• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

خاموش شدن چراغ سی پی یو

kati*

Registered User
لایک‌ها
12
با سلام خدمت دوستان

یه چند روزه که کامپیوتر من خود به خود هنگ می کنه. وقتی هنگ می کنه، مانیتورم مدام خاموش و روشن میشه و بعد چراغ سی پی یو کاملا خاموش میشه. تا ریستارت نکنم درست نمیشه. تا حالا که چندین سال است این سیستم رو دارم اینطوری با مشکل رو برو نشده بودم. یعنی ممکنه سی پی یو مشکل داشته باشه؟

AMD.POWER

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
23,611
منظور از چراغ cpu متوجه نشدم . پاور سيستمت چيه

erfan33

همکار بازنشسته
لایک‌ها
466
احتمال خيلي خيلي كم مشكل ميتونه از جانب خود پردازنده باشه/
سيستمتون كارت گرافيك داره يا آنبرده ؟
مدل گرافيكتون چيه ؟مدل مادربردتون رو هم ميدونيد بگيد ( اگه گرافيك انبرد داره سويچ كنيد رو گرافيك انبرد و اونجا هم ي مدت تست كنيد )
دماي پردازنده تون رو هم تو حالت كاربري عادي ببينيد رو چند ميره ؟
منظور از چراغ پردازنده همون چراغ هاي روي كيس تونه ؟

kati*

Registered User
لایک‌ها
12
احتمال خيلي خيلي كم مشكل ميتونه از جانب خود پردازنده باشه/
سيستمتون كارت گرافيك داره يا آنبرده ؟
مدل گرافيكتون چيه ؟مدل مادربردتون رو هم ميدونيد بگيد ( اگه گرافيك انبرد داره سويچ كنيد رو گرافيك انبرد و اونجا هم ي مدت تست كنيد )
دماي پردازنده تون رو هم تو حالت كاربري عادي ببينيد رو چند ميره ؟
منظور از چراغ پردازنده همون چراغ هاي روي كيس تونه ؟

سیستمم آنبرد است. مدل مادربرد رو نمی دونم ولی اگه برای پاسخ خیلی ضروری باشه می تونم پیدا کنم. ولی بگم سیستمم خیلی قدیمیه برا سال 83 است.
چطوری میشه رو گرافیک آنبرد سویچ کرد؟:blush:
چطور می تونم دمای پردازنده ام رو ببینم.:blush:
آره، چراغ روی پاور منظورم بود.

eefe

Registered User
لایک‌ها
284
سیستمم آنبرد است. مدل مادربرد رو نمی دونم ولی اگه برای پاسخ خیلی ضروری باشه می تونم پیدا کنم. ولی بگم سیستمم خیلی قدیمیه برا سال 83 است.
کارت گرافیکو در بیار حاجی:)
دمای پردازنده هم با برنامه های زیادی میشه چک کرد
cpu-z
speccy
و ....

erfan33

همکار بازنشسته
لایک‌ها
466
پس ماشالا بر خودش سالاريه بازنشسته كنش عزيز جان :)
اگه گرافيكتون آنبرد هست كه نيازي به كاري نداريد فقط با اين برنامه دماي پردازنده رو اندازه بگيريد شايد از كندي چرخش فن هاتون باشه !
Download SpeedFan_4.43.zip

kati*

Registered User
لایک‌ها
12
دما رو اینطوری نوشته
temp 1: 71
temp2:37
temp3: 37
temp4:37

fan1:3357

حالا این نرماله یا نه؟

erfan33

همکار بازنشسته
لایک‌ها
466
دما رو اینطوری نوشته
temp 1: 71
temp2:37
temp3: 37
temp4:37

fan1:3357

حالا این نرماله یا نه؟
دماش خيلي بالاست دوست عزيز !
با توجه به اينكه سيستمون قديمي هست حتما هیت سینک و پره هاي فن ها تون گردوخاك گرفته و مانع از خنك كنندگي اون ميشه /
بازش كنيد و تميز كنيد.

AMD.POWER

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
23,611
با مولتي متر خروجي هاي ولتاژ پاور رو چك كن . پاورت به نظرم مشكوكه

kati*

Registered User
لایک‌ها
12
دماش خيلي بالاست دوست عزيز !
با توجه به اينكه سيستمون قديمي هست حتما هیت سینک و پره هاي فن ها تون گردوخاك گرفته و مانع از خنك كنندگي اون ميشه /
بازش كنيد و تميز كنيد.

