• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

طرفداران ایتالیا - لاجوردی پوشان بی همتا

stifler

Registered User
لایک‌ها
1,410
فقط میتونم بگم متاسفم.همون طور که پیش بینی میکردم بد باختیم!
اشک های بونوچی و پیرلو خیلی غم انگیز بود
بازی ایتالیا هم نکته ی خاصی برای ذکر کردن نداشت.

Radiohead

مدیر بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
184
خب متاسفانه نتیجه همون چیزی میشد که فکر میکردم، برد اسپانیا. ولی فکر نمیکردم اینجوری ببرن. نه تنها تیم خسته کننده ی بازی های قبلی نبودن، بهترین فوتبال شون رو برای این بازی کنار گذاشته بودن. ثابت کردن که اگه بخوان، میتونن. و این خصیصه ی یک تیم بزرگ و با شخصیت هست.

واقعا ایتالیا حرفی برای گفتن نداشت جلوی اسپانیای امشب. نه فقط ایتالیا، هر تیم دیگه ای این جام بدون شک جلوی اسپانیا شکست میخورد. بابای من گیر داده بود که آلمانا از قصد خودشونو بازنده کردن تو نیمه نهایی تا دوباره به اسپانیا نخورن. الان که فکر میکنم میبینم خیلی هم تئوری توطئه اش پرت نیست! لا اقل مطمئنم همه شون غم شکست نیمه نهایی رو فراموش کرد با دیدن بازی امشب.

میشه شانس بد و مصدومیت ها و تعویض های کابوس وار پراندلی که عملا تیم رو تو فاز هجومی فلج کرد رو به خاطر سنگینی نتیجه ملامت کرد، ولی نه به خاطر باخت. ما در هر صورت میباختیم.

متاسفانه اون بدشانسی ها و حماقت پراندلی باعث شد نتیجه ی 2-0 یا نهایتا در صورت خوش شانسی 2-1، تبدیل شد به 4-0. تازه میتونست سنگین تر هم باشه. دوست داشتم حداقل تلاش میکردیم و میباختیم ولی عملا ابزار تلاش کردن هم برامون باقی نمونده بود. تا موتا رفت بیرون فهمیدم ما بقی بازی یکطرفه میشه...

بعضی ها ظاهرا دوست دارن خودشون رو گول بزنن، چطور میشه اسپانیا رو با فرانسه مقایسه کرد؟ بازیکن های اسپانیا اکثرا از دو تا از قوی ترین تیم های دنیا میان، سال به دوازده ماه در کنار هم یا روبروی هم بازی میکنن، مثل کف دست همدیگه رو میشناسن و با هم هماهنگن. این تیم ضعیف بشو نیست، حالا حالا ها مدعی باقی خواهد موند. دلیل اینکه اینهمه سال قطحی جام براشون پیش اومده بود عدم اتحاد و باور نداشتن خودشون بود. کاری که آراگونس لعنتی (از روی احترام میگم!) کرد به نظر من مهمتر از دو قهرمانی ایه که دل بوسکه با این تیم برده. سر همون 2008 میشد فهمید این جام اول و آخر اسپانیا نیست.

تبریک به هوادار های این تیم.

mohsen25

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
4,116
یکی از دلایل اصلی هم این بود که پیرلو اصلا رو فرم نبود. هیچ خبری از مدیریت میانه زمین همیشگیش نبود.

stifler

Registered User
لایک‌ها
1,410
خدا من این مجید جلالی رو از نزدیک ببینم ....
دهن ما رو صاف کرد اینقدر از ایتالیا بد گفت.بد جور اونجاش سوخته که آلمان نیومده بالا...

shayan_island

Registered User
لایک‌ها
218
بخاطر نحوه باختن تیم مورد علاقمون متاسفم..نمیخوام در مورد بازی چیزی بگم اولا مطالب لازم رو سایر دوستان گفتند در ضمن فکر میکنم مسایل زیاذی دست بدست هم داد تا ایتالیا اون ایتالیای بازیهای قبل نباشه..به هر حال در تورنمنتی که انتظاری نداشتیم این تیم تا فینال رسید و لحظات شادی رو برایمان ناباورانه رقم زد اما متاسفانه باز هم ترازدی تلخی دیگر در پایان رقم خورد و انهم نه بخاطر نایب قهرمانی بلکه بخاطر بازی بد و دور از انتظار ما..اون چیزی که مسلمه ایتالیا ایتالیاست نامی ماندگار در تاریخ فوتبال دنیا و تیمهای اندکی هستند که به اندازه این تیم قابل احترام باشند.

