• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

سرمايه گذاري روي سكه و طلا

vazirnia

Registered User
لایک‌ها
80
بابا این همکار بخش دیگه گندشو حسابی دراورده :mad: یه پست میزنی یه سر میری بیرون میای میبینی پاکش کرده :mad: بخش رو هم که کرده وبلاگ شخصیش :mad: تند و تند تاپیک میزنه توش تحلیل میده بیرون هر کی هم که مخالفش باشه زرتی پاک میکنه :mad: این بابا که کارش صرافی و دلالی هست میتونه از اسکورد معاملات سود از نوسان گیری بگیره و یه جا هم گفته بود رو هزارتا سکه دونه ای 8 هزار تومن سود کرده خوب الان یه آدم آدی سکه داشته باشه 10-20 تومن باید زیر بازار بفروشه که تازه میشه قیمتی که خودش موقع ارزونی یکی دو هفته پیش خودش خریده پس دیگه چجوری میتونه نوسان گیری کنه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ من حاضرم 30 تومن رو حرف همین همکار بزارم در اختیار دوستان که ببینیم تا آخر تابسنون چقد میتونه نوسان گیری کنه آخه بابا ملت عقل دارن خودشون میفهمن نوسانگیری و این حرفا واسه دودره کردنه و به جز ضرر براشون و سود برای دلال هیچی دیگه نداره :mad: یکمی انسان باشیم :mad:
هنوز فرق دلالو با نوسانگیر نمدونین ؟
این دوتا زمین تا آسمون باهم فرق دارن.

drdexter

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
3,550
آخه چرا کسی راجع به اصل مطلب حرف نمیزنه؟ :( من که بالاخره امروز ظهر 13 تا امامی خریدم روی بورد 730 بود خریدم 734500، دیشب دم افطار قیمت فروش 720 بوده یعنی 180 تومن اختلاف چند ساعت...

دوست عزیز خیلی زود خرید کردید . در این تاپیک ها کسی رک نمیگه بخرید چون اولا پای سرمایه وسط هست و بعد ممکن هست واکنش هایی ببینیم که نباید ببینیم . سیگنال ها همه هست . بچه هایی که اینجا فعالیت دارن سیگنال هایی که میدن اکثر درست هست . تاپیک رو دنبال کنید و برگردید از 1 سال قبل هم بخونید بد نیست .

دکتر جان حرف های LAPD با واقعیت نزدیکه. وقتی سکه 765 بود 750 بیشتر ازم نخریدن این یعنی 15 تومان زیر قیمت چیکار کنیم خوب...سکه 735 بود 720 خریدن...
:(

مثلا الان که سکه 737 هست مطمئنا 725 بیشتر نمیخرن

صد البته عزیز دل . دقیقا مبسوط توضیح دادم که قیمت خرید من از شما چقدر پائین تر البته با توجه به اینکه من تهران هستم . شهرستان که کمپلت قضیه اش فرق میکنه و در این شکی نیست . فقط یه چیزی من 1000 بار گفتم تحلیل کنید اخبار رو دنبال کنید ببینید جنس خبر چی هست . در واقع الان هم دارم دور باطل میزنم چون خیلی همین چند جمله رو گفتم . وقت خرید و فروش مهم هست .

دکتر لطفا برای این روزها یه برنامه نوسان گیری بده. ممنون

عزیز والا نوسان گیری برنامه نداره وابسته به شرایط هست . بارها گفتم خروجی خبر گزاری ها رو رصد کنید و سعی کنید تحلیل کنید و دنبال علت و معلول باشید . فاکتور رو ها رو جلوی خودتون داشته باشید جمع بندی قبل از ورود به بازار واقعی معامله رو پیش خودتون به صورت مجازی انجام بدید بر اساس تحلیل هاتون ببینید سود کردید یا ضرر . ایران کشوری شده با سر تیتر های خبری و حرف های غیر مسئولانه بازار از خودش واکنش نشون میده . پس نهایت این صحبت اینه که جنس واکنش ها و میزانشون رو بدونید .

Last edited:

drdexter

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
3,550
بابا این همکار بخش دیگه گندشو حسابی دراورده :mad: یه پست میزنی یه سر میری بیرون میای میبینی پاکش کرده :mad: بخش رو هم که کرده وبلاگ شخصیش :mad: تند و تند تاپیک میزنه توش تحلیل میده بیرون هر کی هم که مخالفش باشه زرتی پاک میکنه :mad: این بابا که کارش صرافی و دلالی هست میتونه از اسکورد معاملات سود از نوسان گیری بگیره و یه جا هم گفته بود رو هزارتا سکه دونه ای 8 هزار تومن سود کرده خوب الان یه آدم آدی سکه داشته باشه 10-20 تومن باید زیر بازار بفروشه که تازه میشه قیمتی که خودش موقع ارزونی یکی دو هفته پیش خودش خریده پس دیگه چجوری میتونه نوسان گیری کنه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ من حاضرم 30 تومن رو حرف همین همکار بزارم در اختیار دوستان که ببینیم تا آخر تابسنون چقد میتونه نوسان گیری کنه آخه بابا ملت عقل دارن خودشون میفهمن نوسانگیری و این حرفا واسه دودره کردنه و به جز ضرر براشون و سود برای دلال هیچی دیگه نداره :mad: یکمی انسان باشیم :mad:

گرامی تا تاریخ 21 جولای رو همین تاپیک سکه برگشتم و نگاه کردم و از شما هیچ پستی پاک نشده و همچنین در تاپیک ارز تا 17 جولای رو برگشتم و نگاه کردم . پست های نامربوط به عنوان تاپیک رو پاک میکنم . چرا ؟ چون از تاپیک از قائده و مسیرش خارج میشه . در ضمن کی من پست کسی رو که با من مخالف بود پاک کردم . در همین تاپیک سکه و ارز برگردید به تایخ 7 ماه پیش ببینید چقدر پست بر ضد من دادن به هیچ کدوم دست زده نشده . در همین تاپیک ارز یا سکه بود من یه سوتی بزرگ هم دادم مگه دور از جون مرض دارم بیام الکی پستی رو پاک کنم ؟ عزیز دل 10 سال صراف هستم صراف با دلال خیلی فرق میکنه دلال سرمایش درگیر نیست ولی صراف زندگیش درگیره کاره دلال حق العمل کار هست . والا توی این 10 سال اینو یاد گرفتیم . در تاپیک سکه وقتی من صحبت از نوسان گیری میکردم خیلی ها میگفتن این چه کاری هست تا حالا انجام دادی ؟ با سند و مدرک و حتی اسکرین شات از حساب بانکی نشون دادم که این کار یعنی چی و در ضمن کی وقت فروش هست . در ضمن دوستانی که خودشون توی تهران هستن اگر از سبزه میدون خرید کنن فاصله خرید و فروش 8000 تومن هست . این روزی سکه بعدا برای نواسان گیری حالت ها فرق میکنه موقعی نیم سکه و بعضی مواقع تمام سکه . در ضمن در فرمول سکه تنها قیمت ارز در ایران دخیل نیست بلکه قمیت اونس جهانی هم دخیل هست . در ضمن سرمایتون رو هم در اختیار کسی نزارید . به قول قدیمی هاپول بی زبون رو 2 دستی میدید ولی چهار دست و پا باید رفت دنبالش ! شاید من صراف باشم ولی خودم از همکار می خرم قیمت خرید من با شما شاید 3000 تومن فرق کنه . دوست عزیزمون LAPD در همین رابطه این رو گفت که صراف جنس رو 10 تومن پائین تر میخره ولی بنده در کار سکه نیستم چون همون انجام حواله ها و تامین ارزی هم برای حواله و هم برای اسکناس وقت بنده رو کاملا میگیره دیگه والا به خرید و فروش سکه دیگه نمیرسیه به خاطر همین از همکار تهیه میکنم . در ضمن معلم بنده در این کار یه کلید طلائی به من یاد داد که شریک نداشته باشم و از داخل خانواده ام باشه و در ضمن حتی کارمند هم نداشته باشم و تا جایی کار کنم که طمع و خط قرمز شریک رو رعایت کنم به خاطر همین نه همکار استخدامی دارم نه همکار شریک خودم و به تنهایی همه کارام رو انجام میدم. بنده سکه کار نمیکنم کار اصلی من حواله هست (اونم فقط و فقط با همکار چون اصطحلاک روح و روان نداره ) و حتی اسکناس رو هم همیشه کار نمیکنم . این کار رو با سند و مدرک جلوی چشم همه بچه های این تاپیک در یک بازه زمانی 5 ساعته انجام دادم . فقط 5 ساعت دقیقا روزی هم بود که بازار اوضاع عادی داشت ولی یک نوسان رو تجربه کرد و دوباره قیمت نزولی شد . فرق من با شما یا خیلی های دیگه اینه اولا تحصیل کرده رشته اقتصاد و بانکداری هستم دوما به بازار آشنا هستم روند بازار رو میشناسم بی گدار هم به آب نمی زنم . حالا اگر فکر میکنید دروغ هست و واسه 2 در کردن هستن از خیلی از دوستان دیگه که در همین تاپیک فعال هستن بپرسید . در ضمن از دایره ادب خارج نشید . این بار رو نشنیده میگیرم . شما مجاز هستید هر گونه انتقادی بکنید اونم رک راست در هر تاپیک این بخش بنده هم موظفم به شما جواب بدم اگر روی صحبتتون من باشه ولی تا جایی که از دایره ادب و احترام معمول خارج نشید . شاید باور این قضیه برای شما سخت باشه ولی راه برای پول دراوردن در این مملکت به صورتی قانونی خیلی بیشتر از اون چیزی هست که من و شما فک میکنیم . قانونی گفتم نه وابسته به رانت و گند کاری . در ضمن اگر همه به بازار آشنایی داشتن و میتونستن وارد این کار بشن و در مجموع معاملات با سود توازن بازار بهم میخورد . من در هیچ موقع نگفتم بخرید یا فلان کار رو کنید الا همین چند روز پیش که پستی دادم و توش دلایلی به واسطه سیاسیت ارزی بانک مرکزی ذکر کردم در ضمن بارها هم گفتم بازار رو بشناسید از چند و چونش مطلع بشید خبر جایی می خونید نکات طلائیش و جاییش رو که پول توی جیب شما میکنه رو ببینید بعدا وارد بازار بشید ! لطفا حرفی رو تحریف نکنید و فرافکنی هم نکنید .

پ ن : در مورد تاپیک گفتید حتی با همانگی مدیران ارشد این فروم تاپیک برای مسائل سیاسی تاثیر گذار بر بازارهای مالی زدم که عزیزان توی این 2 تاپیک پست سیاسی نزدید از حالت و مسیر اصلیش خارج میشه و فقط میشه کل کل . برید اونجا سعی کنید تحلیل کنید . تحلیل کنید که این کار روزی برای شما اینقدر سود مالی داره که شاید ذکر خیری هم من کنید . توی تحلیل هم خودم حتی خط قرمز تحلیل رو شکستم و حتی بر اساس منبع که تابناک بود درباره خبری که حرف های **** رو کوت کرده بود به خاطر اوضاع گند اقتصادی کنونی که حاصل مدیریت های طلائی مدیران بالا دست این مملکت حتی تا جزئی ترین قسمت هاش بود رفتم ! کسی که تحلیل بازار رو یاد گرفت پول تو جیبش میره چون جنس بازار رو میشناسه بازار فقط ارز و سکه نیست . تاپیک اخبار اقتصادی بود فقط کپی پیست . گفتیم بیاییم تحلیل هم کنیم ولی هیچی خبری نشد به همین راحتی ! حالا اگر فک می کنید بهتره چیزی ننویسم تحلیلی ندم اوکی موردی نیست . اگر شما بهتر بلد هستید بسم ا.... پس اگر یعنی همکار بخشی در صحبت ها و بحث ها شرکت میکرد اونجا یعنی وبلاگ شخصیه اونه ؟ بسیار خوب اتفاقا بد ایده هم نداید ! هرکسی به اندازه بازه دید خودش پیشرفت میکنه . دیگه فکر کنم جمله گویا باشه. طرحی که برای بازنشتگی بود در یک تاپیک من دادم وجدانا چند نفر این کار رو میکردن ؟ واقعا به نکته خوبی اشاره کردید شاید خیلی های دیگه هم همین فکرو بکنن که من این بخش رو با وبلاگ خودم اشتباه گرفتن پس خاموش بودن و سهیم نکردن افراد در یک رویه اقتصادی که عادت همیشگی ایرانیان بوده در اینجا کاملا درست هست . بنده عذر می خوام دیگه تکرار نمیشه . اتفاقا 2 تاپیک تا آخر ماه ماه جولای پاک میشه 100% . اگر تاپیک های مهم هم اینقدر برای شما مهم هست که نباشه . یه تاپیک بزنید نظر سنجی بزارید اونا رو هم پاک میکنم . دیگه فکر کنم جمله گویا باشه . در این بخش در مجموع بنده 6 تا تاپیک دارم فک کنم که صد البته 2 تاش توی همین ماه پاک میشه چون ممکن هست بعضی از قوانین بانکی به خاطر این طرح ها دستخوش تغییر بشن .

پ ن 2 : بحث رو هم همین جا خواهشا تموم کنید سوالی کردید و متهم کردید جواب شما به صورت تمام و کمال داده شد . اگر در مورد تاپیک ها هم ناراحت هستید تاپیک با نظر سنجی بزنید اونا رو هم پاک میکنم . اتفاقا با این نظر شما موافق هستم باید خاموش بود و هیچ کسی رو سهیم نکرد .

Last edited:

arashaj74

Registered User
لایک‌ها
1,070
انس اومده روی 1620 و دلار 1957
به نظرم تا زمانی که بانک مرکزی آمریکا رسما اجرای QE3 رو اعلام نکنه انس 1620 بسیار به سقف نزدیکه و احتمال برگشت به کانال 1500 بالا!
از طرفی داریم به سقف کوتاه مدت دلار یعنی 2000 نزدیک میشیم.از اون طرف 1مقام بانک مرکزی اعلام کرد که در صورت نیاز سکه پیش فروش میکنیم(تکذیب عدم پیش فروش!) از اون 1کی طرف احتمال بسته شدن حواله امارات کم شده(به عنوان 1کی از دلایل افزایش نرخ دلار!)
نتیجه؟!
زمان چیه؟!:rolleyes:

arashaj74

Registered User
لایک‌ها
1,070
دوستان عزیز، آزادید هر چی دلتون می خواد به من بگید و ببندید
اما من همچنان سر موضع خودم هستم و منتظر کاهش قیمت هستم

چیزی که مشخصه ما هیچ کدوممون نستراداموس نیستیم و پیش بینی ها همواره ضریب خطا داره.من معتقد بودم کف کف کف قیمت سکه 680 هستش و به دوستان 10بار گفتم از 700 شروع به خرید کنید و خودم روی 695 خرید کردم
شما باید 1بازه قیمتی مشخص کنی و پله ای شروع به خرید کنی.این کار 2تا مزیت داره.اول اینکه در صورت کاهش قیمت زیاد ضرر نمیکنی و دوم در صورت برگشت قیمت از بازار جا نمیمونی!
از تمام این حرفها گذشته قیمت دلار تا حد بسیار بالایی دست بانک مرکزی هستش و آنچنان که باید قابل تحلیل نیست.این که چرا 2شنبه تزریق کردن و مثلا 5شنبه نکردن!کی میدونه شنبه تزریق میکنن یا با عدم تزریق دلار بار دیگر تا مرزه 2000 میره؟!کسی نمیدونه!

LAPD

Registered User
لایک‌ها
598
احتمال رسیدن اون به 1660 تا 1680 هست.
چیزی هم که بازار رو بالا برد خبر قطع پیش فروش نبود , چون به هر حال تا چند ماه دیگه سکه پیش فروشی وارد بازار میشه و تا اونوقت سکه ای پیش فروش نمیشه , فقط مهم اون سیگنالی بود که دادن , بعدم دیدن اوه چه غلطی کردن گفتن نه اگه نیاز باشه میفروشیم !!
دلیل بالا رفتن حرف عاقا بود که اقا ما سازش نمیکنیم , قطع ارز مسافرتی هم همراهش شد , از طرفی بانک قیمت کف سکه رو مشخص کرد که 692 بود , بازار پرید بالا.
من نظرم اینه بانک دنبال بالا بردن سطح دلار تا 2100 2200 هست , حالا با چند نوسان این کارو بکنه مشخص نیست.
این بار بازار نزولی هم بشه چون فاند نزولی قوی ای وجود نداره , در اصل اصلا فاند نزولی ای وجود نداره , غیر از تزریق که تزریق هم زمانی که قطع بشه بازار برمیگرده , خلاصه بازار میپره بالا. مذاکرهه هم که مالیده , امریکا هم دنبال تحریمای جدیده.
سقف 2000 دلار به زودی همه رو سر کار میزاره !

