• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

سرمايه گذاري روي سكه و طلا

nazanin302

Registered User
لایک‌ها
37
من هم با شما موافقم چون این سه نرخی کردن ها و گند زدن توی بازار یه سری فاکتور هایی داره به شخصه صبر میکنم .

در ایران همه چیز ممکن هست . حتی ممکن هست ظرف 1 ساعت قانون تصویب بشه :guilty:

لطفا برای نوسان گیری این روزها یه قیمت سقف مشخص کنید برای فروش و بعدش یه قیمت کف بدین برای خرید. اصولا برنامه شما برای این روزها چیه؟

AniuS

Registered User
لایک‌ها
671
ریدن توی یه مملکت والا شاخ و دم نداره
k9abmpdlsnc9volkuf.gif

حرص نخور مریض میشی خدای نکرده خرج دوا دکتر شدیدآ بالاست:(
عزای دسته جمعی عروسیه !

Wish Master

Registered User
لایک‌ها
278
لطفا برای نوسان گیری این روزها یه قیمت سقف مشخص کنید برای فروش و بعدش یه قیمت کف بدین برای خرید. اصولا برنامه شما برای این روزها چیه؟
فعلا برنامه ای برای نوسان گیری ندارم، نوسان گیری در بازار فعلی از قاعده ای که چند وقت پیش گفتم پیروی نمی کنه، الان اقدام به نوسان گیری از نظر من حماقتی بیش نیست
برنامه من خرید در قیمت پایین فروش توی اواخر مهر و اوایل آبان روی حداقل 900 تومان است

vista2007

Registered User
لایک‌ها
32
این سکه فروشی های سبزه میدون همین پاساژ زیرزمینیه هست که میری پایین روبروش پله رو میری بالا چند تا سکه فروشی کوچیک کنار همدیگه هستن ؟
هیچکدوم هم تابلو قیمت نداشتن برعکس فردوسی که لازم نیست بری هی سوال کنی

drdexter

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
3,550
این سکه فروشی های سبزه میدون همین پاساژ زیرزمینیه هست که میری پایین روبروش پله رو میری بالا چند تا سکه فروشی کوچیک کنار همدیگه هستن ؟
هیچکدوم هم تابلو قیمت نداشتن برعکس فردوسی که لازم نیست بری هی سوال کنی

چون امروز هم اونس ثبات نداشت و هم قیمت ارز در ایران
127fs4730978.gif

kasra03

Registered User
لایک‌ها
276
الان که گویا 4 نرخی شده خبرش اومده:wacko:

اعمال چهارمین نرخ دلار در بازار

بعد از مطرح شدن طرح سه نرخی شدن ارز از سوی مجلس، بانک مرکزی قیمت بازخرید طلا را با دلار 1740 تومانی آغاز کرد.

به گزارش "شاخص آنلاین" بانک ملی براساس ابلاغیه بانک مرکزی سکه های پیش فروش شده را با قیمتی معادل 662 هزار تومان باز خرید می کند، این رقم در حالی از سوی بانک مرکزی اعمال شده که با افزایش همزمان قیمت دلار در بازار داخلی و قیمت طلا در بازار جهانی شاهد رشد قیمت سکه هستیم.

قیمت بازخرید اعلام شده از سوی بانک مرکزی 662 هزار تومان است در حالی که قیمت سکه در بازار در روزهای اخیر بالاتر از 700هزارتومان بوده است، از سوی دیگر بانک ملی اعلام کرده است در ازای سکه های پیش خرید شده، امکان دریافت گواهی سپرده با نرخ 20 درصد نیز و جود دارد.

نکته جالب این است که تا قبل از نیمه خرداد نرخ گواهی سپرده برای پیش خریداران سکه معادل 24 درصد بود و با این کاهش میزان استقبال از گواهی سپرده بانکی کاهش پیدا کرد، زیرا تا تاریخ 24 اردیبهشت بنا به اظهارات پیمان قربانی، مدیر اداره بررسیها و سیاستهای اقتصادی بانک مرکزی، بالغ بر 70 درصد از پیش خریداران سکه به جای دریافت سکه تمایل به دریافت گواهی سپرده و ابزارهای مالی جاگزین داشته اند ولی در تازه ترین گزارش منتشره طی 31 تیرماه اعلام شده تنها 46 درصد از مراجعین به بانکها تمایل به دریافت گواهی سپرده داشته اند.

این خبر یعنی سکه میاد پایین؟!

imanimani

Registered User
لایک‌ها
168
این خبر یعنی سکه میاد پایین؟!

