• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

سرمایه گذاری روی ارز و تحلیل بازار ارز ( دلار , یورو و ... )

LAPD

Registered User
لایک‌ها
598
این صراف ها هم همش تو این شرایط میخوان سو استفاده کنن!
چه خبره اختلاف 40 تومنی؟؟؟؟؟؟
اصلا این افزایش قیمت برای اینه که صرافا ضررشونو جبران کنن , داستان داره !

forum_2010

Registered User
لایک‌ها
913
يعني به دلمون موند كه فقط دو روز قيمتهاي ارز تغيير نكنه

microsaaft.com

Registered User
لایک‌ها
104
کارشناسان محترم بهترین پیشنهاد سرمایه گذاری حدود 10 تا 20 تومان چیه؟؟؟بنظرتون طلا بهتره بخرم یا ارز؟؟؟؟کی بخریم پسس؟؟؟؟؟دلار که باز بالا رفت!!!!

sam_sami_2000

Registered User
لایک‌ها
70
کارشناسان محترم بهترین پیشنهاد سرمایه گذاری حدود 10 تا 20 تومان چیه؟؟؟بنظرتون طلا بهتره بخرم یا ارز؟؟؟؟کی بخریم پسس؟؟؟؟؟دلار که باز بالا رفت!!!!

سکه و ارز فعلا قمار هست ! به نظرم توی این 2 تا وارد نشو !

hojatshabani

Registered User
لایک‌ها
146
اصلا سیاست دولت معلوم نیست

واقعا وضعیت استرس اور هست

اگه روی 1700 خریدی صورت بگیره از اونور دولت میگه میخوایم شدیدا قیمت رو کاهش بدیم

اگه خرید صورت بگیره برای سود کردن که نهایت پیشبینی 100 تا 200 تومن هست

تا یک ماهی لنگ در هوا هست مملکت ( البته قبلا هم بوده )

---------------

یک موضوعی هم هست

به خاطر این موضوع که افراد زیادی دلار خریداری کردن و اصلا تحمل نگه داری برای اوج گرفتنش رو ندارن هر لحظه یک شوک جدیدی به بازار میدن و ممکنه حباب منفی هم صورت بگیره و مجددا دلار به 1000 تومن برسه

ریسک نکنید

اگه دلار دارید و سود کردید الان که نزدیک 1750 شده بفروشید

برای بلند مدت هم که بخواید حساب کنید توجیه اقتصادی نداره

mohenh

Registered User
لایک‌ها
73
من نمی دونم آنالیزتون بر چه اساسی هست ولی به نظرم مشکلات اساسی داره.

یکی اینکه ریال ایران ارزشش با ارزهای خارجی رو دولت بصورت مصنوعی نگه می داشته این چند سال و با فروش دلار نفت به عنوان تنها تامین کننده بازار قیمت اون رو پایین نگاه می داشته. هدف هم از این کار پایین آوردن قیمت اجناس وارداتی بوده.

حالا شما نرخ تورم ایران را در چند سال اخیر با نرخ تورم آمریکا را در نظر بگیرید بگید که ارزش ریال باید ۱۰۰۰ تومن باشه من قبول می کنم.

من ۲ سال پیش که دلار زیر ۱۰۰۰ بود می شنیدم از کارشناس ها که ارزش دلار بالای ۲۰۰۰ تومنه. من خودم دلار خریدم البته این رو هم بگم من مصرف کنندم یعنی دلار برای کارم گرفتم.

vista2007

Registered User
لایک‌ها
32
این صراف ها هم همش تو این شرایط میخوان سو استفاده کنن!
چه خبره اختلاف 40 تومنی؟؟؟؟؟؟

حدود ساعت 3 فردوسی بودم
اکثرا تابلو خرید و فروش سکه هاشون قیمت داشت
ولی تعداد زیادی هم ارز ها رو یا خالی گذاشتن یا کاغذ انداخته بودن رو تابلوش

ni88

Registered User
لایک‌ها
50
چی باید به این گفت؟
امکان تثبیت نرخ ارز وجود ندارد/تأمین ارز دانشجویان و واردکنندگان به فوریت
رئیس کل بانک مرکزی با بیان اینکه امکان تثبیت نرخ ارز وجود ندارد، در مورد ارز دانشجویان گفت: دانشجویانی که از سوی وزارت علوم معرفی شوند به فوریت ارز مورد نیاز خود را دریافت خواهند کرد.
پخش خبر صوتی
امکان تثبیت نرخ ارز وجود ندارد/تأمین ارز دانشجویان و واردکنندگان به فوریت

