• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

سرمايه گذاري روي سكه و طلا

Amadea

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
1,720
اگه در بازار ازاد ارزون تر باشه که به صرفه است پول رابگیری بعد بری از بازار بخری

یک زمانی سکه بود 3500 تومن الان شده اینقدر چند سال بعد هم اینقدر قیمتش میره بالا که قیمت الان یک قیمت رویایی تلقی بشه

من وقت ندارم هر روز برم قیمت بگیرم و بخرم و بفروشم یا اخبار رو دنبال کنم. دنبال تجارت سکه هم نیستم، الان هم مهم نیست که حتی بشه 400 تومن یا به قول شما 3500. اگر پایین بیاد، خب مخارج زندگی هم پایین تر می آد. دوستانی که ضرر کردند توی گرونی خریدند و الان فروختند. کسی که پارسال سکه خریده زیر 400، الان ضرر نکرده. طمع کاری و ریسک برد و باخت داره. خلاصه من دنبال سود نیستم، قدرت خریدم سر جاش بمونه، راضیم.

arashaj74

Registered User
لایک‌ها
1,070
بانک قیمت دلار رو رسوند به 1578
همونطوری که پیش بینی می شد
ولی صرافها سکه رو تا الان نیاوردن پایین............ اگر امروز قیمتها شکسته بشه، دیگه تا مدت زیادی خیالمون راحته
وقتی خود بانک داره 575(با مالیات 602) میخره و برای کسی نمیصرفه سکشو تحویل بگیره و ببره بازار بفروشه چرا باید صرافها بیارن پایین؟!
با همون دلاری که شما گفتید و انس 1580 با در نظر گرفتن 5%مالیات و حق ضرب سکه 625 میارزه
این حباب 27 تومنی منفی به خاطر هجوم مردم برای فروش سکه های پیش خریدی است

aliamiri1390

Registered User
لایک‌ها
104
آقای انونی شما وقتی سکه رسید به یک میلیون به بچه ها گفتید نفروشید.
وقتی قبل دادن سکه ها بود گفتید نفروشید.
فکر نمیکنید دلیل ضرر سنگین کسایی که به حرفهای شما گوش دادن هستید؟
چرا نمیاید ازشون معذرت خواهی کنید ؟ تمام صحبت های شما در این تاپیک آرشیو شده...

mohebali

Registered User
لایک‌ها
6,494
آقای انونی شما وقتی سکه رسید به یک میلیون به بچه ها گفتید نفروشید.
وقتی قبل دادن سکه ها بود گفتید نفروشید.
فکر نمیکنید دلیل ضرر سنگین کسایی که به حرفهای شما گوش دادن هستید؟
چرا نمیاید ازشون معذرت خواهی کنید ؟ تمام صحبت های شما در این تاپیک آرشیو شده...
از مطلبشون به نظرم همه چیز رو میشه برداشت کرد.

anony

Registered User
لایک‌ها
48
سلام

هيچوقت پيش بيني كوتاه مدتي نكرده ام. هميشه نظرم را نوشتم و هميشه هم گفته ام كه مسئوليت اعمال هر كس با خودش است. فكر ميكنم فرومها بهمين درد اشتراك نظرات مي خورند و ممكن هست كه من هم اشتباه كنم و ادعايي در اين زمينه ندارم.

ضمنا جوجه را آخر پاييز مي شمارند. ايشالله اين چند روزي كه دولت قصد داره آبروي نداشته اش رو از طريق كاهش قيمتها احيا كنه هم مي گذره و زيربناي اقتصادي خودش رو نمايش خواهد داد. :)

من هيچوقت پيش خريد را پيشنهاد نكردم و هميشه گفتم اينكار را نكنيد. هنوز هم برگهاي بيشتري از سناريو دولت براي سكه باقي مونده ! من فقط مطالبي كه به ذهنم رسيد را نوشتم و تشويق كردم كه بجاي جو گير شدن، بر اساس واقعيتها تصميم بگيريد.

