• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

علی کریــــــــــمی

SSshahin

Registered User
لایک‌ها
2,050
کریمی بدون شک خوش لباس ترین فوتبالیست ایرانی هست که تا به امروز دیدم ...

سلیقه ای که در انتخاب و پوشش داره واقعا حرف نداره !

majid1366

Registered User
لایک‌ها
707
کریمی بدون شک خوش لباس ترین فوتبالیست ایرانی هست که تا به امروز دیدم ...

سلیقه ای که در انتخاب و پوشش داره واقعا حرف نداره !

صد در صد
من همیشه با دفت به عکس هاش نگاه میکنم شاید خفن ترین چیزی که دیدم پوشیده کتونی گوچی بوده که قیمتش نزدیک به 700 دلار باشه تو سایت گوچی هم قیمتهاش هست
چون به هر حال کلی زحمت کشیده و یک فوتبالیست حرفه ای بوده یادمه یک جا هم یک کاپشن 800 دلار پوشیده بود که عکس شو اینجا میزارم حتما

SSshahin

Registered User
لایک‌ها
2,050
صد در صد
من همیشه با دفت به عکس هاش نگاه میکنم شاید خفن ترین چیزی که دیدم پوشیده کتونی ها گوچی بوده که قیمتش نزدیک به 700 دلار باشه تو سایت گوچی هم قیمتهاش هست
چون به هر حال کلی زحمت کشیده و یک فوتبالیست حرفه ای بوده یادمه یک جا هم یک کاپشن 800 دلار پوشیده بود که عکس شو اینجا میزارم حتما

درسته و حتی فارغ از بعد مالی که کریمی در خرید برند های مختلف داره ، سلیقه ی بسیار خوبی هم داره ...

خیلی ها هستند که دو برابر کریمی و امثالهم پول لباس میدن ، اما اونقدر بد سلیقه هستند که البسته ی انتخاب شده هیچ نمود و جذابیتی نداره !

majid1366

Registered User
لایک‌ها
707
درسته و حتی فارغ از بعد مالی که کریمی در خرید برند های مختلف داره ، سلیقه ی بسیار خوبی هم داره ...

خیلی ها هستند که دو برابر کریمی و امثالهم پول لباس میدن ، اما اونقدر بد سلیقه هستند که البسته ی انتخاب شده هیچ نمود و جذابیتی نداره !

دیگه وقتی بهترین بازیکن تاریخ ایران بوده و تو تیتر همیشه باید خوش لباس باشه به خودش میرسه خوش سلیقه هم هستش
به هر حال نوش جونش چون این ادم درسته کت چند میلیون می پوشه اما به خیلی کمک مالی کرده کارها بزرگی کرد

majid1366

Registered User
لایک‌ها
707
رائول جان بیا بیرون بزار من برم تو زمین، کار خودمه :دی

مشاهده پیوست 175009

علی کریمی با وجود قرار داد با باشگاه شالکه نمیدونم چرا اینده خوبی رو تو این باشگاه برای خودش نمیدید که قبل از اتمام قراردادش برگشت به ایران
اما یک چیز ثابت کرد که تنها بازیکن بوده توایران از اورپا برگشته به اسیا و ایران بعدش دوباره توانایی هاشو نشون داده دعوت شده به اورپا

Yousef

مدیر بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
4,952

jerii

همکار بازنشسته
لایک‌ها
9,663

برای اون ماموران نیروی انتظامی(به هر دلیلی)متاسف هستم که با یه بچه این طور برخورد می کنند!و یک پیرهن رو ازش می گیرن!

همیشه تو بچگی بهمون یاد دادن که پلیس حافظ جان آدمه!
اما می بینیم این طور نیست!!!
متاسفم

و دلم برای اون پسر بچه خیلی سوخت!

Yousef

مدیر بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
4,952
برای اون ماموران نیروی انتظامی(به هر دلیلی)متاسف هستم که با یه بچه این طور برخورد می کنند!و یک پیرهن رو ازش می گیرن!

متاسفم

خدایی من وقتی این عکس رو دیدم میخواستم این رو بگم که الان یادم اومد نگفتم:

به حرکات بچه دقت کنید؟ بیشتر از اینکه خوشحال بشه داره میره و انگار داره فکر میکنه پیراهن رو کجا قایم کنه؟

و واقعا همین هم شد!
انگار این بچه میدونست که قراره این هدیه رو ازش بگیرن :(

Kasandra

کاربر افتخاری و فعال خاطرات
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
5,889

متاسفم

به حرکات بچه دقت کنید؟ بیشتر از اینکه خوشحال بشه داره میره و انگار داره فکر میکنه پیراهن رو کجا قایم کنه؟

و واقعا همین هم شد!

واقعا چطور دلشون اومد با يه بچه چنين كاري رو بكنند؟!! :( هم غمگين شدم و هم عصباني!!! :hmm:

Yousef

مدیر بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
4,952
واقعا چطور دلشون اومد با يه بچه چنين كاري رو بكنند؟!! :( هم غمگين شدم و هم عصباني!!! :hmm:

چقدر خوب میشد که باشگاه یک کارت هواداری پرسپولیس به نام این بچه صادر میکرد و اون رو همراه با یک پیراهن داش علی برای این بچه میفرستاد

S.M.H

‏‎کاربر فعال خاطرات و آشپزي و خوراکي ها
کاربر فعال
لایک‌ها
6,608
چقدر خوب میشد که باشگاه یک کارت هواداری پرسپولیس به نام این بچه صادر میکرد و اون رو همراه با یک پیراهن داش علی برای این بچه میفرستاد

از همون پولایی که قرار بود جمع کنین واسه این کارا استفاده کنین :دی

نام نیکو گر بماند ز آدمی

به کزو ماند بنر و آگهی :دی

Kasandra

کاربر افتخاری و فعال خاطرات
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
5,889

واي آره! گل گفتيد آقا Yousef ! :)چقدر داشتم به اين فكر ميكردم كه كاش جور ميشد يكي از علي كريمي يه پيراهن براش گير مي آورد!!!

jerii

همکار بازنشسته
لایک‌ها
9,663

و واقعا همین هم شد!

چیزی جز تاسف نمی توان گفت!
عصبانیت هم داره!خیلی زیاد عصبانیت داره!
که با یه بچه به هر دلیلی باید اینقدر زشت برخورد بشه!!

jerii

همکار بازنشسته
لایک‌ها
9,663
واي آره! گل گفتيد آقا Yousef ! :)چقدر داشتم به اين فكر ميكردم كه كاش جور ميشد يكي از علي كريمي يه پيراهن براش گير مي آورد!!!

من از طریق این قسمت بیان کردم مطلب رو
وب سایت رسمی باشگاه فرهنگی ورزشی پرسپولیس :: تماس با ما

شما و دیگر دوستان هم اگر تمایل دارند از طریق مختلف می تونند مطلب رو به گوش مسئولای باشگاه برسونند

سلام
نمی دونستم از کجا باید این پیغام رو بدم
اما در اخبار خوندم؛در آبادان یک پسر بچه که از علی کریمی پیرهن گرفته بود توسط نیروی انتظامی اذیت شده و پیرهنو ازش گرفتن

خواستم به اطلاع مسئولین برسونید برای اینکه دل این بچه شاد بشه کارت هواداری به اسمش صادر کنید و پیرهنی از داش علی کریمی بهش هدیه بدهید

ممنون و سپاسگذارم

masoud_h81

Registered User
لایک‌ها
1,099

امان از درد بی لایکی :)

بالا