poole21

Registered User
لایک‌ها
47
فردا و پس فردا ...سقف جدید دلار میتونه زده شه...به نظرم تا 2050 ...میتونه حداقل بیاد بالا ...قیمت سکه هم به 780 برده میشه...حالا بعدش باید منتظر واکنش بانک مرکزی موند...که به نظرم دوباره به سمت پایین 2000 ...شیفت داده بشه شایدم کف جدیدی برای دلار بعد 1900 ایجاد بشه...فردا و پس فردا روزهای مهمی هستن

LAPD

Registered User
لایک‌ها
598
دوستانی که در صندوق امانات بانک سکه و جواهرات شون رو نگهداری میکنند :blink: سرقت ميلياردي از صندوق امانات بانك

دقیقا داشتم دیروز به این فکر میکردم , اوضاع که خراب تر بشه از کجا معلوم خود بانک این صندوقارو خالی نکنه. البته گردن یه آقا دزده ای چیزی می افته. میلیونها دلار و سکه توی این صندوقا خوابیده !!

mr.kazemi

Registered User
لایک‌ها
62
چگونگی دزدی از صندوق را تشریح نکرده تا مردم راه مقابله آن را بیابند.
احتمالا سارق از بی نظمی بانک سوء استفاده کرده و با دقت در مکانی که کلیدها نگهداری می شوند و همچنین مشتریان ثروتمند دست به سرقت زده.
این صندوقها به دلیل مشخص نبودن محتوای آن توسط بانک هیچ تعهدی برای بانک ندارند و مثل بقیه سرقتها مالباخته خود باید دنبال یافتن مالش باشد.براحتی بانک ادعا می کند ما امانت دار بودیم و کم و زیاد شدن به ما ربطی ندارد.در این صورت مردم به چه دلیل و امیدی اموال خود را در بانک نگهداری کنند؟

imanimani

Registered User
لایک‌ها
168
این هم عامل مهمی هست که نباید نادیده گرفته بشه :
" بازار مسکن این روزها در رکود به سر می‌برد و با کاهش قابل توجه حجم معاملات مواجه هستیم. در سه ماهه منتهی به سال 90 روزانه 15 هزار و 100 معامله در کشور انجام می‌شده است، این رقم در حال حاضر متوسط بین پنج تا شش هزار معامله در روز است."
بازار مسکن همیشه رقیبی برای بازار ارز و سکه بوده و بعیده تا وقتی این بازار در رکوده و نمیتونه سرمایه ها رو جذب کنه و بورسم نفسهاش به شماره افتاده کاهش زیادی تو قیمت ارز و سکه رخ بده.

aliamiri1390

Registered User
لایک‌ها
104
حرف های ریس اتحادیه کشوری طلا و جواهر:

کشتی آرای خاطرنشان کرد: روز گذشته اعلام برخی از سیاست های ارزی از جمله اختصاص دو قسمت اولیه فهرست کالاهای اساسی برای ارز دولتی و حذف ارز دولتی برای سفرهای خارجی موجب افزایش دوباره دلار شد.

وی اعلام کرد: ورود سکه های پیش فروش شده نیز با رشد دلار، تاثیری بر افت بهای سکه و طلا نگذاشت و قیمتها صعودی شد و انتطار می رود در هفته آینده با اعلام سیاست های ارزی دولت که بر چه مبنا و اصولی خواهد بود، روند قیمتی در بازار تعیین شود و بازار به سوی تعادل پیش رود./ج

ali_nioton

Registered User
لایک‌ها
156
خب فهمیدن این قضیه به نظرم زیاد پیچیده نیست

اول اگه دقت کرده باشید تو این چن وخ قیمت سکه از انس تقریبا هیچ تاثیری نمیگرفت و فقط با نرخ دلار بالا پایین میشد

