• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

گپ و گفتگوی طرفداران عکس و عکاسی!

S.M.H

‏‎کاربر فعال خاطرات و آشپزي و خوراکي ها
کاربر فعال
لایک‌ها
6,608
زیاد سخت نگیرین بحث دور هم بودنه :دی

ببیین من الان یه عالمه 10 دادم به فرزاد یادش نیست ولی یه 5 دادم یادشه :دی همیناست که خاطره میشه :دی

یا مثلا همین محمود عکسی که همه 9 و 10 دادن رو 7 داده و میگه تابلوئه ولی نظر خودشه دلیل نمیشه بخوام تلافی کنم :)

پ.ن:بعدا حالش رو میگیرم :دی

hoorsa

کاربر ویژه گفتگوی آزاد
لایک‌ها
1,705
خوب نکته اش رو خودت گفتی دیگه: به نظر من! :دی

چیزی که باعث میشه یه عکس نمره بالاتری بیاره نظر جمع بچه هاست. ممکنه نظر ما با نظر جمع مشابه باشه (که اکثرا هم همین طوره)، ولی یه موقع هایی نظر ما با نظر جمع فرق می کنه و مثلا ما 10 می دیم، ولی بچه های دیگه اکثرا کم میدن و اون عکس برنده نمیشه. برای خودم هم بازها چنین چیزی پیش اومده.

در کل با وجود این که رد نمی کنم که ممکنه یه جاهایی بچه ها تو رودربایستی رفیق شون نمره بالاتری بهش داده باشند، ولی این مساله در حد خفیفه و به نظر من تا به حال مسابقه روال خوبی داشته و توی اکثر هفته ها عکسی که جزو بهترین ها بوده اول شده.
44965538714934593513.gif

در کل حرفتونو قبول دارم ولی اگه تنها نظر من این بود حق باشما بود ولی علاوه بر من سیاوش هم نظرش این بود . اینکه همه به 1 نفر نمره بالایی بدن یکی اون وسط نمره پایین بده پس احتمالا باید بگیم بی سلیقس :دی
بگذریم خودت چطوری.:دی

siavash20

Registered User
لایک‌ها
3,301
خوب نکته اش رو خودت گفتی دیگه: به نظر من! :دی

چیزی که باعث میشه یه عکس نمره بالاتری بیاره نظر جمع بچه هاست. ممکنه نظر ما با نظر جمع مشابه باشه (که اکثرا هم همین طوره)، ولی یه موقع هایی نظر ما با نظر جمع فرق می کنه و مثلا ما 10 می دیم، ولی بچه های دیگه اکثرا کم میدن و اون عکس برنده نمیشه. برای خودم هم بازها چنین چیزی پیش اومده.

در کل با وجود این که رد نمی کنم که ممکنه یه جاهایی بچه ها تو رودربایستی رفیق شون نمره بالاتری بهش داده باشند، ولی این مساله در حد خفیفه و به نظر من تا به حال مسابقه روال خوبی داشته و توی اکثر هفته ها عکسی که جزو بهترین ها بوده اول شده.
44965538714934593513.gif

منم قبول دارم کلا سلیقگی هست ولی یه جورایی وقتی یه عکسی رو اکثر نمره خوبی میدن ولی یکهوووو یه نفر کم میده باید دید علت چی بوده هورساااااااا مثال خوفی زد همون عکسی که اقاوحید سریع قبلی گذاشته بود
خداییش بهترین عکس بود ولی بعضی ها واقعا نمی دونم معیارشون چی بود که امتیاز کم دادن ولی چون اکثریت 10 دادن اول شد
128fs318181.gif

