mamal5011
Registered User
- نوشتهها
- 316
- لایکها
- 141
الان جو خرید بیشتره یا فروش؟کسی میدونه؟؟؟؟فردا یا سکه ارزون میشه یا دلار گرون میشه !
الان پول طلای خام سکه حدود 585 میشه با این دلار و اونس !
الان جو خرید بیشتره یا فروش؟کسی میدونه؟؟؟؟فردا یا سکه ارزون میشه یا دلار گرون میشه !
طلاش 596 تومنه حدوده البته مزنه زده 593فردا یا سکه ارزون میشه یا دلار گرون میشه !
طلاش 596 تومنه حدوده البته مزنه زده 593
اگه این حباب سکه میتونست دلارو بکشه بالا همین امروز میکشید , در نهایت خودش مجبوره بترکه با دلار یکی بشه. اونس اگه یه نیمچه حرکت به سمت پایین داشته باشه راحت تر این اتفاق می افته.
همین حرفهای آقای موذنی رو بخون دیگه.صفحات قبل گفتهالان جو خرید بیشتره یا فروش؟کسی میدونه؟؟؟؟![]()
حفظ قدرت خرید در مقابل خرید سکه ناشی نمیشه . شما دوست عزیز این رو هم باید در نظر بگیرید که سکه سرمایه بلوک شده هست و در اقتصاد به اون Toxic asset میگنروندی که شما هی دارید توی تاپیک میگید دقیقا منظورتون رو از سرمایه گذاری با چه بازه زمانی هست ؟ 1 -2 -3-4 یا 5 سال ؟ مسلم هست اگر بازه زمانی دقیقی منظورتون نباشه به واسطه رشد قیمت ها همیشه سوده هست ولی حفظ قدرت خرید نه ! این تاپیک پس انداز نیست . موقع فروش سکه همون موقعی بود که یک میلیون رسیده بود نه بالاتر چون وقتی بالاتر رفت اکثر صراف ها و طلا فروش ها به خاطر درصد ریسک خرید نداشتند و فقط فروش داشتن . پس بازه زمانی تون رو مشخصی کنید .![]()
آقای موذنی
لطفا مفهموم toxic asset را مجددا مطالعه کنید:
Toxic asset - Wikipedia, the free encyclopedia
به هیچ عنوان طلا نمی تواند toxic asset باشد چون همیشه بازارش هست!
لازم به ذکر است که که دکتر داره دکترای مدیریت بانک میخونن.ممنون از لینک که دادید این رو در دوره کارشناسی ارشد خوندم . به هر موجودی به هر شکلی که بلوکه شده باشه و در جریان اقتصادی قرار نگیره میگن Toxic asset. اگر شما همین سکه ها رو به جای نگهداری در خونه مثلا در بانک کارگشایی بزارید دیگه این نمیشه سپرده سمی میشه پشتوانه اقتصادی . در ضمن سپرده سمی تنها به دارایی های بلوک شده نمی گن حتی بعضی از دارائی ها هم در عین حال که بلوک نیستن میشه سپرده سمی . مثل اوراق مشارکتی که بی دلیل چاپ شه و در محلی برای مصرف نداشته باشه یا اینکه اوراق قرضه عمومی چاپ بشه و یا در محل خودش مصرف نشه. چون 95% مردم به بالا همیشه مسکوکات رو در منزل نگه میدارن پس عبارت سپرده سمی که من به کار بردم بی دلیل نیست .
پ ن : کشتی ما رو با لینک های ویکی پدیامطمئن باش دوست عزیز اگر مفهوم چیزی رو ندونم هیچ موقع ازش اسم نمیبرم بنده خودم مدیرت مالی خونده هستم![]()
![]()
لازم به ذکر است که که دکتر داره دکترای مدیریت بانک میخونن.
شاید بعضی ها بیشتر از دکترای همچین رشته ای میدونن
من بیشتر با گفته های اقای اونی موافقم از ایشان تقاضا دارم که بیشتر اینجا تشریف داشته باشند بخصوص این این روزا که خیلی حساسه که بتونیم از کارشناسیهای دو طرف مخالف یا موافق استفاده کنیم :hmm:
آقای انونی شما وقتی سکه رسید به یک میلیون به بچه ها گفتید نفروشید.
وقتی قبل دادن سکه ها بود گفتید نفروشید.
فکر نمیکنید دلیل ضرر سنگین کسایی که به حرفهای شما گوش دادن هستید؟
چرا نمیاید ازشون معذرت خواهی کنید ؟ تمام صحبت های شما در این تاپیک آرشیو شده...
پیش بینی برای تا آخر هفته چیه؟
دست شما مرسیروند رو به کاهش داریم![]()
پیش بینی برای تا آخر هفته چیه؟
چرا به سمت طلا نمی ره، می ره به سمت دلار؟با توجه به اوضاع منطقه یورو و حرکت کلی بازار سرمایه نفت و ... به سمت دلار
افزایش ارزش دلار رو خواهیم داشت
به نظر من شروع این هفته بورس حتی تو خود نیویورک هم انس سقوط میکنه
چرا به سمت طلا نمی ره، می ره به سمت دلار؟
(ببخشید اگر سوال ابتداییه)