saxp

Registered User
لایک‌ها
341
دوستان تبریک میگم که تا اینجا اومدیم ،ما مقابل قهرمان جام جهانی نتیجه رو واگذار کردیم
پراندلی هم هر انچه از دستش بر میومد انجام داد تعویضها هم بخاطر این بود که تیم زورش به خط هافبک اسپانیا نمیرسید ضمنا اسپانیا تمام راههای نفوذ رو بخوبی بسته بود برای همین پراندلی نیمه دوم تیم رو برای ضد حمله آرایش کرد اوردن یک هافبک دفاعی و یک مهاجم که تو عمق حرکت میکنه تنها کار درستی بود که میتونست انجام بده ولی بازیکنهای ایتالیا دیگه توان بازی رو نداشتن که بتونن پاس سالم ارسال کنن و مهاجم های تیم رو صاحب موقعیت کنن
اسپانیا با روش بازیش توی جام تونست انرژی خودش رو برای بازی با فینال نگه داره و مثل یک تیم تازه نفس تو بازی فینال شرکت کنه و مسلما ایتالیای خسته دربرابر همچین تیمی دفاعهاش اشتباه میکنه و نتیجه اش هم میشه شکست

Danielle-De-Rossi-and-Xavi-Hernandez-Spain-vs_2788537.jpgFernando-Torres-Goal-Spain-vs-Italy-Euro-2012_2788569.jpgIker-Casillas-and-Mario-Balotelli-Spain-vs-It_2788556.jpgItalian-Fans-Spain-vs-Italy-Euro-2012-Final-K_2788516.jpgSpain-Euro-2012-Champions-Spain-vs-Italy-Euro_2788586.jpg

Last edited:

stefan

Registered User
لایک‌ها
177
بعضی ها ظاهرا دوست دارن خودشون رو گول بزنن، چطور میشه اسپانیا رو با فرانسه مقایسه کرد؟ بازیکن های اسپانیا اکثرا از دو تا از قوی ترین تیم های دنیا میان، سال به دوازده ماه در کنار هم یا روبروی هم بازی میکنن، مثل کف دست همدیگه رو میشناسن و با هم هماهنگن. این تیم ضعیف بشو نیست، حالا حالا ها مدعی باقی خواهد موند. دلیل اینکه اینهمه سال قطحی جام براشون پیش اومده بود عدم اتحاد و باور نداشتن خودشون بود. کاری که آراگونس لعنتی (از روی احترام میگم!) کرد به نظر من مهمتر از دو قهرمانی ایه که دل بوسکه با این تیم برده. سر همون 2008 میشد فهمید این جام اول و آخر اسپانیا نیست.

تبریک به هوادار های این تیم.

هه هه شما مثل اینکه فرانسه ای که 3-0 برزیل رو تو فینال زد و بعد دو سال ایتالیا رو برد و قهرمان شد رو فراموش کردی!!
خیلی ها اون موقع طرفدار فرانسه شده بودن! فرانسه هنوزم تیم بدی نیست و حتی 2006 دوم شد ولی دیگه نتونست مثل
آلمان و ایتالیا و برزیل بشه.
من میگم این جام آخر اسپانیاس ولی متاسفانه باید دو سال صبر کنیم تا بفهمیم.

Radiohead

مدیر بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
184
هه هه شما مثل اینکه فرانسه ای که 3-0 برزیل رو تو فینال زد و بعد دو سال ایتالیا رو برد و قهرمان شد رو فراموش کردی!!
خیلی ها اون موقع طرفدار فرانسه شده بودن! فرانسه هنوزم تیم بدی نیست و حتی 2006 دوم شد ولی دیگه نتونست مثل
آلمان و ایتالیا و برزیل بشه.
من میگم این جام آخر اسپانیاس ولی متاسفانه باید دو سال صبر کنیم تا بفهمیم.