تاریخ ثبت: 10 ارديبهشت 1391 ساعت 15:32
کد خبر: 5161
تعداد بازدید: 1252 مرتبه
نسخه مخصوص چاپ

به گزارش سایت طلا به نقل از خبرگزاری فارس، محمود بهمنی با بیان اینکه در حال حاضر ارز به قیمت 1226 تومان در اختیار واردکنندگان قرار می‌گیرد، افزود: وارد کنندگان چنانچه ثبت سفارش از وزارت بازرگانی گرفته و به بانک‌ها مراجعه کنند هر میزان ارز که نیاز داشته باشند در اختیارشان قرار خواهد گرفت.
وی درباره اقدامات بانک مرکزی برای تثبیت نرخ ارز گفت: امکان تثبیت نرخ ارز وجود ندارد، اما آنچه مسلم است این است که مدیریتی شناور بر نرخ ارز حاکم بوده و بر این اساس عرضه و تقاضا تعیین می‌شود.
بهمنی درباره نوسان نرخ ارز گفت: بعد از نوسان‌های زیادی که در نرخ ارز شاهد بودیم با اقدامات صورت گرفته قیمت آن کاهش یافته و روند نزولی را طی می‌کند.
وی درباره تامین ارز مورد نیاز دانشجویان تصریح کرد: در این زمینه مذاکرات لازم با وزرات علوم و تحقیقات انجام شده و دانشجویان برای تامین ارز خود مشکلی نخواهند داشت.
رئیس کل بانک مرکزی تاکید کرد: طی مذاکراتی که با وزارت علوم و تحقیقات داشته‌ایم دانشجویانی که از سوی وزارت علوم معرفی شوند به فوریت ارز مورد نیاز خود را دریافت خواهند کرد.

watershop

Registered User
لایک‌ها
32
دوستان
دلار فعلا نوسانی هست، و بین حدود 1550 تا 1850 نوسان میکنه

من نمی دونم آنالیزتون بر چه اساسی هست ولی به نظرم مشکلات اساسی داره.

یکی اینکه ریال ایران ارزشش با ارزهای خارجی رو دولت بصورت مصنوعی نگه می داشته این چند سال و با فروش دلار نفت به عنوان تنها تامین کننده بازار قیمت اون رو پایین نگاه می داشته. هدف هم از این کار پایین آوردن قیمت اجناس وارداتی بوده.

حالا شما نرخ تورم ایران را در چند سال اخیر با نرخ تورم آمریکا را در نظر بگیرید بگید که ارزش ریال باید ۱۰۰۰ تومن باشه من قبول می کنم.

من ۲ سال پیش که دلار زیر ۱۰۰۰ بود می شنیدم از کارشناس ها که ارزش دلار بالای ۲۰۰۰ تومنه. من خودم دلار خریدم البته این رو هم بگم من مصرف کنندم یعنی دلار برای کارم گرفتم.

ارزش پول یک کشور رو میزان صادرات و وارداتش تعیین میکنه نه صرفا تورم، به نظر شما ارزش پول ایران با این همه صادرات نفت و پتروشیمی و مواد معدنی باید از عراق یا افغانستان کمتر باشه؟ دولت تصنعی قیمت ارز رو بالا نگه داشته برای تشویق شرکت های صادراتی، دقیقا مثل همون کاری که چین داره میکنه.
البته این افزایش نرخ دلار یکباره از 1100 تا 2000 تومن یه بحث دیگه ای هست که ربطی به این موضوع نداره
یادمه دو سه سال پیش که دلار آمریکا 900 تومن بود دلار استرالیا 750 تومن بود بعد که دلار شد 1100 تومن دلار استرالیا شد 1200 تومن، با توجه به اینکه استرالیا هم تورم داره پس باید ارزش پولش کم میشد در صورتی که میبینیم ارزش پولش بیشتر شده

