• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

سرمايه گذاري روي سكه و طلا

LAPD

Registered User
لایک‌ها
598
فردا یا سکه ارزون میشه یا دلار گرون میشه !

الان پول طلای خام سکه حدود 585 میشه با این دلار و اونس !
طلاش 596 تومنه حدوده البته مزنه زده 593
اگه این حباب سکه میتونست دلارو بکشه بالا همین امروز میکشید , در نهایت خودش مجبوره بترکه با دلار یکی بشه. اونس اگه یه نیمچه حرکت به سمت پایین داشته باشه راحت تر این اتفاق می افته.

reza_badkonaki

کاربر فعال سریال های تلویزیونی
کاربر فعال
لایک‌ها
325
طلاش 596 تومنه حدوده البته مزنه زده 593
اگه این حباب سکه میتونست دلارو بکشه بالا همین امروز میکشید , در نهایت خودش مجبوره بترکه با دلار یکی بشه. اونس اگه یه نیمچه حرکت به سمت پایین داشته باشه راحت تر این اتفاق می افته.

اره درست میگی
نمیدونم چرا همیشه اشتباه ضرب و تقسیم میکنم :دی

Mahdy2021

Registered User
لایک‌ها
74
الان جو خرید بیشتره یا فروش؟کسی میدونه؟؟؟؟;)
همین حرفهای آقای موذنی رو بخون دیگه.صفحات قبل گفته

حالا جدا از حرف ایشون که سنده، من ساعت 5 همین امروز از فردوسی میگذشتم، اکثر صرافی ها بسته و نیمه بسته بودن!!!
اونهایی هم که بودن قیمت پشت شیشه نداشتن و فقط یکی قیمت خرید رو زده بود 600 که بعید می دونم اونم بخره

با این وضع اگر فردا اونس چند دلار ناقابل پایین بیاد، صرافها میرن مسافرت یکماهه :D

mohenh

Registered User
لایک‌ها
73
حفظ قدرت خرید در مقابل خرید سکه ناشی نمیشه . شما دوست عزیز این رو هم باید در نظر بگیرید که سکه سرمایه بلوک شده هست و در اقتصاد به اون Toxic asset میگن
i298960_ddd.gif
روندی که شما هی دارید توی تاپیک میگید دقیقا منظورتون رو از سرمایه گذاری با چه بازه زمانی هست ؟ 1 -2 -3-4 یا 5 سال ؟ مسلم هست اگر بازه زمانی دقیقی منظورتون نباشه به واسطه رشد قیمت ها همیشه سوده هست ولی حفظ قدرت خرید نه ! این تاپیک پس انداز نیست . موقع فروش سکه همون موقعی بود که یک میلیون رسیده بود نه بالاتر چون وقتی بالاتر رفت اکثر صراف ها و طلا فروش ها به خاطر درصد ریسک خرید نداشتند و فقط فروش داشتن . پس بازه زمانی تون رو مشخصی کنید .

آقای موذنی

لطفا مفهموم toxic asset را مجددا مطالعه کنید:

Toxic asset - Wikipedia, the free encyclopedia

به هیچ عنوان طلا نمی تواند toxic asset باشد چون همیشه بازارش هست!

drdexter

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
3,550
آقای موذنی

لطفا مفهموم toxic asset را مجددا مطالعه کنید:

Toxic asset - Wikipedia, the free encyclopedia

به هیچ عنوان طلا نمی تواند toxic asset باشد چون همیشه بازارش هست!

ممنون از لینک که دادید این رو در دوره کارشناسی ارشد خوندم . به هر موجودی به هر شکلی که بلوکه شده باشه و در جریان اقتصادی قرار نگیره میگن Toxic asset ;) . اگر شما همین سکه ها رو به جای نگهداری در خونه مثلا در بانک کارگشایی بزارید دیگه این نمیشه سپرده سمی میشه پشتوانه اقتصادی . در ضمن سپرده سمی تنها به دارایی های بلوک شده نمی گن حتی بعضی از دارائی ها هم در عین حال که بلوک نیستن میشه سپرده سمی . مثل اوراق مشارکتی که بی دلیل چاپ شه و در محلی برای مصرف نداشته باشه یا اینکه اوراق قرضه عمومی چاپ بشه و یا در محل خودش مصرف نشه. چون 95% مردم به بالا همیشه مسکوکات رو در منزل نگه میدارن پس عبارت سپرده سمی که من به کار بردم بی دلیل نیست .

