• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

نمایش احساس خود با عکس - قوانین در پست اول

FERI KHAN

Registered User
لایک‌ها
3,164
13408691981.jpg

silverstar292

Registered User
لایک‌ها
1,898
0849Snow-Love.jpg

بیا قرار بگذاریم که . . .
هیچ وقت با هم قرار ی نداشته باشیم !
بگذار همیشه اتفاق بیافتد !
این طور بهتر است من هر لحظه منتظر اتفاقم !
منتظر ِ یک اتفاق که " تــــو " را به " مـن " برساند.​

hossein137

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
10,757
26310.jpg

یک مصراع را من میگویم
یک کتاب را تو مینویسی
یک بوسه از آن من است
و دیوانگی سهم هر دو
باز هم درست در نیامد
باز هم سهم من بیشتر شد
خداحافظ :eek:

Kasandra

کاربر افتخاری و فعال خاطرات
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
5,889
درود

از وقتي فهميدم اون موقعي كه طاعون در اروپا شايع شده بود، شيوع اين بيماري بيشتر به خاطر اين بوده كه تعداد زيادي از گربه ها رو از بين مي بردند، احساس مسئوليت بيشتري كردم كه به نوعي به ديگران بفهمونم، اين بندگان خدا هم بي خاصيت نيستند!!! :( اگه اونها رو اون موقع نكشته بودند، تعداد موشهاي ناقل بيماري طاعون چنان افزايشي پيدا نمي كرد!

New - National Geographic-Science of Cats (2008) WS-PDTV_XviD~Ekolb[(000664)22-57-04].JPG

بعضيهاشون رو هم بي رحمانه زنده زنده مي سوزوندند! :( وقتي فكرش رو مي كنم طاعون هم كمشون بوده!!! :hmm:

mahi58

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
11,291
این عکس و مطلب رو می خواستم اول تو بخش فوتبال بذارم، ولی انقدر زیبا و با احساسه که دیدم اینجا براش مناسب تره!

حتما می دونید دو گلی که ماریو بالوتلی مهاجم تیم ایتالیا دیشب توی بازی ایتالیا - آلمان زد باعث برد تیمش توی یکی از وحشتناک ترین و مهم ترین مسابقات سال های اخیر شد، و این طور که از نوشته های سایت ها بر میاد بالوتلی بعد از این قضیه الان توی ایتالیا به یه قهرمان تبدیل شده. ایشون توی مصاحبه بعد از پایان بازی گفته که من بعد از بازی پیش مادرم رفتم و بهش گفتم که من این گل ها رو به تو تقدیم می کنم، و لحظه ای که این رو به مادرم گفتم بهترین لحظه شب بازی آلمان-ایتالیا برای من بود...

13677695059543_0Balotelli.jpg

داستان زیبایی که پشت این عکس هست اینه که ماریو بالوتلی توی زمان کودکی خودش یه بیماری شدید روده ای داشته که به همین دلیل پدر و مادر ژنتیکی اش که غنایی بودند به بزرگ کردن ماریو که اون موقع فقط یه بچه بیمار پرهزینه بوده ادامه ندادند و یه خانواده ایتالیایی، که الان ایشون اونها رو پدر و مادر خودش می دونه سرپرستی اش رو به عهده گرفتند و بزرگش کردند. کودک بی پناهی که الان دیگه قهرمان مردم کشورشه، گفته که من مدتها منتظر فرصتی بودم تا چنین کاری رو انجام بدم، و امشب زمان مناسبی بود. خصوصا که مادرم دیگه جوون نیست و نمی تونه مسافت های دور رو سفر کنه، ولی برای این بازی این همه راه رو مسافرت کرده بود و برای تماشا اومده بود...
38760049799644129902.gif

Last edited:

f@rzad

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
18,797
حس دلچسبی که آدم بعد از جبران چند ساعت از کسر خواب هاش رو داره !

آخیش !​

من در اوج خستگی هم معمولا دلم نمیاد بخوابم ! و همیشه کسر خواب دارم :دی

upload-ninilala.jpg

lilyrose

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
8,207
من در اوج خستگی هم معمولا دلم نمیاد بخوابم ! و همیشه کسر خواب دارم :دی

اتفاقا من احتمال می دادم که شما آدم کم خوابی باشید . یعنی از روی ساعت پست هاتون متوجه شدم و همیشه در تعجب بودم و هستم :lol:به کسندرای عزیز می گفتم اتفاقا ! که من از اون دسته افرادی هستم که اگر روزی کمتر از 7 ساعت بخوابم (حداقل !) ریتم زندگیم کلا بهم می خوره و حالتی شبیه به مرده ی متحرک پیدا می کنم :دی

ab1.jpg

Last edited:

- Saman -

Registered User
لایک‌ها
761
اتفاقا من احتمال می دادم که شما آدم کم خوابی باشید . یعنی از روی ساعت پست هاتون متوجه شدم و همیشه در تعجب بودم و هستم :lol:به کسندرای عزیز می گفتم اتفاقا ! که من از اون دسته افرادی هستم که اگر روزی کمتر از 7 ساعت بخوابم (حداقل !) ریتم زندگیم کلا بهم می خوره و حالتی شبیه به مرده ی متحرک پیدا می کنم :دی

سر كا ر خانم لي لي رز عزيز ... عكستو ن قيلتر ميشه ... اگر امكانش هست دوباره آپلود كنيد ...

Last edited:
بالا