• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

مشاوره برای باز کردن مغازه

queen_1112

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
3
سلام دوستان
من یک مقدار سرمایه دارم.در فکر باز کردن یک مغازه روسری فروشی هستم.چون من با خواهرم شریک هستم و دو تا خانوم هستیم.به نظر دوستان کدوم منطقه از تهران برای این کار مناسب تره...البته لوازم آرایشی هم خوبه ولی اطلاعات زیادی ندارم.مجوزها چطوریه؟ما دنبال یک کار با سود دهی مناسب هستیم

Love_life

Registered User
لایک‌ها
975
سلام دوستان
من یک مقدار سرمایه دارم.در فکر باز کردن یک مغازه روسری فروشی هستم.چون من با خواهرم شریک هستم و دو تا خانوم هستیم.به نظر دوستان کدوم منطقه از تهران برای این کار مناسب تره...البته لوازم آرایشی هم خوبه ولی اطلاعات زیادی ندارم.مجوزها چطوریه؟ما دنبال یک کار با سود دهی مناسب هستیم

روسری کلش نهایت 3 4 تومان می شه !

مهم مکان هست که بسته به سرمایه شما داره

queen_1112

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
3
ما دنبال رهن کامل هستیم.مثلاً امروز 25 متری رهن کامل 50 تا پیدا کردم.شهرک نفت...البته من اصلاً اون طرفها رو ندیدم که چطوری...جواز 4 میلیون برای روسری؟؟؟

alibati

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
1,344
روسری خوبه ! شما خودتون احتمالا در جریان هستید که تی تی برای خودش دیگه توی روسری برند شده و هر روز شعبه جدید میزنه
روسری چیزی هست که همیشه مشتری خودش رو داره !
من پیشنهاد میکنم در مرکز تجاری یا پاساژ مغازه بگیرید خیلی بهتره

wolfmoon

Registered User
لایک‌ها
197
چطوری می‌خواين كار كنين ؟ اگه طرف شهرك نفت می‌خواين كار كنين پيشنهاد من داخل پاساژه در كل در محله‌های شمال شهر تهران پيشنهادم داخل پاساژ هست. پاساژهای زيادی هستن كه تازه دارن راه ميفتن می‌تونين تو يكی از اونا مغازه بگيرين . در اون حوالی كسی معمولا پياده به خريد نميره پس احتمال اينكه از جلو مغازه ای داخل خيابون رد شه و بره داخلش خيلی كمه ، معمولا مردم اون حوالی به پاساژها سر ميزنن.

در مورد جاش من دقيقا نميدونم كجا الان خوبه فقط ميدونم چه جاهايی اشباع هست ، سهروردی - شريعتی بالاتر از سيد خندان - وليعصر بالاتر از ونك تا تجريش - شهرك غرب -امير آباد - گيشا - پاسداران و نياوران اشباع هستن و احتمال موفقيت كمه. سعادت آباد هنوز به اون ميزان از اشباع نرسيده اما نحوه پراكندگیش جوريه كه پيدا كردن پاساژ خوبی كه مغازه آماده اجاره داشته باشه سخته. در مورد شمال شرق تهران مثل همون شهرك نفت فكر نكنم موقعيت خيلی خوبی برای فروش داشته باشين نظر من اينه كه يكم بيشتر به سمت غرب بياين مثلا اختياريه ، كامرانيه ، قيطريه و اينجور جاها بهتر باشن.

انتخاب 25 متر خيلی عاليه به نظرم كمتر از 20 متر طرفش نرين چون مغازه بايد بزرگ باشه و فضای خالی زياد تا تو اين مناطق بتونين خوب جلب مشتری كنين ، هزينه ثانويه هم مد نظر باشه چون هزينه دكوراسيون معمولا زياد ميشه مخصوصا اينكه توصيه می‌كنم حتما از طراح داخلی حرفه‌ای برای طراحی مغازه كمك بگيرين ، هزينه تبليغات هم به كنار حتما بايد تبليغات خوب انجام بدين مثل اس ام اس انبوه ، تبليغ تو پيك برتر ، تهران و ... و شگردهای ديگه تبليغاتی مثل مراسم ويژه بازگشايی و تخفيف و سرويس VIP و ...

