amir202020
Registered User
- نوشتهها
- 102
- لایکها
- 8
یه سوال ایا انتخابات فرانسه که امروز برگزار میشه ربطی به قیمت دلار داره !!!؟
مرسیدوست عزیز بیشتر پیش بینی روی کاهش هست .
راجع به سوال دوم شما جواب خیر هست .
مرسی
اما حالا امروز درهم چنده ؟
دلار 1680![]()
روند دلار نزولی هست دوست عزیز ولی نه این طور که یک شبه بیاد پائین . اگر قصد سرمایه گذاری روی ارز رو همچنان دارید به مقدار روی یوان چین و دینار عراق متمرکز بشید و حداقل یک هفته بازار رو رصد کنیدبعد دست به خرید بزنید![]()
دوست عزیز یه سوال من مقداری درهم دارم اگه اینا رو الان حواله کنم بهتره یا اول تبدیلش کنم به دینار عراق یا کویت اخه این دوتا اصلا پایین نمی یان تازه بالا هم میرن و بعد حواله کنم !؟
ببینید به هیچ عنوان تبدیل نکنید به همون شکل حواله کنید بهتره چون بخواهید تبدیل کنید 2 متضرر میشید . یک بار درهم رو از شما میخرن و یک بار هم ارز دیگه رو به قیمت روز به شما میفروشن . اگر مصرف هست دادا بزن بره![]()
اخه پول رو الان لازم ندارم یه 40 روز دیگه بصورت ریال ایران لازم دارم میگم تا 40 روز دیگه شاید درهم خیلی بیاد پایین ولی دینار فکر نکنم تکون بخوره
والا به مولا بازار شده ریسکچی بگم والا![]()
سلام دکتر
اولین لایک تاریخ پی تی به اسم شما خورد.![]()
بالا رفتن نرخ دلار یه شمشیر دو لب هست برای دولت . سودش رو زیاد میکنه اما بعد به ضرر خودش میشه . مثل یک چرخه هست ، اولش سود خوبی داره اما به قیمت نابود شدن همه چیز خواهد بود .
بذار یه مثال ساده تر بزنم . توی واکنش های شکافت هسته ای همیشه یه عامل بازدارنده میذارن چرا که همونطوری که اورانیوم داره سود میرسونه و انرژی میده اگه کنترلش نکنی منفجر میشه و نابودت میکنه !
ارز هم همینه . به نظرم دولت سودی که باید میکرد رو کرد. الان هم داره سعی میکنه کنترلش کنه. چندین دفعه هم عرض کردم الان بازار فوق العاده بازار خطرناکی هست . هیچ کسی با قطع و یقین نمیتونه حرف بزنه . فعلا نظاره کردن بهترین تصمیم است .
والا در مورد ارزش خرید حتی افراد وارد این بحث (مثل همین دکتر خودمون)هم میگن مثل قمار هست.جماعت دلار رو چند رسید ارزش خرید داره که ضررش کم باشه ؟
میشه بیشتر توضیح بدید.فرض بگیریم نتیجه مذاکرات مثبت باشه تازه کار اصلی بانک برای بازی با دلار باید شروع بشه , یعنی جلوی پایین رفتن هیجانی بیش از حد رو بگیره , تا حدی که قصد داره بزاره پایین بره , بره و بعد روی اون قیمت ثابتش کنه , وگرنه نوسان شدید دوباره بازارو به گند میکشه و ملت فکر میکنن اوضاع مثل سابقه و در حقیقت اوضاع مثل سابق خواهد شد !
داداش مثالهای هسته ای میزنی.:blink: میان ترورت میکننا:lol: