• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

سرمايه گذاري روي سكه و طلا

LAPD

Registered User
لایک‌ها
598
حالا این مذاکراته هم شکست بخوره قشنگه !! رسما مملکت به فنا میره !
این تو بمیریه از اون تو بمیریا نیست , قیمت بخواد بالا بمونه ایندفه دیگه فقط با حکم تیر برای کسی که دلار و سکه داره میشه جلوشو گرفت !

LAPD

Registered User
لایک‌ها
598
قیمت های امروز دست به یکی بازار هست گول نخورید فاصله خرید و فروش شده 60 تومن
i298960_ddd.gif

دقیقا همین فاصله خرید و فروش داره میگه چه خبره !!

wolf144grz1

Registered User
لایک‌ها
46
اخر چی شد؟
دولت برد بالا؟
دولت می خواد بیاره پایین؟
تقصیر بازار است؟

amir202020

Registered User
لایک‌ها
8
مثل اینکه باز داره می یاد پایین :D

sajjadmaham

Registered User
لایک‌ها
72
قیمت خرید یعنی 1580 هست الان آقای موذنی؟

LAPD

Registered User
لایک‌ها
598
به نظر من نفسهای آخره بازاره تا مذاکرات.
من انتظار یه جهش شدیدو داشتم اخرای این ماه نه اینقدر البته ! سکه که شده بود نزدیک 580 پریدم برم بگیرم , تا پولو از بانک در بیارم و چک رمزدار بگیرمو اینا برگشت بالا !!:D یه نوسان خفن از دستم رفت !

Mahdy2021

Registered User
لایک‌ها
74
i298960_ddd.gif

دولت 1 دلار هم تزریق نمیکنه دادا نمونش صرافی های بانک ها هست که یک خط در میون تعطیل هستن . دولت در انقدر در مجلس فشار اورد تا تونست مجوز فروش دلار در بازار آزاد رو بگیره . حالا مگه دیوانست بخواد دلار تزریق کنه ؟

با تشکر از شما......

البته من حدس می زنم خیلی نتونن این وضع رو ادامه بدن و دست آخر مجبور میشن قیمتا رو پایین بیارن.نظر شما چیه؟

LAPD

Registered User
لایک‌ها
598
فاصله خرید و فروش سکه 20 هزار تومن شده !! این یعنی اینکه میخوان ضررشونو جبران کنن , از طرفی احتمال زیاد میدن قیمت بیاد پایین , در نتیجه 20 تومن زیر قیمت فروش میخرن که ریسکش براشون پایین باشه.

mohenh

Registered User
لایک‌ها
73
i298960_ddd.gif

دولت 1 دلار هم تزریق نمیکنه دادا نمونش صرافی های بانک ها هست که یک خط در میون تعطیل هستن . دولت در انقدر در مجلس فشار اورد تا تونست مجوز فروش دلار در بازار آزاد رو بگیره . حالا مگه دیوانست بخواد دلار تزریق کنه ؟

یعنی تامین ارز واردات از چه طریقی انجام میشه؟

همینکه دولت گفت فقط اقلام ضروری بهشون ارز تعلق می گیره کلی ارزش دلار رفت بالا نسبت به ریال. بعد از طرف دیگه تزریق از طریق امکان اختصاص دلار صادراتی به وارداتی (یعنی نفت و پتروشیمی که بیشترین صادرات ایران هست) که خودش یک نوع تزریق هست.

یعنی اگر تامین نکنه ارز دولتی واردات مواد ضروری رو هم فکر می کنید بازار به همین صورت می مونه؟

شما هم یک مقدار غیر تخصصی حرف می زنید آقای موذنی

arashaj74

Registered User
لایک‌ها
1,070
عملکرد من تو این 5 ماه:خرید روی 573(پیش خرید)...............فروش 680
خرید روی 610
خرید روی 599......................الانم که رفته روی 640(2 روز پیش خریدم و از سبزه میدون با موبایل پیس دادم)
بازدهی 5ماه......25%

Mahdy2021

Registered User
لایک‌ها
74
فاصله خرید و فروش سکه 20 هزار تومن شده !! این یعنی اینکه میخوان ضررشونو جبران کنن , از طرفی احتمال زیاد میدن قیمت بیاد پایین , در نتیجه 20 تومن زیر قیمت فروش میخرن که ریسکش براشون پایین باشه.

عمرا کسی این قیمتها ازشون بخره

اونس رسید 1560................ 1550 ما داریم می آییم :دی

drdexter

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
3,550
یعنی تامین ارز واردات از چه طریقی انجام میشه؟

همینکه دولت گفت فقط اقلام ضروری بهشون ارز تعلق می گیره کلی ارزش دلار رفت بالا نسبت به ریال. بعد از طرف دیگه تزریق از طریق امکان اختصاص دلار صادراتی به وارداتی (یعنی نفت و پتروشیمی که بیشترین صادرات ایران هست) که خودش یک نوع تزریق هست.

یعنی اگر تامین نکنه ارز دولتی واردات مواد ضروری رو هم فکر می کنید بازار به همین صورت می مونه؟

شما هم یک مقدار غیر تخصصی حرف می زنید آقای موذنی

دوست عزیز این مسئله که شما الان عرض کردید میشه ساست های ارزی بانک مرکزی که به صورت جامع هست . ما در مملکتی زندگی میکنیم که هنوز واژه کوپن توش هست و در کل اروپا این واژه بعد از جنگ جهانی دوم حذف شده هست
i298960_ddd.gif
وقتی بانک مرکزی و دولت با ایجاد رانت و قیمت به اصلاح دولتی برای سطوح بالا به اصطلاح عاغایان ایجاد رانت میکنه
i298960_ddd.gif
باید این نرخ در جایی هر چقد کوچک کارائی داشته باشه ولو برای قشر خاصی از وارد کننده ها
i298960_ddd.gif
به این نمیگن تزریق ارز . تزریق ارز دوست عزیز گند کاری بود که پارسال بهمنی و برو بکسش در بازار انجام دادن به اون گستردگی با کارت ملی ارز دادن و .........

پرابلم ؟
i298960_ddd.gif

ehsan_y1

Registered User
لایک‌ها
14
خرید روی 610
خرید روی 599......................الانم که رفته روی 640(2 روز پیش خریدم و از سبزه میدون با موبایل پیس دادم)
بازدهی 5ماه......25%

اینایی که گفتی یعنی کارت خیلی درسته ؟!!!

IvY

Registered User
لایک‌ها
110
خب معلومه که قیمت های امروز ساختگی هست ، اونس و دلار جهانی داره ارزون میشه ، اونوقت تو ایران جفتش داره گرون میشه ، پس این افزایش قیمت ثبات نخواهد داشت .

mohenh

Registered User
لایک‌ها
73
جناب آقا مهدی گل

من فکر می کنم یک مقدار از افت طلا نسبت به دلار بر می گرده به بالا رفتن قدرت دلار. یعنی الان نسبت طلا به دلار و یورو به دلار هر دو افت کرده اند. این نشون می ده که دلار نسبت به این دو قدرت گرفته. مسلما توی بازار ایران هم این مورد باید نمایان بشه!

hoorsa

کاربر ویژه گفتگوی آزاد
لایک‌ها
1,705
قربون قدمت :دی

drdexter

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
3,550
خرید روی 610
بازدهی 5ماه......25%

ایول
i298960_ddd.gif
قابل تقدیر هست . دمه شما گرم این یعنی سرمایه گذاری نه پس انداز . کار شما کردید چون منجر به سود دهی بوده = رشد سرمایه و تقویت قدرت خرید
i298960_ddd.gif

بالا