• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

طرفداران ایتالیا - لاجوردی پوشان بی همتا

Terova

Registered User
لایک‌ها
813
پراندلی واقعا کارش درسته از تیم ماچلو لیپی هم بهتر بازی میکنن..

فقط مشکل تیم این کی لینی هست..:D

j_2006_n

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
4,543
غرور آلمانی ها را شکستیم
206213_383874958328191_1737536661_n.jpg

درخشش حیرت انگیز ماریو بالوتلی و نمایش فوق العاده ی سایر بازیکنان ایتالیا باعث شد تا لاجوردی پوشان موفق شوند آلمان مغرور را شکست داده و راهی فینال یورو 2012 شوند.

پیش از آغاز این دیدار تمامی بازیکنان آلمان با اطمینان از برتری تیم خود در مقابل ایتالیا صحبت می کردند و بسیاری از کارشناسان فوتبال نیز اندک شانسی برای آبی پوشان قائل نبودند.

هر چه از زمان بازی می گدشت کیفیت بازی ایتالیایی ها با استفاده از سیستم های دفاعی و تهاجمی پرندلی بهتر نمایان می شد و سرانجام ماریو بالوتلی پسر سیاه پوست ایتالیا موفق شد با استفاده از پاس دیدنی کاسانو دروازه ی آلمانی ها را باز کند.

بعد از آن باز هم ایتالیایی ها تیم برتر میدان بودند و با تغییر سریع مناطق بازی موفق شدند میانه ی میدان را در اختیار بگیرند و باز هم بالوتلی مرد برتر میدان با ضربه ی دیدنی و استثنایی خود گل دوم را وارد دروازه ی نویر کرد.

در نیمه دوم آلمانی ها با توجه به نتیجه و شرایط بازی بیشتر صاحب توپ و میدان بودند اما پرس منطقه ای و پاس های بی نقص مردان میانی ایتالیا باعث شد تا سفید پوشان آلمان نتوانند موقعیت مسلم گلزنی برای خود ایجاد کنند.

ایتالیا که با آلمان تهاجمی رو به رو بود سعی داشت در ضد حملات به آنها ضربه بزنند و در این امر نیز بسیار موفق بود و چهار موقعیت تک به تک گلزنی به دست آورد اما مارکیزیو - دیامانتی - دی ناتاله نتوانستند دروازه ی نویر را برای سومین بار فتح کنند.

در نهایت لحظات سخت و فشار شدید آلمانی ها در دقایق پایانی به نهایت رسید و ایتالیا با یک نمایش ایده ال و بی نقص موفق شدند راهی فینال یورو 2012 شوند.

-----------
582132_383839108331776_1426466585_n.jpg

mohsen25

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
4,116
کیلینی امشب بد بود.

j_2006_n

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
4,543

Terova

Registered User
لایک‌ها
813
از اون غیرتی خوندن سرود ملی معلوم بود چه تیمی برای کشورش بازی میکنه..
این تیم به ظاهر آلمان نصفشون اصلا سرود نمیخوندن نصف دیگرشون میخندیدن..! عاقبتش هم دیدیم..

Roby

کاربر فعال فوتبال<br> عضو تحریریه مجله فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
1,395
این وسط من فقط با تی وی دارم نگاه میکنم؟ :دی

استاد خیابانی:
جنس توپ حتما خیلی خوبه و گرنه با این شوت بالوتلی توپ پاره میشد

54083764860482093467.jpg

i336944_facepaaaaaalm.jpg
فکر کنم گفت "تور"
البته من یکی که با این جمله اش خیلی حال کردم

Radiohead

مدیر بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
184
تبریک میگم!

به نظرم خوش شانس بودیم که تو همون 10-20 دقیقه اول گل نخوردیم و بعد خودمون گل اول رو زدیم. تمام چیزی که نیاز داشتیم همین بود. چون آلمان ها به طور تاریخی جلوی ایتالیا ضعف دارن و زدن گل زود هنگام و بعد یکی دیگه روش مثل یه سطل آب یخی بود که آلمان ها رو تا آخرای بازی گیج و منگ نگه داشت.

ته دلم امید داشتم ببریم ولی اصلا فکر نمیکردم انقدر راحت ببریم.

خوشحالم پراندلی اعتقادش رو به بالو از دست نداد. حدس میزدم یهو بترکونه و تلافی تمام گل هایی که نزد رو در بیاره. اگه اخلاق اش رو درست کنه و کمی بیشتر تلاش و دوندگی نشون بده (مثل دروگبا) واقعا چیز خارق العاده ای میشه. همین الانش هم شانس خوبی برای آقای گلی داره با کنار رفتن گومز و رونالدو. کی فکرش رو میکرد؟...

