کریمی بدون شک خوش لباس ترین فوتبالیست ایرانی هست که تا به امروز دیدم ...
سلیقه ای که در انتخاب و پوشش داره واقعا حرف نداره !
صد در صد
من همیشه با دفت به عکس هاش نگاه میکنم شاید خفن ترین چیزی که دیدم پوشیده کتونی ها گوچی بوده که قیمتش نزدیک به 700 دلار باشه تو سایت گوچی هم قیمتهاش هست
چون به هر حال کلی زحمت کشیده و یک فوتبالیست حرفه ای بوده یادمه یک جا هم یک کاپشن 800 دلار پوشیده بود که عکس شو اینجا میزارم حتما
درسته و حتی فارغ از بعد مالی که کریمی در خرید برند های مختلف داره ، سلیقه ی بسیار خوبی هم داره ...
خیلی ها هستند که دو برابر کریمی و امثالهم پول لباس میدن ، اما اونقدر بد سلیقه هستند که البسته ی انتخاب شده هیچ نمود و جذابیتی نداره !
برای اون ماموران نیروی انتظامی(به هر دلیلی)متاسف هستم که با یه بچه این طور برخورد می کنند!و یک پیرهن رو ازش می گیرن!
همیشه تو بچگی بهمون یاد دادن که پلیس حافظ جان آدمه!
اما می بینیم این طور نیست!!!
متاسفم
و دلم برای اون پسر بچه خیلی سوخت!
برای اون ماموران نیروی انتظامی(به هر دلیلی)متاسف هستم که با یه بچه این طور برخورد می کنند!و یک پیرهن رو ازش می گیرن!
همیشه تو بچگی بهمون یاد دادن که پلیس حافظ جان آدمه!
اما می بینیم این طور نیست!!!
متاسفم
و دلم برای اون پسر بچه خیلی سوخت!
خدایی من وقتی این عکس رو دیدم میخواستم این رو بگم که الان یادم اومد نگفتم:
به حرکات بچه دقت کنید؟ بیشتر از اینکه خوشحال بشه داره میره و انگار داره فکر میکنه پیراهن رو کجا قایم کنه؟
و واقعا همین هم شد!
انگار این بچه میدونست که قراره این هدیه رو ازش بگیرن![]()
واقعا چطور دلشون اومد با يه بچه چنين كاري رو بكنند؟!!هم غمگين شدم و هم عصباني!!! :hmm:
چقدر خوب میشد که باشگاه یک کارت هواداری پرسپولیس به نام این بچه صادر میکرد و اون رو همراه با یک پیراهن داش علی برای این بچه میفرستاد
چقدر خوب میشد که باشگاه یک کارت هواداری پرسپولیس به نام این بچه صادر میکرد و اون رو همراه با یک پیراهن داش علی برای این بچه میفرستاد
خدایی من وقتی این عکس رو دیدم میخواستم این رو بگم که الان یادم اومد نگفتم:
به حرکات بچه دقت کنید؟ بیشتر از اینکه خوشحال بشه داره میره و انگار داره فکر میکنه پیراهن رو کجا قایم کنه؟
و واقعا همین هم شد!
انگار این بچه میدونست که قراره این هدیه رو ازش بگیرن![]()
واقعا چطور دلشون اومد با يه بچه چنين كاري رو بكنند؟!!هم غمگين شدم و هم عصباني!!! :hmm:
واي آره! گل گفتيد آقا Yousef !چقدر داشتم به اين فكر ميكردم كه كاش جور ميشد يكي از علي كريمي يه پيراهن براش گير مي آورد!!!
سلام
نمی دونستم از کجا باید این پیغام رو بدم
اما در اخبار خوندم؛در آبادان یک پسر بچه که از علی کریمی پیرهن گرفته بود توسط نیروی انتظامی اذیت شده و پیرهنو ازش گرفتن
خواستم به اطلاع مسئولین برسونید برای اینکه دل این بچه شاد بشه کارت هواداری به اسمش صادر کنید و پیرهنی از داش علی کریمی بهش هدیه بدهید
ممنون و سپاسگذارم
واي آره! گل گفتيد آقا Yousef !چقدر داشتم به اين فكر ميكردم كه كاش جور ميشد يكي از علي كريمي يه پيراهن براش گير مي آورد!!!