ببخشید محمود جان اگه یه لطفی کنین برای این قضیه هم آمار بگیرین
ببخشید که رک میگم ولی اصلا به نظرم منصفانه نیست که کسی که تو مسابقه شرکت نکرده بیاد امتیاز بده
من الان امتیازات کاربر 1 رو دیدم که به seashor 2 دادن جدی ناراحت شدم
اگه لطف کنین اینم مطرح کنین
به نظرم جایز نیست
ممنون از این که لطف داشتید و به بچه ها امتیاز دادید. امتیازات شما رو به عنوان نظرتون همه می بینند، ولی فقط با توجه به این که به چند نفر از کاربرها امتیاز خیلی پایینی دادید که ممکنه باعث بشه شانس برنده شدن رو از دست بدند توی جدول نمیارم شون.
البته مطمئنا هدف اصلی تون اینه که نظرتون رو بفرمایید که کاملا هم محترمه.
اگر دوست داشتید می تونید از هفته آینده توی مسابقه هم شرکت کنید.
ببخشید محمود جان اگه یه لطفی کنین برای این قضیه هم آمار بگیرین
ببخشید که رک میگم ولی اصلا به نظرم منصفانه نیست که کسی که تو مسابقه شرکت نکرده بیاد امتیاز بده
من الان امتیازات کاربر 1 رو دیدم که به seashor 2 دادن جدی ناراحت شدم
اگه لطف کنین اینم مطرح کنین
به نظرم جایز نیست
طبق قوانین الحاقی که همین اخیرا اضافه کردیم من اختیار این رو دارم که امتیازات یک نفر رو حساب نکنم، و به همون دلیلی که بالا نوشتم امتیازات رو توی جدول نمیارم.
خوب این هفته باز هم دو تا از بچه ها یعنی فرزاد (p30room) و خانم seashore در امتیاز 94 مساوی هستند که باید از روش های من در آوردی برای تعیین برنده استفاده کنیم. متاسفانه هر دو نفر هم به همدیگه نمره 9 دادند که از این روش هم نمیشه برنده تعیین کرد، بنابراین برنده کسیه که حداقل نمره اش عدد بالاتری باشه، که چون seashore نمره 7 هم داشتند، ولی فرزاد حداقل نمره شون 8 بوده، فرزاد رو برنده این هفته اعلام می نماییم!
فرزاد جان تبریک میگم، هدیه بچه ها بود برای برگشتنت. لطفا با دقت به پست دو (محض تکراری نبودن موضوع) تا شنبه شب موضوع هفته بعد رو بذار.
-----------------------------------------------------------------------------
در مورد عکس اضافی (اشانتیون):
با توجه به این که نظر اکثریت به حذف (یا کاهش تعداد) اشانتیون ها بوده، من خواهش می کنم که دوستان از این به بعد بنا رو بر این بذارند که اشانتیون توی پست شون نباشه، تا در واقع هم عکسی که براشون خاص تره رو بگذارند و هم این که حق انتخاب بچه های دیگه هم گرفته نشه. ولی در صورتی که شدیدا دل تون خواست عکس دیگه ای رو هم بذارید، حداکثر دو عکس و اون هم توی اسپویلر قرار بدید. یه پیشنهاد عالی هم که Sawyer داشتند این بود که می تونید عکس اشانتیون رو بذارید برای پست موقع امتیازدهی تون و زیر امتیازات بچه ها توی اسپویلر قرارش بدین.
در ضمن موقع امتیازدهی هم اصلا کاری به اشانتیون ها نداشته باشید و فقط به عکس اصلی امتیاز بدین.
شما فکر می کنی برای این که یه عده بی جنبه بازی در بیارن حتما احتیاج هست که تاپیک جایزه 1000 پوندی داشته باشه؟
این تاپیک تا مدت ها جو کاملا دوستانه داشت و بچه ها در واقع محض همون دور هم بودن ازش استفاده می کردند، ولی متاسفانه یه عده آدم بی ظرفیت اینجا رو پیدا کردند و دارند دائم با حرکات بچه گانه و مسخره تاپیک رو خراب می کنند و دائم آدم رو مجبور به عکس العمل نشون دادن می کنند (البته منظور این دوست مون نیست، ایشون که من فعلا درخواست بررسی ندادم براشون و اصلا ممکنه بی تقصیر باشند).
دادا من سر نمی زنم به این قسمت ولی خوب همیشه تو بخش فروش گوشی هستم... یکی پ خ میداد 1 لحظه ماهم بیایم امتیاز بدیم دیگه...
{ 1 سوال: الان مثلا" من اول شم در کل برای برنده چه مزیتی بوجود مییاد؟ اینایی که کنار نام کاربری دوستان نوشته شده اضافه میشه برای برنده هم ؟ یا چیز دیگس... یکی توضیح میده }
دادا من سر نمی زنم به این قسمت ولی خوب همیشه تو بخش فروش گوشی هستم... یکی پ خ میداد 1 لحظه ماهم بیایم امتیاز بدیم دیگه...
{ 1 سوال: الان مثلا" من اول شم در کل برای برنده چه مزیتی بوجود مییاد؟ اینایی که کنار نام کاربری دوستان نوشته شده اضافه میشه برای برنده هم ؟ یا چیز دیگس... یکی توضیح میده }
شما فکر می کنی برای این که یه عده بی جنبه بازی در بیارن حتما احتیاج هست که تاپیک جایزه 1000 پوندی داشته باشه؟
این تاپیک تا مدت ها جو کاملا دوستانه داشت و بچه ها در واقع محض همون دور هم بودن ازش استفاده می کردند، ولی متاسفانه یه عده آدم بی ظرفیت اینجا رو پیدا کردند و دارند دائم با حرکات بچه گانه و مسخره تاپیک رو خراب می کنند و دائم آدم رو مجبور به عکس العمل نشون دادن می کنند (البته منظور این دوست مون نیست، ایشون که من فعلا درخواست بررسی ندادم براشون و اصلا ممکنه بی تقصیر باشند).[/QUOTE]
چرا میزنی من خودمم تا حالا یه بارم عکس اضافی نذاشتم خودمم هی میگم نذارید . این محمودتون منو دعوا کرد برو باهههههههههههه مشاهده پیوست 178259(شوخی)