• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

سرمايه گذاري روي سكه و طلا

LAPD

Registered User
لایک‌ها
598
دلیل این تزریق شدید رو یه چیز میبینم , اونم اینه که یحتمل قراره یک خبر نا امید کننده بیاد , و خواستن با این تزریق قیمت رو این حد پایین بیارن که وقتی خبره اومد باز بالای 2000 نزنه.

glofin

Registered User
لایک‌ها
202
ای تف به ذاتشون
نمی دونم این همه رزمایش و موشک برای چیه ؟!
آخه خاک بر سرتون اوضامون خیلی خوبه هی تنش آفرینی هم میکنید !
نگا تو رو خدا چی میگه : ما قرارگاه های هوایی نیروهای فرا منطقه ای رو توی دل کویر بازسازی کردیم و با ده ها موشک کوبیدیم !

خاک تو سر من با این مملکت و زمام دارانش

Hosein61t

Registered User
لایک‌ها
1,417
من که میگم سایت های قیمت گذاری دارن دستوری عمل میکنن؟؟؟؟؟؟؟؟

drdexter

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
3,550
من که میگم سایت های قیمت گذاری دارن دستوری عمل میکنن؟؟؟؟؟؟؟؟

نه گلم نرخ بازار فعلا همینه ولی نیست ارز برای خرید
i352040_omg.gif
من 50K میخوام ولی از صبح تا حالا نتونستم بخرم
i352040_omg.gif

Wish Master

Registered User
لایک‌ها
278
یه توضیح برای همه دوستانی که توی pm راهنمایی در مورد خرید و فروش خواسته بودند:

من همیشه موقع خرید برای خودم یک خط سود و یک خط مرگ (همون Death Line کفار) مشخص می کنم.
مثلا اگر سکه رو 100.000 تومان خریدم
1- برای خودم حساب می کنم اگر این پول رو جای دیگه سرمایه گذاری کنم توی 1 ماه چقدر سود بدست میارم، مثلا بانک در بهترین شرایط 1800 سود میده، بازار 3000 سود میده.
2- نرخ تورم در 1 ماه چقدره (مثلا 5000 تومن در ماه از ارزش پولم کم میشه)
3- موقع فروش چقدر زیر قیمت ازم می خرن (مثلا 10000 زیر قیمت فروش )
4- پس خط مرگ من میشه روی قیمت 118000 تومن که اگر 108 تومن هم بفروشم حداقل سودی رو که بازار یا بانک میده رو ببرم و از نرخ تورم هم عقب نیافتم
5- حالا باید حساب کنم چقدر انتظار سود دارم؟ 2 برابر، 3 برابر، 4 برابر بازار و بانک و خط سود رو مشخص کنم (مثلا می گم 3 برابر بازار و بانک انتظار سود دارم و خط فروش من میشه 124000 تومن که با توجه به مسائل بالا 9000 تومن سود کنم)
نکته مهم 1: اگر بازار نزولی بود، وقتی به خط مرگ رسیدم به هیچ وجه برای فروش صبر نمی کنم تا توی ضرر نرم
نکته مهم 2: اگر بازار صعودی بود، وقتی به خط سود رسیدم به هیچ وجه طمع نمی کنم

Hosein61t

Registered User
لایک‌ها
1,417
نه گلم نرخ بازار فعلا همینه ولی نیست ارز برای خرید
i352040_omg.gif
من 50K میخوام ولی از صبح تا حالا نتونستم بخرم
i352040_omg.gif

آخه روند قیمت گذاری طبیعی نیست دکتر جون
الان 1 ساعت بود داشت با یه آهنگ ثابت (مثلاً 2 تمون 2تومن ) میومد پایین
که من تعجب کردم و این پست رو زدم
ولی همین الان یهوه 7 تومن زد بالا !!!!!!!

( منظور سکه بود )

LAPD

Registered User
لایک‌ها
598
دلیل این تزریق شدید رو یه چیز میبینم , اونم اینه که یحتمل قراره یک خبر نا امید کننده بیاد , و خواستن با این تزریق قیمت رو این حد پایین بیارن که وقتی خبره اومد باز بالای 2000 نزنه.

گویا این خبر باید همین جریان تنگه باشه !!
سفیرنیوز : طرح مجلس برای بستن تنگه هرمز

هنوز در اینا جرات این کار رو نمیبینم !! ولی چه شود اگه این حماقتو بکنن !!

mr.kazemi

Registered User
لایک‌ها
62
بر خلاف طرح قطع رابطه با انگلیس که وزارت خارجه مانع شد در خبرها آمده طرح بستن تنگه هرمز تایید وزارت خارجه را هم گرفته است.

m_amin

Registered User
لایک‌ها
268
من که خیلی دوست دارم اینکارو بکنن
تکلیف مشخص میشه دیگه بهتر از اینه هی هر روز ببینی چی شد اخبار چی شد
به خدا اگه انقدر تمرکز دقت و تحلیل اینکارارو اونور رو فارکس میکردین الان میلیونر بودین!