حتی تو روزایی که انس بالا میرفت قیمت سکه گاهی نزول میکرد

خب - قیمت سکه تک مجهولی شده اونم دلاره

پس من زیاد نگرانه بالارفتن قیمت انس نیستم

اما دلار

چرا قبل از عرضه سکه قیمت ارز پایین بود - و برخلاف تصور زمانی که سکه اومد تو بازار و همه انتظار کاهش داشتن

قیمت دلار رفت بالا ؟

چرا قبل از اومدن سکه ها قیمت بالانرفت و حدود 10 روز ثابت و رو به پایین بود

علت

یه عده از ما بهترون تو این دوره تعداد زیادی سکه خرید کردن

ازونجا که این عده از ما بهترون با سودای 7 8 درصدی سیر نمیشن

دستور به توقف تزریق ارز به بازار رو میدن تا نرخ بکشه بالا

تا کجا - تا جایی که شیکم دریده آقایون سیر شه

پس احتمالا قیمت سکه تا حدود 750 میره بالا تا خاسته آقایون اجابت شه

بعد که آقایون سکه های پیش خریدشون رو رد کردن باز تزریق ارز برا پایین کشیدن دلار شرو میشه

دقت به این مسائل که

همزمان با زمان تحویل سکه ها تمام رسانه ها و آقایونه خط اول شرو به پارس کردن ( از نوع صعودی سازی نرخ ارز )

همچون 3 نرخی کردن نرخ ارز

حذف دلار مسافرتی

و اراجیف دیگر

کردن ضروریه

چرا این خبرا رو 2 روز قبلش ندادن - ( لطفا نگید میخاستن موج افزایشی این اخبار رو با عرضه سکه ها بشکونن چون این قضیه با عدم عرضه ارز توسط بانک هیچ رقمه نمیخونه )

ali_nioton

Registered User
لایک‌ها
156
حرف های ریس اتحادیه کشوری طلا و جواهر:

کشتی آرای خاطرنشان کرد: روز گذشته اعلام برخی از سیاست های ارزی از جمله اختصاص دو قسمت اولیه فهرست کالاهای اساسی برای ارز دولتی و حذف ارز دولتی برای سفرهای خارجی موجب افزایش دوباره دلار شد.

وی اعلام کرد: ورود سکه های پیش فروش شده نیز با رشد دلار، تاثیری بر افت بهای سکه و طلا نگذاشت و قیمتها صعودی شد و انتطار می رود در هفته آینده با اعلام سیاست های ارزی دولت که بر چه مبنا و اصولی خواهد بود، روند قیمتی در بازار تعیین شود و بازار به سوی تعادل پیش رود./ج

یکی از اون حروم خورهای این بازار که به راحتی به این اخبار دسترسی داره همین بی پدر مادره

شاید بد نباشه بدونید که از سالها پیش فرماسونهای تراز اول جهان در ایران میزیستند و این افراد تمام

سمت های بالای سیاسی رو در اختیار دارن و با استفاده از همین چیزا جیبای خودشونو پر میکنن

یاد گرفتن تیک تاک ساعت این افراد میتونه هر کسی رو بلند کنه

imanimani

Registered User
لایک‌ها
168
خب فهمیدن این قضیه به نظرم زیاد پیچیده نیست

علت

دقت به این مسائل که

همزمان با زمان تحویل سکه ها تمام رسانه ها و آقایونه خط اول شرو به پارس کردن ( از نوع صعودی سازی نرخ ارز )

همچون 3 نرخی کردن نرخ ارز

حذف دلار مسافرتی

و اراجیف دیگر

کردن ضروریه

چرا این خبرا رو 2 روز قبلش ندادن - ( لطفا نگید میخاستن موج افزایشی این اخبار رو با عرضه سکه ها بشکونن چون این قضیه با عدم عرضه ارز توسط بانک هیچ رقمه نمیخونه )

برای این که این حرفتون به جای تحلیل فقط یه ساده سازی و ساختن یه تئوری توطئه از جنس "کار کار اینگیلیسیهاست" نباشه بفرمایین چه زمانی قراره این سناریو اجرا شه و بعد از رسیدن به 750 نزولی شه وگرنه شما حرفتون رو پس می گیرید؟یه هفته دیگه؟ دو هفته دیگه؟ سه هفته؟ یه ماه؟ دو ماه؟ پس اگه سکه بالاتر از 750 زد و تا اون زمان نزولی نشد اجازه داریم نتیجه بگیریم که حرفتون توهم و غلطه؟ تا جایی که ما می دونیم تحلیل علمی باید ابطال پذیری داشته باشه وگرنه.........