پ ن : کشتی ما رو با لینک های ویکی پدیا
i298960_ddd.gif
مطمئن باش دوست عزیز اگر مفهوم چیزی رو ندونم هیچ موقع ازش اسم نمیبرم بنده خودم مدیرت مالی خونده هستم
i298960_ddd.gif

mohebali

Registered User
لایک‌ها
6,494
ممنون از لینک که دادید این رو در دوره کارشناسی ارشد خوندم . به هر موجودی به هر شکلی که بلوکه شده باشه و در جریان اقتصادی قرار نگیره میگن Toxic asset ;) . اگر شما همین سکه ها رو به جای نگهداری در خونه مثلا در بانک کارگشایی بزارید دیگه این نمیشه سپرده سمی میشه پشتوانه اقتصادی . در ضمن سپرده سمی تنها به دارایی های بلوک شده نمی گن حتی بعضی از دارائی ها هم در عین حال که بلوک نیستن میشه سپرده سمی . مثل اوراق مشارکتی که بی دلیل چاپ شه و در محلی برای مصرف نداشته باشه یا اینکه اوراق قرضه عمومی چاپ بشه و یا در محل خودش مصرف نشه. چون 95% مردم به بالا همیشه مسکوکات رو در منزل نگه میدارن پس عبارت سپرده سمی که من به کار بردم بی دلیل نیست .

پ ن : کشتی ما رو با لینک های ویکی پدیا
i298960_ddd.gif
مطمئن باش دوست عزیز اگر مفهوم چیزی رو ندونم هیچ موقع ازش اسم نمیبرم بنده خودم مدیرت مالی خونده هستم
i298960_ddd.gif
لازم به ذکر است که که دکتر داره دکترای مدیریت بانک میخونن.
شاید بعضی ها بیشتر از دکترای همچین رشته ای میدونن

drdexter

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
3,550
لازم به ذکر است که که دکتر داره دکترای مدیریت بانک میخونن.
شاید بعضی ها بیشتر از دکترای همچین رشته ای میدونن

چاکرتیم به مولا
i320034_happy-cry.gif
دکترا هم تموم شده دادا به طز من گیر دادن من هم عوض نمیکنم 750 صفحه هست بالاخره قبول میکنن
i320021_papiyon.png

farokhe

Registered User
لایک‌ها
27
من بیشتر با گفته های اقای اونی موافقم از ایشان تقاضا دارم که بیشتر اینجا تشریف داشته باشند بخصوص این این روزا که خیلی حساسه که بتونیم از کارشناسیهای دو طرف مخالف یا موافق استفاده کنیم :hmm:

AΜIRICE

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
بازم سکه میاد پایین؟!!!!!!!!!

drdexter

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
3,550
من بیشتر با گفته های اقای اونی موافقم از ایشان تقاضا دارم که بیشتر اینجا تشریف داشته باشند بخصوص این این روزا که خیلی حساسه که بتونیم از کارشناسیهای دو طرف مخالف یا موافق استفاده کنیم :hmm:

اگه نظرتون بنده هست که سخت در اشتباه هستید
i298960_ddd.gif
خریدن یا نخریدن کسی به من ربطی نداره 1 بار با سند و مدرک نشون دادم من چجوری از این بازارها سودگیری میکنم . همون کار رو با سرمایه 1 میلیون هم میشه انجام داد . بنده اعتقادی به خرید سکه برای حفظ قدرت خرید ندارم یا حفظ ارزش پول
i298960_ddd.gif
پولی که بلوک شده مرده هست حالا هر چی میخواد باشه حتی اگر پول رو سپرده بانکی بکنید فقط برای سود گرفتن اون هم پول مرده هست . بازم میگم اگر پول رو بلوک کنید چه سکه - ارز - سپرده و یا به هر شکلی دیگه میشه پول مرده
i298960_ddd.gif
متاسفانه این تاپیک شده تاپیک پس انداز فقط صحبت از خرید میشه الا 4 نفر از دوستان که با شناخت موقعیت دقیق فروختن و الان دارن دوباره برای خرید نقشه میکشن که دمشون هم گرم
i298960_ddd.gif
. ازدیاد قیمت شامل همه چی میشه بنا به مثال پائین سطح :