گویا این خبر باید همین جریان تنگه باشه !!
سفیرنیوز : طرح مجلس برای بستن تنگه هرمز

هنوز در اینا جرات این کار رو نمیبینم !! ولی چه شود اگه این حماقتو بکنن !!

imanimani

Registered User
لایک‌ها
168
باید توجه کنیم که در 8 سال اخیر، قیمت دلار در ایران کمابیش ثابت بوده، در حالی که نرخ تورم سالانه ایران براساس آمارهای رسمی، بین 12 تا 20 درصد بوده است، یعنی مجموع تورم یا همان «تورم انباشته» در ایران، حداقل 96 درصد بوده است. حالا اگر کشورهایی که طرف صادرات و واردات ایران هستند، مثلا کشورهای اروپایی یا چین یا هند را در نظر بگیریم، می‌بینیم که تورم آنها بیشتر از 3 درصد نبوده است. یعنی تورم انباشته این کشورها حدود 24 درصد بوده است. اگر اختلاف این دو نرخ را حساب کنیم، می‌بینیم که قیمت دلار در ایران باید حداقل 72 درصد افزایش می‌یافته، ولی تقریبا افزایش خاصی نداشته است.حالا این افزایش دستکم 72 درصدی که باید در نرخ دلار صورت می‌گرفته، برای چندین سال از طریق تزریق دلارهای نفتی به تعویق انداخته شده، اما بالاخره دیر یا زود خودش را به شکل جهش نرخ ارز نشان می‌داد.

توجه کنید که الان در اروپا هم، شرایط مشابهی برقرار است. یعنی ریشه اصلی بحران‌ در کشورهایی مانند یونان و اسپانیا هم، به بالاتر بودن تورم انباشته این کشورها در مقایسه با تورم انباشته بقیه کشورهای اتحادیه یورو مربوط می‌شود.

الان همه کشورهای دنیا می‌خواهند تعامل خود با اقتصادهای دیگر را افزایش دهند. باید توجه کنیم که الان همه کشورها به منافع ناشی از توسعه تعامل اقتصادی با سایر کشورها واقف هستند و در نتیجه می‌بینیم که در کل دنیا، سه یا چهار کشور وجود دارند که به تصمیم خودشان می‌خواهند تعامل‌شان با اقتصادهای خارجی را محدود کنند.

imanimani

Registered User
لایک‌ها
168
مجله معتبر «هفته ناوبری و تکنولوژی فضا» در آخرین شماره خود در ماه ژوئن، با اشاره به آنچه «انبوه شواهد» خوانده، مدعی است که کمیته دفاعی آمریکا و دولت اوباما سال ۲۰۱۳ را زمانی مناسب برای حمله نظامی علیه تأسیسات اتمی و موشکی ایران ارزیابی می‌کنند. گردآورنده گزارش که در تهیه مطلب خود نظر کار‌شناسان ارشد نظامی و افسران نیروی هوایی آمریکا را لحاظ کرده، معتقد است که در صورت سقوط حکومت اسد در سوریه، زمان حمله به ایران کوتاه‌تر و در صورت ادامه مذاکرات اتمی مابین ایران و جامعه جهانی، حتی بدون کسب نتیجه روشن، این زمان طولانی‌تر خواهد شد. در توجیه استفاده از فرصت سقوط حکومت بشار اسد برای مبادرت به حمله نظامی علیه تأسیسات اتمی و موشکی ایران، این نشریه استدلال می‌کند که همزمانی حمله نظامی احتمالی با تحولات سیاسی سوریه، انعکاس خبری و تأثیر منفی آن را بر بازار‌های نفت کاهش خواهد داد.

در گزارش مطرح شده از شبکه رادار سوریه و ظرفیت هشداردهنده آن کشور به عنوان «یکی از عوامل نگرانی آمریکا در جریان حمله نظامی علیه ایران یاد شده است.» شبکه رادار و دفاع ضد هوایی سوریه، ضمن کهنگی، تا حدود امکان توسط روسیه نوسازی و تجهیز شده است. این نیرو ماه قبل با ردگیری یک هواپیمای فانتوم اف-۴ ترکیه در آب‌های مدیترانه و شلیک، آن را ساقط ساخت. در صورت مشارکت اسرائیل در حمله نظامی علیه ایران، هواپیماهای مهاجم به احتمال فراوان از آسمان ترکیه و مناطق شمال سوریه، و همچنین اردن و عربستان عبور خواهند کرد. استفاده از هر یک از این مسیر‌های، حمله نظامی علیه تأسیسات موشکی و شبکه رادار سوریه را اجتناب ناپذیر خواهد ساخت.