هیچ بزرگ

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2
مسئله ی که هنوز به جوابی براش نرسیدم اینه که اگر قیمت ارز یک شیه آزاد اعلام بشه یا سه نرخی بشه، قیمت طلا چگونه تغییر خواهد کرد؟ آیا قیمت سکه و طلا یک شبه مطابق با قیمت ارز آزاد چند برابر میشه؟ آیا دولت مانع از این امر خواهد شد و شاهد قاچاقش خواهیم بود؟ شاید تنها راهکارش این باشه که قیمت ارز را پلکانی آزاد سازی کنن. البته همه این حرفها با این پیش فرض است که دولت دیگر نخواهد به ارز سوبسید بدهد و دلار به قیمت واقعی خودش (مطابق با نسبت تورم) یعنی بین 4 تا 5 تومن بفروش برسه.

ali_nioton

Registered User
لایک‌ها
156
برای این که این حرفتون به جای تحلیل فقط یه ساده سازی و ساختن یه تئوری توطئه از جنس "کار کار اینگیلیسیهاست" نباشه بفرمایین چه زمانی قراره این سناریو اجرا شه و بعد از رسیدن به 750 نزولی شه وگرنه شما حرفتون رو پس می گیرید؟یه هفته دیگه؟ دو هفته دیگه؟ سه هفته؟ یه ماه؟ دو ماه؟ پس اگه سکه بالاتر از 750 زد و تا اون زمان نزولی نشد اجازه داریم نتیجه بگیریم که حرفتون توهم و غلطه؟ تا جایی که ما می دونیم تحلیل علمی باید ابطال پذیری داشته باشه وگرنه.........

من چه میدونم شیکم این آقایون چه قد جا داره

گفتم احتمالا با 750 پر شه

شایدم نشه - شایدم جاش کمتر باشه

به انگلیس چه ربطی داره - یه گروه اون بالا نشستن با این نوسان ها جیبشون رو پر میکنن

نرخ ارز رو این فراد به هیچ وجه آزاد نمی کنن چون این طوری دسته خودشون رو برا گرفتن نوسان میبندن

تو همین قضیه پیش فروش سکه

فک میکنید نیستن افرادی که مثلا زمان خرید سکه مرحله آخرشون همین یه ماه پیش باشه

افرادی که میتونن 3000 ملیارد رو جا به جا کنن

نمیتونن 4 تا سند ساده بانکی بسازن که تاریخ این اسناد مثلا برا 5 ماه پیش بخوره

یا مثلا تعداد اون رو از صد عدد به صدهزار عدد تغییر بدن

شک نکنید به محض اینکه سکه های این اقایون فروش بره باز دلار به بازار تزریق میشه

دلار سه نرخی تکذیب میشه و ...

و باز تکرار ه مکررات گذشته

کاری از دسته کسی ساخته نیست - فقط باید تیک تاک ساعت رو یاد بگیری

ehsan789

Registered User
لایک‌ها
14
با سلام
اساتید همه سیگنال منفی برای بالا رفتن قیمت دلار میدن - هر امکانی وجود داره که دلار دوباره به قیمت 1900 نزدیک بشه
و انس هم که صعودش حتمی نشده وامکان ریزش وجود داره
و اشباع شدن بازار از سکه رو هم در نظر بگیرم
احتمال ریزش قیمت سکه وجود داره

hiterbox

Registered User
لایک‌ها
95
ببینیم امروز چه خبره دنیا. من یه نزول سکه و دلار امید ندارم. شاید یکی دو روز نزولی بشه و خفیف اما باز روبه بالا در حال صعود. احتمال میدم امروز دلار یه 20 تومنی بیاد پایین تو مایه های 1940 باشه

بالا