ضمنا تضمين مي كنم كه هيچ كس از خريد سكه(هر در قيمتي!) در بازه بيش از يكساله ضرر نمي كنه. اين وضع تا زماني كه تورم هاي ناشي از كسري بودجه، چاپ بي رويه پول، پخش پول تحت عنوان يارانه، تحريم ها، آسيب پذيري هاي بخش توليد، انحصارطلبي هاي دولتي در بسياري حوزه ها و ... ادامه داره و تا مدتها بعد اون(چون در اقتصاد هر عاملي مدتي طول ميكشه تا اثر كنه) ادامه داره. پس هنوزم مي گم كه بخريد و نفروشيد.

بقول هورسا هم هدف اصلي حفظ قدرت خريد در مقابل كاهش قدرت خريد ريال هست. كسي نفع و سودي نبرده از اين شرايط ! حتي اگر سكه را 400 خريده و 1 ميليون فروخته باشيد هم فقط كمي از تورم جلوتريد....

Mahdy2021

Registered User
لایک‌ها
74
دوستان نظرتون راجع به این مطلب که الان تو یهسایتی خوندم چیه؟
به نظر دوستان اگه هدف از تزریق دلار کاهش قیمت سکه بوده تامردم از گرفتن سکه پیشفروش صرف نظر کنند قیمت سکه مابین 580 تا 600 کافیه و کمتر از اون نیازی نیست چراکه با این قیمت ها مردم دارن صرف نظر میکنن چه دلیلی داره تزریق دلار کمیاب و کاهش بیشتر سکه
یک نکته اینجا به وجود میاد
بر عکس همه تحلیل ها شاید دولت میدونه که تحریم ها لغو نمی شه پس دلار تزریق میکنه که قیمت طلا حسابی پایین بیاد تا اینکه هم مردم صرف نظر کنن از گرفتن سکه و هم اگه بعد اجلاس دلار کشید بالا به قیمتهای 2000 به بالا نره رو همون 1700 1800 بمونه پس احتمال کاهش سکه هست بازم
و ازون مهمتر با این کار دولت احتمال ناموفق بودن اجلاس 3 خرداد بیشتر به نظر میرسه

ببینید شما پیش فرضهای خودتون رو پیش فرضهای دولت می دونید
اما این دولت از همون ابتدا قطعنامه ها و تحریم ها رو گفت کاغذ پاره......... کاری به خوب و بدش ندارم ولی برنامه های دولت همیشه با در نظر گرفتن تحریمها بوده
اونایی که در جریان هستن میدونن من چی میگم.بحث واردات برخی کالاها و ....

از همه نظر به نظر میرسه که فعلا می خوان دلار و سکه رو پایین بیارن.این مرز امروز که به تحلیل برخی دوستان به نفع بانک هم هست....... اما اگر فردا اونس سقوط کنه، خیلی معادلات به هم میریزه

mosalmanirani

Registered User
لایک‌ها
1,886
با وجود کاهش 3 تومانی دلار د بازار اما سکه تمام بهار آزادی طرح قدیم و طرح جدید با 10000 تومن افزایش روبرو شده. دوستان به نظرتون علتش چیه؟؟؟آیا سکه حباب پیدا کرده و مردم برای خرید هجوم آوردن؟؟

Mahdy2021

Registered User
لایک‌ها
74
با وجود کاهش 3 تومانی دلار د بازار اما سکه تمام بهار آزادی طرح قدیم و طرح جدید با 10000 تومن افزایش روبرو شده. دوستان به نظرتون علتش چیه؟؟؟آیا سکه حباب پیدا کرده و مردم برای خرید هجوم آوردن؟؟
یک دلیلش اینه که میترسن فردا اونس سقوط کنه و مجبور بشن از اینی که هست قیمتا رو پایینتر بدن

یک دلیل دیگش احتمالا اینه که می خوان قیمت خریدشون بالا باشه.اگر قیمت فروش رو بزارن 580، خوب نمی تونن با همین قیمت که بخرن....