ای وای، من که بلد نیستم، میزنم همین قراضه رو هم داغون می کنم
:(

kati*

Registered User
لایک‌ها
12
سلام
من پشت کیس رو باز کردم و فن رو تا جایی که ممکن بود تمیز کردم. ولی هیچ تغییری در دما ایجاد نشد. دقیقا همان اعداد بالایی است.:(

Michael Corleone

Registered User
لایک‌ها
122
سلام
من پشت کیس رو باز کردم و فن رو تا جایی که ممکن بود تمیز کردم. ولی هیچ تغییری در دما ایجاد نشد. دقیقا همان اعداد بالایی است.:(
سلام
منظور دوستان فنی که توی کیس هست نیست بلکه فنی که روی cpu هست رو میگن
شما باید مادربرد رو باز کنید از داخل کیس پشت مادربرد 4 تا ضامن پلاستیکی هست اونا فشار بدید که برن تو و روی cpu هم یه ضامن دستی هست (اگر سوکت 458 باشه) این ضامن ها که باز بشه فن رو بکشید و فن از روی cpu جدا میشه بعد فن رو تمیز کنید

kati*

Registered User
لایک‌ها
12
سلام
منظور دوستان فنی که توی کیس هست نیست بلکه فنی که روی cpu هست رو میگن
شما باید مادربرد رو باز کنید از داخل کیس پشت مادربرد 4 تا ضامن پلاستیکی هست اونا فشار بدید که برن تو و روی cpu هم یه ضامن دستی هست (اگر سوکت 458 باشه) این ضامن ها که باز بشه فن رو بکشید و فن از روی cpu جدا میشه بعد فن رو تمیز کنید

ای وای! کار من نیست.
من رفتم بایوس و دمای سی پی یو رو 46 نوشته بود و دمای M/B را 38 و سرعت فن سی پی یو را3400 حالا این اعداد عادی است؟

Michael Corleone

Registered User
لایک‌ها
122
ای وای! کار من نیست.
من رفتم بایوس و دمای سی پی یو رو 46 نوشته بود و دمای M/B را 38 و سرعت فن سی پی یو را3400 حالا این اعداد عادی است؟
این دما عادیه ولی اون دمایی که چند پست بالاتر نوشتین عادی نیست و با توجه به این که کامپیوتر مال چندین سال پیشه و تا به حال تمیز هم نشده دمای چند پست بالاتر به نظر میاد که درست باشه

kati*

Registered User
لایک‌ها
12
آره، از 72 درجه اومد به این دما یعنی 46. کمی از افکت های ویندوز کم کردم. دما اومد پایین.:)

Michael Corleone

Registered User
لایک‌ها
122
آره، از 72 درجه اومد به این دما یعنی 46. کمی از افکت های ویندوز کم کردم. دما اومد پایین.:)
در هر صورت با چند تا افکت ویندوز هم نباید دما بشه 72 درجه باید فن و هتسینک رو تمیز کنید اکر هم خودتون نمیتونید انجان بدید برید بیرون براتون انجام میدن

kati*

Registered User
لایک‌ها
12
در هر صورت با چند تا افکت ویندوز هم نباید دما بشه 72 درجه باید فن و هتسینک رو تمیز کنید اکر هم خودتون نمیتونید انجان بدید برید بیرون براتون انجام میدن
من فن سی پی یو رو تمیز کردم ولی دما باز هم رفت روی 72 . پس احتمالا خود فن مشکل داره و باید عوض شه، درسته؟
یعنی افت سرعت شدید سیستم می تونه نتیجه دمای بالا باشه؟
یه سوال دیگه اینکه آیا سیستم من که مادربوردش آنبرد است، میشه رم اش رو ارتقا داد؟ رم من خیلی پایینه، اگه بهتون بگم چنده باورتون نمیشه 256M! خب قدیمیه دیگه!:blush:

Last edited:

Michael Corleone

Registered User
لایک‌ها
122
من فن سی پی یو رو تمیز کردم ولی دما باز هم رفت روی 72 . پس احتمالا خود فن مشکل داره و باید عوض شه، درسته؟
یعنی افت سرعت شدید سیستم می تونه نتیجه دمای بالا باشه؟
یه سوال دیگه اینکه آیا سیستم من که مادربوردش آنبرد است، میشه رم اش رو ارتقا داد؟ رم من خیلی پایینه، اگه بهتون بگم چنده باورتون نمیشه 256M! خب قدیمیه دیگه!:blush:
اگر فن رو دراوردید اون جوری که توضیح دادم(کلا دراورده باشین نه این که همین جوری دستمال بکشین) و تمیز کردین و بازم دما روی 72 هست باید خمیر سیلیکون رو عوض کنید
افت سرعت هم بله از دمای بالا میتونه باشه و به شدت رو سرعت تاثیر میذاره
مادربرد که نمیشه آنبرد باشه:D احتمالا منظورتون اینه که گرافیکتون آنبرده
در صورتی که مدل دقیق مادربرد رو بگید میتونم بگم که میتونید ارتقا بدید یا نه

بالا