queen_1112

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
3
از توضیح کامل و دقیق شما ممنونم.راجع به مجوز اطلاعاتی دارید؟؟حدود هزینه؟؟ به نظر شما بین لوازم آرایش و روسری (با توجه به اینکه خودم می خوام فروشنده باشم) کدام مناسب تره؟البته پرستیژ کار هم برای ما مهم هستش

wolfmoon

Registered User
لایک‌ها
197
برای گزفتن جواز كسب بايد به صنف مربوطه مراجعه كنين ، مثلا برای روسری احتمالا صنف پوشاك (مطمئن نيستم ولی روسری هم جز پوشاكه احتمالا) و برای لوازم آرايشی به اتحادیه صنف لوازم ارایشی وبهداشتی. اونها به طور كامل راهنماييتون می كنن اما علی الحساب اين‌ها رو بدونين بد نيست :

1. بعضی شغل‌ها دارای امتحان هستن و يا اينكه مدرك خاصی می‌خوان به عنوان مثال آرايشگری
2. اكثر مشاغل مدرك خاصی نياز ندارن و داشتن مدارك ملك (اجاره نامه يا سند) و مدارك شخصی برای مرحله اوليه كفايت می‌كنه
3. معمولا يك مامور مياد و محل رو مورد بازبينی قرار ميده برای تاييد اطلاعاتی كه در مرحله قبل دادين
4. يك سری فرم‌های استعلام مثل سابقه كيفری و اين جورچيزها هم هست كه چند روزی وقت ميگيرن

چيزهای روتينی كه من يادم مونده همينا بود. هزينه بستگی داره مثلا اگر مالك عوارض مغازه رو نداده باشه ممكنه كلی خرج رو دستتون بمونه ولی هزينه معمول بقيه كارها زير 500 هزار تومان هست (فكر كنم سال پيش يك فيش 400 هزار تومانی بايد پرداخت ميشد برای پوشاك به همراه يك سری هزينه‌های كوچيك ديگه)

هم لوازم آرايشی هم روسری هر دو تعداد كسبه‌های همكار زياد دارن به همين دليل يا بايد جاش رو طوری انتخاب كنين كه تو اون حوالی مغازه همكار نباشه (يا اگر هست خيلی با سابقه نباشه) و يا اينكه خيلی تقاضای بالايی داشته باشه. شايد برای شروع كار روسری بهتر باشه چون سرمايه اوليه كمتری نياز داره در مورد لوازم آرايشی بايد يك فرد مطمئن اجناستون رو تهيه كنه و يا خودتون وارد كنين.

يك سری به وبسايت asnaf.ir بزنين بد نيست ، وبسايت صنف پوشاك هم اينه :
http://espt.ir/Home.aspx

queen_1112

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
3
برای گزفتن جواز كسب بايد به صنف مربوطه مراجعه كنين ، مثلا برای روسری احتمالا صنف پوشاك (مطمئن نيستم ولی روسری هم جز پوشاكه احتمالا) و برای لوازم آرايشی به اتحادیه صنف لوازم ارایشی وبهداشتی. اونها به طور كامل راهنماييتون می كنن اما علی الحساب اين‌ها رو بدونين بد نيست :

1. بعضی شغل‌ها دارای امتحان هستن و يا اينكه مدرك خاصی می‌خوان به عنوان مثال آرايشگری
2. اكثر مشاغل مدرك خاصی نياز ندارن و داشتن مدارك ملك (اجاره نامه يا سند) و مدارك شخصی برای مرحله اوليه كفايت می‌كنه
3. معمولا يك مامور مياد و محل رو مورد بازبينی قرار ميده برای تاييد اطلاعاتی كه در مرحله قبل دادين
4. يك سری فرم‌های استعلام مثل سابقه كيفری و اين جورچيزها هم هست كه چند روزی وقت ميگيرن

چيزهای روتينی كه من يادم مونده همينا بود. هزينه بستگی داره مثلا اگر مالك عوارض مغازه رو نداده باشه ممكنه كلی خرج رو دستتون بمونه ولی هزينه معمول بقيه كارها زير 500 هزار تومان هست (فكر كنم سال پيش يك فيش 400 هزار تومانی بايد پرداخت ميشد برای پوشاك به همراه يك سری هزينه‌های كوچيك ديگه)

هم لوازم آرايشی هم روسری هر دو تعداد كسبه‌های همكار زياد دارن به همين دليل يا بايد جاش رو طوری انتخاب كنين كه تو اون حوالی مغازه همكار نباشه (يا اگر هست خيلی با سابقه نباشه) و يا اينكه خيلی تقاضای بالايی داشته باشه. شايد برای شروع كار روسری بهتر باشه چون سرمايه اوليه كمتری نياز داره در مورد لوازم آرايشی بايد يك فرد مطمئن اجناستون رو تهيه كنه و يا خودتون وارد كنين.