اون قدر خبر و سیگنال برای بالا رفتن قیمت هست که با این چیزا قیمت پایین نمیاد. همون طور که **** معظم انقلاب فرمودند :"ما بیدی نیستیم که با این بادا بلرزیم." و این نشون میده ایشون علاوه بر قضیه هسته ای به بازار ارز و سکه هم اشراف کاملی دارند. حالا حرف ما رو قبول ندارین حرف مقام معظم رو که قبول دارین ندارین؟!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

drdexter

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
3,550
و اما اندر باب نوسان گیری.

مشاهده پیوست 177637
به این عکس دقت کنید.
خدای پیش بینی بازار باشه کسی نهایتش این اتفاق میتونه توی نوسان گیری براش بیفته , البته منظور از نوسان گیری , خرید و فروش توی یک روند خاص مثلا صعودی یا نزولیه , نه مثلا فروش موقعی که بازار قراره نزولی بشه و خرید موقعی که قراره بازار صعودی بشه.
جنسو 100 میخری به 500 میرسه میفروشی , برمیگرده 400 میخری به 500 که میرسه ارزش پولت 600 تومن میشه به هفتصد که میرسه ارزش پولت 800 تومنه , توی اون هفتصد میفروشی منتظر میشی 600 بشه بخری ولی بازار تا 600 پایین میاد و برمیگرده بالا میره 1 میلیون , اینجا اونی که 100 تومن داده جنس رو خریده و بهش دست نزده ارزش پولش 1 میلیونه , اونی که نوسان گیری کرده 800 تومن.
به اضافه این که بارها اسپرد یا همون کارمزد خرید و فروش داده که باید از اون هشتصد تومنه کم بشه.
حالا اینی که بالا گفتم بهترین حالته !!
هرکسی نوسان گیری کرده اعتراف میکنه اگه نکرده بود الان بیشتر پول داشت.
باز میگم نوسان گیری با تشخیص عوض شدن روند فرق میکنه , وگرنه میشه همین که بخر بزار دو سال دیگه میشه فلانقدر !! حتما دو سال بعدم باید صبر کنی تا چهار سال دیگش بشه اونقدر. منظور این نیست.
کسایی هم که توی بازارن نوسان گیری میکنن اونا از اسپردی که مردم عادی بهشون میدن دارن سود میکنن نه اینکه جنس بگیرن نگه دارن سود کنن , اونا همیشه مجبورن جنس بخرن بفروشن که خیلی وقتا هم ضرر گنده میکنن , که اون ضررارو همین کارمزدی که مردم عادی میدن بهشون جبران میکنه و سود میکنن. یه سری هم که بازارو میچرخونن عین همونایی که قیمت رو به بهونه سکه های پیش فروشی اوردن پایین تا سکه های مردم رو از چنگشون در بیارن , اونا سود اصلی رو میکنن.

نه عزیز دل نگرفتی در نوسان گیری شما به هیچ عنوان اینقدر صبر نمیکنی به هیچ عنوان شما در نوسان گیری سود 1% روی خریدت رو حساب میکنی . در ضمن این کار خودش یه شغل هست . فی الواقع صرافی همینه هیچ فرقی هم نمیکنه صراف که فیل هوا نمیکنه :wacko: . وارد این بازار میشی شدی اگر واسه پس انداز باشه متضرر میشی . بازار نزولی علائم داره یهویی نزولی نمیشه . در ضمن در ایران بازار هم نزولی بشه مصنوعی هست . موقعی که من در پستام میگم دقت کنیم بازار نزولی میشه مقدار سرمایه ای که میخواد درگیر بشه بسیار بالا هست . یعنی حتی ضرر 1% هم قابل قبول نیست . نگرفتن سکه ها اشتباهی بس بزرگ هست که حداقل 40% مردم این کار رو میکنن حالا ببین کی گفتم . اتفاقا در نوسان گیری برای مثال بنده اگر روی 700 خریده باشم مطئمن باش روی 703 تا 705 می فروشم . بازار بشه 704 تومن دوباره میخرم . باید بازار رو بشناسید . نشناسید و وارد بشید باخت کردید اساسی . در ضمن در نوسان گیری شما از جهت سود میکنی تا به نسبت شخصی که برای مثال خرید و انجام میده و میشینه تا گرون شه . شما گردش مالی رو از بین بردید . بحص اعتبارات رو هیچ موقع نمی بینید . برای هزارمین بار میگم بنده هیچ موقع از سرمایه خرید نمیکنم بلکه همش از اعتبارات هست . سرمایه در بانک هست و داره سالیانه 20% تعلق میگیره . سود سرمایه که هر ماه تبدلی به سکه میشه این یک جهت قضیه پس پولی کشته نمیشه . اعتبارات هم که هست دیگه چی ؟ نمی دونم پست منو در تاپیک که سود کلی 5 سال رو یک جا در 2 بانک میدادن دیدید یا نه ولی پارسال وقتی دلار شده بود 1480 تومن و همه دنبال خرید دلار بودن من به راحتی از همین 2 بانک کل سرمایم رو 2 برابر کردم و دوباره به بازار برگشتم فرمولش رو هم نوشتم توی همون تاپیک . اون موقع به مدد چند تا یوزر توپ مثل اون سکه بخر وقتی تا ما حرفی از بانک میزدیم مرتیکه بی شعور میومد حرف های صد من یه غاز سر هم میکرد . گردش از اعتبارات باسود 0.09% بانک هست حالا نگاه کن حداقل اگر از گردش اعتبارات در ماه 15% سود حاصل بشه با توجه به سود بانکی 14% میمونه در ضمن سود بانکی رو از اون جهت هم حساب کنید . در ضمن فقط این 2 بازار سود ده نیستن که برای مثال سیگار بهمن 100% روش رفت . سیگار بیستون مزخرف 80% روش رفت . پس بدونید در کجا باید جریان مالی داشته باشید . دنبال پس انداز نباشید .ملت همه می خوان بازنشسته بشن میرن بیمه تامین اجتماعی می کنن خودشون ولی من تاپیک زدم در این باره که چه نقشه ای دارم ریزه کاری هاش رو هم یاد دادم باز . دنبال رشد باشید دنبال این باشید که اگر همه می خوان در جا بزنن شما رشد کنید . برای دفعه 1001 بار سود های کلان اقتصادی در اوضاع نابسامان سیاسی و اقتصادی حاصل میشه .

