تبریک میگم!
به نظرم خوش شانس بودیم که تو همون 10-20 دقیقه اول گل نخوردیم و بعد خودمون گل اول رو زدیم. تمام چیزی که نیاز داشتیم همین بود. چون آلمان ها به طور تاریخی جلوی ایتالیا ضعف دارن و زدن گل زود هنگام و بعد یکی دیگه روش مثل یه سطل آب یخی بود که آلمان ها رو تا آخرای بازی گیج و منگ نگه داشت.
ته دلم امید داشتم ببریم ولی اصلا فکر نمیکردم انقدر راحت ببریم.
خوشحالم پراندلی اعتقادش رو به بالو از دست نداد. حدس میزدم یهو بترکونه و تلافی تمام گل هایی که نزد رو در بیاره. اگه اخلاق اش رو درست کنه و کمی بیشتر تلاش و دوندگی نشون بده (مثل دروگبا) واقعا چیز خارق العاده ای میشه. همین الانش هم شانس خوبی برای آقای گلی داره با کنار رفتن گومز و رونالدو. کی فکرش رو میکرد؟...
تنها نکته ی منفی ایتالیا بد کار کردن تو ضد حمله های نیمه دوم بود. آلمان تقریبا دفاعی براش نمونده بود ولی ما باز به طرز عجیبی هر موقعیت گلزنی رو خراب میکردیم. ولی با این وجود اصلا نگران نبودم که اگه آلمان گل رو بزنه چی میشه. چون تو آلمان توان گلزنی رو نمیدیدم اصلا. گل شون هم هدیه ی داور بود تا یه پنالتی مسلم.
راستی میگم تا باشه بحران های داخلی لیگ ایتالیا! اون از کالچوپلی و جام جهانی 2006، اینم از این یورو. حتی یادمه قبل از شروع یورو یه سری مقایسه میکردن شرایط ایتالیا رو با اون سال. تیم تو شرایط سخت متحد تر و شکست ناپذیر تر از همیشه میشه انگار.
به هر حال جام خوبی داشتیم، صرفنظر از نتیجه فینال. طبیعیه که دوست دارم ببریم ولی راستش بردن اسپانیا خیـــــــلی سخت تر از بردن آلمان و انگلیس ئه.
از اون غیرتی خوندن سرود ملی معلوم بود چه تیمی برای کشورش بازی میکنه..
این تیم به ظاهر آلمان نصفشون اصلا سرود نمیخوندن نصف دیگرشون میخندیدن..! عاقبتش هم دیدیم..
دقیقا من هم به این نکته فکر میکردم.
اگه آلمانی هستی، موقع پخش سرود قیافه ات رو اونجوری نکن، سرودت رو بخون!
اگه آلمانی نیستی پس تو تیم ملی آلمان چکار میکنی؟
درک نمیکنم...