• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

سرمايه گذاري روي سكه و طلا

Mahdy2021

Registered User
لایک‌ها
74
شما چرا توی یک جمعی که همه از دولت ناراضی و عصبانی هستند همش سعی می کنی دفاع دولت رو بکنی؟
دوست عزیز اینجوری بعضی ها ممکنه شک کنند که شما در این کار منافعی دارید

من فقط از پایین اومدن قیمتها دفاع میکنم چون هم من منافع دارم هم میلیونها ایرانی دیگه.....

مگه برخی اینجا ادعا نمیکنن دولت می تونسته بیاره پایین و نیاورده؟ خوب من از این کار اگر درست باشه کجا دفاع کردم؟

الان هم صرافها باید قیمت رو بیارن پایین، چند ماهه خرید نکردیم!!!!!!!!!!

Wish Master

Registered User
لایک‌ها
278
من فقط از پایین اومدن قیمتها دفاع میکنم چون هم من منافع دارم هم میلیونها ایرانی دیگه.....

مگه برخی اینجا ادعا نمیکنن دولت می تونسته بیاره پایین و نیاورده؟ خوب من از این کار اگر درست باشه کجا دفاع کردم؟
این سوال پیش نمیاد که اگر دولت قدرت کنترل داشته، چرا الان که موعد تحویل سکه ها و تعهدات خودشه قیمت رو آورده پایین؟
به نظر من اگر فرض رو بر این بذاریم که دولت قدرتش رو نداشته خیلی بهتر از اینه که احساس کنیم دولت خواسته سره عوام رو کلاه بذاره

kambiz_g

Registered User
لایک‌ها
1,522

الان هم صرافها باید قیمت رو بیارن پایین، چند ماهه خرید نکردیم!!!!!!!!!!

من آخرین باری که سکه خرید کردم 450 تومن بود که تا همین الانش هم کلی سود کردم
شما که از پایین اومدن قیمت ها صحبت میکنی میشه لطفا بفرمایید دقیقا چه چیزی ارزون شده غیر دلار و سکه؟

amir202020

Registered User
لایک‌ها
8
من که می دونم تو با این لحن صحبت کردنت از چی عصبی هستی:D به هر حال داره پایین میاد

ضمنا فقط برای اثبات حرفم این لینک رو میزارم: Digionline - قیمت خرید، فروش لپ تاپ - نوت بوک- Laptop - HP / اچ پي ProBook 4530s-Core i5-4GB-640 - فروشندگان

قیمت 15 تا 20 روز قبل رو مقایسه کنید با قیمتهای همین ساعات اخیر......... امروز به 1040 هم رسیده...
دیروز که رفتیم بخریم فروشنده لپ تاپ میگفت عمرا از 1080 پایینتر بیاد چون ضرر می کنیم.امروز ببینید چقدر کشیده پایین......

بالاسر صنفی که نظارت باشه، در نهایت مجبوره قیمت رو متعادل کنه

این پایین اومدن دلار فقط باعث شده وسایلی مثل لپ تاب موبایل یا چند وسایل برقی که از کشور های خلیج وارد میشه قیمتش کم بشه و گرنه قیمت اجناس خوراکی همون قیمت هاست و تغییری نکرده !

mmf66

Registered User
لایک‌ها
417
والا به خدا هیچی ارزون نشده فقط موبایل و چند تا جنس دیگه بقیه گرون تر شدن مثلا یه اسپیکر قبل عید که دلار 1900 بود گرفتم 425 الان که دلار شدا 1570 میگه 520
یا مثلا یخچال ال جی من پارسال قیمت کردم میگفت 800 الان میگه 1 تومن اون جنسهایی که میبینین ارزون شدن یا قیمت جهانیش اومده پایین یا از رده خارج شده یا مثل تخم مرغ تولید زیاد شده و فصلیه مثل گوجه که الان کمیاب شده 2500 تومان

LAPD

Registered User
لایک‌ها
598
از نظر من این افزایش قیمت الان خودش باعث کاهش قیمت خواهد شد !
چون توی این یه هفته اخر تعداد زیادی سکه 546 تومنی که در میاد 573 تومن ثبت نام شده بود , که اگه قیمت سکه میشد مثلا 580 دیگه اینا سکه هاشونو نمیگرفتن و اوراق میگرفتن و این سکه ها وارد بازار نمیشد , حالا که قیمت رسیده نزدیک 620 و اگه این قیمت بمونه اینا سکه هاشونو میگیرن و وارد بازار میکنن که میتونه قیمتو بیاره پایین.

mmf66

Registered User
لایک‌ها
417
دوستان دلار چرا رم کرده به نظر شما این مقطعیه یا مداوم

wolf144grz1

Registered User
لایک‌ها
46
سکه هم رم کرده! :دی

1569 انس

Mahdy2021

Registered User
لایک‌ها
74
دوستان دلار چرا رم کرده به نظر شما این مقطعیه یا مداوم
رم نرده........ رمش دادن

اونس نسبت به 4 روز پیش نزدیک 30 دلار سقوط داشته..... الان شده 1566

صرافها می خوان قیمت سکه رو بالا نگه دارن.دلار رو از 1570 رسوندن به 1600 :D

البته همینجوری یکمی هم ارزش دلار در بازارهای جهانی بالا رفته

خیالت راحت اینا همش مقطعیه..... با این سقوط اونس و زیاد بودن سکه در بازار، دلار هم خیلی بالا نمی ماند

amir202020

Registered User
لایک‌ها
8
یه سوال : این قیمت های بازار جهانی بر چه اساسی هستش مثلا امروز انس کلی اومده پایین ولی قیمت جهانی یورو پوند اینا کشیده بالا !؟ (در ضمن دلار در بازار تهران شد 1610 !!! )

mmf66

Registered User
لایک‌ها
417
رم نرده........ رمش دادن

اونس نسبت به 4 روز پیش نزدیک 30 دلار سقوط داشته..... الان شده 1566

البته همینجوری یکمی هم ارزش دلار در بازارهای جهانی بالا رفته

خیالت راحت اینا همش مقطعیه..... با این سقوط اونس و زیاد بودن سکه در بازار، دلار هم خیلی بالا نمی ماند

پس که این طور قیمت دلار و سکه رو صرافی ها تعیین میکنند و دولت بیچاره هم که مظلوم یه جا وایساده نگاه میکنه

masoudrejae

Registered User
لایک‌ها
191
تو ایران هر چی رفت بالا دیگه نمی یاد پایین اگه بیاد هم فقط یک درصد کم میشه و در حقیقت 99 درصد اضافه شده
همین شیر که هی میگفتن تولید کننده ها را مجبور کردیم قیمت را پایین بیارن
عملا باعث شد دیگه شیر تو بازار نیاد و ادم مجبور بشه پاکتی بخره 1500
حالا الان باز یکی میگه کی گفته شیر نیست سر میلان ما میده 3 تا صد تومن
تا زمانی که ثبات تو بازار نباشه همین میشه
حالا بانک فعلا میخواد سکه ها را از چنگ مردم در بیاره داره قیمت را میاره پایین اگه تونست تا اخر سال همین روال را ادامه بده مرد هست که مطمئنا نمیشه

حالا تا 3 خرداد شیر و میوه و نون و برنج نخورین شاید فرجی شد:wacko:

amir202020

Registered User
لایک‌ها
8
با این قیمت هایی که امروز داره می یاد بیرون اگه نتیجه مذاکرات منفی باشه اونایی که رفتن و سکه هاشون رو به بانک فروختن یا حواله گرفتن بدجور پشیمون میشن :wacko:

wolf144grz1

Registered User
لایک‌ها
46
دیگه از رم گذشته، چهار نعل داره می ره :دی

amir202020

Registered User
لایک‌ها
8
سکه
بهار ازادی 650
امامی 640

sajjadmaham

Registered User
لایک‌ها
72
عجب مملکتی داریم اونس که میاد پایین دلار و میکشن بالا ... مشخصه که دولت خودش خیلی بیشرفتر از این حرفاست!هر موقع اراده کنن قیمت و بالا پایین میکنن.

masoudrejae

Registered User
لایک‌ها
191
شما هنوز فکر میکنی اونایی که میتونن معادلات اقتصادی یک کشور 70 میلیونی را بهم بزنن 4 تا صراف اسمون جلن؟
یعنی دولت نمیتونه جلوی 4 تا صراف را بگیره؟

amir202020

Registered User
لایک‌ها
8
خیلی جالبه انس داره می یاد پایین سکه داره می ره بالا ما اخرش نفهمیدیم این دوتا به هم ربط دارن یا نه !!!؟

mohenh

Registered User
لایک‌ها
73
اگر سیاست دولت در تزریق شکست بخوره و بازار به این نتیجه برسه که دولت در تزریق ارز به بازار کم آورده دیگه کنترل کردن قیمت دلار به همین راحتی ها نیست!

drdexter

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
3,550
قیمت های امروز دست به یکی بازار هست گول نخورید فاصله خرید و فروش شده 60 تومن
i298960_ddd.gif

اگر سیاست دولت در تزریق شکست بخوره و بازار به این نتیجه برسه که دولت در تزریق ارز به بازار کم آورده دیگه کنترل کردن قیمت دلار به همین راحتی ها نیست!

دولت 1 دلار هم تزریق نمیکنه دادا نمونش صرافی های بانک ها هست که یک خط در میون تعطیل هستن . دولت در انقدر در مجلس فشار اورد تا تونست مجوز فروش دلار در بازار آزاد رو بگیره . حالا مگه دیوانست بخواد دلار تزریق کنه ؟

بالا