LAPD

Registered User
لایک‌ها
598
نه عزیز دل نگرفتی در نوسان گیری شما به هیچ عنوان اینقدر صبر نمیکنی به هیچ عنوان شما در نوسان گیری سود 1% روی خریدت رو حساب میکنی . در ضمن این کار خودش یه شغل هست . فی الواقع صرافی همینه هیچ فرقی هم نمیکنه صراف که فیل هوا نمیکنه :wacko: . وارد این بازار میشی شدی اگر واسه پس انداز باشه متضرر میشی . بازار نزولی علائم داره یهویی نزولی نمیشه . در ضمن در ایران بازار هم نزولی بشه مصنوعی هست . موقعی که من در پستام میگم دقت کنیم بازار نزولی میشه مقدار سرمایه ای که میخواد درگیر بشه بسیار بالا هست . یعنی حتی ضرر 1% هم قابل قبول نیست . نگرفتن سکه ها اشتباهی بس بزرگ هست که حداقل 40% مردم این کار رو میکنن حالا ببین کی گفتم . اتفاقا در نوسان گیری برای مثال بنده اگر روی 700 خریده باشم مطئمن باش روی 703 تا 705 می فروشم . بازار بشه 704 تومن دوباره میخرم . باید بازار رو بشناسید . نشناسید و وارد بشید باخت کردید اساسی . در ضمن در نوسان گیری شما از جهت سود میکنی تا به نسبت شخصی که برای مثال خرید و انجام میده و میشینه تا گرون شه . شما گردش مالی رو از بین بردید . بحص اعتبارات رو هیچ موقع نمی بینید . برای هزارمین بار میگم بنده هیچ موقع از سرمایه خرید نمیکنم بلکه همش از اعتبارات هست . سرمایه در بانک هست و داره سالیانه 20% تعلق میگیره . سود سرمایه که هر ماه تبدلی به سکه میشه این یک جهت قضیه پس پولی کشته نمیشه . اعتبارات هم که هست دیگه چی ؟ نمی دونم پست منو در تاپیک که سود کلی 5 سال رو یک جا در 2 بانک میدادن دیدید یا نه ولی پارسال وقتی دلار شده بود 1480 تومن و همه دنبال خرید دلار بودن من به راحتی از همین 2 بانک کل سرمایم رو 2 برابر کردم و دوباره به بازار برگشتم فرمولش رو هم نوشتم توی همون تاپیک . اون موقع به مدد چند تا یوزر توپ مثل اون سکه بخر وقتی تا ما حرفی از بانک میزدیم مرتیکه بی شعور میومد حرف های صد من یه غاز سر هم میکرد . گردش از اعتبارات باسود 0.09% بانک هست حالا نگاه کن حداقل اگر از گردش اعتبارات در ماه 15% سود حاصل بشه با توجه به سود بانکی 14% میمونه در ضمن سود بانکی رو از اون جهت هم حساب کنید . در ضمن فقط این 2 بازار سود ده نیستن که برای مثال سیگار بهمن 100% روش رفت . سیگار بیستون مزخرف 80% روش رفت . پس بدونید در کجا باید جریان مالی داشته باشید . دنبال پس انداز نباشید .ملت همه می خوان بازنشسته بشن میرن بیمه تامین اجتماعی می کنن خودشون ولی من تاپیک زدم در این باره که چه نقشه ای دارم ریزه کاری هاش رو هم یاد دادم باز . دنبال رشد باشید دنبال این باشید که اگر همه می خوان در جا بزنن شما رشد کنید . برای دفعه 1001 بار سود های کلان اقتصادی در اوضاع نابسامان سیاسی و اقتصادی حاصل میشه .