نه فراموش نکردم، اصلا من فرانسه رو هیچ معیار معقولی برای سنجش اسپانیا نمیدونم و دلایلش رو هم تو پست قبلی ام گفتم. ربطی به هم ندارن.

دو سال دیگه؟ اسپانیا با اکثر همین بازیکن ها در حالیکه هنوز تو اوج آمادگی هستن (شاید فقط ژاوی سنش نرسه که باز هم بعیده، خیلی آماده به نظر میاد تو 32 سالگی) راهی برزیل میشه. تنها عاملی که منو امیدوار میکنه اسپانیا دست از برنده شدن برداره کمبود انگیزه و عطش هست.

stefan

Registered User
لایک‌ها
177
بازیکن های اسپانیا اکثرا از دو تا از قوی ترین تیم های دنیا میان، سال به دوازده ماه در کنار هم یا روبروی هم بازی میکنن، مثل کف دست همدیگه رو میشناسن و با هم هماهنگن. این تیم ضعیف بشو نیست،

ببینید تیمای ایتالیا و آلمان و برزیل و آرژانتین از همون دوره اول جام جهانی تا حالا در دوره های
مختلف عنوان های قهرمانی، نایب قهرمانی و سومی کسب کردن و هنوزم ادامه داره.

ولی یه تیم مثل اروگوئه تو دوره اول و چهارم جام جهانی قهرمان شد که به هر حال نزدیک به هم
بودن و بعدش خبری از این تیم نشد. یا مثلا فرانسه در تاریخ فوتبالش 98 و 2000 قهرمان شد و
2006 نایب قهرمان که سه دوره نزدیک به هم هستن ولی قبل از اون مقام قابل ذکری اصلا نداره و
بعدش هم به جایی نرسید.

من همینو میگم که اسپانیا سه تا قهرمانی پشت هم و شاهکار داره ولی یه تیم ادامه دار و تاریخ دار
نیست. این تیم از این به بعد نمیتونه مقام هاش رو ادامه بده. شخصیت تیم هایی مثل آلمان و ایتالیا رو
نداره.

حالا شما شرایطی رو که چند سالی برای اسپانیا و دو تا باشگاهش هست ادامه دار میبینی
ولی من این طوری فکر نمیکنم.

taei

Registered User
لایک‌ها
170
به قول فردوسی پور بازی مینیاتوری . . . گاهی میشد سی تا پاس میدادن . خیلی حرفه تو فینال اینجور ظریف بازی کردن57021_LaieA_009.gif

Benchmarker

کاربر فعال پرشین تولز
کاربر فعال
لایک‌ها
31,853
بالاخره جام رونبردیم

زودتر از این نمیتونستم پست بدم چون حالم اصلا خوب نبود:(

خیلی خلاصه بگم عوامل باخت ایتالیا

اصرار پراندلی به بازی دادن به بازیکنهای مصدوم مثل کیلینی که تابلو بود داره با درد بازی میکنه و تو کورس با سیلوا کاملا مشخص بود و چند دقیقه بعدشم مصدوم شد و یه تعویضمون سوخت

همچنین موتای مصدوم که باز اومد تو و دوباره مصدوم شد اینم دومین تعویض که سوخت و ایتالیا رو 10 نفره کرد

گذاشتن کیلینی در دفاع چپ چون اونجا نه در دفاع موفقه نه حمله

خستگی بازیکنها

و بدشانسی که یار همیشگیه ایتالیاست

به هر حال ذره ایی از عشقم به ایتالیا کم نشد شب بخیر همتون

زنده باد ایتالیا:heart:

Radiohead

مدیر بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
184
ببینید تیمای ایتالیا و آلمان و برزیل و آرژانتین از همون دوره اول جام جهانی تا حالا در دوره های
مختلف عنوان های قهرمانی، نایب قهرمانی و سومی کسب کردن و هنوزم ادامه داره.

