• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

سرمايه گذاري روي سكه و طلا

drdexter

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
3,550
صحبت اینه ، اگه همچین حماقتی کنند ، اقتصاد تمام دنیا خطر می افته ! به خصوص چین ! چین ( دقیق یادم نیست ) نزدیک به 60 درصد نفتش از همین تنگه رد می شه !

هیچ وقت نمی یاد اقتصادش رو به خاطر اینها خطر بندازه ! حتی کشور سوئیس هم که همیشه بی طرف بوده ، اونم نمی تونه تو این قضیه بی طرف باقی بمونه

داوود به نظر من همچین خطری رو میکنن
i298960_ddd.gif
چون اخیرا هم زمزمه هایی شده و مضاف بر اینکه بارها گفتن که به فاز رویارویی نهایی رسیدیم .

somebody314

Registered User
لایک‌ها
61
من امروز انتظار داشتم بخاطر شروع تحریم نفتی اروپا قیمت دلار و سکه بکشه بالا ولی برعکس شد برای همین امروز تمام سکه هام را ساعت 13با قیمت 750 فروختم و طمع نکردم

آخه اینجور خبرها نمیاد یه دفعه اثر بذاره. از همون وقتی که تحریما تصویب شد (شش ماه پیش) تا الان این خبر مدام در حال اثر گذاشتن روی قیمتها بوده تا این یکی دو هفته اخیر که به حداکثر رسید. این جور اخبار اصطلاحا توسط بازار پیش خور میشن و همیچکس منتظر روز تحریم نمیمونه تا همون روز بره خریدهاش رو انجام بده. همه از قبل خرید و فروشها رو انجام دادن.

Love_life

Registered User
لایک‌ها
975
داوود به نظر من همچین خطری رو میکنن
i298960_ddd.gif
چون اخیرا هم زمزمه هایی شده و مضاف بر اینکه بارها گفتن که به فاز رویارویی نهایی رسیدیم .

رویارویی نهایی برای من و شما بده :( !

والا دکتر من با اینا بزرگ شدم ، در عین حماقت و بی مغزیشون ، یه بزدلی هم دارند ! از بزرگ تا کوچیکشون ! ولی به روی خودشون نمی یارند ! چیزی که به عین تو صحبت باهاشون دیدم !

نیروی نظامی که اقتصاد وارد بشه ، دیگه نیروی نظامی نیست ، چرا ؟ چون ترس از جان و مالش داره و نمی تونه جانفشانی کنه برای آرمان هاش !

ayazkhan

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
10
دوست عزیز جناب Wish Master از سیگنالهای بجای شما بخصوص در خرید و فروش سپاسگذارم و ازت میخوام که بیشتر فعال باشی.
  • 542275_356352501098288_792192704_n.jpg

LAPD

Registered User
لایک‌ها
598
سلام. بجای این بحثهای صد من یک غاز یکی بیاد بگه اگه تنگه بسته بشه انس تا کجا میره و دلار تا کجا؟ بهتره دلار بخریم یا طلا؟ احتمال بستن تنگه هرمز خیلی زیاده.

احتمال خوردن این شکر اضافه 10 درصدم نیست !!
ولی به هر حال یکی که به جریانات نفتی وارده باید بگه نفت چقدر میشه تا از اون بشه حدس و گمانی در مورد طلا زد.
ولی در کل جریانات ایران اونقدری که ملت فکر میکنن توی بازارای جهانی تاثیر نداره , مثل همین شکست مذاکرات که حالا فکر کردن نفت سر به فلک میکشه , ولی تازه پایینم اومد !! کلا دوزار مارو حساب نمیکن !!

