این عکس و مطلب رو می خواستم اول تو بخش فوتبال بذارم، ولی انقدر زیبا و با احساسه که دیدم اینجا براش مناسب تره!
حتما می دونید دو گلی که ماریو بالوتلی مهاجم تیم ایتالیا دیشب توی بازی ایتالیا - آلمان زد باعث برد تیمش توی یکی از وحشتناک ترین و مهم ترین مسابقات سال های اخیر شد، و این طور که از نوشته های سایت ها بر میاد بالوتلی بعد از این قضیه الان توی ایتالیا به یه قهرمان تبدیل شده. ایشون توی مصاحبه بعد از پایان بازی گفته که من بعد از بازی پیش مادرم رفتم و بهش گفتم که من این گل ها رو به تو تقدیم می کنم، و لحظه ای که این رو به مادرم گفتم بهترین لحظه شب بازی آلمان-ایتالیا برای من بود...
داستان زیبایی که پشت این عکس هست اینه که ماریو بالوتلی توی زمان کودکی خودش یه بیماری شدید روده ای داشته که به همین دلیل پدر و مادر ژنتیکی اش که غنایی بودند به بزرگ کردن ماریو که اون موقع فقط یه بچه بیمار پرهزینه بوده ادامه ندادند و یه خانواده ایتالیایی، که الان ایشون اونها رو پدر و مادر خودش می دونه سرپرستی اش رو به عهده گرفتند و بزرگش کردند. کودک بی پناهی که الان دیگه قهرمان مردم کشورشه، گفته که من مدتها منتظر فرصتی بودم تا چنین کاری رو انجام بدم، و امشب زمان مناسبی بود. خصوصا که مادرم دیگه جوون نیست و نمی تونه مسافت های دور رو سفر کنه، ولی برای این بازی این همه راه رو مسافرت کرده بود و برای تماشا اومده بود...