تنها نکته ی منفی ایتالیا بد کار کردن تو ضد حمله های نیمه دوم بود. آلمان تقریبا دفاعی براش نمونده بود ولی ما باز به طرز عجیبی هر موقعیت گلزنی رو خراب میکردیم. ولی با این وجود اصلا نگران نبودم که اگه آلمان گل رو بزنه چی میشه. چون تو آلمان توان گلزنی رو نمیدیدم اصلا. گل شون هم هدیه ی داور بود تا یه پنالتی مسلم.

راستی میگم تا باشه بحران های داخلی لیگ ایتالیا! اون از کالچوپلی و جام جهانی 2006، اینم از این یورو. حتی یادمه قبل از شروع یورو یه سری مقایسه میکردن شرایط ایتالیا رو با اون سال. تیم تو شرایط سخت متحد تر و شکست ناپذیر تر از همیشه میشه انگار.

به هر حال جام خوبی داشتیم، صرفنظر از نتیجه فینال. طبیعیه که دوست دارم ببریم ولی راستش بردن اسپانیا خیـــــــلی سخت تر از بردن آلمان و انگلیس ئه.

از اون غیرتی خوندن سرود ملی معلوم بود چه تیمی برای کشورش بازی میکنه..
این تیم به ظاهر آلمان نصفشون اصلا سرود نمیخوندن نصف دیگرشون میخندیدن..! عاقبتش هم دیدیم..

دقیقا من هم به این نکته فکر میکردم.

اگه آلمانی هستی، موقع پخش سرود قیافه ات رو اونجوری نکن، سرودت رو بخون!

اگه آلمانی نیستی پس تو تیم ملی آلمان چکار میکنی؟

درک نمیکنم...

Six

کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
605
تبرییییییییییییییییییک به همه ایتالیایی های عزیز :D:D:D
فوق العاده بازی کردیم امشبببببب یعنییی کلی حال کردم اما حیف اون همه موقعیتی که خراب شد ولی عیبی نداره فداری سرشون ایشالا به امید قهرمانییییییی... :happy:
راستی این یارو استقلالیا رو واسه چی جمع کرده بودن تو استودیو داشتم بالا میاوردم ! جالبه خودشون هیچ پخی نیستند بعد میان خودشون رو به رنگ لاجوردی پوشای ایتالیایی میچسبونن !!! پس ما هم بیایم خودمونو به اناری پوش های اسپانیا بچسبونیم دیگه ؟؟؟؟!!!!! :blink: بدم میاد ازینا که گوز رو ربط میدن به شقیقه !!! :hmm: اصلا ولش کن این حرفارو ایشالا اسپانیا رو هم بزنیم بترکونیم جام قهرمانی رو پس بگیریم.. :blush:

Roby

کاربر فعال
لایک‌ها
1,395
میگم ایتالیا چقدر طرفدار پنهان تو پی تی داشت ما نمیدونستیم
از همه دوستان تشکر می کنم اما کاش فقط روزای برد نیاید ، همیشه سر بزنید . اونوقت یه ابلهی میاد میگه ایتالیا تو ایران طرفدار چندانی نداره .

امشب واقعا شب مهتابه
از بس روی گل نزدن های دی ناتاله و مارکیزیو و دیامانتی بهم فشار اومد الان به شدت سرم درد می کنه:wacko: اگه بالوتلی بیرون نمی رفت مطمئنا با این موقعیتها میتونست هت تریک کنه.

Benchmarker

کاربر فعال پرشین تولز
کاربر فعال
لایک‌ها
31,853
تبریک به همه ایتالیایی ها ایول بردیم الان ما بهترین و سرحال ترین تیم یورو 2012 رو بردیم اگه اینطور پیش بره بردن اسپانیا هم سخت نیست
حیف اون تک به تکا رو خراب کردیم مگر نه الان 5 تاگل زده بودیمو المان تحقیر میکردیم البته المان هم خوب بازی کرد و بازیش قابل تقدیر بود

راستی معلوم نشد زمین چرا اینقدر لیز بود ؟:blink: همه لیز میخوردن

من هنوز تو فکر عکس العمل بوفونم چه توپی رو از زیر طاق دروازه کشید بیرون :wacko::wacko: عجب دروازه بانیه

Roby

کاربر فعال
لایک‌ها
1,395
رضا جان امشب چقدر با این جمله ات حال می کنم دائم به ذهنم میاد

"ما ایتالیائیم"

