بین‌المللی انجام شوند.

خانم کلینتون گفت: "گروه ۵+۱ با موضعی واحد در مذاکرات بغداد شرکت خواهد کرد".

ایران و گروه ۵+۱ پس از مذاکرات ماه گذشته استانبول به توافق رسیدند که گفتگوها را در بغداد پی بگیرند. دور جدید مذاکرات ایران و شش قدرت جهان از روز ۳ خرداد در بغداد آغاز می‌شود.

رامین مهمانپرست، سخنگوی وزارت خارجه ایران، امروز درباره این مذاکرات گفت: "ارزیابی ما از نشست عراق مثبت است".

خلاصه: ایران آماده همکاری است ولی دست از تعلیق برنمیداره و اوروپا باید حق ایران در جهت پذیرفتن کشوری دارای فناوری هسته ای رو بپذیره ، اوروپا به دلیل وضعیت اقتصادی که داره و اینکه ایران ممکنه تحریم نفتی متقابل علیه کشورهای اووپایی انجام بده(که در حال حاضر هم حجم تولید و عرضه به اوروپا رو حدود 7 % کم کرده) لذا کشورهای اوروپایی خواهان مصالحه هستند ولی آمریکا با پیغام دادن در ارتباط با این موضوع که موضع گروه 5+1 یکسانه به اوروپا اطلاع میده که از موضع توافقی با آمریکا کوتاه نیاین.

نتیجه مذاکرات: اگر اوروپا منافع شخصی اتحادیه رو در نظر بگیره مثبته نتیجه اگر فشار آمریکا غلبه کنه هیچ نتیجه ای نداره مذاکرات!

drdexter

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
3,550
یه چیز جالب توی مذاکرات مطرح شده انگاری که ایران حاضر نیست اورانیم با غنای 20% رو از کشور به کشور ثالث بده ولی حاضر هست هر کشوری که خواست اونو به قیمت روز بفروشه . من اینو چند روز پیش توی ها آرتس خوندم
پن ن : عجب اینا بیزینس من هایی هستن
i344230_7.gif

hossein55

Registered User
لایک‌ها
410
یه چیز جالب توی مذاکرات مطرح شده انگاری که ایران حاضر نیست اورانیم با غنای 20% رو از کشور به کشور ثالث بده ولی حاضر هست هر کشوری که خواست اونو به قیمت روز بفروشه . من اینو چند روز پیش توی ها آرتس خوندم
پن ن : عجب اینا بیزینس من هایی هستن
i344230_7.gif

دکتر جون بالاخره باید برای اینکه حقشون رو بگیرن اینام بازی موش و گربه راه بندازن دیگه.

بالا