اسفند ماه تسمه تام 206 خریده بودید الان 105% سود کرده بودید از سکه و ارز و هرچی که فکرش رو بکنید بیشتر
i298960_ddd.gif
کاری که خودم کردن عوض اینکه بیام سکه ثبت نام کنم خیلی هم راحت موقعی که دلار دولتی تکون خورد میدونستم این وضع میشه حالا به فکر فقط ارزش پول و حفظ قدرت خرید باشید . اگر دارید در بخش اقتصادی صحبت میکنیم سراغ موقعیت های داغ باشیم دقیقا همون روزی که خواستم این کار رو بکنم در همین تاپیک داد زدم و به همه گفتم

پس تاپیک رو با تاپیک پس انداز اشتباه نگیرید که فی الواقع باید اسمش پس انداز سکه و طلا
i298960_ddd.gif

elinet0

Registered User
لایک‌ها
128
آقاي علي آقا، بعضي چيزها رو نمي‌توني با معذرت خواهي هم درست بكني، بعضي افراد حتي كساني كه در خارج از ايران زندگي مي‌كنند، و در طي اين مدت سرو صدا را انداختن كه

سكه نمي‌دن اونها رو هم درنظر داشته باشيد. خب كسي كه از يك رسانه‌ي گروهي اين كارو انجام ميده و ميگه سكه نميدن، يا واقعاً عقلش كمه، يا همدست بانكه كه به مردم ضرر بزنه

يا اصلاً نمي‌تونه شرايطي رو كه درش هستيمو درك بكنه. كاملاً مشخص بود كه بانك نمي‌تونه سكه نده ولي هيچ يك از اينها به نفع مردم ايران راه‌كاري ارائه ندادند. خب خيلي‌ها هم تازه

كار هستند و اصلاً نمي‌تونن تشخيص بدن.

تنها توصيه‌اي كه مي‌تونم داشته باشم اين است كه وقتي آي دي افرادي رو كه الان براي شما شناخته شده هستند و راهنمايي‌هاي اونها براي شما ضرر به همراه داشته نه سود، اصلاً

پست اين افراد رو نخونيد. حتي خوندن سطحي مطالب اين افراد ميتونه باعث گمراهي شما بشه.

فقط مطالب افرادي رو كه حسن نيت اونها براي شما و ساير خوانندگان اين فوروم مشخص شده است رو مطالعه كنيد.

موفق باشيد

آقای انونی شما وقتی سکه رسید به یک میلیون به بچه ها گفتید نفروشید.
وقتی قبل دادن سکه ها بود گفتید نفروشید.
فکر نمیکنید دلیل ضرر سنگین کسایی که به حرفهای شما گوش دادن هستید؟
چرا نمیاید ازشون معذرت خواهی کنید ؟ تمام صحبت های شما در این تاپیک آرشیو شده...

elinet0

Registered User
لایک‌ها
128

ali_nioton

Registered User
لایک‌ها
156
پیش بینی برای تا آخر هفته چیه؟

با توجه به اوضاع منطقه یورو و حرکت کلی بازار سرمایه نفت و ... به سمت دلار

افزایش ارزش دلار رو خواهیم داشت

به نظر من شروع این هفته بورس حتی تو خود نیویورک هم انس سقوط میکنه

چن روزیه دولتی ها دارن دهن اشونو وا میکنن و یه چیزایی میگن

ضمن اینکه خبرهایی از افزایش قیمت بنزین و هدف مندی میاد

روند کاهشی قیمت دلار احتمالا کند میشه

بسیاری از افراد هم که منتظر فرصت خرید بودن این هفته خرید خودشون رو یواش یواش شرو میکنن

به نظر من قیمت ها یا ثابت میمونه یا با شیب خیلی کم نزولیه

wolf144grz1

Registered User
لایک‌ها
46
با توجه به اوضاع منطقه یورو و حرکت کلی بازار سرمایه نفت و ... به سمت دلار

افزایش ارزش دلار رو خواهیم داشت

به نظر من شروع این هفته بورس حتی تو خود نیویورک هم انس سقوط میکنه
چرا به سمت طلا نمی ره، می ره به سمت دلار؟
(ببخشید اگر سوال ابتداییه)

rezidentevil

Registered User
لایک‌ها
832
سکه الان قیمتش چند شده ؟

ali_nioton

Registered User
لایک‌ها
156
چرا به سمت طلا نمی ره، می ره به سمت دلار؟
(ببخشید اگر سوال ابتداییه)

خب این روشنه

وقتی دلار ارزشش زیاد میشه چن تا دلیل مشخص داره که ....

حالا وقتی ارزش دلار زیاد شه انس میاد پایین

پس دیگه دلیلی نداره شما دلار با ارزش رو بدی و طلایی که داره افت میکنه رو بخری

بالا