• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

سوختن هارد 1ترابایت اکسترنال WD My Book Essential (لطفا کمک کنید)

Another Day

Registered User
لایک‌ها
1,238
سلام. پریروز هارد اکسترنال من سوخت My Book Essential .

اول فکر کردیم کابلش خراب شده بعد که باز کردیم دیدیم برد دستگاه و هارد هر دو سوخته و مثلمه شامل گارانتی هم نمیشه.

از دوستانی که آشنایی با تعمییرات دارند آیا اطلاعتش هم از بین رفته یا نه؟ آداپتورش رو که میزنی چراغش روشن میشه و هارد شروع به چرخیدن میکنه.
و اگر کسی تعمیرکار خوب توی مشهد میشناسه لطفا معرفی کنه و یا جایی که بشه بردهاش رو بخرم و خودم درست کنم.

گارانتیش هم فیوچر هست تا سال 2014 و میگه بفرست تهران که اصلا حوصله این کارها رو ندارم. گارانتی فیوچر - Future IT Distrubition

در آخر هم عکس بردها که جاهایی که با قرمز مشخص شده سوخته و سیاهه.

SATA_2_USB3.jpg

HDD_Board.jpg

با تشکر.

Last edited:

AMD.POWER

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
23,611
يك مبدل sata به usb بگير و هاردت رو وصل كن . قبلا سازگار داشت مبدل اصلي هارد رو . ولي بهترين كار وصل كردن با مبدل هست. نقطه ضعف هاردهاي سيگيت اكسترنال همين تبديلشون هست . كه زود خراب ميشه . هاردت سالمه . ميتوني به سيستم هم وصل كني

Another Day

Registered User
لایک‌ها
1,238
يك مبدل sata به usb بگير و هاردت رو وصل كن . قبلا سازگار داشت مبدل اصلي هارد رو . ولي بهترين كار وصل كردن با مبدل هست. نقطه ضعف هاردهاي سيگيت اكسترنال همين تبديلشون هست . كه زود خراب ميشه . هاردت سالمه . ميتوني به سيستم هم وصل كني

به سیستم وصل کردم جواب نداد

Another Day

Registered User
لایک‌ها
1,238
نه اصلا روی برد هار دو یا سه قطعه سوخته و سیاه شده

AMD.POWER

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
23,611
اگه بردش سوخته باشه بايد يك هارد مشابه تهيه كني و جاش بذاري . يعني شما بايد برد هارد رو عوض كني . گارانتي هم چون هارد باز شده قبول نميكنه .

Another Day

Registered User
لایک‌ها
1,238
دوستان مشهدی اگر تعمیرگاه خوب میشناسند یا جایی که قطعاتش رو داشته باشند ممنون میشم اینجا اعلام کنند.

Unforgiv3N

کاربر فعال سخت افزار
کاربر فعال
لایک‌ها
627
عزیزم این نسوخته اینها رنگ اش همینطوری هست .. یعنی مثل زغال ( مونتاژ سری جدید USB3 ها اصلا خوب نیست .. ) تغذیه اون بورد خراب شده و هارد رو نمیتونه روشن کنه .. ولی هارد شما سالم هست میتونی هارد رو از این برد جدا کنی و بفروشی بره ...

Another Day

Registered User
لایک‌ها
1,238
عزیزم این نسوخته اینها رنگ اش همینطوری هست .. یعنی مثل زغال ( مونتاژ سری جدید USB3 ها اصلا خوب نیست .. ) تغذیه اون بورد خراب شده و هارد رو نمیتونه روشن کنه .. ولی هارد شما سالم هست میتونی هارد رو از این برد جدا کنی و بفروشی بره ...

برد هارد یا اون یکی برد منظورتونه؟ چون هارد رو جدا به یک سیستم دیگه با کاب ساتا وصل کردیم بایوس پیداش نمیکرد.

hwt

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
2,415
دوستان مشهدی اگر تعمیرگاه خوب میشناسند یا جایی که قطعاتش رو داشته باشند ممنون میشم اینجا اعلام کنند.

برای قطعات اصلی من توصیه میکنم بری سراغ آیلند تو سناباد. کارش خوبه.

hwt

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
2,415
اگر رفتی پیشش حتما اطلاع بده که کارش چطور بود و چکار کرد.
ممنون میشم .

Another Day

Registered User
لایک‌ها
1,238
اگر رفتی پیشش حتما اطلاع بده که کارش چطور بود و چکار کرد.
ممنون میشم .

باشه، بروی چشم، البته آواژنگ هم نمایندگی داره خیابان سازمنان آب شاید یه سر هم اونجا رفتم.

Another Day

Registered User
لایک‌ها
1,238
به سلامتی هارد رو وقتی برادرم داشت میاور روی پله ها پایین کارتنش باز شد و به شدت سقوط کرد، تعمیرگاه آواژنگ هم که دید گفت سیلندرش پکیده کاریش نمیشه کرد فقط میتونم دیسک ها رو در بیارم و اطلاعات رو از روش بیرون بکشم که اون هم 250 هزار تومن هزینه داره ، در کل بیخیال شدیم.

بعد هم هارد رو زدم به برق ببینم هنوز درایوش میگرده که سرعت گرفت یک چیزی توش پرتاب شد و ... خلاص دیگه.

goofi

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
7
به سلامتی هارد رو وقتی برادرم داشت میاور روی پله ها پایین کارتنش باز شد و به شدت سقوط کرد، تعمیرگاه آواژنگ هم که دید گفت سیلندرش پکیده کاریش نمیشه کرد فقط میتونم دیسک ها رو در بیارم و اطلاعات رو از روش بیرون بکشم که اون هم 250 هزار تومن هزینه داره ، در کل بیخیال شدیم.

بعد هم هارد رو زدم به برق ببینم هنوز درایوش میگرده که سرعت گرفت یک چیزی توش پرتاب شد و ... خلاص دیگه.
طبقه سوم پاساژ تک , تعمیرات آرت خیلی حرفه ای هستن و عیب یابی رایگان هم میکنن
ببر ببین چی میگن

بالا