LAPD
Registered User
دلیل این تزریق شدید رو یه چیز میبینم , اونم اینه که یحتمل قراره یک خبر نا امید کننده بیاد , و خواستن با این تزریق قیمت رو این حد پایین بیارن که وقتی خبره اومد باز بالای 2000 نزنه.
من که میگم سایت های قیمت گذاری دارن دستوری عمل میکنن؟؟؟؟؟؟؟؟
نه گلم نرخ بازار فعلا همینه ولی نیست ارز برای خریدمن 50K میخوام ولی از صبح تا حالا نتونستم بخرم![]()
![]()
دلیل این تزریق شدید رو یه چیز میبینم , اونم اینه که یحتمل قراره یک خبر نا امید کننده بیاد , و خواستن با این تزریق قیمت رو این حد پایین بیارن که وقتی خبره اومد باز بالای 2000 نزنه.
گویا این خبر باید همین جریان تنگه باشه !!
سفیرنیوز : طرح مجلس برای بستن تنگه هرمز
هنوز در اینا جرات این کار رو نمیبینم !! ولی چه شود اگه این حماقتو بکنن !!
LAPD باید کم کم قبول کنی که احتمال این کار اونقدرها که فکر میکنی کم نیست. مسئله جزایر، اعدام ایرانیان در عربستان، توقف حج، مسئله بحرین، کمک عربستان به مخالفین سوریه، افزایش تولید نفت توسط عربستان، ادعای ترور سفیر عربستان توسط ایران، شایعه مرگ پادشاه عربستان، خط لوله های جایگزین برای انتقال نفت، شیرینی پخش کردن بعد از مرگ ولیعهد عربستان در ایران، اعزام ناوها مین روب امریکا به منطقه، ... قضیه دیگی که برای من نمیجوشه سر سگ توش بجوشه همینه اگه قراره نفت ایرانو کسی نخره پس نفت هیچ کس هم نباید از تنگه هرمز که ماله ایرانه رد بشه. من واسه همین درخواست میکنم یکی تحلیل کنه دلار داخل و انس چی میشه اگه تنگه بسته بشه.
[h=2]چشم انداز بازار[/h]گزارش آژانس بین المللی انرژی نشان می دهد حتی پیش از اجرای تحریمهای مشترک آمریکا و اتحادیه اروپا، فروش نفت ایران تا یک میلیون بشکه در روز کاهش یافته است.اما بنا به گزارش رویترز، کارشناسان تخمین می زنند فروش نفت ایران در ژوییه، یعنی پس از آغاز اجرای تحریمهای آمریکا و اتحادیه اروپا از جمله بیمه دریایی، تنها ٢١٦ هزار بشکه افت کند. در مجموع پیش بینی می شود صادرات ایران یک و نیم میلیون بشکه در روز افت کند.با احتساب نفت بشکه ای ۸۵ دلار که در بودجه امسال ایران تعیین شده، تخمین زده می شود که درآمد نفتی ایران، ماهانه ۳ میلیارد و ۸۲۵ میلیون دلار افت می کند.با این حال، کارشناسان بازار نفت عمدتا تردید دارند کاهش عرضه نفت از سوی ایران قیمتها را به میزان قابل ملاحظه ای بالا ببرد.از آوریل امسال قیمت نفت بیش از ٢٠ درصد افت کرده و برای اولین بار از اوایل ٢٠١١ زیر صد دلار فروخته می شود.بحران اقتصادی اروپا، شتاب نگرفتن ضرباهنگ بهبود اقتصادی در آمریکا، افزایش تولید نفت عربستان و آمریکای شمالی، تقویت ذخایر استراتژیک گروه هشت از جمله دلایل تثبیت قیمت است.اما برخی ناظران هشدار می دهند حباب این اطمینان ممکن است بطرز خطرناکی بترکد، مخصوصا این که در تابستان تقاضا بالا می رود.
LAPD باید کم کم قبول کنی که احتمال این کار اونقدرها که فکر میکنی کم نیست. مسئله جزایر، اعدام ایرانیان در عربستان، توقف حج، مسئله بحرین، کمک عربستان به مخالفین سوریه، افزایش تولید نفت توسط عربستان، ادعای ترور سفیر عربستان توسط ایران، شایعه مرگ پادشاه عربستان، خط لوله های جایگزین برای انتقال نفت، شیرینی پخش کردن بعد از مرگ ولیعهد عربستان در ایران، اعزام ناوها مین روب امریکا به منطقه، ... قضیه دیگی که برای من نمیجوشه سر سگ توش بجوشه همینه اگه قراره نفت ایرانو کسی نخره پس نفت هیچ کس هم نباید از تنگه هرمز که ماله ایرانه رد بشه. من واسه همین درخواست میکنم یکی تحلیل کنه دلار داخل و انس چی میشه اگه تنگه بسته بشه.