IvY
Registered User
دست درد نکنه
با کف کوچه یکیمون کرد رف
اون یوزر چیه بابا اسم دارم
ارزون میشه - چی ارزون میشه - حالا مگه ارزون شده 1400 بوده هروخ رسید 1400 تازه صفر صفر شده
فعلا 4 هیچ جلو ان
تو رو نگفت که ...
mosalmanirani رو گفت .
دست درد نکنه
با کف کوچه یکیمون کرد رف
ارزون میشه - چی ارزون میشه - حالا مگه ارزون شده 1400 بوده هروخ رسید 1400 تازه صفر صفر شده
فعلا 4 هیچ جلو ان
من با شما نبودم !دست درد نکنه
با کف کوچه یکیمون کرد رف
فعلا 4 هیچ جلو ان
چرا دعوا میکنید حالا
هنوز یاد نگرفتین نظرات مختلف رو بشنوید و سکوت کنید
هر کسی از یه زاویه به مسائل نگاه میکنه
اینکه تورم بالا رفته مسئله ای هست که اتفاق افتاده
اما چن تا نکته مهم باید یادتون باشه
بزارید یه چیز از تاریخ براتون بگم
جنگ جهانی دوم
ایالات متحده در اواخر جنگ وارد بازی میشه - درست زمانی که وقت جم کردن غنایم باقی مونده از جنگه
المان از پا در میاد - زمانی که بقیه کشور ها مشغول تموم کردن جنگن
برنامه غیمت جم کردن ایالات متحده شرو میشه - ایالات متحده با تعداد بسیار زیادی نیروی متخصص وارد خاک آلمان میشه
و تقریبا هرچیز به درد بخور رو جم میکنه و با خودش میبره - شواهد تاریخی میگه حتی بعضی جاها یه پیچ از کارخونه رو هم باقی نذاشتن
تقریبا تمام مغز ها رو با خودشون بردن و اونایی که نرفتن رو سربه نیست کردن تا گیر کس دیگه ای نیفتن
بعد از اون ژاپن رو که خیلی مقاومت میکرد و داشت براشون هزینه میتراشید رو ... کردن
رشد اقتصادی ایالات متحده بعد از اون قضیه چندین برابر شد
تورمی که در حال حاضر داریم قسمت خیلی زیادیش مربوط به همین قضیه هست
ما هزینه های گزافی رو برای جهش اقتصادی باید پرداخت کنیم
درست چیزی شبیه انقلاب صنعتی کشور های اروپایی
حتما فیلماشون و دیدید - این وسط قشر متوسط و ضعیف چون آسیب پذیر ترن فشار بسیار زیادی رو تحمل میکنن
این یه امر بدیهی و اجتناب ناپذیره
ضمن اینکه بسیاری هستن که سعی میکنن جلو این رشد رو به هر طریقی بگیرن چون بازار های مصرفی شون
رو از دست میدن یا سهم زیادیشو مجبورن تقسیم کنن
مثلا تو علوم مخابراتی همین الان جزء چند کشور برتریم -
علم پایه رشد اقتصادیه
شاید این دولت تو قضایای اقتصادی مردم گند زده باشه اما پایه های علمی رو برای نسل آینده بنا کرده
کمی واقع نگر باشیم
ما دیگه از شنبه هر گونه حواله رو بستیمکار تعطیل تا 10 خرداد
از این هم پائین تر میاد![]()
![]()
ما دیگه از شنبه هر گونه حواله رو بستیمکار تعطیل تا 10 خرداد
از این هم پائین تر میاد![]()
![]()
سلام .خوبی؟
چرا بستین .فقط شما تعطیل کردین یا همشون؟
بنظرتون الان آپارتمان بخرم یا بذارم بعد از 10 خرداد؟؟؟؟؟خیلی میترسم منفی بشه این نشستم!!!اخبار رو که دنبال میکردم نظر آژانس رو تعلیق کامل برنامه هسته ای هستش....چه گیری کردیم ها !!! این ها هم که کوتاه نمیان
سلام به روی ماهت . اکثر کسایی که کارشون حواله بود حورسا از شنبه دیگه تعطیلن![]()
والا دادا بازار 2 تا جیب داره به مولا منفی یا مثبتش به حال ملک فرقی نداره چون بازاری که باید سر به فلک بکشه ملک هست گلم![]()
دکتر جان سلام
راهی هست من بتونم دلار به هند حواله کنم ؟
مرسی
به نظرتون نتیجه مذاکرات 3 خرداد چی می شه؟
ملایم مثل دفعه قبل رفتار می کنن؟
این انواع مجوز ها رو توضیح می دی مرتضی جانصرافی دادا البته توجه کن مجوز نوع دوم داشته باشن
![]()
صرافی دادا البته توجه کن مجوز نوع دوم داشته باشن
مجبورن بشین به نتیجه برسن . الان دیگه مجبور شدن![]()