ولی یه تیم مثل اروگوئه تو دوره اول و چهارم جام جهانی قهرمان شد که به هر حال نزدیک به هم
بودن و بعدش خبری از این تیم نشد. یا مثلا فرانسه در تاریخ فوتبالش 98 و 2000 قهرمان شد و
2006 نایب قهرمان که سه دوره نزدیک به هم هستن ولی قبل از اون مقام قابل ذکری اصلا نداره و
بعدش هم به جایی نرسید.

من همینو میگم که اسپانیا سه تا قهرمانی پشت هم و شاهکار داره ولی یه تیم ادامه دار و تاریخ دار
نیست. این تیم از این به بعد نمیتونه مقام هاش رو ادامه بده. شخصیت تیم هایی مثل آلمان و ایتالیا رو
نداره.

حالا شما شرایطی رو که چند سالی برای اسپانیا و دو تا باشگاهش هست ادامه دار میبینی
ولی من این طوری فکر نمیکنم.

اروگوئه؟ اولین قهرمان تاریخ جام جهانی چه ربطی به آخریش داره؟ قهرمان شدن تو جام جهانی اون موقع مثل قهرمانی های پی در پی رئال مادریده تو چندین دوره اول لیگ قهرمانان. خیلی اعتباری نداره جز اعتبار عددی. اروگوئه دو بار قهرمان شده ولی حتی نمیشه با پرتغال و هلند بدون جام مقایسه شون کرد از نظر جایگاه.

اگه اسپانیا قهرمان 2014 نشه هیچ دلیل نمیشه که قدرت فوتبال شون ته کشید و به صف تیم هایی مثل اروگوئه و فرانسه پیوستن (هر چند نظرت رو در مورد فرانسه هم خیلی قبول ندارم، یکی از قدرت های چندین دهه گذشته ی فوتبال بودن). دلیلش اینه که تو این دوره زمونه دوبار پیاپی قهرمان جهان شدن (و با احتساب اروپا، 4 جام پیاپی) واقعا یه چیز خارق العاده ست و انجامش حتی برای اسپانیا هم بی نهایت سخته. ولی متاسفانه پتانسیل و توانایی اش رو دارن.

mahi58

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
11,291
متاسفانه ایتالیا توی این بازی درست مثل بازی های قبل بود و هیچ تاکتیک جدیدی برای مقابله با بازی خاص اسپانیا نداشت. آخه نمیشه که همون جوری که تیم جلوی انگلیس و آلمان واستاده بیاد جلوی اسپانیا با اون سیستم پاسکاری وحشتناکش هم همون طوری بازی کنه! :(

یه نکته دیگه (که فردوسی پور هم بهش اشاره کرد، ولی سریع بحث رو عوض کرد) این بود که ایتالیا کمتر از اسپانیا استراحت کرده. من نمی دونم چه اصراری به این بود که فینال انقدر به نیمه نهایی ها نزدیک باشه! آخه 72 ساعت که زمان کافی برای استراحت تیمی که بازی به اون سختی با آلمان داشته نیست! واقعا هم ایتالیا خیلی خسته بازی می کرد...

در نهایت حرفی نمی مونه جز آرزوی موفقیت برای "لاجوردی پوشان همیشه بی همتا" در جام جهانی 2014. امیدوارم زنده باشیم اون موقع...
sigh.gif

hoorsa

کاربر ویژه گفتگوی آزاد
لایک‌ها
1,705
وای ناراحت شدم حیف شد بچه ها خسته بودن .10 نفره کارشون سخت بود گفتم دلم شور میزنه ها

lord-hamed

Registered User
لایک‌ها
408
فردوسی پور حرف قشنگی زد : اسپانیا فقط برای عقده گشایی اومده بود! وقتی ایتالیا بدشانسی اورد و 10 نفره شد؛دل بوسکه دو تعویض کرد و دو مهاجم اورد تا به تیم خسته و از هم پاشیده ایتالیا هر چقدر که میتونن فشار بیارن و گل زیاد تری بزنند. سنگین ترین شکست تاریخ فوتبال اسپانیا رو ایتالیا براش رقم زد در تاریخ June 4, 1928 که در یک چهارم نهایی المپیک بود که 7-1 شکست داد اسپانیارو.البته اسپانیا یه 7-1 دیگه هم شکست خورده در تاریخ December 9, 1931 مقابل انگلیس.این دو سنگین ترین باخت های تاریخ اسپانیا بودند
اینارو گفتم که بگم قهرمانی مبارک اسپانیا ! :دی امیدوارم اگر در جام جهانی شکست خوردید همگی فرار نکنید و باز هم طرفدار تیمتون بمونید
ایتالیا هم کار بزرگی کرد که اومد فینال.خستگی موج میزد تو تیم ایتالیا و از دقیقه 60 دیگه فقط راه میرفتن توی زمین

