عصاره مرغ و... رو کی باید به غذا اضافه کنیم در ابتدا اواسط پخت انتهای پخت
fzahrab Registered User تاریخ عضویت 9 مارس 2012 نوشتهها 1,574 لایکها 277 27 می 2012 #1 عصاره مرغ و... رو کی باید به غذا اضافه کنیم در ابتدا اواسط پخت انتهای پخت
shisholi Registered User تاریخ عضویت 12 آپریل 2011 نوشتهها 1,077 لایکها 164 سن 38 محل سکونت تهرون تهرون که میگن 27 می 2012 #2 من خودم اوایل پخت مثل ادویه اضاف می کنم . البته خیلی از آشپزی ها رو دیدم همون اول اضاف می کنن تا طعمش به خورد مواد بره ! البته استفاده هم نکنی بهتره !!! نمی دونم چرا فکر می کنم ضرر داره و خیلی مصنوعیه !!!!!!!!
من خودم اوایل پخت مثل ادویه اضاف می کنم . البته خیلی از آشپزی ها رو دیدم همون اول اضاف می کنن تا طعمش به خورد مواد بره ! البته استفاده هم نکنی بهتره !!! نمی دونم چرا فکر می کنم ضرر داره و خیلی مصنوعیه !!!!!!!!
fzahrab Registered User تاریخ عضویت 9 مارس 2012 نوشتهها 1,574 لایکها 277 27 می 2012 #3 پس نظر شما اینه که استفاده نکنم ؟
lilyrose مدیر بازنشسته تاریخ عضویت 24 جولای 2010 نوشتهها 4,270 لایکها 8,207 محل سکونت My Sweet Home 27 می 2012 #4 به نقل از fzahrab : عصاره مرغ و... رو کی باید به غذا اضافه کنیم در ابتدا اواسط پخت انتهای پخت کلیک کنید تا بازشود... سلام دوست گرامی شما قبلا تاپیکی با همین عنوان ایجاد کردید که من با این تاپیک مرجش کردم : http://forum.persiantools.com/t213869.html لطفا برای هر سوالی که دارید تاپیک جداگانه نزنید. ممنون
به نقل از fzahrab : عصاره مرغ و... رو کی باید به غذا اضافه کنیم در ابتدا اواسط پخت انتهای پخت کلیک کنید تا بازشود... سلام دوست گرامی شما قبلا تاپیکی با همین عنوان ایجاد کردید که من با این تاپیک مرجش کردم : http://forum.persiantools.com/t213869.html لطفا برای هر سوالی که دارید تاپیک جداگانه نزنید. ممنون