بانک هم که قیمت رو بازم آورده پایین و کار صراف ها خیلی حساس شده:
با بسته شدن بازارهای مبادلاتی اونس جهانی طلا و همچنین هفته ای نا امید کننده برای این فلز ارزشمند، نرخ خرید سکه های پیش فروش شده توسط بانک ملی 575 هزار تومان در روز جاری اعلام شده است که این نرخ بدون نیاز به پرداخت مالیات بر ارزش افزوده می باشد.

بین دو راهی گیر کردن

arashaj74

Registered User
لایک‌ها
1,070
قیمت سکه با دلار 1578 و انس 1580 با احتساب 5% مالیات و حق ضرب 625 تومن هست(اگه حباب منفی یا مثبت نداشته باشه)
فشار خرید یا فروش رو این قیمت تاثیر میزاره.وقتی بانک سکه رو 575(602 با مالیات)برمیداره از فشار فروش تو بازار برداشته میشه

hoorsa

کاربر ویژه گفتگوی آزاد
لایک‌ها
1,705
آقا ممل امضاتون مبارک . جمله قابل فکری گذاشتی

mmf66

Registered User
لایک‌ها
417
من نظر شخصیم اینه که بازم پایین تر میره تا ببینیم مذاکرات خرداد چی میشه
بعضی ها هم معتقدند امسال سال ارزو سکه نیست

hrhadi5

Registered User
لایک‌ها
0
سلام

هيچوقت پيش بيني كوتاه مدتي نكرده ام. هميشه نظرم را نوشتم و هميشه هم گفته ام كه مسئوليت اعمال هر كس با خودش است. فكر ميكنم فرومها بهمين درد اشتراك نظرات مي خورند و ممكن هست كه من هم اشتباه كنم و ادعايي در اين زمينه ندارم.

ضمنا جوجه را آخر پاييز مي شمارند. ايشالله اين چند روزي كه دولت قصد داره آبروي نداشته اش رو از طريق كاهش قيمتها احيا كنه هم مي گذره و زيربناي اقتصادي خودش رو نمايش خواهد داد. :)

من هيچوقت پيش خريد را پيشنهاد نكردم و هميشه گفتم اينكار را نكنيد. هنوز هم برگهاي بيشتري از سناريو دولت براي سكه باقي مونده ! من فقط مطالبي كه به ذهنم رسيد را نوشتم و تشويق كردم كه بجاي جو گير شدن، بر اساس واقعيتها تصميم بگيريد.

ضمنا تضمين مي كنم كه هيچ كس از خريد سكه(هر در قيمتي!) در بازه بيش از يكساله ضرر نمي كنه. اين وضع تا زماني كه تورم هاي ناشي از كسري بودجه، چاپ بي رويه پول، پخش پول تحت عنوان يارانه، تحريم ها، آسيب پذيري هاي بخش توليد، انحصارطلبي هاي دولتي در بسياري حوزه ها و ... ادامه داره و تا مدتها بعد اون(چون در اقتصاد هر عاملي مدتي طول ميكشه تا اثر كنه) ادامه داره. پس هنوزم مي گم كه بخريد و نفروشيد.

بقول هورسا هم هدف اصلي حفظ قدرت خريد در مقابل كاهش قدرت خريد ريال هست. كسي نفع و سودي نبرده از اين شرايط ! حتي اگر سكه را 400 خريده و 1 ميليون فروخته باشيد هم فقط كمي از تورم جلوتريد....
اقای anony عزیز بنظر شما وضعیت اونس در شرایط ذیل چگونه خواهد بود:
1-درصورتیکه اقتصاد امریکارونق یداکنه(رونق اقتصادی امریکا) چقدر طول می کشه)
2-در صورتیکه یورواز هم بپاشه؟