يك سری به وبسايت asnaf.ir بزنين بد نيست ، وبسايت صنف پوشاك هم اينه :
اتحادیه صنف تولیدکنندگان و فروشندگان پوشاک تهران

خیلی از راهنمایی تون ممنونم

PaPaTi

Registered User
لایک‌ها
91
سلام دوستان

سلام
میشه یه توضیح بدید و بگید شال و روسریها رو از کجا میارید؟
چقدر براتون تمام میشه؟
و ...

منم دوست دارم یه همچین کاری انجام بدم اما اطلاعی از هزینه ها و نحوه خرید ندارم

tiyam 01

Registered User
لایک‌ها
7,730
استارتر تایپک خانومه ببین تو این 6 ساعت چند تا پاسخ خورده، اما تاپیک من 15 روزه یه پاسخ درست هم نخورده |:

به هر حال
فکر کنم روسری از اذربایجان بیارید مناسب باشه ... چون یکی از بچه ها مدت کوتاهی روسری فروشی داشت، اینطوری میگفت

اما تازگیا روابط ایران و آذربایجان بد شده

queen_1112

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
3
استارتر تایپک خانومه ببین تو این 6 ساعت چند تا پاسخ خورده، اما تاپیک من 15 روزه یه پاسخ درست هم نخورده |:

به هر حال
فکر کنم روسری از اذربایجان بیارید مناسب باشه ... چون یکی از بچه ها مدت کوتاهی روسری فروشی داشت، اینطوری میگفت

اما تازگیا روابط ایران و آذربایجان بد شده

:))))) به نظر من خانوم ها اولویت دارن.من شال و روسری رو در نظر دارم به صورت شراکتی از بازار تهران تهیه کنم.اکثر جنسها چینی هستن!

queen_1112

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
3
ما هنوز دنبال مغازه ی مناسب هستیم.ولی در مورد جنس،فکر میکنم با ده تا شروع خوبی بشه داشت(تنوع جنس خوب...)

PaPaTi

Registered User
لایک‌ها
91
:))))) به نظر من خانوم ها اولویت دارن.من شال و روسری رو در نظر دارم به صورت شراکتی از بازار تهران تهیه کنم.اکثر جنسها چینی هستن!

به نظرتون اگه من شال و روسری و لوازم آرایشی رو به صورت قاچاق وارد کنم,یا از قاچاقچی های جنوب کشور بخرم,تو فروششون به مشکل بر میخورم؟

queen_1112

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
3
به نظرتون اگه من شال و روسری و لوازم آرایشی رو به صورت قاچاق وارد کنم,یا از قاچاقچی های جنوب کشور بخرم,تو فروششون به مشکل بر میخورم؟

بستگی به روحیه و شخصیت خودتون داره.مثلاً من دوست دارم تمام کارهام رو با کمترین ریسک ممکن پیش ببرم، در ضمن من در مقابل شریک کاریمم مسئولیت دارم.پس تمام بیزینس رو قانونی جلو میبرم...قاچاق ریسک داره و آدم مطمئن می خواد...جنس تقلبی لوازم آرایشی بهداشتی زیاده...مثلاً در شمال شهر تهران جنس تقلبی و سطح پایین به هیچ عنوان بازاری نداره...این فاکتورا رو باید در نظر بگیرید برای کارتون

tiyam 01

Registered User
لایک‌ها
7,730

اونوقت میگن حقوق خانمها ضایع میشه و ...

خودتون مستقیم از چین بیارید بهتر نیست؟

شال گرون قیمت فروش داره؟ مثلاً چند سال پیش یه ایرونی ساکن سوئیس میگفت شال اینجا هست 300-400 دلار، چینی همون هم 10-15 دلار

queen_1112

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
3

شال گرون قیمت فروش داره؟ مثلاً چند سال پیش یه ایرونی ساکن سوئیس میگفت شال اینجا هست 300-400 دلار، چینی همون هم 10-15 دلار

خداییش این همه حق رو میدن به آقایون، یه سوال جواب دادن دوستان حسودی نکنین دیگه:دی
کسی که از چین وارد کنه(مثلا تی تی) خیلی قویه...برای شروع بازار تهران خوبه...بسته به محل مغازه میشه روی قیمتهای بالا هم برای فروش حساب کرد...مثلا روسری مارک دار 70 80 تومن هم بعضی مناطق تهران بازار داره

frog

Registered User
لایک‌ها
36

برای لوازم آرایشی فعلا دچار مشکل میشوید، چون طرح شبنم در مورد بعضی از صنف ها که لوازام آرایشی رو هم شامل میشه شروع شده . به خاطر نوسانات دلار فعلا جنوب چندان به صرفه نیست ، تغییر قیمت توی جنوب روزانه است ولی تا بیاد به تهران و .. برسه طول می کشه که با توجه به نبود ثبات فعلا توصیه نمیشه .