Haj_Ehsan

Registered User
لایک‌ها
2,459
LAPD باید کم کم قبول کنی که احتمال این کار اونقدرها که فکر میکنی کم نیست. مسئله جزایر، اعدام ایرانیان در عربستان، توقف حج، مسئله بحرین، کمک عربستان به مخالفین سوریه، افزایش تولید نفت توسط عربستان، ادعای ترور سفیر عربستان توسط ایران، شایعه مرگ پادشاه عربستان، خط لوله های جایگزین برای انتقال نفت، شیرینی پخش کردن بعد از مرگ ولیعهد عربستان در ایران، اعزام ناوها مین روب امریکا به منطقه، ... قضیه دیگی که برای من نمیجوشه سر سگ توش بجوشه همینه اگه قراره نفت ایرانو کسی نخره پس نفت هیچ کس هم نباید از تنگه هرمز که ماله ایرانه رد بشه. من واسه همین درخواست میکنم یکی تحلیل کنه دلار داخل و انس چی میشه اگه تنگه بسته بشه.

رفقای عزیز بسته نمیشه

یادتون رفته تا خبر بسته شدن پخش شد ناوچه‌ی بدردنخور و زپرتی ِ آبراهام لینکلن اومد رد شد؟
ugly_cafe.gif

این یعنی چی؟؟؟؟ معنی داره دیگه

آخه مگه دره خونشونه که ببندن ... چه حرفیه بابا

mehrdad_rabbi

Registered User
لایک‌ها
13
ببینید امریکا و اسرائیل خودشون رو دارند برای جنگ اماده می کنند یعنی مطمئن باشید سال 2013 جنگ با ایران حتمی است
خودتون می تونید این ارایش کنونی رو که هست متوجه بشید.
فعلا موضوع سوریه هستش که به ضرر این ها هست و می خوان کلک سوریه رو بکنن بعد با خیال راحت اینجا حمله کنند.
نظر من این هست که در شرایط فعلی ایران سعی می خواد بکنه تشنج رو زیادتر کنه تا جنگ زودتر شروع شه چون در این صورت
خیلی خیلی به نفع ایران تموم میشه. امیدوارم هرچی می خواد بشه به خیر خوشی تموم شه جنگ چیزی جز کشت و کشتار نیست
خدا خودش رحم کنه.

MacBook

Registered User
لایک‌ها
201
این اخبار تنگه و مانور که امروز منتشر شدن فقط برای تاثیر گذاری روی قیمت نفته تا این فلاکت کاهش فروش نفت با کاهش قیمت نفت همراه نشه. وگرنه اون دیگی که دوستمون اشاره کرد فعلا حسابی برای ایران میجوشه (فروش نفت به هند و چین و ژاپن - وارادات کالا)
فعلا وقت بستن تنگه نیست و تحریم ها به اون حد نرسیده و غربی ها هم یواش یواش به اون سمت میرن تا یه وقت ایران شکه نشه دست به حماقت بزنه. همین تحریم های فعلی رو هم چون کم کم اعمال کردن الان واکنش خاصی ایران نشون نداده و گرنه اگه همه این تحریم های فعلی یک شبه وارد میشد واکنش ایران میتونست شدید باشه

imanimani

Registered User
لایک‌ها
168
تا وقتی مذاکرات هسته ای به هر شکلش ادامه داره و فروش نفت ایران به طور کامل قطع نشه تنگه هرمز بسته نخواهد شد.(بیرون کردن کامل ایران از بازار نفت و تحریم کامل نفت ایران طرحیه که الان در آمریکا در حال بحثه به عنوان گام آخر). پیش شرط بستن تنگه هرمز که تازه در صورت اجرا کمتر از 24 ساعت دوام خواهد داشت و خلیج فارس رو دو دستی تقدیم آمریکا خواهد کرد وایران رو به عنوان کشور متخاصم به دنیا معرفی می کنه اعلام رسمی خبر انصراف از هرگونه مذاکره هسته ای با دول غربیه! پس فعلا این جور خبرها فقط جنگ روانیه و دیگر هیچ!