LAPD

Registered User
لایک‌ها
598
من فکر کنم بیش از 10 درصد باشه. من هم در مورد اینکه تاثیر شگرفی روی انس نداره موافقم (بر خلاف دکتر) اما روی دلار نظرت چیه؟ به نظر میرسه تاثیر زیادش روی دلار داخل باشه؟

داخل که سر به فلک میکشه ! برو روی سه هزار.
کلا این جریان یعنی شروع جنگ.
اینا هم ball این کار رو ندارن !!
مگه مسخرست !! اقا دوست ندارن نفتتو بخرن !! حالا میخوای نزاری از اونی که دوست دارن نفت بخرن , بخرن؟؟

phoenix_i06

Registered User
لایک‌ها
175
بر اساس این مطلب از روزنامه کیهان، ظاهرا بستن تنگه هرمز رو حق قانونیه خودشون میدونن.

همانگونه كه به وضوح ديده مي شود حضرت امام(ره) تصريح مي كنند كه بستن تنگه هرمز به روي كشتي هاي نفتكش و در صورت لزوم كشتي هاي تجاري يكي از اهرم هاي كارآمد و مشروع جمهوري اسلامي ايران براي مقابله با زورگويي و باج خواهي آمريكا و متحدانش است و ايران اسلامي مي تواند و به فرموده ايشان بايد از اين اهرم در صورت نياز استفاده كند. و حضرت آقا نيز بارها تاكيد فرموده اند كه اگر آمريكا و متحدانش عليه جمهوري اسلامي ايران دست به حماقت بزنند، منافع آنان در هيچ نقطه دنيا از حمله و يورش رزمندگان و ملت پاكباخته و جان بركف اين مرز و بوم در امان نخواهد بود. از سوي ديگر پيش از اين طي يادداشت جداگانه اي اشاره داشتيم، براساس دو كنوانسيون بين المللي 1958 ژنو و 1982 جامائيكا كه هر دو درباره حقوق آبراه هاي بين المللي است، ببستن تنگه هرمز به روي كشتي هاي نفتكش و هر شناور ديگري كه با منافع ملي كشورمان تعارض داشته باشد، حق قانوني و تصريح شده جمهوري اسلامي ايران در قوانين بين المللي است. بنابراين، آمريكا، اروپا و برخي از كشورهاي حاشيه خليج فارس، از جمله و مخصوصا عربستان تحت سلطه آل سعود نبايد كمترين ترديدي داشته باشند كه چنانچه ايران اسلامي از حق مسلم و قانوني خود محروم شود، در بستن تنگه هرمز كمترين ترديدي به خود راه نمي دهد و چرا چنين نباشد؟! - تابناک

taei

Registered User
لایک‌ها
170
بزارید ببنده تنگه رو از این برزخ دربیایم . بالاخره یا اینوری می شه یا اونوری . هرچی بشه از این زنده ذلیلی بهتره 621221_LaieA_011.gif

LAPD

Registered User
لایک‌ها
598
بر اساس این مطلب از روزنامه کیهان، ظاهرا بستن تنگه هرمز رو حق قانونیه خودشون میدونن.

خب اینا خیلی چیزارو حق قانونی خودشون میدونن , ولی با دنیا که نمیشه در افتاد.
حالا تاثیر این رزمایشو باید دید , که رسما داره اسماعیلو تهدید میکنه , از فردا پس فردا تهدیداتو اونوریا شروع میشه , یحتمل تحریم جدید هم تدارک ببینن.

LAPD

Registered User
لایک‌ها
598
فنر قیمت هارو اینقدر دارن فشار میدن که وقتی ول بشه معلوم نیست قیمتا کجا وایسه !! این کارشون هم صد در صد عمدیه برای بالابردن قیمتا.