قبلا گفتم چرا صراف و دلال میتونن این کارو بکنن و سود میکنن و ادم عادی نمیتونه.
اگه دلار 1950 تومن هست , دلال 1940 تومن میخره جنسی رو که در لحظه 1950 تومن میارزه , اگه بازار ده تومن بیاد پایین و بشه 1940 تومن این دلال ضرر نکرده , بره بالا هم که مشخصه , و از طرفی همون جنس رو در لحظه میتونه به همکار بفروشه مثلا 1945 تومن. این یعنی اینکه در لحظه معامله این شخص حداقل 5 تومن سود خالص داره با کمترین حد ریسک. تازه خیلی هاشون که اصلا جنس رو تا مطمعن نشن همکار ازشون میخره از دست مشتری نمیگیرن , و جنس هم ندارن دست مشتری بدن , مشتری میاد میگن صبر کن , زنگ میزنه از فلانی فلان تومن زیر قیمت میگیره میده دست مشتری بدون هیچ ریسکی , چون میدونن بازار نوسان داره و به سود کم قانعن و جنس نگه نمیدارن.
حالا آدم عادی میاد دلار 1950 تومنی رو 1950 تومن میخره , در لحظه 10 تومن توی ضرره چون همون وقت ازش 1940 تومن میخرن, باید اینقدر صبر کنه تا بازار بشه 1960 تا به قیمتی برسه که از ضرر در بیاد , حالا اگه بازار بشه 1940 که دیگه ... , پس هرچه تعداد خرید و فروش ها براش دلال بیشتر باشه , ریسکش کمتر میشه و سودش بیشتر چون داره اسپرد میگیره , هرچه تعداد خرید و فروش آدم عادی زیاد بشه سرمایش در ریسک زیادتری قرار میگیره.
تازه این میزان اسپرد که توی شرایط عادی اینقدره , نوسان که زیاد بشه که اسپرد تا 20 30 تومن افزایش پیدا میکنه که صراف ریسک خودشو کم کنه و سودشو زیاد , در نتیجه سود ادم عادی رو کم میکنه و ریسکشو زیاد.
به این دلیل آدم عادی نمیتونه نوسان گیری کنه , فقط مواقعی که روند قراره عوض بشه میتونه زرنگ باشه میتونه خرید و فروش کنه و سود کنه و تعداد دلار یا سکشو زیاد کنه نه فقط ارزششو حفظ کنه.

aliamiri1390

Registered User
لایک‌ها
104
دکتر جان حرف های LAPD با واقعیت نزدیکه. وقتی سکه 765 بود 750 بیشتر ازم نخریدن این یعنی 15 تومان زیر قیمت چیکار کنیم خوب...سکه 735 بود 720 خریدن...
:(