استارتر

Registered User
لایک‌ها
195
بخدا قسم روز اول بازی ها گفتم اسپانیا ایتالیا فینال همه بهم میخندیدن میگفتن ایتالیا نمیره فینال
عشقست ایتالیای قهرمان
شاید باورتون نشه جام جهانی میگفتم ایتالیا قهرمانه بعد فرانسه المان پرتغال اصلا لامصب پیش بینیم 20

rommatti

Registered User
لایک‌ها
1,065
گرچه بالوتلی دو تاگل زد و بوفون هم عالی ظاهر شد ولی کاسانو به نظرم بهترین بازیکن زمین بود کاسانو المانو از پا انداخت

Roby

کاربر فعال
لایک‌ها
1,395
یعنی دوست دارم ایتالیا رو نابود کنن

خب حریف آلمان هم مشخص شد......................>ایتالیا

این ایتالیا فوق العاده پتانسیل باختن رو برابر آلمان داره..............یه تیم خسته در مقابل یه تیم جوان و پر انگیزه و تازه نفس

نبرد نفس گیری خواهد بود اما ایمان دارم که ما یه پای فینال هستیم...

منتظرم که انتقام نیمه نهایی 2006 رو از ایتالیا بگیریم.

این ایتالیا خط حمله اش چندان با دفاع خوب آلمان نگرانی نداره.دفاعش هست که یه خورده مشکل ساز میشه برا آلمان

آخه بالوتلی حریف هوملز میشه

امیدوارم آلمان لیاقتشو ثابت کنه.
امیدوارم آلمان یک بار برای همیشه ایتالیا رو قشنگه به زانو در بیاره.
اینقدر هم کالچوپولی سبب نتیجه گیری ایتالیا نشه لطفا.
blinksmiley.gif

"ما ایتالیائیم"
زمانی که همه دنیا فکر می کنند حرفی برای گفتن نداریم
به ناگاه تمامی معادلات رو برهم میزنیم

masoud_h81

Registered User
لایک‌ها
1,099
تبریک به هوادارن آتزوری!
شاید رسیدن شما به فینال از ابتدا قابل پیش بینی نبود اما هرگز نمی شه این رو یک اتفاق یا شگفتی تلقی کنیم, ایتالیا در طول این تورنمنت از همون بازی اول تا بازی فوق العاده ی امشب ثابت کرد که شایسته ی رسیدن به فیناله و این جایگاه به حق بدست اومده!
respect-067.gif

این ایتالیا اکثر فاکتور های لازم برای قهرمانی رو داره ; تیمی جوون و با انگیزه , اراده ی قوی و هم دلی , مربی با تفکرات فنی خوب و بازیکنان تاکتیک پذیر که در اجرای دستورات فنی ذره ای کم نمی ذارند و در نهایت وجود ستاره , وجود یک قهرمان که در لحظات سرنوشت یک تنه ناجی باشه, کسی که هم از لحاظ فنی و هم شخصیتی به تیم اعتبار ببخشه... این مورد آخری ایتالیا نه یکی بلکه از وجود دو گوهر گران بها بهره می بره!
امیدوارم رقابت خوبی در فینال با هم داشته باشیم.

در نهایت به احترام حریفمون در بازی پایانی
respect-062.gif

Benchmarker

کاربر فعال پرشین تولز
کاربر فعال
لایک‌ها
31,853
من تو سری آ اولویت اولم آث میلانه ولی امسال وقتی یوونتوس قهرمان شد خوشحال شدم حتی بعضی از دوستان میگفتن چرا خوشحالی ؟ بهشون میگفتم هر وقت یوونتوس قوی باشه تیم ملیه ایتالیا هم قویه امسال یووه گل کاشت ایتالیا هم عالی بود واقعا هر وقت یووه قوی بوده ایتالیا هم قوی بوده بیخود نیست که به یوونتوس ایتایووه میگن

Roby

کاربر فعال
لایک‌ها
1,395
کار بزرگی انجام دادیم
از قدرت آلمان و مشکلات خودمون که بگذریم پارامترهای دیگه ای هم به نفع آلمان بود
چند رو استراحت بیشتر
ماندگار شدن آلمان در لهستان در حالیکه ما دو بار مجبور به سفر شدیم
بازی قبلی آلمانها 90 دقیقه برابر یونان بود و ما120 دقیقه مقابل انگلستان

خدائیش از هر لحاظ که نگاه می کردی ایتالیا شانسی برای پیروزی نداشت
اما
این قدرت فوتبال ایتالیاست کشوری که هنوز هم غیرت و تعصب در فوتبالش نقش پررنگی دارد

بالا