stifler
Registered User
اسکن .خرید 1700 فروش 1740
این صراف ها هم همش تو این شرایط میخوان سو استفاده کنن!
چه خبره اختلاف 40 تومنی؟؟؟؟؟؟
اصلا این افزایش قیمت برای اینه که صرافا ضررشونو جبران کنن , داستان داره !این صراف ها هم همش تو این شرایط میخوان سو استفاده کنن!
ای بابا ! اینم از شانس ما ! اگر دوباره رسید رو این قیمت میخرم!
اصلا میفروشن صرافی ها ؟
تایید میشه.به 1750 رسید منم میفروشمدلار 1728 !
دیروز گفتم تمایل بازار به برگشت به 1750 هست.
یه پیشنهاد هم دادم , که البته پافشاری نمیکنم روش که جو داده بشه.
هورسا جان از کجا خریدی ؟آره میفروشن .ما برای شرکتمون امروز خریدیم
کارشناسان محترم بهترین پیشنهاد سرمایه گذاری حدود 10 تا 20 تومان چیه؟؟؟بنظرتون طلا بهتره بخرم یا ارز؟؟؟؟کی بخریم پسس؟؟؟؟؟دلار که باز بالا رفت!!!!
این صراف ها هم همش تو این شرایط میخوان سو استفاده کنن!
من نمی دونم آنالیزتون بر چه اساسی هست ولی به نظرم مشکلات اساسی داره.
یکی اینکه ریال ایران ارزشش با ارزهای خارجی رو دولت بصورت مصنوعی نگه می داشته این چند سال و با فروش دلار نفت به عنوان تنها تامین کننده بازار قیمت اون رو پایین نگاه می داشته. هدف هم از این کار پایین آوردن قیمت اجناس وارداتی بوده.
حالا شما نرخ تورم ایران را در چند سال اخیر با نرخ تورم آمریکا را در نظر بگیرید بگید که ارزش ریال باید ۱۰۰۰ تومن باشه من قبول می کنم.
من ۲ سال پیش که دلار زیر ۱۰۰۰ بود می شنیدم از کارشناس ها که ارزش دلار بالای ۲۰۰۰ تومنه. من خودم دلار خریدم البته این رو هم بگم من مصرف کنندم یعنی دلار برای کارم گرفتم.
دوستان
دلار فعلا نوسانی هست، و بین حدود 1550 تا 1850 نوسان میکنه
ارزش پول یک کشور رو میزان صادرات و وارداتش تعیین میکنه نه صرفا تورم، به نظر شما ارزش پول ایران با این همه صادرات نفت و پتروشیمی و مواد معدنی باید از عراق یا افغانستان کمتر باشه؟ دولت تصنعی قیمت ارز رو بالا نگه داشته برای تشویق شرکت های صادراتی، دقیقا مثل همون کاری که چین داره میکنه.
البته این افزایش نرخ دلار یکباره از 1100 تا 2000 تومن یه بحث دیگه ای هست که ربطی به این موضوع نداره
یادمه دو سه سال پیش که دلار آمریکا 900 تومن بود دلار استرالیا 750 تومن بود بعد که دلار شد 1100 تومن دلار استرالیا شد 1200 تومن، با توجه به اینکه استرالیا هم تورم داره پس باید ارزش پولش کم میشد در صورتی که میبینیم ارزش پولش بیشتر شده
از کدوم صرافی خریدی ؟؟؟ چندتا ؟؟؟
هورسا جان از کجا خریدی ؟
راستش همکارم خرید .نمیدونم از کدوم صرافی.فقط میدونم فردوسیه اگه خواستین فردا میپرسم یه صرافیم خودم میشناسم اونم خوبه شمارشو میذارم
دوست عزیزدوستان
دلار فعلا نوسانی هست، و بین حدود 1550 تا 1850 نوسان میکنه
ارزش پول یک کشور رو میزان صادرات و وارداتش تعیین میکنه نه صرفا تورم، به نظر شما ارزش پول ایران با این همه صادرات نفت و پتروشیمی و مواد معدنی باید از عراق یا افغانستان کمتر باشه؟ دولت تصنعی قیمت ارز رو بالا نگه داشته برای تشویق شرکت های صادراتی، دقیقا مثل همون کاری که چین داره میکنه.
البته این افزایش نرخ دلار یکباره از 1100 تا 2000 تومن یه بحث دیگه ای هست که ربطی به این موضوع نداره
یادمه دو سه سال پیش که دلار آمریکا 900 تومن بود دلار استرالیا 750 تومن بود بعد که دلار شد 1100 تومن دلار استرالیا شد 1200 تومن، با توجه به اینکه استرالیا هم تورم داره پس باید ارزش پولش کم میشد در صورتی که میبینیم ارزش پولش بیشتر شده