مثلا الان که سکه 737 هست مطمئنا 725 بیشتر نمیخرن

drdexter

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
3,550
قبلا گفتم چرا صراف و دلال میتونن این کارو بکنن و سود میکنن و ادم عادی نمیتونه.
اگه دلار 1950 تومن هست , دلال 1940 تومن میخره جنسی رو که در لحظه 1950 تومن میارزه , اگه بازار ده تومن بیاد پایین و بشه 1940 تومن این دلال ضرر نکرده , بره بالا هم که مشخصه , و از طرفی همون جنس رو در لحظه میتونه به همکار بفروشه مثلا 1945 تومن. این یعنی اینکه در لحظه معامله این شخص حداقل 5 تومن سود خالص داره با کمترین حد ریسک. تازه خیلی هاشون که اصلا جنس رو تا مطمعن نشن همکار ازشون میخره از دست مشتری نمیگیرن , و جنس هم ندارن دست مشتری بدن , مشتری میاد میگن صبر کن , زنگ میزنه از فلانی فلان تومن زیر قیمت میگیره میده دست مشتری بدون هیچ ریسکی , چون میدونن بازار نوسان داره و به سود کم قانعن و جنس نگه نمیدارن.
حالا آدم عادی میاد دلار 1950 تومنی رو 1950 تومن میخره , در لحظه 10 تومن توی ضرره چون همون وقت ازش 1940 تومن میخرن, باید اینقدر صبر کنه تا بازار بشه 1960 تا به قیمتی برسه که از ضرر در بیاد , حالا اگه بازار بشه 1940 که دیگه ... , پس هرچه تعداد خرید و فروش ها براش دلال بیشتر باشه , ریسکش کمتر میشه و سودش بیشتر چون داره اسپرد میگیره , هرچه تعداد خرید و فروش آدم عادی زیاد بشه سرمایش در ریسک زیادتری قرار میگیره.
تازه این میزان اسپرد که توی شرایط عادی اینقدره , نوسان که زیاد بشه که اسپرد تا 20 30 تومن افزایش پیدا میکنه که صراف ریسک خودشو کم کنه و سودشو زیاد , در نتیجه سود ادم عادی رو کم میکنه و ریسکشو زیاد.
به این دلیل آدم عادی نمیتونه نوسان گیری کنه , فقط مواقعی که روند قراره عوض بشه میتونه زرنگ باشه میتونه خرید و فروش کنه و سود کنه و تعداد دلار یا سکشو زیاد کنه نه فقط ارزششو حفظ کنه.

شرمنده :blush: این فاکتور رو مد نظر قرار ندادم . ولی ما که خودمون توی بازاریم باور کن یه سری پای ثابت مشتری داریم همش در حال فروشن حالا از کجا میاد طرف میگه کارم اینه . روی 30 الی 40 هزار خریدش هست . خب راست هم میگه روی این رقتم شما حداقل 5 پائین قیمت بازار میخری . اون قسمتی که بولد کردم . متاسفانه خیلی ها این کار رو نمیکنن

nazanin302

Registered User
لایک‌ها
37
دکتر لطفا برای این روزها یه برنامه نوسان گیری بده. ممنون

ehsan789

Registered User
لایک‌ها
14
دوستان عزیز، آزادید هر چی دلتون می خواد به من بگید و ببندید
اما من همچنان سر موضع خودم هستم و منتظر کاهش قیمت هستم

من که سکه گام اول(695) رو فروختم 735
کاهش پیدا میکنه به امید ریزش

Last edited:

aghkor

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
آخه چرا کسی راجع به اصل مطلب حرف نمیزنه؟ :( من که بالاخره امروز ظهر 13 تا امامی خریدم روی بورد 730 بود خریدم 734500، دیشب دم افطار قیمت فروش 720 بوده یعنی 180 تومن اختلاف چند ساعت...

ehsan789

Registered User
لایک‌ها
14
آخه چرا کسی راجع به اصل مطلب حرف نمیزنه؟ :( من که بالاخره امروز ظهر 13 تا امامی خریدم روی بورد 730 بود خریدم 734500، دیشب دم افطار قیمت فروش 720 بوده یعنی 180 تومن اختلاف چند ساعت...

این بازی نوسانه (نزدیک به کف خرید و نزدیک به سقف فروش) احتمالا تا 750 بره بعد ریزش کنه

mirzade

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
24
بابا این همکار بخش دیگه گندشو حسابی دراورده :mad: یه پست میزنی یه سر میری بیرون میای میبینی پاکش کرده :mad: بخش رو هم که کرده وبلاگ شخصیش :mad: تند و تند تاپیک میزنه توش تحلیل میده بیرون هر کی هم که مخالفش باشه زرتی پاک میکنه :mad: این بابا که کارش صرافی و دلالی هست میتونه از اسکورد معاملات سود از نوسان گیری بگیره و یه جا هم گفته بود رو هزارتا سکه دونه ای 8 هزار تومن سود کرده خوب الان یه آدم آدی سکه داشته باشه 10-20 تومن باید زیر بازار بفروشه که تازه میشه قیمتی که خودش موقع ارزونی یکی دو هفته پیش خودش خریده پس دیگه چجوری میتونه نوسان گیری کنه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ من حاضرم 30 تومن رو حرف همین همکار بزارم در اختیار دوستان که ببینیم تا آخر تابسنون چقد میتونه نوسان گیری کنه آخه بابا ملت عقل دارن خودشون میفهمن نوسانگیری و این حرفا واسه دودره کردنه و به جز ضرر براشون و سود برای دلال هیچی دیگه نداره :mad: یکمی انسان باشیم :mad:

بالا