arashaj74

Registered User
لایک‌ها
1,070
بازار امروز کار خود را با نزول آغاز کرده است و با توجه به اینکه خبر مهمی در مورد بازار وجود ندارد، احتمالا بازار کم نوسانی را در سمت طلا شاهد خواهیم بود. عوامل تاثیر گذار بر قیمت طلا را شاید بتوان اخبار نه چندان مهم اقتصادی در اروپا و آمریکا دانست.
به احتمال زیاد این هفته یک بار دیگر تلاش کند تا پس از اندکی استراحت پس از صعود یکپارچه ی آخر هفته ی پیش از 1547تا 1607 بعد از مثبت اعلام شدن نشست سران اروپا، به سمت خط روند نزولی میان مدت خود حرکت کند، خطی که در حوالی 1620 یک مقاومت مهم ایجاد کرده است. این استراحت و اصلاح در صعود می تواند تا حوالی 1580 و یا حتی 1570 نیز ادامه پیدا کند و سپس طلا به سمت خط روند نزولی خود صعود کند. با این حال اگر طلا موفق به این کار در این هفته نشد، این مسئله سیگنالی خواهد بود مبنی بر ضعیف بودن قدرت خریداران طلا.

آنچه در چارت دیده می شود این است که روند میان مدت طلا نزولی است، طلا کماکان در یک مثلث متقارن در حال رفت و برگشت است و این صعود آغاز شده از 1547، به احتمالی زیاد اصلاحی است. شکسته شدن ضلع پایینی مثلث در منطقه ی 1550 تا 1560 به علاوه معنایش ریزش 80 دلاری بعدی است. روی دیگر سکه هم، اگرچه احتمال کمتری دارد، عبور طلا از مقاومت مهم 1620 و سپس مقاومت کلیدی 1640 است که می تواند روند نزولی را خدشه دار کند. باید صبر کرد و دید اتفاقات این هفته چه قیمت هایی را برای طلای جهانی رقم خواهد زد.

drdexter

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
3,550
بازار امروز کار خود را با نزول آغاز کرده است و با توجه به اینکه خبر مهمی در مورد بازار وجود ندارد، احتمالا بازار کم نوسانی را در سمت طلا شاهد خواهیم بود. عوامل تاثیر گذار بر قیمت طلا را شاید بتوان اخبار نه چندان مهم اقتصادی در اروپا و آمریکا دانست.
به احتمال زیاد این هفته یک بار دیگر تلاش کند تا پس از اندکی استراحت پس از صعود یکپارچه ی آخر هفته ی پیش از 1547تا 1607 بعد از مثبت اعلام شدن نشست سران اروپا، به سمت خط روند نزولی میان مدت خود حرکت کند، خطی که در حوالی 1620 یک مقاومت مهم ایجاد کرده است. این استراحت و اصلاح در صعود می تواند تا حوالی 1580 و یا حتی 1570 نیز ادامه پیدا کند و سپس طلا به سمت خط روند نزولی خود صعود کند. با این حال اگر طلا موفق به این کار در این هفته نشد، این مسئله سیگنالی خواهد بود مبنی بر ضعیف بودن قدرت خریداران طلا.

آنچه در چارت دیده می شود این است که روند میان مدت طلا نزولی است، طلا کماکان در یک مثلث متقارن در حال رفت و برگشت است و این صعود آغاز شده از 1547، به احتمالی زیاد اصلاحی است. شکسته شدن ضلع پایینی مثلث در منطقه ی 1550 تا 1560 به علاوه معنایش ریزش 80 دلاری بعدی است. روی دیگر سکه هم، اگرچه احتمال کمتری دارد، عبور طلا از مقاومت مهم 1620 و سپس مقاومت کلیدی 1640 است که می تواند روند نزولی را خدشه دار کند. باید صبر کرد و دید اتفاقات این هفته چه قیمت هایی را برای طلای جهانی رقم خواهد زد.

