• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

سرمایه گذاری روی ارز و تحلیل بازار ارز ( دلار , یورو و ... )

drdexter

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
3,550
وقتی اقتصاد آمریکا رشد می کند خیلی ها سپرده های خودشون رو از طلا و از سپرده بانکی بر می دارند و بر روی بورس و بازار سرمایه گذاری می کنند که حتی می بینید ارزش دلار کم می شود. این تراز خیلی پیچیده تر از این حرفهاست. من منظورم از تورم قیمت تمام شده کالا هاست و این قیمت تمام شده روی همه چیز تاثیر می گذارد. صادرات کم می شود و به نسبت هزینه زندگی بالا می رود.

لایک از بیخ و بن . حقیقت محض رو فرمودید
i298960_ddd.gif

ولی ساسیت ارز شناور والا بدرد ایران نمیخوره چون سیستم بانکی تحریم شده هست ارز دولتی در اختیار رانت هست فرصت های برابر وجود نداره . اگر سیستم بانکی ایران آزاد بود و تحریم نبود رک و راست الان صرافی ها 10 تومن از بانک ارزون تر دلار میدادن چرا
i298960_ddd.gif
؟ چون طبق قوانین بین المللی باید یک اکسچنج رت با قابلیت کش شدن برای همه وجود داشت و بعدا از تمامی مرز های ایران انواع و اقسام ارزها به داخل سرازیر میشدن
i298960_ddd.gif
.

از لحاظ تکنیکال :

نرخ ارزی شناور برای ایران عینه سم هست چون باعث التهاب میشه به دلیل هایی که در بالا گفنم و از اونجا که الان قشر تحصیل کرده و به علاوه اون اکثر مردم میدونن ارز چی هست تقاضا افتضاح بالا میره و دوباره میتونه بحران ارزی ایجاد کنه که نرخ دستوری و نمایش و پشمکی هم درست بشو نیست متاسفانه اینقدر مدیریت در سطح کلان افتضاح هست که وقتی نمیتونن تورم رو کنترل کنن اومدن نرخ ارز رو شناور اعلام کردن . در یک کلام خاک بر سرشون . ایران رتبه سوم رو در نرخ تورم در جهان داره و باید گفت وا مصیب آآ..... :wacko: اول بیان اینو درست کنن نرخ شناور پیش کش آقایون . در ضمن همین فاز اول یارانه ها قرار بود که در 5 سال انجام بشه و در پایان این پنج سال بنزین بشه 400 تومن و حامل های انرژی به قیمت کنونی برسن که عملا شد : ضرت .............. شب خوابیدیم صبح بلند شدیم گفتن از امرزو اینه
i298960_ddd.gif
. حالا فاز دوم رو هم می خوان پیاده کنن ؟! اینم بی شک 1 شبه انجام میشه چون باید بشه . این یعنی مدیریت حالا من میگم ضعف مدیریت که چه عرض کنم میمون و بوزینه اگر میخواستم مدیریت کنن چه جور بود ؟

فردا باید بازار رصد بشه اساسی چون شبات (روز شنبه که تعطیلی کلیمی ها هست*بخش عظیمی از سرمایه های بازار ارز و صنف صراف در دست کلیمی ها هست به نکته عملا توجه کنید *اگر دقت کرده باشید بیشترین مانور دلال ها روزهای پنج شنبه و شنبه هست پس این فاکتور رو همیتحلیل کنه شه مد نظر بگیرید ) سپری شده
i298960_ddd.gif
.

پ ن : توصیه ای دوستانه در بازار کنونی که عملا قمار هست و حتی صراف های خبره هم خرید و فروشی انجام نمیدن برادرانه میگم سمتش نرید چون عملا با کازینوهای لاس وگاس الان فرقی نداره
i298960_ddd.gif
. این توصیه ای دوستانه بود فردا دوباره دستک نشه تصمیم گیری با خودتون هست هر جور مایلید .