drdexter

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
3,550

حفظ قدرت خرید در مقابل خرید سکه ناشی نمیشه . شما دوست عزیز این رو هم باید در نظر بگیرید که سکه سرمایه بلوک شده هست و در اقتصاد به اون Toxic asset میگن
i298960_ddd.gif
روندی که شما هی دارید توی تاپیک میگید دقیقا منظورتون رو از سرمایه گذاری با چه بازه زمانی هست ؟ 1 -2 -3-4 یا 5 سال ؟ مسلم هست اگر بازه زمانی دقیقی منظورتون نباشه به واسطه رشد قیمت ها همیشه سوده هست ولی حفظ قدرت خرید نه ! این تاپیک پس انداز نیست . موقع فروش سکه همون موقعی بود که یک میلیون رسیده بود نه بالاتر چون وقتی بالاتر رفت اکثر صراف ها و طلا فروش ها به خاطر درصد ریسک خرید نداشتند و فقط فروش داشتن . پس بازه زمانی تون رو مشخصی کنید .

دوست عزیز صراف ها دیگه خریدار نیستن به خاطر ریسک بالای خرید
i298960_ddd.gif
طبیعی هست قیمت ها هچل هفت بشه . نمونش من خودم از شنبه در تعظیلات هستم
i298960_ddd.gif

پ ن : در ضمن ریباند اقتصادی آمریکا رو هم مد نظر بگیرید همچنین تغییرات سیاسی در فرانسه رو اینا فاکتور های مهمی هستن . متاسفانه کسی در این تاپیک عملا سود گیری انجام نمیده همه خریدن برای حفظ فدرت خرید و یاحفظ ارزش پول در صورتی که به هر دلیلی پاتون رو در بازارهای مالی میذارید اگر در این 6 ماه پولتون حداقل 50% نیومده باشه روش ضرر کردید
i320021_papiyon.png

ali_nioton

Registered User
لایک‌ها
156
حفظ قدرت خرید در مقابل خرید سکه ناشی نمیشه . شما دوست عزیز این رو هم باید در نظر بگیرید که سکه سرمایه بلوک شده هست و در اقتصاد به اون Toxic asset میگن
i298960_ddd.gif
روندی که شما هی دارید توی تاپیک میگید دقیقا منظورتون رو از سرمایه گذاری با چه بازه زمانی هست ؟ 1 -2 -3-4 یا 5 سال ؟ مسلم هست اگر بازه زمانی دقیقی منظورتون نباشه به واسطه رشد قیمت ها همیشه سوده هست ولی حفظ قدرت خرید نه ! این تاپیک پس انداز نیست . موقع فروش سکه همون موقعی بود که یک میلیون رسیده بود نه بالاتر چون وقتی بالاتر رفت اکثر صراف ها و طلا فروش ها به خاطر درصد ریسک خرید نداشتند و فقط فروش داشتن . پس بازه زمانی تون رو مشخصی کنید .

دوست عزیز صراف ها دیگه خریدار نیستن به خاطر ریسک بالای خرید
i298960_ddd.gif
طبیعی هست قیمت ها هچل هفت بشه . نمونش من خودم از شنبه در تعظیلات هستم
i298960_ddd.gif

پ ن : در ضمن ریباند اقتصادی آمریکا رو هم مد نظر بگیرید همچنین تغییرات سیاسی در فرانسه رو اینا فاکتور های مهمی هستن . متاسفانه کسی در این تاپیک عملا سود گیری انجام نمیده همه خریدن برای حفظ فدرت خرید و یاحفظ ارزش پول در صورتی که به هر دلیلی پاتون رو در بازارهای مالی میذارید اگر در این 6 ماه پولتون حداقل 50% نیومده باشه روش ضرر کردید
i320021_papiyon.png

ایشون که بارها گفتن جوجه رو آخر پاییز میشمرن :lol:

از پارسال تابستون گفتن آخر پاییز منتها یه سری حواسشون نبود فک کردن پاییز 90 رو میگن

نگو پاییز سال دیگه رو میگفته - حالا معلوم نیس پاییزه که میگه برا امسالم باشه

کلا بخرید پاییز میاد :lol:

reza_badkonaki

کاربر فعال سریال های تلویزیونی
کاربر فعال
لایک‌ها
325
فردا یا سکه ارزون میشه یا دلار گرون میشه !

الان پول طلای خام سکه حدود 585 میشه با این دلار و اونس !

بالا