Scofield69
Registered User
- نوشتهها
- 566
- لایکها
- 71
اينطور كه شما ميگيد مشه مثلا يه بازي رو زد ٢-١
بعد پايين هم بزني none
بعد پايين هم بزني none
اينطور كه شما ميگيد مشه مثلا يه بازي رو زد ٢-١
بعد پايين هم بزني none
اگه جوکر و گل اول رو اشتباه بزنیم امتیاز منفی داره؟
جریان Wildcard چیه؟
این یرگه عزیز sorniix که جدول رو جر دادن کی هستند؟ :دی
چسبیده به سقف ! :دی
فکر کنم آرین یوفا رو هک کرده :lol:
اون پست رو فقط اولش رو خوندم:دی اون قسمتش که گفته بودی میشه none رو زد نخونده بودم!!
اینطوری شما هر روز 4 تا پیش بینی میکنی. دو تا نتیجه/ دو تا گل اول/ از بین این 4 تا یکی رو جوکر انتخاب میکنی. اونی رو که احتمال بیشتری میدی/ این جوکره امتیازش دوبل میشه.
آقا من تا حالا از جوکر استفاده نکردم و الان تا حدودی دچار یاس فلسفی شده ام! طبق اون چیزی که خوندم هر match day یک بار از جوکر میتونی استفاده کنی, اما از جمله های شما به نظر می رسه هر روز یک جوکر میشه انتخاب کرد!![]()
فقط هم یکی جوکر میشه تو روز زد .
مسعود جان شفافه دیگه / همونطور که خودتون هم میگید هر مچ دی یک جوکر/ یعنی هر روز یک جوکر. منظور از مچ دی ، یک روز بازیهاست :happy:آقا من تا حالا از جوکر استفاده نکردم و الان تا حدودی دچار یاس فلسفی شده ام! طبق اون چیزی که خوندم هر match day یک بار از جوکر میتونی استفاده کنی, اما از جمله های شما به نظر می رسه هر روز یک جوکر میشه انتخاب کرد!
یکی بیاد شفاف سازی کنه!
هنوز توجیح نشدم!مسعود جان شفافه دیگه / همونطور که خودتون هم میگید هر مچ دی یک جوکر/ یعنی هر روز یک جوکر. منظور از مچ دی ، یک روز بازیهاست :happy:
هنوز توجیح نشدم!
بنده با این نیمچه عقلی که آفریدگار عنایت کرده برداشتم از مچ دی کلا بازی های دور اول هر 4 گروهه و فکر می کنم برای 8 بازی اول یک بار فرصت انتخاب جوکر داریم اما از جمله های شما این طور به نظر رسید که هر روز ( هر مچ دی 4 روز{همون 24 ساعت}.)
الان کافیست شما به سوالی که در زیر میاد با بله یا خیر پاسخ بدی تا همه چیز روشن شه:
آیا شما هم برای 2 بازی دیروز و هم برای 2 بازی امروز از جوکر استفاده کردین؟
------------------------------------------------
بابت ضریب هوشی پایین خودم رسما معذرت می خوام! :blush:
عجب!جالب شد.(به نقل از سید :دی)![]()
پاسخ سوال: بله
دیروز یک جوکر
امروز یک جوکر
فردا سومین جوکر
الی آخر.![]()
ارور میده چیکا کنم پس؟؟؟