• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

سرمایه گذاری روی ارز و تحلیل بازار ارز ( دلار , یورو و ... )

hoorsa

کاربر ویژه گفتگوی آزاد
لایک‌ها
1,705
سلام به همهق
یمتها حسابی داره میاد پایین
بیچاره اونایی که دور آخر نوشتن فکر کنم میرن تو ضرر
نظرتون چیه

LAPD

Registered User
لایک‌ها
598
به نقل از hoorsa :
سلام به همهق
یمتها حسابی داره میاد پایین
بیچاره اونایی که دور آخر نوشتن فکر کنم میرن تو ضرر
نظرتون چیه

توی ضرر که نمیرن ، اوراق میگیرن سودشم خوبه ، کسایی که ازاد خریدن و نگه داشتن توی ضررن به هر حال سکه های یه میلیونی نهصد تومنی معامله شده که الان بلاخره دست یکی هست.

Sent from my iPod touch using Forum Runner

poole21

Registered User
لایک‌ها
47
فعلا بازار جونی برای صعود نداره عامل اصلی بازار دلار هست اونم تو رنجه 1650 تا 1750 نوسان میکنه قیمت بیشتر در دامنه 1700 تا 1750 بوده اما از امروز به تریج شاهد دلار کمتر از 1700 خواهیم بود و دلار سکه رو با خودش به زیر میکشه از بیست اردیبهشت شاهد فروش بالایی خواهیم بود

r0ss0neri

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
9
آقا من مقداری دلار دارم به نظرتون بفروشم ؟! یعنی همینطور پایین میاد ؟
بعد نگه داشتنش سود ـه یا ضرر ؟! دلار 1200ـی ! مثلا برای سفر خارجه ای چیزی !

amir202020

Registered User
لایک‌ها
8
به نظر من اینجوری که داره پیش میره نتیجه مداکرات منفی خواهد بود چون دارن قیمت دلار رو می یارن پایین تا اگه نتیجه منفی بود فوقش باز برگرده رو همون 1900 دلار و تا قبل جلسه تا 1600 هم می یاد !

mohebali

Registered User
لایک‌ها
6,494
به نظر من اینجوری که داره پیش میره نتیجه مداکرات منفی خواهد بود چون دارن قیمت دلار رو می یارن پایین تا اگه نتیجه منفی بود فوقش باز برگرده رو همون 1900 دلار و تا قبل جلسه تا 1600 هم می یاد !
یعنی گه میبردن بالا تیحه مذاکرات مثبت بود؟؟؟؟؟
در کل هیچ چیز معلوم نیست
به قول دوستمون خرید و فروش دلار و سکه فعلا قماره

amir202020

Registered User
لایک‌ها
8
یعنی گه میبردن بالا تیحه مذاکرات مثبت بود؟؟؟؟؟
در کل هیچ چیز معلوم نیست
به قول دوستمون خرید و فروش دلار و سکه فعلا قماره

اگه مثبت باشه دلار میشه بین 1400 تا 1500 شک نکن ! ولی اگه منفی بود بر میگرده همون 1900 باز همون گرونی ها همون بدبختی ها :(

sajjadmaham

Registered User
لایک‌ها
72
به احتمال 70 درصد نتایج مذاکرات این بار هم مثبته و اینا قبلا به توافق رسیدن و میتونستن تو همون استانبول هم کارو یکسره کنن ولی چون بین ایران و ترکیه سر مسائل سوریه اختلاف ایجاد شده ایران نمیخواست با به نتیجه رسیدن مذاکرات در ترکیه به ترکیه پوئن مثبتی بده .و اعتبار بین المللی ترکیه رو افزایش بده.
اگه یادتون باشه قرار نبود اجلاس تو 2 نوبت باشه و ایران پیشنهاد کشوری غیر از ترکیه رو مطرح کرد ولی بعد از اینکه 5+1 قبول نکرد ایران گفت که مذاکرات در دو مرحله باشه و مرحله دوم که تعیین کننده هست تو بغداد باشه معلومه اگه قرار بود نتایج مثبت نباشه اینا انقدر اصرار نمیکردن که مذاکرات تو ترکیه برگزار نشه.

sajjadmaham

Registered User
لایک‌ها
72
یه خبری بود که قرار شده بود دو طرف طرح گام به گام روسیه رو قبول کنن.اگه این درست باشه حالا حالاها از این نوع مذاکره ها داریم.
البته این آخرین فرصت ایران برای مذاکرات هست
اگر شکست بخوره دیگه معلوم نیست چه اتفاقی بیفته !

amir202020

Registered User
لایک‌ها
8
من خودم اگه این مذاکزه مثبت باشه نزدیک به دو ملیون رو ارزی که دارم متضرر میشم ! ولی واقعا و از صمیم قلب میخوام نتیجه مثبت باشه با این گرونی خیلی ها تو ایران به مشکل برخورد کنن اینشالله همه چیز درست بشه و قیمت جنس ها بیاد پایین

