بابا این همکار بخش دیگه گندشو حسابی دراورده

یه پست میزنی یه سر میری بیرون میای میبینی پاکش کرده

بخش رو هم که کرده وبلاگ شخصیش

تند و تند تاپیک میزنه توش تحلیل میده بیرون هر کی هم که مخالفش باشه زرتی پاک میکنه

این بابا که کارش صرافی و دلالی هست میتونه از اسکورد معاملات سود از نوسان گیری بگیره و یه جا هم گفته بود رو هزارتا سکه دونه ای 8 هزار تومن سود کرده خوب الان یه آدم آدی سکه داشته باشه 10-20 تومن باید زیر بازار بفروشه که تازه میشه قیمتی که خودش موقع ارزونی یکی دو هفته پیش خودش خریده پس دیگه چجوری میتونه نوسان گیری کنه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ من حاضرم 30 تومن رو حرف همین همکار بزارم در اختیار دوستان که ببینیم تا آخر تابسنون چقد میتونه نوسان گیری کنه آخه بابا ملت عقل دارن خودشون میفهمن نوسانگیری و این حرفا واسه دودره کردنه و به جز ضرر براشون و سود برای دلال هیچی دیگه نداره

یکمی انسان باشیم
گرامی تا تاریخ 21 جولای رو همین تاپیک سکه برگشتم و نگاه کردم و از شما هیچ پستی پاک نشده و همچنین در تاپیک ارز تا 17 جولای رو برگشتم و نگاه کردم . پست های نامربوط به عنوان تاپیک رو پاک میکنم . چرا ؟ چون از تاپیک از قائده و مسیرش خارج میشه . در ضمن کی من پست کسی رو که با من مخالف بود پاک کردم . در همین تاپیک سکه و ارز برگردید به تایخ 7 ماه پیش ببینید چقدر پست بر ضد من دادن به هیچ کدوم دست زده نشده . در همین تاپیک ارز یا سکه بود من یه سوتی بزرگ هم دادم مگه دور از جون مرض دارم بیام الکی پستی رو پاک کنم ؟ عزیز دل 10 سال صراف هستم صراف با دلال خیلی فرق میکنه دلال سرمایش درگیر نیست ولی صراف زندگیش درگیره کاره دلال حق العمل کار هست . والا توی این 10 سال اینو یاد گرفتیم . در تاپیک سکه وقتی من صحبت از نوسان گیری میکردم خیلی ها میگفتن این چه کاری هست تا حالا انجام دادی ؟ با سند و مدرک و حتی اسکرین شات از حساب بانکی نشون دادم که این کار یعنی چی و در ضمن کی وقت فروش هست . در ضمن دوستانی که خودشون توی تهران هستن اگر از سبزه میدون خرید کنن فاصله خرید و فروش 8000 تومن هست . این روزی سکه بعدا برای نواسان گیری حالت ها فرق میکنه موقعی نیم سکه و بعضی مواقع تمام سکه . در ضمن در فرمول سکه تنها قیمت ارز در ایران دخیل نیست بلکه قمیت اونس جهانی هم دخیل هست . در ضمن سرمایتون رو هم در اختیار کسی نزارید .
به قول قدیمی هاپول بی زبون رو 2 دستی میدید ولی چهار دست و پا باید رفت دنبالش ! شاید من صراف باشم ولی خودم از همکار می خرم قیمت خرید من با شما شاید 3000 تومن فرق کنه . دوست عزیزمون LAPD در همین رابطه این رو گفت که صراف جنس رو 10 تومن پائین تر میخره ولی بنده در کار سکه نیستم چون همون انجام حواله ها و تامین ارزی هم برای حواله و هم برای اسکناس وقت بنده رو کاملا میگیره دیگه والا به خرید و فروش سکه دیگه نمیرسیه به خاطر همین از همکار تهیه میکنم . در ضمن معلم بنده در این کار یه کلید طلائی به من یاد داد که شریک نداشته باشم و از داخل خانواده ام باشه و در ضمن حتی کارمند هم نداشته باشم و تا جایی کار کنم که
طمع و خط قرمز
شریک رو رعایت کنم به خاطر همین نه همکار استخدامی دارم نه همکار شریک خودم و به تنهایی همه کارام رو انجام میدم. بنده سکه کار نمیکنم کار اصلی من حواله هست (اونم فقط و فقط با همکار چون اصطحلاک روح و روان نداره ) و حتی اسکناس رو هم همیشه کار نمیکنم . این کار رو با سند و مدرک جلوی چشم همه بچه های این تاپیک در
یک بازه زمانی 5 ساعته انجام دادم .
