• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

سرمایه گذاری روی ارز و تحلیل بازار ارز ( دلار , یورو و ... )

amir202020

Registered User
لایک‌ها
8
یه سوال ایا انتخابات فرانسه که امروز برگزار میشه ربطی به قیمت دلار داره !!!؟

dss

Registered User
لایک‌ها
198
اینطور که از اخبار پیداست دولت روی 1500 اصرار داره ولی مجلس رو 1250 تصویب کرده البته دولت باید شناور کنترل کنه. فکر میکنید رو قیمت چطور تاثیر بزاره؟

drdexter

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
3,550

روند دلار نزولی هست دوست عزیز ولی نه این طور که یک شبه بیاد پائین . اگر قصد سرمایه گذاری روی ارز رو همچنان دارید به مقدار روی یوان چین و دینار عراق متمرکز بشید و حداقل یک هفته بازار رو رصد کنید
i320021_papiyon.png
بعد دست به خرید بزنید

mkhr2max

Registered User
لایک‌ها
138
نرخ ارزها متاثر از چی نمی دونم ؛
یه مقدار بالا رفت
چون دلار تا 1657 اومد پایین ظهر امروز
برگشت رو 1680

amir202020

Registered User
لایک‌ها
8
روند دلار نزولی هست دوست عزیز ولی نه این طور که یک شبه بیاد پائین . اگر قصد سرمایه گذاری روی ارز رو همچنان دارید به مقدار روی یوان چین و دینار عراق متمرکز بشید و حداقل یک هفته بازار رو رصد کنید
i320021_papiyon.png
بعد دست به خرید بزنید

دوست عزیز یه سوال من مقداری درهم دارم اگه اینا رو الان حواله کنم بهتره یا اول تبدیلش کنم به دینار عراق یا کویت اخه این دوتا اصلا پایین نمی یان تازه بالا هم میرن و بعد حواله کنم !؟

drdexter

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
3,550
دوست عزیز یه سوال من مقداری درهم دارم اگه اینا رو الان حواله کنم بهتره یا اول تبدیلش کنم به دینار عراق یا کویت اخه این دوتا اصلا پایین نمی یان تازه بالا هم میرن و بعد حواله کنم !؟

ببینید به هیچ عنوان تبدیل نکنید به همون شکل حواله کنید بهتره چون بخواهید تبدیل کنید 2 متضرر میشید . یک بار درهم رو از شما میخرن و یک بار هم ارز دیگه رو به قیمت روز به شما میفروشن . اگر مصرف هست دادا بزن بره
i298960_ddd.gif

amir202020

Registered User
لایک‌ها
8
ببینید به هیچ عنوان تبدیل نکنید به همون شکل حواله کنید بهتره چون بخواهید تبدیل کنید 2 متضرر میشید . یک بار درهم رو از شما میخرن و یک بار هم ارز دیگه رو به قیمت روز به شما میفروشن . اگر مصرف هست دادا بزن بره
i298960_ddd.gif

اخه پول رو الان لازم ندارم یه 40 روز دیگه بصورت ریال ایران لازم دارم میگم تا 40 روز دیگه شاید درهم خیلی بیاد پایین ولی دینار فکر نکنم تکون بخوره

drdexter

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
3,550
اخه پول رو الان لازم ندارم یه 40 روز دیگه بصورت ریال ایران لازم دارم میگم تا 40 روز دیگه شاید درهم خیلی بیاد پایین ولی دینار فکر نکنم تکون بخوره

