ای نامرد میخواستم اینبار من اولین نفری باشم که امتیاز میدم یه ساعت امتیاز دادم میام میبینم بازم تووووووووووو...........
astanboos:8.50 وای!!!!!!!!!!! اگه اون یارو اااا مرد بود....................هیچوقت یه مرد اینجوری نمیره جلوی تووووووووووپ
FERI KHAN : 9.50 بازیکنم بازیکن های قدیم.........البته فقط توتی(رم) :دی
omid0:
10 یه روزی منم سوار پالاگرایدر میشم......قول میدم
ya_ali_mavla .............دو درو درود دوووود ایراااااااااان
hoorsa: 7 ام الفساد که میگن شووووووووومایی؟؟؟؟؟؟!!!این بهترین صحنه ورزشی بود یا میخواستی بگی خانوما هم هنرمندن؟؟!!:دی
Sawyer2010 : 8.50 یه روزم من ازین ارتفاعات البته با بندش (اسمشو نمیدونم چیه) و همچنین با چتر نجات میپرم پایین ....قول میدم.....آواتارتو عوض کردی نشناختم گفتم به یه تازه وارد...............
siavash20:9.50 خوب بنده خدا اینکه داد میزنه فتوشافته ولی خیلی جای توپیه من قول میدم یه روز برم یه اینجور جایی با دوچرخه دماوندم!خیلی باحاله!!!:دی
bitcomet : 8 حتما دوربین مخفی بوده ندیده :دی
Firepersian : 9.75 هوووووووم بلاخره یه عسک با مسمااااااا....آفلین

mahi58 : هوووووم انتظارم از تو یکی خیلی بیشتر بوددددد........
خداییش بچه ها موضوع توپی بود ولی خیلی کیفیتتان پایین بود من همیشه یه دو سه تا شاگرد با نمره ده داشتم ولی اینبار هیچی
خیلی عکسهای بهتری میتونستین بزارین
خداییش من میخواستم چند تا اسپویلر ناب دیگه بزارم گفتم شاید شما ها بخواید بزارید بد بشه
همه خراب کردیییییین
راستی بعضیا (دو سه نفر از بچه ها) بهتره یه بار دیگه متن موضوع رو بخونن و درکش کنن
اخه اینا چییییییییییییی بودن؟؟؟؟؟؟؟؟
:grrr:
یا علی
------------------------------------------------------------
آره ولی یه یه هفته ای میشه
خوب طرح یه آنتی نفرینو ریختم میخوام فعالیتاتو مختل کنم
خدمت عمو شاقولوس اااا ببخشید عمو فرزاد هم میرسیم ولی با نوع پیشرفته ای از شاقولوس ،آنفولانزای شاقولوسی!!!!
یا علی