در ضمن این هم امروز تعبیر شد
i298960_ddd.gif
. قیمت فردا رو یکی بیاد . فاصله خرید و فروش 10 تومن هست . هر موقع دیدید که این فاصله حتی 5 تومن بیشتر شد یعتی عدم ثبات در بازار . در ضمن این صرافی رو هم لیست صرافی ها دربیارید :

کد:
www.sarafitehran.com

دلیل : 5 شنبه ما اینا زنگ زدیم صحبت کردیم . اول اینکه اصلا زیر بار نمیرن شماره حساب بانکی بدن که واریز کنیم و ارز رو بذارن کنار :mad: که این کار در میان بازارهای آشنا یک کار مرسوم هست :stun:
2- میگن فقط حضوری بیایی و به نرخ لحظه :stun: خب که یعنی پشم :stun: ما که میگیم حساب بده واست واریز کنیم طلا بود ماله ما پشم هم شد مال ما دیگه چی ؟! :stun:
3-هیچ موقع هم ندارن :lol:
4- از ساعت 3 بعدالظهر تا 6:30 بعدالظهر همکار ما الاف دمه صرافی واستاده بود و در آخر در نهاین خونسردی فرمودن که نداریم :lol: . اگر سایتشون رو بابت قیمت رصد میکنید اول مطئین بشید که ارز دارن یا نه چون 90% ندارن هیچ موقع .
5-سکه همیشه دارن بابت سکه هیچ موقع لنگ نیستن این نکته رو هم نظر داشته باشید .

پ ن : دفعه اول هم نیست که اینجوری مچل شدیم . این بار سوم بود. بعضی ها میخوان بشن مرجع ولی توانش رو ندارن متاسفانه .

پ ن : دوستانی که می خوان اسکناس بخرن به من پ خ بدن و شمارم رو بگیرن بنده برای دوستانی که در تهران هستن می تونم تامین ارزی کنم ولی ساعت 12 الی 1:30 نهایت . با آژانس هم براشون ارسال میشه
i298960_ddd.gif
.

Love_life

Registered User
لایک‌ها
975
تو خود بازار سردرگمی هست !
یه دست بزرگ داره بازار رو بازی می ده !
امروز ارز زیادی عرضه شده ! کی و چطور ! نمی دونم !

LAPD

Registered User
لایک‌ها
598
سکه 680 نیست !! اون طرح قدیمه که تازه اونم 679 زده.
قیمت سایتایی مثل مزنه و طلا با بیرون تفاوت چندانی نداره. پس وقتی زده سکه 671 یعنی همین حدوده.

aliamiri1390

Registered User
لایک‌ها
104
آرامش قبل طوفان رو شاهدیم.چون قراره دور دوم شروع بشه یه مسکن به جامعه تزریق کردن.من که فکر کنم این ارزان شدن دلار زیاد طول بکشه.

drdexter

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
3,550
آرامش قبل طوفان رو شاهدیم.چون قراره دور دوم شروع بشه یه مسکن به جامعه تزریق کردن.من که فکر کنم این ارزان شدن دلار زیاد طول بکشه.

سال 69 و همین طور سال 79 همین سناریو رو واسه مردم پیاده کردن . من هی گفتم اومدم گفتن تو چماق دستته و از این حرفا
i320021_papiyon.png

mohenh

Registered User
لایک‌ها
73
دوستان طوفان رو توصیف می کنند. من دقیقا طوفان رو نفهمیدم !

masoudrejae

Registered User
لایک‌ها
191

drdexter

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
3,550
شفاف سازی کن یکم

گلم دقیقا الان دارن قیمت ارز رو میارن پائین همین کار رو سال 69 هم کردن از این واضح تر تر رو دقیقا سال 79 کردن . در سال 79 قیمت دلار شده بود 1050 تومن در بازار آزاد دوباره اوردنش پائین . سال 79 اولین سالی بود که خود من شروع به کار در بازار کردم
i320710_kharab.gif
من این جمله رو گفتم چندین با ولی با برخورد های نامناسب مواجه شد
i320710_kharab.gif

mohebali

Registered User
لایک‌ها
6,494
گلم دقیقا الان دارن قیمت ارز رو میارن پائین همین کار رو سال 69 هم کردن از این واضح تر تر رو دقیقا سال 79 کردن . در سال 79 قیمت دلار شده بود 1050 تومن در بازار آزاد دوباره اوردنش پائین . سال 79 اولین سالی بود که خود من شروع به کار در بازار کردم
i320710_kharab.gif
من این جمله رو گفتم چندین با ولی با برخورد های نامناسب مواجه شد
i320710_kharab.gif
یعنی تا چند وقت دیگه ارز ثبات پیدا می کنه با قیمت پایین؟

