بعضی ها ظاهرا دوست دارن خودشون رو گول بزنن، چطور میشه اسپانیا رو با فرانسه مقایسه کرد؟ بازیکن های اسپانیا اکثرا از دو تا از قوی ترین تیم های دنیا میان، سال به دوازده ماه در کنار هم یا روبروی هم بازی میکنن، مثل کف دست همدیگه رو میشناسن و با هم هماهنگن. این تیم ضعیف بشو نیست، حالا حالا ها مدعی باقی خواهد موند. دلیل اینکه اینهمه سال قطحی جام براشون پیش اومده بود عدم اتحاد و باور نداشتن خودشون بود. کاری که آراگونس لعنتی (از روی احترام میگم!) کرد به نظر من مهمتر از دو قهرمانی ایه که دل بوسکه با این تیم برده. سر همون 2008 میشد فهمید این جام اول و آخر اسپانیا نیست.
تبریک به هوادار های این تیم.
هه هه شما مثل اینکه فرانسه ای که 3-0 برزیل رو تو فینال زد و بعد دو سال ایتالیا رو برد و قهرمان شد رو فراموش کردی!!
خیلی ها اون موقع طرفدار فرانسه شده بودن! فرانسه هنوزم تیم بدی نیست و حتی 2006 دوم شد ولی دیگه نتونست مثل
آلمان و ایتالیا و برزیل بشه.
من میگم این جام آخر اسپانیاس ولی متاسفانه باید دو سال صبر کنیم تا بفهمیم.
بازیکن های اسپانیا اکثرا از دو تا از قوی ترین تیم های دنیا میان، سال به دوازده ماه در کنار هم یا روبروی هم بازی میکنن، مثل کف دست همدیگه رو میشناسن و با هم هماهنگن. این تیم ضعیف بشو نیست،
ببینید تیمای ایتالیا و آلمان و برزیل و آرژانتین از همون دوره اول جام جهانی تا حالا در دوره های
مختلف عنوان های قهرمانی، نایب قهرمانی و سومی کسب کردن و هنوزم ادامه داره.
ولی یه تیم مثل اروگوئه تو دوره اول و چهارم جام جهانی قهرمان شد که به هر حال نزدیک به هم
بودن و بعدش خبری از این تیم نشد. یا مثلا فرانسه در تاریخ فوتبالش 98 و 2000 قهرمان شد و
2006 نایب قهرمان که سه دوره نزدیک به هم هستن ولی قبل از اون مقام قابل ذکری اصلا نداره و
بعدش هم به جایی نرسید.
من همینو میگم که اسپانیا سه تا قهرمانی پشت هم و شاهکار داره ولی یه تیم ادامه دار و تاریخ دار
نیست. این تیم از این به بعد نمیتونه مقام هاش رو ادامه بده. شخصیت تیم هایی مثل آلمان و ایتالیا رو
نداره.
حالا شما شرایطی رو که چند سالی برای اسپانیا و دو تا باشگاهش هست ادامه دار میبینی
ولی من این طوری فکر نمیکنم.
وای اینو باید طلا گرفتپ.ن: روزگاریست که تمام فوتبالی ها فریاد میزنند:
یک هوادار اسپانیا پیدا کنید که بیش از ۶ سال طرفدار این تیم است، ما هم اسپانیایی میشویم !