که بهترین موقعیت برای چی ؟
i334628_jedid.gif

drdexter

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
3,550
من که یارانه نمیگیرم . چون سرپرست خوانه وار نیستم
i334628_jedid.gif

در مورد تنگه هرمز . امروز هم دوباره تحدید کردن و مسئله دوم فردا 100% حواله ها بسته هست . از من داشته باشید . نرخ رسمی برای حواله نیست و هر جا نرخ هر دمبیل میدن :lol: . در ضمن مد نظر داشته باشید که فردا 3پا میخواد مانور موشکی در خلیج فارس برگزار کنه و اولین سری موشک های ضد رادار رو هم تست کنه . در ضمن این مانور 3 روز هم به طول می انجامد . خر تر از صحبتا هستن و همه چیز محتمل هست :thumbsdow

دقیقا یا گه کاری های کره شمالی افتادم وقتی تحریم شد :(

که حواله ها هم به صورت رسمی بسته شد و نرخ ها هر دمبیل شد
i334628_jedid.gif

arashaj74

Registered User
لایک‌ها
1,070
که بهترین موقعیت برای چی ؟
i334628_jedid.gif

منظور؟!
دوباره سکه داره به قیمت طلاش معامله میشه!بعید میدونم فشار فروش تا این حد باشه!احتمالا دارن سکه های پیش فروشی که تبدیل به اوراق شدن رو میریزن تو بازار

drdexter

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
3,550
منظور؟!
دوباره سکه داره به قیمت طلاش معامله میشه!بعید میدونم فشار فروش تا این حد باشه!احتمالا دارن سکه های پیش فروشی که تبدیل به اوراق شدن رو میریزن تو بازار

منظور اینکه هم سیگنال بازارهای بین المللی برای خرید پله خوبه هم قمیت داخل به عبارت بهتر قیمت های بهتر هم توی راهه برای خرید .

kabirweather

Registered User
لایک‌ها
182
شایعه شده قراره 500 میلیون دلار ارز تزریق بشه که صحتش قابل تایید نیست.احتمالا برای 1دوره کوتاه مدت قیمت سکه و دلار رو به پایین ولی روند بلند مدت به سمت بالا است(به خاطر حل نشدن مشکل اصلی یعنی تحریم!)خرید پله ای روی هر کاهشی توصیه میشه(پله ای بودنش برای جلوگیری از ضرر مهمه!)میخوان بگن تحریم ها کم اثره و از این حرفا!
قبلا هم گفته بودم عدد2000 اثرات روانی بدی داره و دولت تا میتونه باهاش مقابله میکنه.این دفعه اگه بزنه بالا معلوم نیست تا کجا بره چون مردم به 2000 عادت کردن!
از تمام این حرفها گذشته چون عرضه کننده تقریبا انحصاری دلار دولت هستش خیلی قابل تحلیل نیست(مثلا مثل سهام!)چیزی که قطعی است وجود سرمایه گذارانی است که خواهان تبدیل ریال به دلار هستند

سپاس عزیز

aliamiri1390

Registered User
لایک‌ها
104
قیمت 720 فروختم و اومدم بیرون.
به نظر که فعلا ریزشی میاد.وقتی خبر تحریم نتونست ببره بالا قیمت ها رو من احتمال میدم قیمت حدود 700 رو دوباره لمس کنه سکه

Wish Master

Registered User
لایک‌ها
278
دوست عزیز جناب Wish Master از سیگنالهای بجای شما بخصوص در خرید و فروش سپاسگذارم و ازت میخوام که بیشتر فعال باشی.
دوست عزیز
من سعی می کنم زیاد پست ندم، اما هر وقت توی بررسی هام به نتیجه برسم و بخوام خرید و فروش انجام بدم حتما اینجا هم اعلام می کنم.
نمی خوام مثل بعضی افراد (که خوشبختانه چند وقتی هست دیده نمیشن) نتیجه آنالیزهام رو روی بچه های فروم آزمایش کنم، سیگنال خرید و فروش بدم یکسری این کار رو بکنن بعد ببینم نتیجش چی میشه.
صرفا هر وقت خودم خرید و فروش می کنم اعلام می کنم تا اگر خدای نکرده زیانی بود خودم هم شریک باشم.

بالا