amir202020

Registered User
لایک‌ها
8

mohebali

Registered User
لایک‌ها
6,494
بچه ها یه سوال کلینتون که گفته فشار رو ادامه میدیم یعنی تحریم ها هنوز سر جاشه پس چرا این دلاره هی داره می یاد پاییین و میره رو اعصاب ما :rolleyes: بعد از عمری یه ارزی گیرمون اومد اونم که الان هی داره میکشه پایین :(
‭BBC ‮فارسی‬ - ‮جهان‬ - ‮تاکید کلینتون بر ادامه فشار بر ایران‬

بحث سر تحریم جدیده ! شاید هم برداشتن بعضی از تحریم ها !
واقعا به حال این مملکت باید دل سوزوند که از پایین آمدن ناراحتیم چون منفعت خودمون رو داریم می بینیم !
بحث من این کاربر نیست خیلی وقته دارم توی این سایت و جاهای دیگه می بینم که یه عده فقط تا نوک دماغشون رو می بینن !
متاسفم

amir202020

Registered User
لایک‌ها
8
واقعا به حال این مملکت باید دل سوزوند که از پایین آمدن ناراحتیم چون منفعت خودمون رو داریم می بینیم !
بحث من این کاربر نیست خیلی وقته دارم توی این سایت و جاهای دیگه می بینم که یه عده فقط تا نوک دماغشون رو می بینن !
متاسفم
داداش اگه این دلاره می یومد پایین جنس ارزون میشد یه چیزی تازه الان که داره می یاد پایین ما که ندیدیم چیزی رو ارزون کنن هنوز جنس ها همون قیمت دلاری 2000 هزار هستش هیچ فرقی نکرده

mohebali

Registered User
لایک‌ها
6,494
داداش اگه این دلاره می یومد پایین جنس ارزون میشد یه چیزی تازه الان که داره می یاد پایین ما که ندیدیم چیزی رو ارزون کنن هنوز جنس ها همون قیمت دلاری 2000 هزار هستش هیچ فرقی نکرده
قرار نیست امروز که دلار اومد پایین فرداش همه جا بشه بهشت !
در ثانی باز بحث این نیست که جنس بیاد پایین.حداقل اگه بیاد پایین قیمت ها نمیره بالا !
به هر حال ای کاش فقط خودمونو نبینیم.البته با آرزوی شما چیزی عوض نمیشه و قیمت دلار جایجا نمیشه. من فقط منتظر بودم ببینم این طیف افرادی که نوک دماغشون رو می بینن باز ادامه میدن یا نه

amir202020

Registered User
لایک‌ها
8
ارزو !!!
اولا اون حرف من یه شوخی بود که تو جدیش گرفتی برو ببین کلی شکلک گذاشتم و کلا از متنم هم میتونی بفهمی دوما واقعا باید برای امثال تو متاسف بود که به اینقدر نمی دونم شاید وضعت خوبه که به این قیمت ها راضی هستی ولی واسه ما با این قیمت ها نمی صرفه و نمیشه زندگی کرد و باید بیاد پایین نه اینکه ثابت باشه ویکی مثل شما بیاد و بگه اگه قیمت ها پایین نمی یاد خوبیش اینه که بالا نمی ره سوما وقتی دلار رفت بالا روز بعدش همه جا پر شد که قیمت جنس ها رقته بالا چرا الان که اومده پایین فرداش قیمت جنس ها نیاد پایین ؟ امروز هفته سه هستش که دلار کشیده پایین ولی قیمت جنس ها هنوز همون قیمت ها هستن نکنه باید یه سال صبر کنیم تا قیمت ها بیاد پایین تا اون موقع که دیگه رفتیم زیر قرض و هیچ پولی واسمون نمونده که بهشت شه !

kasra03

Registered User
لایک‌ها
276
متاسفم

این بحث تازه ای نیست.متاسفانه اکثر مردم ما در هر شرایطی منافع شخصی خود را به منافع ملی ترجیح می دهیم.

mohebali

Registered User
لایک‌ها
6,494
نرخ دلار طبق سایت طلا : 17060 ریال.
تحلیل دوستان برای ادامه چیه؟

بالا