سعادت

Registered User
لایک‌ها
1,134
دوستان

ارزش پول یک کشور رو میزان صادرات و وارداتش تعیین میکنه نه صرفا تورم، به نظر شما ارزش پول ایران با این همه صادرات نفت و پتروشیمی و مواد معدنی باید از عراق یا افغانستان کمتر باشه؟ دولت تصنعی قیمت ارز رو بالا نگه داشته برای تشویق شرکت های صادراتی، دقیقا مثل همون کاری که چین داره میکنه.
البته این افزایش نرخ دلار یکباره از 1100 تا 2000 تومن یه بحث دیگه ای هست که ربطی به این موضوع نداره
یادمه دو سه سال پیش که دلار آمریکا 900 تومن بود دلار استرالیا 750 تومن بود بعد که دلار شد 1100 تومن دلار استرالیا شد 1200 تومن، با توجه به اینکه استرالیا هم تورم داره پس باید ارزش پولش کم میشد در صورتی که میبینیم ارزش پولش بیشتر شده

شما چرا فقط صادراتو نگاه میکنی ؟ اونطرفم نگاه بکن !!! ( طبق گفته خودت )
به نظر شما کشوری که حتی گوشت و مرغ و گندمشو هم وارد میکنه باید ارزش پولش در برابر ارزی مثل دلار بالا باشه ؟ :eek:

hoorsa

کاربر ویژه گفتگوی آزاد
لایک‌ها
1,705

alibati

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
1,344
راستش همکارم خرید .نمیدونم از کدوم صرافی.فقط میدونم فردوسیه اگه خواستین فردا میپرسم یه صرافیم خودم میشناسم اونم خوبه شمارشو میذارم

ممنون
منتظرم

microsaaft.com

Registered User
لایک‌ها
104
ا

به گزارش سایت طلا به نقل از خبرگزاری فارس، محمود بهمنی با بیان اینکه در حال حاضر ارز به قیمت 1226 تومان در اختیار واردکنندگان قرار می‌گیرد، افزود: وارد کنندگان چنانچه ثبت سفارش از وزارت بازرگانی گرفته و به بانک‌ها مراجعه کنند هر میزان ارز که نیاز داشته باشند در اختیارشان قرار خواهد گرفت.
وی درباره اقدامات بانک مرکزی برای تثبیت نرخ ارز گفت: امکان تثبیت نرخ ارز وجود ندارد، اما آنچه مسلم است این است که مدیریتی شناور بر نرخ ارز حاکم بوده و بر این اساس عرضه و تقاضا تعیین می‌شود.
بهمنی درباره نوسان نرخ ارز گفت: بعد از نوسان‌های زیادی که در نرخ ارز شاهد بودیم با اقدامات صورت گرفته قیمت آن کاهش یافته و روند نزولی را طی می‌کند.
وی درباره تامین ارز مورد نیاز دانشجویان تصریح کرد: در این زمینه مذاکرات لازم با وزرات علوم و تحقیقات انجام شده و دانشجویان برای تامین ارز خود مشکلی نخواهند داشت.
رئیس کل بانک مرکزی تاکید کرد: طی مذاکراتی که با وزارت علوم و تحقیقات داشته‌ایم دانشجویانی که از سوی وزارت علوم معرفی شوند به فوریت ارز مورد نیاز خود را دریافت خواهند کرد.[/SPOILER][/QUOTE]

چه مدیریتی این آقا کرده؟؟؟؟؟؟این آقا 100 چاقو میسازه هیچ کدوم دسته ندارن!!!نرخ ارزو مگه این آقا داره میاره پایین؟چه کاری کرده از سال پیش!!!اتفاقا کارایی که تو سال پیش انجام داد از الانش بیشتر بوده،آما نتیجه عکس میداد میرفت بالا تر....

mohenh

Registered User
لایک‌ها
73
دوستان

دوست عزیز

لطفا منبع حرفتون رو بگید.

اصلا حرفی که می زنید صحیح نمی باشد:

پول - ریال شناور

برابری قدرت خرید - ویکی‌پدیا

شما می دانید که ارزش پول ملی چین (یوان) با وجود صادرات انبوه هنوز در سطحی پایین قرار دارد. در حال حاضر سیستم شناور شده است و به هیچ وجه به تراز واردات و صادرات بر نمی گردد. وقتی اقتصاد آمریکا رشد می کند خیلی ها سپرده های خودشون رو از طلا و از سپرده بانکی بر می دارند و بر روی بورس و بازار سرمایه گذاری می کنند که حتی می بینید ارزش دلار کم می شود. این تراز خیلی پیچیده تر از این حرفهاست. من منظورم از تورم قیمت تمام شده کالا هاست و این قیمت تمام شده روی همه چیز تاثیر می گذارد. صادرات کم می شود و به نسبت هزینه زندگی بالا می رود.

بالا