فقط 5 ساعت دقیقا روزی هم بود که بازار اوضاع عادی داشت ولی یک نوسان رو تجربه کرد و دوباره قیمت نزولی شد . فرق من با شما یا خیلی های دیگه اینه اولا تحصیل کرده رشته اقتصاد و بانکداری هستم دوما به بازار آشنا هستم روند بازار رو میشناسم بی گدار هم به آب نمی زنم . حالا اگر فکر میکنید دروغ هست و واسه 2 در کردن هستن از خیلی از دوستان دیگه که در همین تاپیک فعال هستن بپرسید . در ضمن از دایره ادب خارج نشید . این بار رو نشنیده میگیرم . شما مجاز هستید هر گونه انتقادی بکنید اونم رک راست در هر تاپیک این بخش بنده هم موظفم به شما جواب بدم اگر روی صحبتتون من باشه ولی تا جایی که از دایره ادب و احترام معمول خارج نشید . شاید باور این قضیه برای شما سخت باشه ولی راه برای پول دراوردن در این مملکت به صورتی قانونی خیلی بیشتر از اون چیزی هست که من و شما فک میکنیم . قانونی گفتم نه وابسته به رانت و گند کاری . در ضمن اگر همه به بازار آشنایی داشتن و میتونستن وارد این کار بشن و در مجموع معاملات با سود توازن بازار بهم میخورد . من در هیچ موقع نگفتم بخرید یا فلان کار رو کنید الا همین چند روز پیش که پستی دادم و توش دلایلی به واسطه سیاسیت ارزی بانک مرکزی ذکر کردم در ضمن بارها هم گفتم بازار رو بشناسید از چند و چونش مطلع بشید خبر جایی می خونید نکات طلائیش و جاییش رو که پول توی جیب شما میکنه رو ببینید بعدا وارد بازار بشید ! لطفا حرفی رو تحریف نکنید و فرافکنی هم نکنید .
پ ن : در مورد تاپیک گفتید حتی با همانگی مدیران ارشد این فروم تاپیک برای مسائل سیاسی تاثیر گذار بر بازارهای مالی زدم که عزیزان توی این 2 تاپیک پست سیاسی نزدید از حالت و مسیر اصلیش خارج میشه و فقط میشه کل کل . برید اونجا سعی کنید تحلیل کنید . تحلیل کنید که این کار روزی برای شما اینقدر سود مالی داره که شاید ذکر خیری هم من کنید . توی تحلیل هم خودم حتی خط قرمز تحلیل رو شکستم و حتی بر اساس منبع که تابناک بود درباره خبری که حرف های **** رو کوت کرده بود به خاطر اوضاع گند اقتصادی کنونی که حاصل مدیریت های طلائی مدیران بالا دست این مملکت حتی تا جزئی ترین قسمت هاش بود رفتم ! کسی که تحلیل بازار رو یاد گرفت پول تو جیبش میره چون جنس بازار رو میشناسه بازار فقط ارز و سکه نیست . تاپیک اخبار اقتصادی بود فقط کپی پیست . گفتیم بیاییم تحلیل هم کنیم ولی هیچی خبری نشد به همین راحتی ! حالا اگر فک می کنید بهتره چیزی ننویسم تحلیلی ندم اوکی موردی نیست . اگر شما بهتر بلد هستید بسم ا.... پس اگر یعنی همکار بخشی در صحبت ها و بحث ها شرکت میکرد اونجا یعنی وبلاگ شخصیه اونه ؟ بسیار خوب اتفاقا بد ایده هم نداید !
هرکسی به اندازه بازه دید خودش پیشرفت میکنه . دیگه فکر کنم جمله گویا باشه. طرحی که برای بازنشتگی بود در یک تاپیک من دادم وجدانا چند نفر این کار رو میکردن ؟ واقعا به نکته خوبی اشاره کردید شاید خیلی های دیگه هم همین فکرو بکنن که من این بخش رو با وبلاگ خودم اشتباه گرفتن پس خاموش بودن و سهیم نکردن افراد در یک رویه اقتصادی که عادت همیشگی ایرانیان بوده در اینجا کاملا درست هست . بنده عذر می خوام دیگه تکرار نمیشه . اتفاقا 2 تاپیک تا آخر ماه ماه جولای پاک میشه 100% .
اگر تاپیک های مهم هم اینقدر برای شما مهم هست که نباشه . یه تاپیک بزنید نظر سنجی بزارید اونا رو هم پاک میکنم . دیگه فکر کنم جمله گویا باشه . در این بخش در مجموع بنده 6 تا تاپیک دارم فک کنم که صد البته 2 تاش توی همین ماه پاک میشه چون ممکن هست بعضی از قوانین بانکی به خاطر این طرح ها دستخوش تغییر بشن .
پ ن 2 : بحث رو هم همین جا خواهشا تموم کنید سوالی کردید و متهم کردید جواب شما به صورت تمام و کمال داده شد . اگر در مورد تاپیک ها هم ناراحت هستید تاپیک با نظر سنجی بزنید اونا رو هم پاک میکنم . اتفاقا با این نظر شما موافق هستم باید خاموش بود و هیچ کسی رو سهیم نکرد .