• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

دوغ گازدار را خودتان درست کنید

djaliten

Registered User
تاریخ عضویت
15 می 2012
نوشته‌ها
548
لایک‌ها
823
محل سکونت
خونه
[h=3]دوغ گازدار را خودتان درست کنید[/h]
130450.jpg

حال برای گازدار شدن دوغ کافیست دو حبه قند به آن اضافه کنیم ، سپس دوغ را به مدت یک ربع ساعت در ظرف سربسته ای کاملاً سربسته و محکم خوب هم میزنیم و بعد ظرف حاوی دوغ را در هوای آزاد به مدت یک هفته نگهداری می کنیم.


مواد لازم :
ماست
آب
چند حبه قند

طرز تهيه :
برای این کار از ماست ترش استفاده می کنیم. اگر ترش نیست ماست را در ظرف سر بسته و به مدت 2 روز در بیرون یخچال نگهداری می کنیم وقتی ترشید ، ماست را آنقدر هم می زنیم تا کاملا براق شود آنگاه دو برابر ماست ، آب به آن اضافه می کنیم و به میزان دلخواه نمک هم اضافه می کنیم .
حال برای گازدار شدن دوغ کافیست دو حبه قند به آن اضافه کنیم ، سپس دوغ را به مدت یک ربع ساعت در ظرف سربسته ای کاملاً سربسته و محکم خوب هم میزنیم و بعد ظرف حاوی دوغ را در هوای آزاد به مدت یک هفته نگهداری می کنیم.
در آخر پس از آماده شدن ، می توانید به آن پودر موسیر اضافه کنید و یا از عرقیاتی مثل عرق نعناع یا شاهسپرن برای خوش طعم شدن آن استفاده کنید . به یاد داشته باشید
هرگز بیش از حد از قند برای گازدار کردن دوغ استفاده نکنید.
 

متالیک

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
تاریخ عضویت
31 مارس 2007
نوشته‌ها
2,133
لایک‌ها
286
یک هفته طول می کشه :)
 

fereydoon1

Registered User
تاریخ عضویت
18 آگوست 2008
نوشته‌ها
1,028
لایک‌ها
895
سن
34
محل سکونت
بهشهر
از اونجا که اسیر دوغ هستم
کلا دوغ رو باید با شیر محلی درست کنی این نکته اول !بعد از زدن ماست اگر جای گرم به مدت بیشتری بمونه ماست ترش تر میشه ! اگر در محفظه درپوش دار بریزی با یه کم نمک یه روز هم توی آفتاب باشه جواب میده ولی گاز دار شاید نشه !

با قند هم تست کردم جواب داده !

ولی کلا اگه اون ماست رو یه هفته تو در بسته بزاری گاز تولید میکنه !
 

I_din

Registered User
تاریخ عضویت
9 نوامبر 2010
نوشته‌ها
110
لایک‌ها
19
ميتونيد براي گازدار كردن دوغ از پمپ هواي آكواريوم و اسفنچي كه هوارو به صورت حباب هاي كوچيك ميده بيرون استفاده كنيد
كافيه بذاريد تو دبه دوغ و روشن كنيد .دوغ كاملا حُبابيزه ميشه.
 

Mahiar0

کاربر افتخاری سئو و معرفی سایتها
تاریخ عضویت
20 جولای 2004
نوشته‌ها
10,341
لایک‌ها
1,210
محل سکونت
رشت
ما که از قند استفاده نمیکنیم
دوغ وماست واب و نمک یک ذره بیشتر(البته شور نشه)به مقدار لازم قاطی میکنیم تو بطری و توی یک لحاف میپبیچیم سه روز کامل بیرون یخچال
هر شب هی تکان میدهیم که همین تکان دادن باعث گاز دار شدنش میشود بعد توی یخچال یک دوروزی میگذاریم هرچی بیشتر بماند بهتر
 

mihanshop

Registered User
تاریخ عضویت
30 می 2012
نوشته‌ها
155
لایک‌ها
75
جالب بود دوست من . ولی من از دوغ گازدار خوشم نمیاد . جالب نیست. هیچی مثل دوغ با عرق نعناع به ادم آرامش نمیده:rolleyes:
 

yasin90

محروم از فعالیت تجاری
محروم از فعالیت تجاری
تاریخ عضویت
14 فوریه 2012
نوشته‌ها
79
لایک‌ها
1
محل سکونت
mashad
ممنون از شما
 
بالا