Last edited:

imanimani

Registered User
لایک‌ها
168
[h=2]چشم انداز بازار[/h]
گزارش آژانس بین المللی انرژی نشان می دهد حتی پیش از اجرای تحریمهای مشترک آمریکا و اتحادیه اروپا، فروش نفت ایران تا یک میلیون بشکه در روز کاهش یافته است.اما بنا به گزارش رویترز، کارشناسان تخمین می زنند فروش نفت ایران در ژوییه، یعنی پس از آغاز اجرای تحریمهای آمریکا و اتحادیه اروپا از جمله بیمه دریایی، تنها ٢١٦ هزار بشکه افت کند. در مجموع پیش بینی می شود صادرات ایران یک و نیم میلیون بشکه در روز افت کند.با احتساب نفت بشکه ای ۸۵ دلار که در بودجه امسال ایران تعیین شده، تخمین زده می شود که درآمد نفتی ایران، ماهانه ۳ میلیارد و ۸۲۵ میلیون دلار افت می کند.با این حال، کارشناسان بازار نفت عمدتا تردید دارند کاهش عرضه نفت از سوی ایران قیمتها را به میزان قابل ملاحظه ای بالا ببرد.از آوریل امسال قیمت نفت بیش از ٢٠ درصد افت کرده و برای اولین بار از اوایل ٢٠١١ زیر صد دلار فروخته می شود.بحران اقتصادی اروپا، شتاب نگرفتن ضرباهنگ بهبود اقتصادی در آمریکا، افزایش تولید نفت عربستان و آمریکای شمالی، تقویت ذخایر استراتژیک گروه هشت از جمله دلایل تثبیت قیمت است.اما برخی ناظران هشدار می دهند حباب این اطمینان ممکن است بطرز خطرناکی بترکد، مخصوصا این که در تابستان تقاضا بالا می رود.

drdexter

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
3,550
[h=2]چشم انداز بازار[/h]
گزارش آژانس بین المللی انرژی نشان می دهد حتی پیش از اجرای تحریمهای مشترک آمریکا و اتحادیه اروپا، فروش نفت ایران تا یک میلیون بشکه در روز کاهش یافته است.اما بنا به گزارش رویترز، کارشناسان تخمین می زنند فروش نفت ایران در ژوییه، یعنی پس از آغاز اجرای تحریمهای آمریکا و اتحادیه اروپا از جمله بیمه دریایی، تنها ٢١٦ هزار بشکه افت کند. در مجموع پیش بینی می شود صادرات ایران یک و نیم میلیون بشکه در روز افت کند.با احتساب نفت بشکه ای ۸۵ دلار که در بودجه امسال ایران تعیین شده، تخمین زده می شود که درآمد نفتی ایران، ماهانه ۳ میلیارد و ۸۲۵ میلیون دلار افت می کند.با این حال، کارشناسان بازار نفت عمدتا تردید دارند کاهش عرضه نفت از سوی ایران قیمتها را به میزان قابل ملاحظه ای بالا ببرد.از آوریل امسال قیمت نفت بیش از ٢٠ درصد افت کرده و برای اولین بار از اوایل ٢٠١١ زیر صد دلار فروخته می شود.بحران اقتصادی اروپا، شتاب نگرفتن ضرباهنگ بهبود اقتصادی در آمریکا، افزایش تولید نفت عربستان و آمریکای شمالی، تقویت ذخایر استراتژیک گروه هشت از جمله دلایل تثبیت قیمت است.اما برخی ناظران هشدار می دهند حباب این اطمینان ممکن است بطرز خطرناکی بترکد، مخصوصا این که در تابستان تقاضا بالا می رود.

صد البته در مورد حباب این اطمینان من هم شک دارم
58105026783296087537.gif

taei

Registered User
لایک‌ها
170
LAPD باید کم کم قبول کنی که احتمال این کار اونقدرها که فکر میکنی کم نیست. مسئله جزایر، اعدام ایرانیان در عربستان، توقف حج، مسئله بحرین، کمک عربستان به مخالفین سوریه، افزایش تولید نفت توسط عربستان، ادعای ترور سفیر عربستان توسط ایران، شایعه مرگ پادشاه عربستان، خط لوله های جایگزین برای انتقال نفت، شیرینی پخش کردن بعد از مرگ ولیعهد عربستان در ایران، اعزام ناوها مین روب امریکا به منطقه، ... قضیه دیگی که برای من نمیجوشه سر سگ توش بجوشه همینه اگه قراره نفت ایرانو کسی نخره پس نفت هیچ کس هم نباید از تنگه هرمز که ماله ایرانه رد بشه. من واسه همین درخواست میکنم یکی تحلیل کنه دلار داخل و انس چی میشه اگه تنگه بسته بشه.

اگه این اتفاق بیفته انس 2000 رو میشکونه . قبلا 1920 رو تاچ کرده . این و 2000 رو بشکونه چیزی جلودارش نیست

frankval

Registered User
لایک‌ها
2
امروز 740 سکه تمام طرح جدید رو تو کرج قیمت کردم!
هم 2 تا صرافی مجاز قیمت گرفتم و هم طلا فروشی که قیمتهاشون یکی بودند!
ولی تو سایت مظنه و طلا قیمت زیر 730 سیر می کرد!!!
چجوریاست؟

بالا