A@D@E@L
Registered User
كسى ميتونه يه روش ساده براى نصب بازى تو اين مدل جطور نصب ميشه
راستى اين مدل جه بازى و برنامه هايى رو سابورت ميكنه
راستى اين مدل جه بازى و برنامه هايى رو سابورت ميكنه
مثل بقیه گوشی های اندرویده دیگه
ممنون از توضيح كامل و جامعتون!
برنامه روت اکسپلورر یا ایزی اینستالر رو دانلود کنید
بعد برو تو ستینگه گوشی قسمت اپلیکیشن تیکه آننان سورس رو بزن بعد بلوتوث رو روشن کن برنامه ای که دانلود کردیرو با یه گوشی دیگه براش بوتوث کن و نصب کن
حالا گوشیت فایل منیجر داره فایل خامه برنامه هارو بریز رو مموری بعد برو تو برنامه روت اکسپلورر بعد تو پوشه sdcard برو برنامه هارو نصب کن این راحت ترین راهه
اگر میتونی برنامه بازار رو هم دانلود کن و ازون برنامه هارو دانلود کن از گوشیت و نصبش کن
پ.ن:توصیه میشه برنامه zdbox رو هم واسه مدیریته گوشی و انتقاله برنامه ها به مموریت از رو فون مموری استفاده کنی
همین
Sent from my WT19i using Tapatalk 2
اين برنامه روت اكسپور واسه اندرويد هست و رو گوشي نصب كنم؟
سَلام دوست عزیز , گوشی رو روت کردی ؟
برنامه و بازی های نصب شده روی مموری نصب بشــه .
اگه روت نکردی برنامه و بازی ها روی حافظه داخلی نصب میشن و بعد از مدتی گوشی هـنگ یا گیر میکنـه .
روت کردنه الان ول کن داداش!ميشه واضع تر بگيد
الان روت اكسپلور رو دانلود كردم و ميخوام بفرستم به اون گوشي
چيكار بايد بكنم؟
باید بفرستی
دوست عزیز تا موقعی که روت نکردن این برنامه هـا کارایی ندارن و برنامه و بازی هـای حجم بالا رو انتقـال نمیده به مموری ..نصب کن برنامتو بعد هم برنامه ها یی aap 2 sd یا move to sd enabler یا link to sd رو دانلود کن و یسری برنامه هارو انتقال بده به مموریت
داداش چرا شایعه میسازی؟!؟!!؟من رو همه گوشیایه روت نشده اینارو تست کردم دقیقا بازیایه پر حجم رو امتقال میداد!من رویه اکسپریا نئو خودم که روت نشده بود 13 صفجه برنامه داشتم که 3 تا بازیه اچ دی هم شاملش میشد حافظه داخلیم فقط 320 مگابایت بودش!دوست عزیز تا موقعی که روت نکردن این برنامه هـا کارایی ندارن و برنامه و بازی هـای حجم بالا رو انتقـال نمیده به مموری ..
برای انتقـال میگـه گوشی باید حتمـا روت باشــه , من این نوع گوشی رو داشتـــم .
____
تو گوگل سرچ کنید روت کردن گوشــی ( اسم گوشیتون رو بنویسید و سرچ کنیـد ) .
![]()
دوستان خواهشن دعوا نكنيد:blush:
برنامه ها رو فرستادم
الان كجا رفته و چيكارشون كنم؟
فعلان دوتا فرستادم1-روت اكسپور2-يه بازي
راستي الان پيداشون نكردم كه نصبشون كنم
اون شرته notifcation رو ازون بالا بگیر بکش پایین یه فلش باید ببنی واسه رسیو فایلته جفتش اونجاست کیلیک کن نصبش کن
اتفاقا همين كارو كردم
ميزنه
install blocked
for security,your phone in set to block installation of applacitaons not obtained ftom android market
بعد زيرش نوشته
settings cancel