پ.ن: روزگاریست که تمام فوتبالی ها فریاد میزنند:
یک هوادار اسپانیا پیدا کنید که بیش از ۶ سال طرفدار این تیم است، ما هم اسپانیایی میشویم !

Last edited:

matgogoia

همکار بازنشسته
لایک‌ها
4,006
به نظرم تیمی که با اون وضعیت حتی ممکن بود تو جام شرکت نکنه تا همین جاشم که بالا اومد جای تبریک داره
یه نگاه به چند سال پیش هم نشون میده چقدر بازیکنای آُ از این تیم رفتن - فقط میخواد دفاع وسط رو ببینید که نستا و کاناوارو کجا و الان ..
ایتالیا همیشه ایتالیاست و همیشه مدعی - شاید تو 2014 دوباره همین فینال رو ببینیم

Amir255

Registered User
لایک‌ها
211
به نظرم تیمی که شانس به فینال رسیدنش در حد هیچ بود بیاد فینال به اندازه کافی کار بزرگی کرده حالا قهرمان نشد که نشد

ضمنا" باخت 1 0 با 4 0 زیاد فرق خاصی نداره

mohsen25

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
4,116
هنوز هم ناراحتم به خاطر پیرلو و بوفون :( سنشون دیگه داره میره بالا و این یه فرصت خیلی خوب بود واسشون که قهرمان بشن.
ولی واقعا همینکه تا اینجا اومدن فوق العاده بود. من خودم حتی مطمعن نبودم که از گروه صعود کنیم ولی تا اینجا اومدن.

خدا کنه یه تیم فوق العاده بسازن برای جام جهانی و با قهرمانی همه مون خوشحال بشیم.

sentimento

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
22
اکثر مردم با پیروزی و قهرمانی عاشق تیمی می شن ولی من با یک شکست عاشق ایتالیا شدم و عشقم به این تیم هیچ وقت با یک شکست از بین نمی ره حتی بیشتر هم می شه , ان شاالله جام بعدی قهرمانیم:happy:
پ.ن: روزگاریست که تمام فوتبالی ها فریاد میزنند:
یک هوادار اسپانیا پیدا کنید که بیش از ۶ سال طرفدار این تیم است، ما هم اسپانیایی میشویم !
وای اینو باید طلا گرفت:D

mohsen25

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
4,116
پرندلي: اسپانيا سرحال‌تر بود
سرمربي ايتاليا با وجود شکست سنگين برابر اسپانيا عملکرد تيمش را در يورو 2012 مثبت ارزيابي کرد.
[پرندلي: اسپانيا سرحال‌تر بود]

به نقل از اشپورت‌بيلد، چزاره پرندلي که تيمش يکشنبه شب در فينال يورو 2012 مقابل اسپانيا متحمل شکست 4 بر صفر شد و به مقام نايب قهرماني رسيد، گفت: از دقيقه اول مشخص بود که اسپانيايي‌ها سرحال و بانشاط‌تر از ما بودند. در هفته اخير انرژي بسيار زيادي صرف کرديم و خسته بوديم و در ايستگاه آخر نتوانستيم همگام با اسپانيا قدم برداريم.

وي ادامه داد: بايد همه اين شرايط را در نظر گرفت و بعد به ارزيابي پرداخت. فکر مي‌کنم بدون درنظر گرفتن بازي پاياني، عملکرد ايتاليا خيلي خوب بود. ‌معني اين حرف آن است که ايتاليا تورنمنتي خارق‌العاده را پشت سر گذاشت. از اين جهت بايد به جوانانم بابت تلاش فراوان و از خود گذشتگي‌شان تبريک بگويم.

بالا