والا به مولا بازار شده ریسک
i298960_ddd.gif
چی بگم والا

sajjadmaham

Registered User
لایک‌ها
72
داداش مثالهای هسته ای میزنی.:blink: میان ترورت میکننا:lol:
بالا رفتن نرخ دلار یه شمشیر دو لب هست برای دولت . سودش رو زیاد میکنه اما بعد به ضرر خودش میشه . مثل یک چرخه هست ، اولش سود خوبی داره اما به قیمت نابود شدن همه چیز خواهد بود .
بذار یه مثال ساده تر بزنم . توی واکنش های شکافت هسته ای همیشه یه عامل بازدارنده میذارن چرا که همونطوری که اورانیوم داره سود میرسونه و انرژی میده اگه کنترلش نکنی منفجر میشه و نابودت میکنه !
ارز هم همینه . به نظرم دولت سودی که باید میکرد رو کرد. الان هم داره سعی میکنه کنترلش کنه. چندین دفعه هم عرض کردم الان بازار فوق العاده بازار خطرناکی هست . هیچ کسی با قطع و یقین نمیتونه حرف بزنه . فعلا نظاره کردن بهترین تصمیم است .

alibati

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
1,344
جماعت دلار رو چند رسید ارزش خرید داره که ضررش کم باشه ؟

dk 313

Registered User
لایک‌ها
231
جماعت دلار رو چند رسید ارزش خرید داره که ضررش کم باشه ؟
والا در مورد ارزش خرید حتی افراد وارد این بحث (مثل همین دکتر خودمون)هم میگن مثل قمار هست.
اگه مثبت باشه که ممکن دلار تا 13xx هم به نظرم تا 24 ساعتی برسه چون مردم هجوم میارن واسه فروش از ترس اینکه بیشتر ضرر نکن.بعدش هم روی 15xx دیگه باید ثابت بشه
اگه هم منفی باشه بستگی به اینکه چه اخباری از مذاکرات برداشت بشه قیمت جهش پیدا میکنه اونم نهایتا تا 18xx بعید نیست بره بالا.
به نظر من اگه شما قصد سرمایه گذاری داری مثل انداختن تاس میمونه یا زوج یا فرد.
ولی اگه برای مصرف میخوایید 1یا 2 روز قبل از مذاکرات بخرید به نظرم ریسکش کمتر باشه.البته مقدار خرید هم مهمه چون واسه خرید کم ضرر یا سود انچنانی متوجه شما نیست .
الان هم دلار 1660 هست خیلی کم بالا- پایین میره.

LAPD

Registered User
لایک‌ها
598
فرض بگیریم نتیجه مذاکرات مثبت باشه تازه کار اصلی بانک برای بازی با دلار باید شروع بشه , یعنی جلوی پایین رفتن هیجانی بیش از حد رو بگیره , تا حدی که قصد داره بزاره پایین بره , بره و بعد روی اون قیمت ثابتش کنه , وگرنه نوسان شدید دوباره بازارو به گند میکشه و ملت فکر میکنن اوضاع مثل سابقه و در حقیقت اوضاع مثل سابق خواهد شد !

soorosh_bikas

Registered User
لایک‌ها
7
قیمت امروز چنده؟؟؟؟؟؟؟؟؟

dk 313

Registered User
لایک‌ها
231
فرض بگیریم نتیجه مذاکرات مثبت باشه تازه کار اصلی بانک برای بازی با دلار باید شروع بشه , یعنی جلوی پایین رفتن هیجانی بیش از حد رو بگیره , تا حدی که قصد داره بزاره پایین بره , بره و بعد روی اون قیمت ثابتش کنه , وگرنه نوسان شدید دوباره بازارو به گند میکشه و ملت فکر میکنن اوضاع مثل سابقه و در حقیقت اوضاع مثل سابق خواهد شد !
میشه بیشتر توضیح بدید.
من با توجه به دفعه قبل میگم که فقط گفتن دور بعدی 2 خرداد هست و نتایج مثبت هستن دلار از 1800 اومد واسه 1600.
چون مردم عام توی جوگیر شدن استعداد خاصی دارن.و قیمت طلا و ارز تو این چند وقت قیمتش بجای اینکه عقلانی باشه بیشتر روانی هست فقط یک شایع میتونه بازار رو پایین و بالا کنه.
البته به نظ خودم اگه مذاکرات مثبت باشه بانک و دستهای پشت پرده سعی میکنن روی 15xx تابتش کنن

بالا