یه مورد دیگه هم اینکه نظر فرد اول خیلی تاثیر گذار هست چون اکثر اون رو کپی می کنن و بعد امتیاز ها رو تغییر می دن امتیاز فرد اول توشون تاثیر میزاره
در کل قبول دارم مسابقه صرفا دور هم بودن هست ولی یه جورایی از بعضی ها ادم دلگیر می شم منم که حساسسسسسسس
154fs232528.gif
:دی
ولی مموتی پستای تو رو می بینم روحیم عوض می شه کلا طنز خونت بالاست دمت چیز
crazy.gif

hameddam

کاربر فعال عکاسی
کاربر فعال
لایک‌ها
1,409
ولي خداييش حال ميده به يكي نمره كم بدي :D
حس ساديسم آدم ارضا ميشه :D
من ولي كلا يه بار تو مسابقه عكس ها به يه بنده خدا (كي كاووس) كم دادم عكسش از همه بهتر بود اما من توقعم ازش بيشتر بود واسه همين كمترين نمره اون دور رو بهش دادم در حالي كه عكسش بهترين بود

hoorsa

کاربر ویژه گفتگوی آزاد
لایک‌ها
1,705
منم قبول دارم کلا سلیقگی هست ولی یه جورایی وقتی یه عکسی رو اکثر نمره خوبی میدن ولی یکهوووو یه نفر کم میده باید دید علت چی بوده هورساااااااا مثال خوفی زد همون عکسی که اقاوحید سریع قبلی گذاشته بود
خداییش بهترین عکس بود ولی بعضی ها واقعا نمی دونم معیارشون چی بود که امتیاز کم دادن ولی چون اکثریت 10 دادن اول شد
128fs318181.gif

یه مورد دیگه هم اینکه نظر فرد اول خیلی تاثیر گذار هست چون اکثر اون رو کپی می کنن و بعد امتیاز ها رو تغییر می دن امتیاز فرد اول توشون تاثیر میزاره
در کل قبول دارم مسابقه صرفا دور هم بودن هست ولی یه جورایی از بعضی ها ادم دلگیر می شم منم که حساسسسسسسس
154fs232528.gif
:دی
ولی مموتی پستای تو رو می بینم روحیم عوض می شه کلا طنز خونت بالاست دمت چیز
crazy.gif

پستهای منو میبینی روحست عوض نمیشه :دی

hoorsa

کاربر ویژه گفتگوی آزاد
لایک‌ها
1,705
ولي خداييش حال ميده به يكي نمره كم بدي :D
حس ساديسم آدم ارضا ميشه :D
من ولي كلا يه بار تو مسابقه عكس ها به يه بنده خدا (كي كاووس) كم دادم عكسش از همه بهتر بود اما من توقعم ازش بيشتر بود واسه همين كمترين نمره اون دور رو بهش دادم در حالي كه عكسش بهترين بود

به اون خوب کردی کم دادی من 1 بار تو مسابقه حسین شرکت کردم به من 0 داده بود بعدم گفته بود که نمیدونم صفحه چی چی شد و بهونه .یادمه فقط محمود مهربون بهم خوب نمره داد اونم عکس هنری و زیبایی که من گرفته بودم :دی
محمود خان واسه اسپم تذکر میدین واسه این امتیازا چرا تذکر نمیدین تو تاپیک مثلا آستانبوس که قدرتتتتتتت خداااااااااا گوله نمکه اون هفته مثلا برای اینکه حرص منو در بیاره اونجوری نمره داد
برخورد کن دیگه

siavash20

Registered User
لایک‌ها
3,301
به اون خوب کردی کم دادی من 1 بار تو مسابقه حسین شرکت کردم به من 0 داده بود بعدم گفته بود که نمیدونم صفحه چی چی شد و بهونه .یادمه فقط محمود مهربون بهم خوب نمره داد اونم عکس هنری و زیبایی که من گرفته بودم :دی
محمود خان واسه اسپم تذکر میدین واسه این امتیازا چرا تذکر نمیدین تو تاپیک مثلا آستانبوس که قدرتتتتتتت خداااااااااا گوله نمکه اون هفته مثلا برای اینکه حرص منو در بیاره اونجوری نمره داد
برخورد کن دیگه

وای هورسا نگو اینو من هفته پیش مردم از خنده برای امتیازی که داده بود
25r30wi.gif

hoorsa

کاربر ویژه گفتگوی آزاد
لایک‌ها
1,705
تفریح میکنن مردم :دی

siavash20

Registered User
لایک‌ها
3,301