در ثانی الان اکثر برندها نمایندگی پخش یا وارد کننده کله گنده توی تهران دارند که از قیمت خرید دبی هم براتون کمتر می دهند ( البته نه همیشه)

=======

برای پوشاک زنانه و شال اگه وارد باشید و سلیقه خوبی داشته باشید می تونید موفق باشید .

بستگی به روحیه و شخصیت خودتون داره.مثلاً من دوست دارم تمام کارهام رو با کمترین ریسک ممکن پیش ببرم، در ضمن من در مقابل شریک کاریمم مسئولیت دارم.پس تمام بیزینس رو قانونی جلو میبرم...قاچاق ریسک داره و آدم مطمئن می خواد...جنس تقلبی لوازم آرایشی بهداشتی زیاده...مثلاً در شمال شهر تهران جنس تقلبی و سطح پایین به هیچ عنوان بازاری نداره...این فاکتورا رو باید در نظر بگیرید برای کارتون

بهترین و بی خطرترین راه برای شروع کار بازار تهران هست که جنس از آب گذشته و شما خیالتون راحته ، فردا روز موردی هم توی کار پیش بیاد فروشنده در دسترس هست .

بدون تجربه و سرمایه بالا و راهنما خرید از کشور خارجی توصیه نمیشه، خیلی از بنکدارهای تهران هم شاید تا به حال از تهران برای خرید خارج نشدند، ولی وارد کننده مستقیم رو میشناسند ، به صورت چکی و شرایطی هم ممکنه کار کنند .

سری اولی که رفته بودم ترکیه، یه مدل شلوار جینی که اورده بودم و خیلی هم خوشحال بودم توی تهران با 3 هزار تومن قیمت پایینتر پیدا کردم . توی چین هم برای یه مدل کیف اختلاف قیمت بین 10 عدد و 1000 عدد 6 هزار تومن بود که مسلما با توجه به هزینه ها ( مخصوصا چین) خرید برای صرفا تک فروشی و با توجه به اینکه جنستون رو به صورت قاچاق باید به تهران برسونید به درد نمی خوره .

==========

queen_1112

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
3
سلام دوستان

اگر کسی از دوستان مغازه لوازم آرایشی بهداشتی دارن، ممنون میشم راهنمایی کنن

farajoon

Registered User
لایک‌ها
131
اگر کسی از دوستان مغازه لوازم آرایشی بهداشتی دارن، ممنون میشم راهنمایی کنن

اين تايپيك با يه سئوال كاملا روشن شروع شده.طبيعيه كه جواباي خيلي روشني هم داشته باشه. از مطالعه اينهمه تجربه و دانش تجاري دوستان لذت بردم. اميدوارم همگي موفق باشين.

يه پيشنهاد من بدم: قبل از اينكه كار رو شروع كنين، فرض كنين شروع كردين! خب حالا بسرعت برين دنبال خريد جنس و تنظيم دكوراسيون و تجهيز و ...
هزينه هر كردوم رو از چند جا بپرسين و با هم مقايسه كنين. حتي تو بازار هم از چند جا بپرسين تا مناسب ترين رو پيدا كنين.
براي خريد تا ممكنه تنوع رو ببرين بالا و تعداد رو كم كنين. بزارين بدليل تنوع زياد، تعداد بره بالا تا رو قيمت خريد هم تخفيف بگيرين.

با شروع كار، يه آمار بگيرين از سليقه مردم. چي چرا بيشتر فروش ميره؟ اين سئوال براي ادامه موفق كار كمك موثري مي كنه. وقتي اطلاعاتتون كامل شد، بسرعت كار رو شروع كنين. خوشحال ميشم اگه از موفقيت ها و تجاربتون (از هر نوع كه باشه) برامون بنويسين.

موفق باشين

queen_1112

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
3
کسی می تونه منو راهنمایی کنه؟برای خرید بدلیجات حدوداً چه مقدار سرمایه نیازه؟؟؟

بالا