LAPD

Registered User
لایک‌ها
598
وقتی یه اتفاقی که میتونه قیمتارو پایین یا بالا ببره محرز میشه بازار خودشو به اون قیمتی که با افتادن اون اتفاق قراره به اون قیمت برسه ، میرسونه اون هم قبل اینکه اون اتفاقه بیفته ، ولی حالا توی این مورد که هنوز صد در صد مشخص نیست میشه گفت نصف ریزش قبل از اجلاس انجام میشه نصفشم بعدش ، از نظر من توی این ده پونزده روز باید منتظر ریزش زیادی باشیم، حتی شاید زیادتر از بعد از اجلاس البته در صورت مثبت بودن.
این اتفاقم بیفته دیگه بازار سکه و دلار و این حرفا مرده حساب میشه، یحتمل تا مدتها قیمت دلار رو تا ۱۴۰۰ ۱۵۰۰ کنترل میکنن سکه هم با اون حساب میشه حدود۵۵۰ که خلاصه با این ضرر سنگینی که خیلیا میدن میفهمن که بازار ریسک داره و همیشه اینجوری نیست که بخری یه سال دیگه خدا درصد سود کنی، که همینم باعث بیشتر شدن کسادی این بازار میشه و ملت میرن دنبال کار زندگیشون.

kasra03

Registered User
لایک‌ها
276
وقتی یه اتفاقی که میتونه قیمتارو پایین یا بالا ببره محرز میشه بازار خودشو به اون قیمتی که با افتادن اون اتفاق قراره به اون قیمت برسه ، میرسونه اون هم قبل اینکه اون اتفاقه بیفته ، ولی حالا توی این مورد که هنوز صد در صد مشخص نیست میشه گفت نصف ریزش قبل از اجلاس انجام میشه نصفشم بعدش ، از نظر من توی این ده پونزده روز باید منتظر ریزش زیادی باشیم، حتی شاید زیادتر از بعد از اجلاس البته در صورت مثبت بودن.
این اتفاقم بیفته دیگه بازار سکه و دلار و این حرفا مرده حساب میشه، یحتمل تا مدتها قیمت دلار رو تا ۱۴۰۰ ۱۵۰۰ کنترل میکنن سکه هم با اون حساب میشه حدود۵۵۰ که خلاصه با این ضرر سنگینی که خیلیا میدن میفهمن که بازار ریسک داره و همیشه اینجوری نیست که بخری یه سال دیگه خدا درصد سود کنی، که همینم باعث بیشتر شدن کسادی این بازار میشه و ملت میرن دنبال کار زندگیشون.

اینو باید به کسانی گفت که تا همین چند ماه اخیر مدام از یه شخص حاصی یاد میکردن و کور کورانه شیفته تحلیل!!های ایشون بودن!خیلی ها رو هم به این بازار ترقیب کردن و مخالفان رو ساندیس خور و
خسود و عوامل دولت و .... نامیدن!!هنوز هم میشه به چندین صفحه قبل برگشت پست های ایشون و کسایی که سینه چاکشون بودن و دید!
خیلی جالبه که چقدر مردم جو گیری داریم!همینا بودن با پیروی از جو، بازار دلار و سکه رو اشفته کردن و به گرونی و بدبختی خودشون دامن زدن.
الانم هر چی ضرر کنن حقشونه!

mohebali

Registered User
لایک‌ها
6,494
اینو باید به کسانی گفت که تا همین چند ماه اخیر مدام از یه شخص حاصی یاد میکردن و کور کورانه شیفته تحلیل!!های ایشون بودن!خیلی ها رو هم به این بازار ترقیب کردن و مخالفان رو ساندیس خور و
خسود و عوامل دولت و .... نامیدن!!هنوز هم میشه به چندین صفحه قبل برگشت پست های ایشون و کسایی که سینه چاکشون بودن و دید!
خیلی جالبه که چقدر مردم جو گیری داریم!همینا بودن با پیروی از جو، بازار دلار و سکه رو اشفته کردن و به گرونی و بدبختی خودشون دامن زدن.
الانم هر چی ضرر کنن حقشونه!
ولی باید توجه داشته باشید هنوز هم سکه و طلا برای بلند مدت جوابگو هست.

kasra03

Registered User
لایک‌ها
276
ولی باید توجه داشته باشید هنوز هم سکه و طلا برای بلند مدت جوابگو هست.

والا چی بگم!من از یکی از آشنا ها شنیدم خونشونو فروخته بودن تحت تاثیر این جریانات و همه رو دلار 1900 خریده بوده.الانم سکته مغزی کرده افتاده یه گوشه بنده خدا!

mohebali

Registered User
لایک‌ها
6,494
والا چی بگم!من از یکی از آشنا ها شنیدم خونشونو فروخته بودن تحت تاثیر این جریانات و همه رو دلار 1900 خریده بوده.الانم سکته مغزی کرده افتاده یه گوشه بنده خدا!
نگفتم دلار !
عرض کردم سکه و طلا.
به ایشون هم بفرمایید فکر بکنند سریعتر به جای غصه.

wolfmoon

Registered User
لایک‌ها
197
تو اين چند هفته اخير ديديم كه چه سيستمی جلوی افت قيمت دلار رو ميگيره اگه فردا صبح ساعت 9 هم دوباره شاهد بالارفتن قيمت دلار تا 1690 باشيم فرضيه من درست از آب درمياد.

بالا